Gość: lysout IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:33 Czy da sie tak superowo jeżdżać na motorze jak w tymże filmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patmate Re: TORQUE jazda na krawędzi 11.05.07, 19:42 Popatrz dobrze na czym oni tam jeżdzą w lesie czy po piasku i jakie opony. No i pojeździj rowerem po podkładach kolejowych ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:23 jak czym - motorami scigaczami suzuki i kawasaki, ale fajnie jechali na tym pociagu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: 70.19.14.* 11.05.07, 20:36 jesli sie dobrze przyjrzysz, to zobaczysz, czym tak naprawde jezdzili po lesie. a scena motocyklisty skaczacego z dachu pociagu prawdziwa - zaden efekt specjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon600 Re: TORQUE jazda na krawędzi 11.05.07, 19:43 Jasne, że się da, tylko pamiętaj że "łańcuch i zębatki każdego motocykla są jak linie papilarne" ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:28 nooo, szczególnie od Hadeka - jesli dobrze zrozumiałem faBUŁĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierobek Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:21 wiadomość dla gościa o nicku: lysout - całkiem z innej beczki. z tego co pamiętam, kiedyś odpisałeś mi gdy pytałem o thunderace. Thundera kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.centertel.pl 12.05.07, 10:03 Gość portalu: nierobek napisał(a): > wiadomość dla gościa o nicku: lysout - całkiem z innej beczki. z tego co > pamiętam, kiedyś odpisałeś mi gdy pytałem o thunderace. Thundera kupiłem. Gratuluję - najładniejsza stylistyka lat 90 - napisz coś więcej o Tandecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierobek Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:11 rocznik 2000. czarno-srebrna. komin leo vince. przebieg 27tys (w tym tysiąc już moje). Porównując do RF 900, którą jeździłem wcześniej 4 sezony to suzi wymięka. No i każdemu mówię, że ta yamaszka ładna nie jest. Tylko śliczna... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: TORQUE jazda na krawędzi 11.05.07, 19:43 Gość portalu: lysout napisał(a): > Czy da sie tak superowo jeżdżać na motorze jak w tymże filmie? Da! No co Ty , nie ogladałeś filmu? Pozdro Łysy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor. Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.07, 20:02 No jasne. Spróbuj sobie. Jak pojedziesz motorkiem 250km/h po pociągu pomykającym 120km/h to tak jakbyś poruszał się 370km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: TORQUE jazda na krawędzi 11.05.07, 20:23 Gość portalu: lysout napisał(a): > Czy da sie tak superowo jeżdżać na motorze jak w tymże filmie? Ty cholerny prowokatorze, nudzisz się, piwa zabrakło w mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.subscribers.sferia.net 11.05.07, 23:08 ja tak czasami jeżdzę, ale jeszcze lepszy jest BIKER BOYZ:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro 600 Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.aster.pl 12.05.07, 11:25 moim zdaniem to myśle, że trzeba codziennie trenować jazdę na różnych motocyklach w różnych warunkach jazdy, to wtedy takie "sztuki" same wychodzą - jak na przykład temu francuskiemu kaskaderowi na BMW pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
aga_crazy Re: TORQUE jazda na krawędzi 12.05.07, 11:39 oglądałam oba filmy i oba bardzo mi sie podobają..tylko Torque taki bajeczny troszkę hehe ;) te ewolucje podczas jazdy,ale bynajmniej było na co popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.centertel.pl 12.05.07, 11:50 aga_crazy napisała: > oglądałam oba filmy i oba bardzo mi sie podobają..tylko Torque taki bajeczny > troszkę hehe ;) te ewolucje podczas jazdy,ale Oto kwintesencja "bynajmniej było na co popatrzeć" Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: TORQUE jazda na krawędzi 12.05.07, 15:24 ale Jesse James zagrał świetnie - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.aster.pl 12.05.07, 21:34 przynajmniej usłyszeliśmy urocze hehehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi222 Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:15 Czy zna ktoś jejszcze jakieś tytuły filmów motocyklowych typu torque albo biker boyz? Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: TORQUE jazda na krawędzi 18.05.07, 21:36 no - "Easy rider" - tak samo sie nie da ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: TORQUE jazda na krawędzi 19.05.07, 19:34 koniecznie należy zobaczyc polski film pt. "motór" biłgorajskie klimaty (dla tych co wiedza gdzie leży biłgoraj, albo choc raz tam byli) i... - no właśnie, trzeba zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:04 prr motór umiera !! motór nie umiera nigdy ! jest wieczny ! -"the world's fastest indian" www.worldsfastestindian.com/ najlepszy film o tej tematyce jaki widzialem ! Wspaniala rola ANTONEGO HOPKINSA Easy Rider - klasyka Ja i Joe - dziewczyny szukaja choopera z filmu Easy Rider Miłość w Rytmie Rap - sami ocencie Motór cos mi jeszcze chodzi po glowie ale nie moge sobie tytułu przypomnieć. A widzial ktos reportaż " Cały ten zgiełk " ? Odpowiedz Link Zgłoś