xplict 30.05.09, 19:38 Ktoś coś wie? ktoś używa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goguś Re: Opony Shinko IP: *.251.c72.petrotel.pl 30.05.09, 20:18 Ja bym wolał kupic opony normalnego,znanego producenta. Opony decydują o Twoim zyciu...I nigdy bym tego nie kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Opony Shinko 31.05.09, 01:17 To, ze jakaś marka nie jest znana w Polsce, nie znaczy, że nie istnieje... macie może jakieś testy? porównania? Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: Opony Shinko 31.05.09, 08:50 Kolega się szlifnął na torze na tych oponach, co nie znaczy, że jako drogowe gumy się nie sprawdzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkost Re: Opony Shinko IP: *.centertel.pl 31.05.09, 11:30 Miałem tą opone z tyłu w X 11, do spokojnej jazdy daję radę, chociaż nie miałem do niej zaufania. Nie trzyma na mokro tak Pilot Road (na tym jeżze teraz), gorsza też od Dunlopa D208 i Metzelera Z6 ale sporo tańsza. Znacznie krócej "żyje" w porównaniu z wymienionymi, więc moim zdaniem nie opłaca się. Kupiłem, bo z mojej zaczęły druty wychodzić a kiepsko z kasą było. Pzdr. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Opony Shinko IP: *.subscribers.sferia.net 02.06.09, 22:26 super opony, jeżdżę na nich, niejednokrotnie jeździłem na nich na torze, i bardzo dobrze dają sobie radę, nie jedną torówkę łyknąłem na tej "chińszczyźnie"- po prostu teksty typu bałbym sie to założyć, albo że nadają się do motorynki mnie rozbawiają. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś