Dodaj do ulubionych

Zico Rooster - kogucik od Zippa

IP: 83.15.45.* 10.06.07, 17:14
"[...] gdyż styl jazdy nim miałem nieekonomiczny [...]" - czyżby zgubny wpływ
Pana Wicepremiera Leppera? ;)

...tylko się czepiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mich Zipp jest do kitu IP: *.devs.futuro.pl 11.06.07, 16:44
      Jakiś czas temu kupiłem kilkanaście skuterów ZIPP, które wykorzystuję w jednej z
      akcji promocyjnych. Niestety w ciągu 3 tygodni większość z nich odwiedziła
      serwis co najmniej 2 razy, a problemy z odpalaniem, gaśnięciem, obluzowywaniem
      się części, nieszczelnymi bakami etc. są na porządku dziennym. Do tego serwis -
      nierychliwy i nieprzyjemny. Nie wierzę, że ZICO, również montowany w Polsce,
      będzie się znacznie różnił od kulejącego ZIPPA - niech was nie przekonają
      PRowskie zagrywki.
    • Gość: Drz Zico Rooster - kogucik od Zippa IP: *.HINET-IP.hinet.net 23.06.07, 18:06
      akurat mieszkam na Tajwanie pare lat i nie ma tutaj skuterow Zicco czy Zipp!
      Kolejna sciema dystrubutora, na Tajwanie licza sie tylko SYM, KYMCO i Yamaha,
      ewentualnie Suzuki, reszta to badziewie z Chin, zaloze sie ze Zicco jest
      produkowane w Chinach lub w Wietnamie.
      • Gość: XYZ Re: Zico Rooster - kogucik od Zippa IP: *.aster.pl 20.07.07, 14:29
        Pali więcej niż oszczędne samochodziki diesla.
        • Gość: zygmunt_iii Re: Zico Rooster - kogucik od Zippa IP: *.agora.pl 20.07.07, 15:19
          To nie jest tak. Zipp jest produkowany w Chinach a nie jest montowany w Polsce
          (a szkoda, bo pewnie byłby lepszy). Z kolei Zico produkowane są na Tajwanie. A
          importer zamawia je z takimi naklejkami jakie chce. Ot i cała tajemnica...
    • Gość: gość Zico Rooster - kogucik od Zippa IP: *.chello.pl 25.01.08, 10:55
      Po pierwsze, to wyraźnie zostało napisane, że marka Zico została
      stworzona na potrzeby rynku polskiego i ze ten skuter jest
      produkowany na Tajwanie pod inną/swoją marką. W polasce ani Zico,
      ani Zipp nie jest montowany, zipp jest importerem. W polsce nie
      montuje się żadnych skuterów!!!!
    • Gość: sajmon2 Re: Zico Rooster - kogucik od Zippa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 20:07
      siema jestem tu nowy i chce kupić zico roostera tylko nie wiem czy
      warto prosze mi pomuc z góry dzięx pozdrawiam
    • Gość: katik Zico Rooster - kogucik od Zippa IP: *.bolimow.net 08.06.08, 18:11
      Cudeńko...czy nie jest przypadkiem na sprzedaż?
    • Gość: Michalak Zico Rooster - kogucik od Zippa IP: *.wro.vectranet.pl 05.08.08, 20:04
      JA posiadam pokrewną wersje a mianowicie ZICO AZER-ra i jestem z
      niego bardzo dumny jak dota nie miałem żadnej awarii a i spalanie
      jest na niskim poziomie i na całkiem dobre prztspiesznie jak na te
      klase skuterów.
      POZDRO.
    • Gość: paulbak24 Zico Rooster - kogucik od Zippa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:01
      Też mam Zippa skutera, a dokładnie Zico Roostera! Dla mnie jest cool! Po 1000 km nie miałem jeszcze żadnych awarii, a pali niewiarygonie mało(a ten gościu co już pisał, że mu dużo pali, to on chyba ściga się z samochodami :-)- przy jeździe do 40 km/h bez żadnych zrywów i innych wybryków niecałe 3 litry. Skuter jest bardzo wygodny, idealny na zakrętach, bardzo dobre przyśpieszenie. Dałem za niego 4400 zł Pozdrawiam wszystkich chętnych do kupna Roostera! :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka