Gość: aaaaa IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.07.08, 10:22 moto.allegro.pl/item401323660_skradziono_yamaha_r1_warszawa_nagroda.html nie znam wlasciciela, ale mam nadzieje, ze motocykl sie odnajdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaa Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.07.08, 11:56 archi.inosak.org/imgdb/item401323660_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi-k Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.chello.pl 16.07.08, 12:23 Nie żebym chciał kogoś wrobić i mu tym zaszkodzić, ale wydaje mi się,wręcz jestem pewien ,że na tym zdjęciu za sterami moto siedzi Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: Skradziono Yamahe R1 16.07.08, 12:30 Porównaj tamto zdjęcie z tym: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Jacek_Kurski.jpg dla mnie mało Kurskowaty... A tak swoją drogą to "szprytny".. bez kasku, z odsłoniętą twarzą.. no naprawdę gratuluje.. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 16.07.08, 16:40 komu gratulujesz? za kogo trzymasz kciuki? znowu kiwasz... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: Skradziono Yamahe R1 16.07.08, 16:56 czytanie ze zrozumieniem i uzupełnianie faktów poprzez zrozumiałe przeczytanie wcześniejszych postów... Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: Skradziono Yamahe R1 16.07.08, 17:01 A tak żebyś się znowu nie zaczął rzucać to Ci to wyjaśnie i to DUŻYMI literami: -gratuluje- POTENCJALNEMU ZłODZIEJOWI POMYSłOWOśCI KRADZIEżY MOTOCYKLA I łADNEGO UśMIECHU W STRONę KAMERY -trzymam kciuki- ZA ZłAPANIE POTENCJALNEGO ZłODZIEJA I ODZYSKANIA MASZYNY Ty nie potrafisz tego wydedukować? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 16.07.08, 21:13 dużymi literami to powinny być słowniki wyrazów obcych drukowane może wtedy pojmiesz, co to znaczy POTENCJALNY... a kradzież też POMYSŁOWA wyjątkowo! -kark wsiadł na moto i wyjechał... no rzeczywiście pogratulować. ciekawe co zrobił by właściciel motka gdyby miał giwere i zdybał was (ciebie i tego skoorwysyna) w czasie gratulacji :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azareth Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.08, 11:30 no nie... kolejna burda zaraz bedzie:( kivan, zajrzyj do posta z wypadkiem w łowiczu- tam jest cos dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_8 Re: Skradziono Yamahe R1 16.07.08, 17:38 kurcze drapnąc gnoja i giry w tyłka mu powyrywac- gościa nie znam ,sprzętu szkoda noi właściciela ....współczuje bardzo ,napewno jeśli coś by mi się o uszy otarło dałabym znac a swoją drogą mało, że gębe bydlung ma nie ciekawą to miał odwagę ją pokazywac -odważny. Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: Skradziono Yamahe R1 16.07.08, 19:05 Ja bym się właśnie nad tą "odwagą" zastanawiał.. bo to raczej z głupoty, a nie ma czegoś takiego jak odwaga z głupoty, może być "głupia odwaga", ale tak naprawdę to nie odwaga.. Nie no, dobry, anonimowy złodziej to z niego nie jest, ale mam nadzieję, że przez swoją głupotę wpadnie. Jeśli to nie był jego pierwszy raz, jeśli był notowany to raczej szybko go znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 16.07.08, 21:33 -gratuluje- POTENCJALNEMU ZłODZIEJOWI POMYSłOWOśCI KRADZIEżY MOTOCYKLA I łADNEGO UśMIECHU W STRONę KAMERY gdzie ty tam zobaczyłeś jakikolwiek uśmiech... o ładnym nie wspominając. zwykły pi....y kark wyjechał na moto nie zdając sobie zapewne sprawy z tego, że ma fotkę z kamery monitoringu. dobrze, żeby najpierw dorwał go właściciel motka i sklepał mu pożądnie miche a potem dopiero pieski poszarpały mu nogawki :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.171.114.5.crowley.pl 17.07.08, 08:18 I pomyśleć, że w niektórych krajach za kradzież odrąbuje się kończyny... Ja nie gratuluje rozgarnięcia złodziejowi, ale właścicielowi pierwszorzędnego pomysłu na rozprzestrzenienie informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.249.c91.petrotel.pl 17.07.08, 08:28 Drechol i tyle. Iloraz inteligencji porównywalny ze szpadlem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi-k Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.chello.pl 17.07.08, 09:00 Ciekawa jakie zapadają wyroki w sprawie kradzieży motocykli. Podejrzewam że sądy nie traktują tego poważnie ,bo uważają że motocykl to taki duży rower(zresztą jak większość użytkowników dróg). Pewnie uznają tłumaczenia oskarżonych np.