Gość: pit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 13:30 witam jezeli mozecie dajcie mi namir na sklepy w wawie w ktorych jest dosyc duzy wybor ubran motocykklowych .poszukuje kurtaly i spodni ze skory . Moze ktos ma doswiadczenie z RED Bikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saracen1608 Re: ubrania motocyklowe? 29.06.08, 13:54 Gość portalu: pit napisał(a): > Moze ktos ma doswiadczenie z RED Bikiem ? Sporo ludzi ma doswiadczenia z RET bikiem - poszukaj sobie w wyszukiwarce - niezbyt pochlebne opinie, choc ostatnio zarzekaja sie ze poprawili jakosc. Znajomy sie zaopatrzyl w kurtke w Taborze : www.tarbor.pl/index.php?mode=sklepy pol sezonu to troche za malo zeby cos konkretnego napisac , ale na razie jest ok. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: ubrania motocyklowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 14:06 Kurtalke tarbora juz mam kilka lat i jest rewelacyjna ,ale najwyzszy czas na zmiane . Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ubrania motocyklowe? 29.06.08, 22:57 daruj sobie sredbajka jak nie masz kasy kup ciuchy uvexa jak masz na skore to dobry model alpinestars Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: ubrania motocyklowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 22:59 mozesz mi powiedziec dlaczego sobie siana z retbikiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ubrania motocyklowe? 29.06.08, 23:06 dlatego, ze polska sluzba zdrowia nie doprowadzi Cie do ladu po wypadku i musisz sam zadbac o zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ubrania motocyklowe? 29.06.08, 23:03 przymierz w sklpie wybierz model i odpowiedni rozmiar i zamow przez net :) najlepiej w angielskim sklepie albo u niemca :) w sklepie w polsce na bank przeplacisz intermotors na jagiellonskiej chyba niezly wybor maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: ubrania motocyklowe? IP: *.toya.net.pl 29.06.08, 23:28 chodzi chyba o RET BIKE-a Są ciuchy lepsze i gorsze ale RETBIKE mają dobry stosunek ceny do jakości . Są nieprzemakalne i mają dobrą jakość (za tą cenę ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: ubrania motocyklowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:24 i o taka wypowiedz mi chodzilo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maska Re: ubrania motocyklowe? IP: *.gprs.plus.pl 06.07.08, 23:32 Ja tez mam ret bike: skórzany 2-częściowy kombi i oprócz tego kurtkę ret elite. I właśnie z tego samego powodu: dobra relacja cena/jakość. Jeszcze nie miałem szlifa, więc nie powiem Ci jak jest po. Ale po deszczu jest ok. Szerokości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: ubrania motocyklowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 18:43 wybiore sie do nich w przyszlym tygodniu . Gdzie w wawie jeszcze nmaja duzy wybor ubran motocyklowych ?? gdzie warto sie udac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bladymir Re: ubrania motocyklowe? IP: 80.54.67.* 11.07.08, 00:58 Kupiłem spodnie(textyl.) red bike-a jakis rok temu , nie polecam spodnie za krótkie od kolan w dół ,nawet jak wymieniłem na wiekszy rozmiar. W cieplejsze dni można sie w nich zagotowac , obecnie używam ich tylko jak mam gdzies jechac moto , a jestem pewien ze bedzie padac , bo jedyną ich zaletą jest to,ze są w jakims stopniu nieprzemakalne. Mam dwie kurtki Hein Gericke z których jestem bardzo zadowolony , wiec poleciłbym tego producenta. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: ubrania motocyklowe? IP: 193.93.68.* 11.07.08, 11:34 wlasnie sie zastanawiam,kupilem kurtale skorzana z innej firy i myslenad spodniami tylko jeszcze\nie wiemczy skora czy cos nie przmakalnego .Z drugiejk strony czy spodnie textylne w jakis sposob zabezpiecza durszlak w razie wypadku? moze sa jakies dodatkowe ochraniacze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: ubrania motocyklowe? IP: *.bredband.comhem.se 13.07.08, 20:44 Mam kombinezon tekstylny <komplet kurtka+spodnie> Ret Bike. Zestaw kupiłem 2 lata temu i powiem,ze jestem rozczarowany.Dość szybko popuszczały szwy w spodniach i teraz to jest kawałek szmaty <mimo iż ratowałem je u krawcowej>. Dodam,że odzież nie była zbyt ciasna i czułem się w niej swobodnie. Lepiej wyglądają i dobrze się je nosi a trwałość kiepska. W jednej z opini napisano,iż się poprawili i mam nadzieję, że to prawda. Kupując zestaw kierowałem się tym, że kupuję wyrób polski a tutaj taki psikus. Odpowiedz Link Zgłoś