Gość: Iz IP: *.acn.waw.pl 13.05.08, 16:46 Zainteresowani tym garnkiem? Zapraszam do lektury: www.motogen.pl/laboratorium/testyakcesoriow/art15,airoh-mathisse-rs-inny-niz-myslisz.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamasz Ten kask uratował mi w piątek życie. 13.05.08, 18:56 Dokładnie to nie mój kask, tylko ojciec sobie kupił i chciałem sie w nim przejechac... i tak sie przejechałem że mam kilka szwów na brzuchu, krwiaki na rekach i nogach, i stłuczony kręgosłup. PS Z chęcią kupiłbym też szybke do tego kasku ale nigdzie nie moge jej znaleźc!!! Kask ocalał, a dzięki temu że jest czarny matt to rysy są mało widoczne, mimo że są głębokie, w strzępy poszła tylko szybka. Aha, i pamietajcie że kask musi ciasno siedziec na łbie, mój starszy ma troche większy garnek i łeb w kasku mi sie troche dodatkowo poobijał. Gdybym miał mojego probikera na łbie to pewnie dziś widziałbym normalnie- a nie trzy monitory. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowymoto Re: Ten kask uratował mi w piątek życie. IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 20:36 www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPath=32_1101_71&sort=2a&filter_id=64 tu można bezproblemowo kupić szybke do tego kasku Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Airoh Mathisse RS 13.05.08, 21:06 Dzieki wielkie! Jutro zamowie, juz myslalem ze kask za gruba kase pojdzie na straty. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iz Re: Airoh Mathisse RS IP: *.acn.waw.pl 13.05.08, 22:16 Już poszedł, kask spełnił swoje zadanie. Kask jest jednorazowego użytku, po wypadku należy go wymienić ! Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Airoh Mathisse RS 13.05.08, 22:26 Jest tylko poprzycierany w okolicach skroni, nie jest popękany, główne uderzenie poszło własnie na wizjer i na prawą skroń. Wygląda jakby ktoś sie nad nim poznecał papierem sciernym gruboziarnistym. Myśle że jakaś wewnętrzna struktura uszkodzeniu w nim nie uległa, tylko bardziej estetyka. Te 10-15m przeszlifowałem bardziej na zbroi FLY, która rzeczywiście już się do niczego nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś