Gość: pytajaca IP: 82.210.150.* 05.10.09, 10:56 Poleccie mi jakas dobra restauracje w warszawie na specjalna okazje, z romantycznym nastrojem. Dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiomis Re: restauracja na specjalna okazje 05.10.09, 17:41 Villa Nuova: chinski gabinet na pietrze, salonik na pietrze w RP Rozanej, stolik w oranzerii w Belvedere w Lazienkach, moze, choc nie sadze - Cavallo, salonik w Hawelce, kacik na werandzie w RP Tradycja, najmniejsza salka w przeniesionej Delicji Polskiej, stolik w kaciku w sali kominkowej w Obsessji, sala w glebi w Kuzni Smaku, choc nie jestem pewny wystroju, poduchy przy polnocnej scianie klubu Panorama w hotelu Marriott... Odpowiedz Link Zgłoś
mds71 Re: restauracja na specjalna okazje 06.10.09, 15:40 Ja spedzilam bardzo mily wieczor w Porta13 przy Chmielnej. wchodzi sie przez brame na taki dziedziniec i tam jest restauracja. bardzo ciekawe miejsce. i jedzenie bylo bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie Poezja 09.10.09, 14:24 www.gastronauci.pl/1050-restauracja-poezja-warszawa to dobre miejsce na kolację wyjątkową. i ze względu na lokalizację - Pl. Trzech Krzyży i na doskonałą włoską kuchnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faraon Shisha Bar Re: restauracja na specjalna okazje IP: 212.180.168.* 14.10.09, 22:05 Zapraszam do nas. Faraon Shisha Bar ul. Morcinka 5/18 01-496 Warszawa-Bemowo www.faraonshisha.pl Tel. 511 51 8483 IMPREZY ORIENTALNE, TANIEC BRZUCHA, SHISHA, KUCHNIA EGIPSKA Taniec brzucha, zapach shishy, przysmaki orientalne to wizytówka Faraon Shisha Bar. Egipskie miejsce na mapie Bemowa – zapraszamy na niezwykłe imprezy przy muzyce arabskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: restauracja na specjalna okazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 13:41 Ja ostatnio bywam w restauracji Sarmacja przy Stawki 2- dobre jedzenie, miła obsługa, ogólnie fajna atmosfera. Fajnym miejscem też są Groty Solne Rakusu gdzie można zjeść sushi w grocie solnej. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Sarmacja? lokal natretnie rrklamowany przez spam 16.11.09, 19:59 Spamer neostradowy z 5 nickami. Jak nisko mozna upasc widzielismy juz wiele razy. Odpowiedz Link Zgłoś
janekfris Re: restauracja na specjalna okazje 22.02.17, 12:27 Ja polecam nałęczów i Łubinowe Wzgórze tak na przyszłość, na specjalne okazje i urlopy są mega, mysle ze może Was przekonać nawet ich strona, miejsce klimatyczne bez dwóch zdań, z terminami już jest ciezko dlatego warto dzwonic wczesniej lubinowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: restauracja na specjalna okazje 22.02.17, 15:31 SPAMER jak pokazuje wyszukiwarka Odpowiedz Link Zgłoś