że chcieli się przejechać dla zabawy i dają coś tam w zawiasach + 1000 grzywny. Zresztą sędziowie to też ludzie ,a to znaczy że na 80 procent motocykliści ich denerwują,więc mogą nawet skazać poszkodowanego w przypadku gdy np. sprawca ulegnie wypadkowi na skradzionym sprzęcie i kazać mu płacic rentę złodziejowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: Skradziono Yamahe R1 17.07.08, 10:11 No ja tam nie wiem cy byłoby dobrze żeby właściciel mu natłukł bo jeszcze by za pobicie odpowiadał i wcale by to nie było pobicie w afekcie ;) "Uśmiech" to metafora taka była... Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: Skradziono Yamahe R1 17.07.08, 10:13 Za kradzież motocykla odpowiada się tak samo jak za kradzież samochodu- jest kara pozbawienia wolności, a o grzywnie możesz zapomnieć- chyba że potraktujesz koszty procesu jako grzywnę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 17.07.08, 11:28 napisz kiwan, dlaczemu tak lubisz coś napisać zanim pomyślisz i skąd pochodz twoja głeboka wiedza na każdy temat... no prawie każdy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Skradziono Yamahe R1 IP: 81.168.185.* 17.07.08, 12:43 gdzie ty tam zobaczyłeś jakikolwiek > uśmiech... > o ładnym nie wspominając. > zwykły pi....y kark > wyjechał na moto > nie zdając sobie zapewne sprawy > z tego, że ma fotkę z kamery > monitoringu. > dobrze, żeby najpierw dorwał go właściciel > motka i sklepał mu pożądnie miche > a potem dopiero pieski poszarpały mu > nogawki Ty naprawdę masz problem czytania ze zrozumieniem , On napisał to sarkastycznie . A nie z podziwem dla złodzieja . Oj siekiero- stary przyjacielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 17.07.08, 21:45 (...)> Oj siekiero- stary przyjacielu :)(...) spie..j... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.toya.net.pl 17.07.08, 21:56 > (...)> Oj siekiero- stary przyjacielu :)(...) > > spie..j... Oj salonowcu , tylko tyle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 17.07.08, 22:02 ciesz sie mendo, że wogóle poza tym z koorwamy nie tańcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Skradziono Yamahe R1 IP: 81.168.185.* 18.07.08, 12:12 > ciesz sie mendo, że wogóle O jak ja się cieszę . Jestem bardzo ucieszony ... :) > poza tym > z koorwamy nie tańcze A kogo obchodzi z kim tańczysz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 18.07.08, 23:10 ćfoku, naucz sie czytać nie napisałem z kim tańczę tylko, że z tobą nie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.toya.net.pl 19.07.08, 08:48 Gość portalu: siekiera77 napisał(a): > ćfoku, naucz sie czytać > nie napisałem > z kim tańczę > tylko, > że z tobą nie. :-D Ćfoku ? Ćwoku - a kogo to obchodzi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sieliera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 20.07.08, 21:21 ty jesteś ćfokiem. to taki głupszy ćwok ze skazą genetyczną :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.08, 10:06 sam masz skazę genetyczną -> SIELIERA :) Zainwestuj w słownik warto , ćwoku . > ćfoku, naucz sie czytać > nie napisałem > z kim tańczę > tylko, > że z tobą nie. A kogo to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 11:56 Zik dobre pewnie jeszcze powiedza ze motor nie zabezpieczony i ogolnie ze jakos sam odpalil i wjechal pod dupe a skorwysyna ze zdjecia powinno sie zaszlachtowac jak swinie w sredniowieczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azareth Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.08, 12:17 krew sie we mnie burzy jak widze jak bezczelni sa złodzieje. a sa tacy dlatego, ze wymiar sprawiedliwosci kuleje (ukłon w strone z-ika) o takich sprawach nie da sie pisac kulturalnie, wiec powiem tylko, ze urwałabym najchetniej takiemu cwaniakowi paluszki.. przy głowie. nie jestem zwolenniczka zasad panujacych w krajach islamskich, ale trzeba przyznac, ze tam ze sprawcami przylapanymi na kradziezy radza sobie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rinas Re: Skradziono Yamahe R1 17.07.08, 12:20 www.scigacz.pl/Kradziez,motocykla,w,Blue,City,poszkodowany,oskarzonym,6286.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azareth Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.08, 12:35 oto polska własnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Skradziono Yamahe R1 IP: 81.168.185.* 17.07.08, 12:51 Mnie też się nóż w kieszeni otwiera . > nie jestem zwolenniczka zasad panujacych w krajach islamskich, ale trzeba przyz > nac, ze tam ze sprawcami przylapanymi na kradziezy radza sobie swietnie. Bo ja wiem czy sobie radzą ? Przez surowe kary w krajach islamskich nie zmalała liczba kradzieży . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azareth Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.08, 13:00 radza- pojecie wzgledne, ale przynajmniej jest bat- u nas ani bata ani rady.. takie wrazenie odnosze a tam -jak ktos raz połasi sie na cudze, to moze to zrobic góra drugi raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: Skradziono Yamahe R1 18.07.08, 11:32 A dlaczego? bo polska jest stosunkowo młodym demokratycznie krajem, a chcemy wprowadzić system taki jak w USA, czyli istnieje coś takiego jak biura prokuratorów, każdy prokurator ma do dyspozycji jednego policjanta i jednego asesora i to prokurator odpowiada za to że jakąś sprawa zostanie przedawniona, albo że oskarżony został uniewinniony z braku odpowiednio przedstawionych dowodów. Siekiera, a skąd to wiem? Tak się składa, że cała moja rodzina to prokuratorzy i sędziowie- jeszcze jakieś pytania? Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izi Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.piotrkow.pilicka.pl 18.07.08, 19:29 kivan666 napisał: >Tak się składa, że cała moja rodzina to prokuratorzy i > sędziowie- Kilka razy miałem okazję porozmawiać z ludźmi tej profesji,na gruncie neutralnym. I uważam kivaczku że to wątpliwy powód do przechwałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 11:46 To zes sie pochwalil jesli twoja rodzina ma takie same geny co ty to co z tą polską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrokh Re: Skradziono Yamahe R1 IP: 81.168.185.* 18.07.08, 12:17 jesli twoja rodzina ma takie same geny co ty to co z tą po > lską Wiesz ...kiwana nie znam , ale bardziej obawiam się twoich genów . Jakby te twoje mądrości wprowdzić w życie to dopiero -> CO Z TĄ POLSKĄ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: Skradziono Yamahe R1 18.07.08, 14:11 Nie no spoko- dzięki takim aparatom mamy naszych polityków, dlatego ja kończę dyskusję z tamtym panem bo.. sorry, ale jesteś infantylny i Twoje przekomarzania się znajdą poparcie i urokliwych wielbicieli w Bravo Girl ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.aster.pl 18.07.08, 19:13 (...)ale jesteś infantylny i Twoje przekomarzania się znajdą poparcie i urokliwych wielbicieli w Bravo Girl ;) Pozdro(...) kivan, żebyś nawet miał w rodzinie samych s3,14ździałych polityków zamiast prokuratorów i sędziów chcących wprowadzić demokratyczny system amerykański z jednym prokuratorem jednym policjantem i jednym sędzią na jednego obywatela -to stylu dzakasa nie podrobisz ;-) ps od czasu zbynia zerowego mieć proroka w rodzinie to żaden powód do chwały. przedtem też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgewio Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 21:23 Ku.. kazdy temat jaki sie tu pojawia przemienia sie pozniej w klotnie w ktorej przewaznie biara udzial ci sami ludzie. Ale wy jestescie po..i. Odpowiedz Link Zgłoś
mickymaus Re: Skradziono Yamahe R1 18.07.08, 21:47 niestety wszędzie są lolki które niewiele wnoszą do tematu, a radość czerpią z tego kiedy uda im się kogoś sprowokować i kiedy ktoś ich wyzwie. taka forma SM, bo w normalnym życiu to nawet pies ich nie obsika bo ma ich w dup.e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 02:26 f2.sfd.pl/sb.asp?w=550&p=1/fotospro/178685-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
woo79 Re: Skradziono Yamahe R1 19.07.08, 22:18 a ja tego hama ze zdjęcia gdzieś już spotkałem ,myśle i zastanawim się gdzie ale ręki se uciąć niedam ale wydaje mi sie że spotkałem go pod Tarczynem ,jeżdził tam na starej piaskarni na crossówce ktm ,straszny buc czego on itp...żeby te zdjęcie było lepszej jakości !miał bym większom pewność :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-ke Re: Skradziono Yamahe R1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 14:06 i co z maszynka ? cos wiadomo?? Odpowiedz Link Zgłoś