Dodaj do ulubionych

Mały problemik...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 23:48
Mam mały problem. Mierzę 159 cm i siadając na jakiegokolwiek ścigacza mam
problemy aby dosięgnąć nogami do ziemi. Nie długo zamierzam kupić własny
motocykl. Mam na oku Hondę F3. Ostatnio jadąc F2 przy zatrzymywaniu za bardzo
przechyliłam ja na prawo i obie runęłyśmy na ziemię. A może zna ktoś niziutki
motorek? Pozdrawiam! Mała kobietka...
Obserwuj wątek
    • Gość: baba_zanetti Re: Mały problemik... IP: *.subscribers.sferia.net 01.06.07, 23:54
      prawie każdy motocykl da sie obniżyć, czasami jednak jest to niestety koszowne-
      wymiana amortyzatora), czasami wystarczy tylko wpuścić tylko kilka cm rury
      nośne w półkę. Przykładowo ostatnio widziałem YZF 750 która normalnie siodło
      780mm nad ziemią, a ta miała dobre 10cm niżej. i wydaje mi sie że osoba przy
      160cm by sobie z nia poradziła, a są przecież jeszcze dużo lżejsze od niej
      motocykle. także głowa do góry!!
    • porzeczka00 Re: Mały problemik... 02.06.07, 00:00
      Mam podobny problem, nawet pisałam o nim na forum. Nie wiem czy znajdziesz
      fajny niski motocykl ale za bardzo sie nie znam, wiem tylko jak ja szukałam a i
      tak w koncu mam wysoki. Ale wiesz z czasem ten problem w kładzeniem motoru
      zanika więc nie martw się, trzeba jeżdzić i już.
      • Gość: . Re: Mały problemik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:04
        ech, też chciałbym mieć taki problem :P
        dla mnie to znowu nie ma odpowiednio dużych motocykli, pozostały tylko wysokie
        enduro albo chopki :(
      • Gość: cami Re: Mały problemik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:05
        Dzięki za pocieszenie, ale i tak kiepsko to widzę w mojej jeździe. Tak, czytałam
        twój problem. Rzeczywiście był podobny. Radzisz już sobie lepiej po paru
        wskazówkach od doświadczonych zmotoryzowanych?
        • Gość: nyorker Re: Mały problemik... IP: *.dyn.optonline.net 02.06.07, 01:54
          www.sportrider.com/tech/146_0210_lower/
          znam ludzi, ktorzy wspomagaja sie grubymi podeszwami.
    • Gość: spiwor. Re: Mały problemik... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.07, 09:30
      www.moto-akcesoria.pl/advanced_search_result.php?keywords=obni%BFenie&x=0&y=0&search_in_description=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka