Gość: Staś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.08, 19:29 Cześć! Jeździł ktoś z Was tym sprzętem? Szukam motocykla dla żony. Pozdrawiam Staś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azareth Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.gdynia.mm.pl 23.03.08, 19:39 diler yamaszki o tym sprzecie: to takie moto dla kobiet własnie:) pytanie czego chce zona, bo toto utrzymane w tzw" nowej" stylistyce, no i dla nizszej babeczki IMO sie raczej nie sprawdzi.. mały agresor na miasto z miłym silniczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beku Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.era.pl 27.03.08, 13:24 Ja jeździłem przez sezon. Motor jest super poręczny, uczy wyważenia ręki do manetki gazu;). Trzeba delikatnie operować bo szarpie (jeden cylinder). Bardzo zwrotny, super hamulce. Jedyna wada tego moto to moc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.08, 14:13 Silnik taki jak w XT 660R -nie dam o nim złego słowa powiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 13:27 Mam. 2 sezon. Rewelacja w miescie, ale dosc narowisty takie polaczeni supermoto z nekedem. Jak narazie nie narzekam. Jezdze 90% po miescie i jak dla mnie jest wystarczajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczekkapi Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:21 zastanawiam się nad takim sprzetem miałem kilka bików teraz chcę coś na miasto byłem kiedyś na testach mało mocy ale zabawa super jak rower czytałem fora i kilka razy natknąłem się na opis blokowania koła przy zmianie biegu to kumam ale goście piszą że cykiel gaśnie o co chodzi acha a ile pali i jak wygląda sprawa jakości czy coś się w nim psuje pozdrawiam odpisz na maila karolinkakamil@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: united Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.chello.pl 31.05.08, 00:09 Mam. Chciałem mało mocy żeby mnie nie poniosło. Problem z blokowaniem koła wynika z faktu że to ...jeden cylinder. Chodzi o sprężanie na tłoku. Blokuje go i już, nic dziwnego. Ale z tym motorem dla kobiet... no nie wiem. O tyle fajny że wszelkiego rodzaju chopki studzienki itp bierze bez dodatkowych efektów. Wada nowego design'u to tłumiki pod siodłem, tyłek się zagrzewa. Co do spalania to mi bak wystarcza na 170 km :) ...yamaha się psuje? nic o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: united Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.chello.pl 07.06.08, 21:41 zmierzyłem spalanie 5 na 100. 170 na baku bo rezerwa mi się wcześnie zapala... Co do tego blokowania koła to trochę słabo się wyraziłem, nie dzieje się to samo z siebie tylk jak na trzecim biegu próbuje sie 10 km/h jechać, wtedy gaśnie a że sprężanie duże to z piskiem staje. Z dobrych stron to to że z gazu na koło można postawić, gumę łatwo spalić a i w korku łatwo kierunki zmieniać. Jednak czy on jest dla początkujących? No nie wiem. Ja jestem początkujący ...od kilkunastu lat i dla mnie wielka frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priem Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 10:18 Prywatny importer z Poznania może sprowadzić MT-03 w cenie 23900 czyli 3000 taniej niż u oficjalnego dealera. Wygląd bardzo ciekawy ale sądzę, że tak jak w jego opisie motocykla na stronach Yamahy głównie do zabawy (przyspieszenia z niskich obrotów, stawianie na kole itp.) dla jednej osoby, bo pasażer to raczej nie będzie miał za wygodnie. Co jazdy w trasę hmm to raczej też nie z uwagi na brak owiewki, niską prędkość maksymalną (problem z wyprzedzaniem powyżej 120 km/h) chyba, żę zakładamy spokojną jazdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawet Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.t-mobile.co.uk 21.06.08, 13:44 mam do sprzedania mt03 2006r 12310km mieszkam i jezdrze tym szprzentem w londynie zainteresowanych prosze o kontakt.3200funtow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Yamaha MT-03. Opinie proszę. IP: *.t-mobile.co.uk 21.06.08, 13:47 moj tel 00447737600618 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechoo Re: Yamaha MT-03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 01:00 znajomy ma mt-03, owszem zdarzało mu się, że mu zgasł na biegu i tylne koło się blokowało. Powodem były zbyt niskie obroty jałowe, ale podciągnął linkę gaźnika i chodzi 2500 obr/min na jałowych i wszystko gra :) osobiście motorek polecam, ciekawie ma zrobione zegary, z resztą cały jest bardzo urokliwy - jak każdy motocykl, nie jest fotogeniczny i znacznie lepiej wygląda w rzeczywistości, szczególnie polecam go osobom które stosunkowo niedawno rozpoczęły karierę motocyklisty gdyż jest mały i poręczny. Jednak go odradzam osobom które nigdy nie miały styczności z jednośladami. Moc ? producent pisze, że 45 kM ale sprawia wrażenie jakby miał ze 60 !!! Mi taka moc wystarcza i na pewno nie jest to "mały bzyczek". Kopa ma i ładnie grzmi ! Odpowiedz Link Zgłoś