Gość: imre07 IP: *.serczer.pl 15.06.07, 17:57 w związku z moim wcześniejszym postem chciałbym sie dowiedzieć co najbardziej trapi ten motocykl, słyszałem że miewa jakieś awarie wału, prawda li to?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.moto Re: Typowe przypadłości GPZ 500S?? 15.06.07, 19:29 miałem Gpz 500s nawinełem pare ładnych tysięcy i moge powiedzieć to że, czasami zdarzają się wycieki głównie z pod śruby magistrali olejowej i siadł mi regulator napięcia nie wiem dlaczego, pozatym naprawde bez większych problemów nawinełem ok 10000kmi tylko regulacje i podstawowe wymiany dlamnie dobry moto Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Typowe przypadłości GPZ 500S?? IP: *.subscribers.sferia.net 15.06.07, 22:01 prawda, zwłaszcza jak sie nie dolewa oleju. A tak poza tym to w silniku wszystko brzęczy i stuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychoo Re: Typowe przypadłości GPZ 500S?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 22:47 co do usterek to najczesciej pekajace magnesy na magnecie ( mozna dopasowac magneto od zzr 600) , lancuszek napedu wstepnego powinno sie wymenic co ok 50 tys km a to juz rozbieranie silnika na pol , sam sie nie zerwie ale luzny klekocze i wybiera material z miejs w ktorych obciera z powodu duzego luzu. Odpowiedz Link Zgłoś