Dodaj do ulubionych

TORQUE jazda na krawędzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:33
Czy da sie tak superowo jeżdżać na motorze jak w tymże filmie?
Obserwuj wątek
    • patmate Re: TORQUE jazda na krawędzi 11.05.07, 19:42
      Popatrz dobrze na czym oni tam jeżdzą w lesie czy po piasku i jakie opony. No i
      pojeździj rowerem po podkładach kolejowych ;)
      Pzdr
      • Gość: lysout Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:23
        jak czym - motorami scigaczami suzuki i kawasaki, ale fajnie jechali na tym pociagu
      • Gość: nyorker Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: 70.19.14.* 11.05.07, 20:36
        jesli sie dobrze przyjrzysz, to zobaczysz, czym tak naprawde jezdzili po lesie.
        a scena motocyklisty skaczacego z dachu pociagu prawdziwa - zaden efekt
        specjalny.
    • dragon600 Re: TORQUE jazda na krawędzi 11.05.07, 19:43
      Jasne, że się da, tylko pamiętaj że "łańcuch i zębatki każdego motocykla są jak
      linie papilarne" ... ;-)))
      • Gość: lysout Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:28
        nooo, szczególnie od Hadeka - jesli dobrze zrozumiałem faBUŁĘ...
        • Gość: nierobek Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:21
          wiadomość dla gościa o nicku: lysout - całkiem z innej beczki. z tego co
          pamiętam, kiedyś odpisałeś mi gdy pytałem o thunderace. Thundera kupiłem.
          • Gość: lysout Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.centertel.pl 12.05.07, 10:03
            Gość portalu: nierobek napisał(a):

> wiadomość dla gościa o nicku: lysout - całkiem z innej beczki. z tego co
            > pamiętam, kiedyś odpisałeś mi gdy pytałem o thunderace. Thundera kupiłem.

Gratuluję - najładniejsza stylistyka lat 90 - napisz coś więcej o Tandecie
            • Gość: nierobek Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:11
              rocznik 2000. czarno-srebrna. komin leo vince. przebieg 27tys (w tym tysiąc już
              moje). Porównując do RF 900, którą jeździłem wcześniej 4 sezony to suzi wymięka.
              No i każdemu mówię, że ta yamaszka ładna nie jest. Tylko śliczna...
    • andreas750 Re: TORQUE jazda na krawędzi 11.05.07, 19:43
      Gość portalu: lysout napisał(a):

> Czy da sie tak superowo jeżdżać na motorze jak w tymże filmie?

Da! No co Ty , nie ogladałeś filmu?

Pozdro Łysy.
    • Gość: spiwor. Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.07, 20:02
      No jasne. Spróbuj sobie. Jak pojedziesz motorkiem 250km/h po pociągu pomykającym
      120km/h to tak jakbyś poruszał się 370km/h.
    • cien1100 Re: TORQUE jazda na krawędzi 11.05.07, 20:23
      Gość portalu: lysout napisał(a):

> Czy da sie tak superowo jeżdżać na motorze jak w tymże filmie?

Ty cholerny prowokatorze, nudzisz się, piwa zabrakło w mieście ?
      • Gość: baba_zanetti Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.subscribers.sferia.net 11.05.07, 23:08
        ja tak czasami jeżdzę, ale jeszcze lepszy jest BIKER BOYZ:D
        • Gość: pozdro 600 Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.aster.pl 12.05.07, 11:25
          moim zdaniem to myśle, że trzeba codziennie trenować jazdę na różnych
          motocyklach w różnych warunkach jazdy, to wtedy takie "sztuki" same wychodzą -
          jak na przykład temu francuskiemu kaskaderowi na BMW
          pozdro
        • aga_crazy Re: TORQUE jazda na krawędzi 12.05.07, 11:39
          oglądałam oba filmy i oba bardzo mi sie podobają..tylko Torque taki bajeczny
          troszkę hehe ;) te ewolucje podczas jazdy,ale bynajmniej było na co popatrzeć
          • Gość: lysout Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.centertel.pl 12.05.07, 11:50
            aga_crazy napisała:

> oglądałam oba filmy i oba bardzo mi sie podobają..tylko Torque taki bajeczny
            > troszkę hehe ;) te ewolucje podczas jazdy,ale

Oto kwintesencja "bynajmniej było na co popatrzeć"
            • aga_crazy Re: TORQUE jazda na krawędzi 12.05.07, 12:11
              hehe :)
    • mariusz-ef Re: TORQUE jazda na krawędzi 12.05.07, 15:24
      ale Jesse James zagrał świetnie - prawda?
      • Gość: siekiera77 Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.aster.pl 12.05.07, 21:34
        przynajmniej usłyszeliśmy
        urocze hehehe
        ;-)
    • Gość: zygi222 Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:15
      Czy zna ktoś jejszcze jakieś tytuły filmów motocyklowych typu torque albo biker
      boyz?
      • saracen1608 Re: TORQUE jazda na krawędzi 18.05.07, 21:36
        no - "Easy rider" - tak samo sie nie da ogladac
      • mariusz-ef Re: TORQUE jazda na krawędzi 19.05.07, 19:34
        koniecznie należy zobaczyc polski film pt. "motór"
        biłgorajskie klimaty (dla tych co wiedza gdzie leży biłgoraj, albo choc raz tam byli) i...
        - no właśnie, trzeba zobaczyc!
        • Gość: Pacu3 Re: TORQUE jazda na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:04
          prr motór umiera !! motór nie umiera nigdy ! jest wieczny !

-"the world's fastest indian" www.worldsfastestindian.com/ najlepszy
          film o tej tematyce jaki widzialem ! Wspaniala rola ANTONEGO HOPKINSA

Easy Rider - klasyka
          Ja i Joe - dziewczyny szukaja choopera z filmu Easy Rider
          Miłość w Rytmie Rap - sami ocencie
          Motór

cos mi jeszcze chodzi po glowie ale nie moge sobie tytułu przypomnieć.

A widzial ktos reportaż " Cały ten zgiełk " ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka