kalowiec 13.10.09, 10:22 Hmm słabiutka kondycja, dać się złapać kilku podpitym dresom???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli 13.10.09, 10:23 wow.łał.uau. ciec za 4 zł/h ma się bic z dresami. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz 13.10.09, 13:27 Skoro ochrona to fikcja to szkoda i tych 4zł. Za co ta odpłatność? Za wdychanie powietrza w parku? Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Musiał im naubliżać, skoro zaczęli go gonić. 13.10.09, 14:12 Dodatkowo jacy cwani: "Musiał im naubliżać, skoro zaczęli go gonić." Po prostu nieroby biorą kasę za nic i nie ma się co przyglądać umowie, nie ochraniają parku to wyrzucić z pracy natychmiast i zażądać zwrotu pobranych dochodów. To tak jakby sprzedawca samochodów pracował cały czas poza tym kiedy są klienci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: 217.153.125.* 13.10.09, 10:27 no faktycznie to kpina że z naszych pieniędzy opłaca sie "strażnika" który pofukuje jedynie na dzieciaki bawiące sie na trawie...swoją drogą za picie alkoholu w miejscu publicznym grozi mandat to choć pan "strażnik parku" mógł wezwać straż miejską lub policję już gdy "zobaczył" pijących ( nawiasem mówiąc mają do tego parku 200m ze swojej warowni na malczewskiego )...i jaki wniosek ma wyciągnąć dzieciak który był świadkiem sytuacji - lepiej zamknąć oczy i udawać że zła nie ma ...może problem braku zainteresowania mundurowych w tym że to byli "swoi" dresiarze ( w okolicy mieszka sporo byłych milicjantów z rodzinami , niestety nie zawsze w kondycji pozwalającej na godne zachowanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz 13.10.09, 10:42 Bywam tam często, ale wystarczyło tupnąć nogą i się przestraszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladi ojojojoj IP: *.acn.waw.pl 13.10.09, 11:18 kiedys chcialem na rowerze przejechac przez ten park i ochrona zrobila na mnie oblawe, straznik rzucil mi sie pod kola doslownie ... moja wina ze wjechlem bo tam nie wolno na rowerach ale nie zauwazylem zakazu fakt faktem ze zareagowali blyskawicznie :) wiec pewnie to byla inna zmiana i jak zawsze zalezy to od ludzi... poza tym znam wielu rezolutnych dziadkow parkingowych ktorzy lubia adrenaline :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres Re: ojojojoj IP: *.polkomtel.com.pl 13.10.09, 11:37 hehe.. a może pop rostu nie wyglądałeś jak dres.. taki "ochroniarz' to on tylko zarabia te pare zlotych.. ma instynkt samozachowawczy i woli zeby dresy skopali przechodnia a nie jego.. Ochroniarz zachował sie prawidłowo. Nieprawidłowo zachowują się urzednicy, którzy publiczne pieniądze na to wydają. Powinni zatrudnić prawdziwa ochronę. dwie ulice dalej jest Policja.. to policja powinna pilnowac porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyn Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.chello.pl 13.10.09, 11:19 Wezwij Policję,a powie Ci,że to sprawa dla Straży Miejskiej.Wezwij Straż,a ta powie Ci,że jak ogrodzone,to teren prywatny i nie mogą interweniować. Gdy Park Dreszera nie był jeszcze urządzony pod sznurek i ogrodzony żelaznym płotem,Policja często go patrolowała.Teraz sobie odpuścili,bo przecież Park ma własną ochronę.A że ta ochrona to idiotyczna fikcja-cóż,całe to państwo składa się z takich fikcji.Tu problem jest inny.Okoliczni mieszkańcy nie akceptują tego ogrodzenia, tych zakazów, nakazów i tej ochrony.Teraz pies w tym parku ma większe prawa niż człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemsta i pogrom Żyjemy jak Żydzi w getcie. Otoczeni przez garstkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 10:41 dresów ,a nas są miliony i się ich boimy ? Wstyd. Czas skopać dupę patologi i debilom dresom . Czas na zemstę ! Czas na lincz na każdym dresie który podniesie swoją brudną łapę na kogokolwiek !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Żyjemy jak Żydzi w getcie. Otoczeni przez gar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 11:07 Gość portalu: zemsta i pogrom napisał(a): > dresów ,a nas są miliony i się ich boimy ? Wstyd. Czas skopać dupę > patologi i debilom dresom . Czas na zemstę ! Czas na lincz na każdym > dresie który podniesie swoją brudną łapę na kogokolwiek !! A wtedy policja gorliwie cie oskarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vl_a_d Re: Żyjemy jak Żydzi w getcie. Otoczeni przez gar 13.10.09, 11:26 Dokładnie, wpie...ć tym tępym imbecylom,tak żeby nie było co zbierać. Dość terroru w tym kraju takich prymitywów! A z takimi żałosnymi firemkami rozwiązywać umowy a na odchodne wlepiając srogie kary za niewywiązywanie się z umowy- dość już marnotrawienia naszych podatników pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aczemu? Re: Żyjemy jak Żydzi w getcie. Otoczeni przez gar IP: *.polkomtel.com.pl 13.10.09, 11:39 jestes szkodnikiem. po pierwsze nie masz pojecia jak zyli Żydzi w gettcie, po drugie nawołujesz do złych rzeczy.. nie różnisz sie niczym od drechów. Idź sobie precz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawiak Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: *.chello.pl 13.10.09, 10:48 > Umowę mamy podpisaną tylko na [...] przestrzeganie jego > regulaminu. No to ladnie pilnujecie przestrzegania tego regulaminu. Chyba, ze regulamin pozwala chlac piwo na lawce i szczac gdzie popadnie. > Musiał im naubliżać, skoro zaczęli go gonić. Tia i jeszcze im piwo wypil menel jeden! Od dawna juz wiadomo, ze firmy ochroniarskie w Polsce to smiech. 1. Ostatio widzielem w bardzo duzym sklepie jak dwoch facetow o wygladzie kryminalow szlo przez caly ciag przed kasami rozmawiajac tak, ze bylo ich slychac wszedzie. Wulgaryzmy jakie tam padaly moglyby zainspirowac niejednego poloniste do napisania ciekawej pracy. Panowie byli nieduzi, ale wygladali groznie (tatuaze od stop do glow) wiec NIKT z ochrony nie smial nawet podejsc do nich. Na koniec dla podkreslenia swojej pozycji w spoleczenstiw obaj panowie podeszli do punktu gdzie siedzi ochrona i prosto w twarz wykrzyczeli do panow w czerni "Co q..a wylazicie na solo czy nie?". Ochroniarze udawali, ze ich nie wiadza pomimo, ze dystans ograniczal sie miedzy obu stronami do szerokosci blatu. Na koniec mniejszy z dresow powiedzial do wiekszego "Chodz, przeciez widzisz, ze to pie..ne pe..ly". 2. Ostatni w Szczecinie na oczach ochrony pewna kobieta (1) zwrocila uwagem ze samochod innej pani, ze stoi na miejscu dla matek z dzieckiem. Matka bez dziecka zadzwnila po pomoc. Po chwili na parking wjechalo czarne auto a w nim rosli panowie. Wysiedli i bez ceregiel na oczach ochrony obili pania (1). Pani (1) wzywala pomoc, lecz panowie w czerni pozostali na z gory upatrzonych pozycjach, pilni epilnujac by nikt nie lamal regulaminu. 3. We wroclawski aquaparku ostatnio pewien mlodzian pogrozil jednemu z ochroniarzy, ze go pobije na zewnatrz obiektu. Skutek ochrona zamyka drzwi blokujac wyjscie setkom ludzi z basenu, po czym wzywa policje. Ludzie, ktorzy musieli pilnie wyjsc prosili ochroniarzy o zrozumienie, ze maja swoje sprawy. Skutek prosb - ochrona wyciaga gaz i laduje w ludzi. Zadyma na calego. Czyli jak widac w pewnych sytuacja kiedy ochrona upewni sie, ze naprzeciw jej stoja normalni ludzie nie waha sie podjac blyskawiocznych dzialan w celu przywrocenia porzadku i ochrony regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottsp Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: *.ibch.poznan.pl 13.10.09, 11:11 nic nowego - czemu park ma miec lepsza ochrone niz - dajmy na to - szpital? W szpitalu tez jest ochrona - zgodnie z wymogami firmy ubezpieczeniowej zapewne - ale pilnuje tylko mienia - w razie np. ataku szalu pacjenta czy agresywnych zachowan gosci (podpitych czy z innych powodow) odwiedzajacych pacjenta - ochrona nie interweniuje bo strzeze tylko mienia. Co lepsze - w szpitalu nie interwenuje tez policja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 11:32 pewnie mlode chlopaki piwko sobie spokojnie spijali i sie jeden odlal pod drzewem (a gdzie mial sikac i co w tym zlego?? ) i nadgorliwy obywatel sie do nich wysadzil a chlopaki lekko zgieci to odwazniejsi!!!ot cala historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 12:10 > pewnie mlode chlopaki piwko sobie spokojnie spijali i sie jeden > odlal pod drzewem (a gdzie mial sikac i co w tym zlego?? no właśnie, co w tym złego? proponuję żeby następnym razem kolesie pili piwko pod Twoimi drzwiami i sikali na Twoją wycieraczkę. Przecież to nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie rozumiem Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:59 hmmm no to niech postawią w parku toalety, będąładne i zadbane to nie trzeba będzie pod krzaczkiem załątwiać takich potrzeb to raz... po drugie jak pies sra na chodniku to jest ok i widzę że właściciele nike sprzątają po swoich pupilkach, ba czasem można wejść w fekalia na wrocławskim rynku, a poza to tylko woda.... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz 13.10.09, 18:16 Będą ładne i zadbane nie dłużej niż tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: 188.33.150.* 14.10.09, 18:24 hmmm no to niech postawią w parku toalety, będąładne i zadbane to nie trzeba będzie pod krzaczkiem załątwiać takich potrzeb to raz... po drugie jak pies sra na chodniku to jest ok i widzę że właściciele nike sprzątają po swoich pupilkach, ba czasem można wejść w fekalia na wrocławskim rynku, a poza to tylko woda.... w tym parku jest toaleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: 217.153.131.* 13.10.09, 11:20 od madatow za picie i łapania bandytow w parkach jest straz miejska. ale ta woli bic pedałow w skaryszewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Antonius Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.10.09, 11:30 hehe,dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 11:39 Z tego wynika, ze agencja Pantera, to agencja wynajmu cieciów, a nie ochroniarzy. Panterę pogonić do budy, a pieniądze przeznaczyć na patrole. -- Mów mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.mobile.playmobile.pl 13.10.09, 13:44 > Z tego wynika, ze agencja Pantera,... "Pantera"? Powinna się nazywać "Wyleniały sierściuch". Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli 13.10.09, 12:18 Dresy znowu w kilku na jednego - chyba w sklepach powinny się pojawić kreszowe sukienki, żeby te organizmy miały możność się stosownie ubrac, a nie chodzić w spodniach kompromitując męski ród. A ochroniarz dobrze zrobił - skąd miał wiedziec, czy przypadkiem ten uciekający nie sprowokował całej zadymy i nie pomaga właśnie zakapiorowi. Wolał się nie mieszac w porachunki między kolegami. I bardzo dobrze, na końcu mógłby sam zrobić w dziąsło. Zaś pan biegacz przegiął - chłopca przyparło i co miał zrobić - pobiec kilometr dalej, żeby grzecznie zrobić sisiu w klozecie marmurowym ? trochę wyrozumiałości dla ludzkich słabostek. Pan biegacz pewnie, w sytuacji takowej, to grzeje w nogawkę, bo z niego taki praworządny obywatel. Jak chciał dziecku zaimponować, to mógł ochrzanić jakiegoś dziadka, ze prowadzi rower z lewej strony, a nie prawej - taniej by wyszło,a tak synek zobaczył, ze tatulo nie dość, że nie rozpoznaje rzeczywistości, to jeszcze biega wolniej od pijanych meneli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.A163.priv.bahnhof.se 13.10.09, 12:30 No i dobrze ze mu natrzaskali. Pan praworządny... Nastepnym razem sie 2 razy zastanowi zanim zacznie kogoś ustawiać. Co w tym zlego, że chlopacy chcieli sobie wypic po piwie? Skoro nikogo nie zaczepiali to w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Problem z logiką dresiarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 12:54 Problem jest taki, że nie pojmujesz podstawowych norm społecznych. W tym jest problem. Jak jest zakaz picia w parku to jest ZAKAZ! Której części zdania nie rozumiesz?! Chcesz się napić idź do pubu, a jak Cię nie stać to zaproś kolegów do domu. Między innymi po to jest zakaz, aby nie szcz... po bramach, drzewach, nie rzygać za ławkę, czy na ścieżkę. -- Mów mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
varberg Re: Problem z logiką dresiarza 13.10.09, 12:58 Może dla ciebie picie kończy sie szczaniem i rzyganiem po bramach. Jeśli tak to siedź w domu. Nie ma nic złego w tym żeby wypić sobie jedno piwo na słoneczku. Wiele normalnych ludzi tak lubi, ale niestety dla cześci społeczeństwa, ktoś kto ma ochote na jedno piwo na łonie przyrody to dres. No cóż, każdy sądzi innych według siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Problem z logiką dresiarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 13:24 Wielu normalnych ludzi nie bije osoby zwracającej uwagę, tylko przeprasza i dostosowuje się do norm społecznych. Piwo na łonie natury można wypić tam gdzie nie ma ZAKAZU. Proste słowo, a tak trudno je zrozumieć. Ot, takie polaczkowo wychodzi: Nie wolno, ale ja będę cwańszy. -- Mów mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
varberg Re: Problem z logiką dresiarza 13.10.09, 13:31 Polaczkowo? oj Zyzio, skąd te kompleksy? nigdy za granicą nie byłeś? czy byłeś ale języka nie znasz i nie wiedziales co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Problem z logiką dresiarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 13:41 Polaczkowo to nie narodowość tylko stan umysłu. Poczytaj troszkę, łatwiej będzie nam się rozmawiało. Pozdrawiam -- Mów mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nike Re: Problem z logiką dresiarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:08 Sorry ale Twój rozmówca przejawia większą umiejętność logicznego myślenia niż Ty.. A swoją drogą częśto osoby zwracające uwagę robią to w sposób wielce niekulturalny, bardzo łatwo ich słownie zawstydzić i nie trzeba wcale bić;) a zakaz obowiązuje nie tylko w parku ale i w innych miejscach publicznych i są instytucje wyznaczone do pilnowania porządku, one mają prawo zwrócić uwagę a zwykły przechodzień... może co najwyżej wylać swoje gorzkie żale na forum gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Problem z logiką dresiarza 13.10.09, 22:50 > a zakaz obowiązuje nie tylko w > parku ale i w innych miejscach publicznych i są instytucje > wyznaczone do pilnowania porządku, one mają prawo zwrócić uwagę a > zwykły przechodzień... może co najwyżej wylać swoje gorzkie żale > na > forum gazety... Czy ty się z chójem na rozum zamieniłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Tak to polaczkostwo 13.10.09, 22:49 jest zakaz a ja i tak postawię na swoim. Przytaczasz Zachód - owszem tam można pić w parkach etc. Ale tam, a bywam kilkanaście razy w roku w Niemczech, Belgii i Francji, nikt nie szczy obok Ciebie jak ma do kibla 100 m i nikt nikgo nie kopie, jak mu ktoś zwórci uwagę. A to jest własnie polaczkostwo - którego ty jesteś przedstawicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: city_watch Re: Problem z logiką dresiarza IP: 217.153.125.* 14.10.09, 11:35 zapraszam do dreszera - obejrzysz sobie normalnych...czy normalny chleje piwo tam gdzie jest to zabronione? czy normalny leje na trawnik jak 100 m dalej ma murowaną , zadaszoną toaletę, czy normalny kopie w kilku przypadkowego przechodnia bo zwrócił mu uwagę?... twoja definicja normalnośći nie mieści się ani w akceptowalnych w normach społecznych ani granicach prawa...pomyśl o tym nim nastepnym razem złamiesz prawo w moim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Problem z logiką dresiarza IP: 95.152.193.* 13.10.09, 13:15 Ja tez uwazam, ze facet zachowal sie nieodpowiedzialnie, skoro jest zakaz picia piwa, to mogl zadzwonic na policje czy po straz miejska, a nie narazac dziecka, tez bym sie wkurzyla, gdyby mi ktos uwage zwrocil, no moze bym go nie pobila, ale napewno pare slow by uslyszal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelamdodresow Re: Problem z logiką dresiarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 13:33 ty koleznako nie badz taka cwana bo trafisz kiedys na takiego ktory nie uszanuje twojej kobiecosci.. I bedzie histeria, jak to zwykle bywa..;) Zreszta co to za kobieta, co wali piwo w parku. Bleh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Problem z logiką dresiarza IP: 95.152.193.* 14.10.09, 12:46 Po pierwsze: nie pije wcale alkoholu, po drugie nie jestem cwana, czytaj ze zrozumieniem. NIKT ci za granica nie zwroci uwagi, ten pan zachowal sie wyjatkowow glupio, narazajac dziecko na niebezpieczenstwo, mogl przeciez zadzwonic na policje lub straz miejska, trzeba byc naprawde bezmyslnym, bedac na spacerze z dzieckiem zwracac uwage komukolwiek, pijacemu alkohol, latajcemu po parku z kijem bejsbolowym, grupie ludzi zachowujacych sie glosno, pitbulowi srajacemu tam gdzie nie mozna itd, itd, MOZNA, wrecz powinno sie zadzwonic do ww. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Iwonko - czy ty masz coś pod czaszką??? 13.10.09, 22:53 Czyli co??? mamy się bać wszystkiego??? Mam czuć się jak zaszczute zwierzę w moim mieście??? Kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Iwonko - czy ty masz coś pod czaszką??? IP: 95.152.193.* 14.10.09, 13:03 Hehe mam wiecej niz ty, bo nie zwracam uwagi nikomu, informuje, dzwonie gdzie trzeba, ale nie kloce sie bez sensu, wiem po prostu, ze jakbym (gdybym byla glupia jak ty i wyzywala ludzi od kretynow) zwrocila uwage np. pijanym facetom to w najlepszym wypadku dostalabym po mordzie, w przeciwienstwie do ciebie mam drobine wyobrazni, ale nie wyobrazam sobie, ze po zwroceniu przeze mnie uwagi, panowie ci wstana a lawki wielce zawstydzeni, pocaluja mnie w reke, przeprosza, wyleja piwo do (uwaga) kosza i klaniajc sie pojda do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Iwonko - czy ty masz coś pod czaszką??? 14.10.09, 15:33 iwonko, ty świętoszku zdcecyduj się co chcesz przekazać w swoich postach, bo sama sobie przeczysz. W ostatnim poście piszes: > ze jakbym (gdybym byla glupia jak ty i wyzywala ludzi od kretynow) Ale już w kilka linijek wyżej piszesz coś przeciwnego: gdyby mnie ktoś zwrócił uwagę, to może bym go nie skopala, ale kilka słow by usłyszał I czemu tu wierzyć, jak ty masz problemy ze zrozumieniem tego co sama piszesz??? widzisz, skoro ty zadzwonilabys po policję, bo się boisz takich patałachów, to znaczy, że mierzysz ludzi swoją miarą a ja swoją. Jak Tobie ktoś zwróci uwagę, to go opie...sz. A mnie jak ktoś zwróci uwagę to własnie tak zrobię: wyleję piwo, przeproszę i zostanę na miejscu:) Tym się pewnie róznimy. Podtrzymuję zdanie co do kretynki, za brak spójności w wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Iwonko - czy ty masz coś pod czaszką??? IP: 95.152.193.* 19.10.09, 12:26 Nie bede sie klocic z kims kto nie umie czytac ze zrozumieniem, po pierwsze, nie zwracam ludziom uwagi, nie dlatego, ze sie boje, tylko dlatego, ze sa od tego inni, nie lubie tez jak ktos mi zwraca uwage (nagminne w Polsce), dziecinny jestes z nazywaniem mnie swietoszkiem, to, ze nie pije nie ma nic do rzeczy, zauwazylam, ze w Polsce kazdy kazdemu zwraca uwage o byle co, co ja uwazam za chamstwo a ty pewnie za dobra postawe obywatelska i tym sie roznimy, a jeszcze jedno: mieszkam od 30 lat poza Polska i NIKT mi nie zwrocil zadnej uwagi w ciagu tych 30 lat, nikt mnie nie nazwal kretynem, tak jak zrobiles ty na wstepie. Ciekawa bardzo jestem czy kiedykolwiek podszedles do paru nawalonych gosci i zwrociles im uwage??? jesli tak to nie jestes odwazny, tylko glupi (kretynie)a ja podtrzymuje zdanie co do kretyna i chama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justice Re: Problem z logiką dresiarza IP: 217.153.125.* 14.10.09, 11:29 no właśnie -typowe polskie warcholstwo - nie dość że łamiesz prawo to jeszcze masz pretensję do tego kto chce jego przestrzegania...pełno tego gó..a wszędzie, samochodziarze parkujący gdzie popadnie, właściciele psów "obsrywający" chodniki przed posesją sąsiadów sąsiedzi hałasujący po 22.00 ...itd...i każdy gotów skoczyć ci do gardła bo przypomniałeś mu że tak się nie robi ( czyt że jest burakiem ) to po kolei -w tej sprawie najbardziej winny jest oczywiście dres - mandat za piwo, wyrok za pobicie, w drugiej kolejności agencja ochrony - zerwać kontrakt, skontrolować całą agencję jeśli najmniejsze uchybienia - zawiesić licencję, może też jakieś odszkodowanie dla pobitego...i last but not least - władze dzielnicy - za nie zapewnienie należytego bezpieczeństwa obywatelowi na administrowanym przez siebie obszarze - tu można tylko zagłosować nogami - tym państwu dziekujemy ps może się zżymać na akcję zero tolerancji z NY, że państwo policyjne, stan wojenny, kapusie...ale to działa! niestety nasza komusza spuścizna każe nam przymykać oko, tolerować łobuza i bandytę i... bać się własnego cienia zmiast w obronie własnej roznieść go w proch i pył albo zawiadomić stosowne służby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Problem z logiką dresiarza IP: 95.152.193.* 14.10.09, 13:05 Zapomniales dodac, ze to ZERO tolerancji to w wykonaniu policji, nie obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Problem z logiką dresiarza IP: *.mobile.playmobile.pl 13.10.09, 13:48 > Jak jest zakaz picia w parku to jest ZAKAZ! Niestety trzeba jeszcze zorganizować egzekwowanie zakazów, inaczej są tylko dla pośmiewiska i propagowania lekceważenia prawa. Prawdopodobnie wydawanie takich zakazów to cyniczna hipokryzja urzędników i polityków. Podobnie jest z zakazami palenia na przystankach. Chyba po to są, żeby bardziej do twarzy było z fajką i tabliczką o zakazie obok. Producent tabliczek najwięcej na tym skorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelamdodresow Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 13:30 w tym ze to nie miejsce na piwo, po drugi to jebani zlodzieje, po trzecie zwrocil im uwage, a to oni go zaatakowali. nie rozumiesz? Ja pier.. kolego wracaj do lopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 To sobie naszczaj na klatce 13.10.09, 22:45 a nie w miejscu publicznym, kiedy do toaletry jest 100 m. Swoja drogą to Ciekawe jak łatwo Polacy akceptują szczanie podpitych idiotów i sranie psów na trawnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeziębiony Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 12:30 A jest tam toaleta, w tym parku? Bo może lepiej wydać kasę na kibelek, zamiast na taką "ochronę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf I tak jest z bezpieczeństwem w tym kraju na każdym IP: 194.50.110.* 13.10.09, 12:41 kroku...a jak interweniujesz to Ty stajesz się awanturnikiem i na celowniku...policja Cię wyśmieje bo nie chce im się nic robić, ochroniarze też mają gdzieś...przed sądem dochodzisz do sprawiedliwości długo, na dodatek z ofiary możesz się stać oskarżonym bo złoczyńcy w tym kraju mają wiele praw! I o nich się dba! I nikt ani SLD, ani PiS (a obiecali szczególnie) ani PO się tym nie martwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Odebrać natychmiast licencję Panterze. IP: *.mofnet.gov.pl 13.10.09, 12:42 Choćby za wypowiedzi jej współwłaściciela dla Gazety. Postawa ochroniarzy karygodna, bezczelana. Usprawiedliwianie pijących piwo w parku, łobuzówktórzy skopali człowieka to kim są ochroniarze i właściciele Pantery? Miasto powinno wystąpić o zabranie licencji Panterze. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Odebrać natychmiast licencję Panterze. 13.10.09, 18:18 O ile w ogóle tę licencję posiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDZiCH Kup pistolet, a nie licz na ochroniarza IP: *.zax.pl 13.10.09, 12:57 W naszym pięknym kraju można liczyć tylko na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: Kup pistolet, a nie licz na ochroniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 13:34 pracuję właśnie jako ciec. grosiki się zarabia. ale.... nigdzie w umowie nie mam nap;isane że w obronie honoru jakiegoś pasażera mam się szarpac z łóbuzami.i na pewno nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelajdodresow Re: Kup pistolet, a nie licz na ochroniarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 13:36 dokladnie.. tylko jak Ty, pozadny, uczciwy, pracujacy czlowieku zrobisz krzywde takiej dresiarskiej ku...e to cie policja zlapie, sad skaze, a gazety opisza jako bandyte, ktory zastrezelil biednego, zagubionego chlopca.. Dlatego nie wolno zostawiac sladow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkret Re: Kup pistolet, a nie licz na ochroniarza IP: *.aster.pl 13.10.09, 13:50 Gość portalu: strzelajdodresow napisał(a): > Dlatego nie wolno zostawiac sladow. Dlatego nie pistolet, a rewolwer Odpowiedz Link Zgłoś
marko_uk Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz 13.10.09, 13:35 Puknij się w głowę. Facet był z dzieciakiem, który się bawił tuż obok. Miał uciekać do domu? Czy może zwiewać z dzieckiem pod pachą? kalowiec napisał: > Hmm słabiutka kondycja, dać się złapać kilku podpitym dresom???? Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli 13.10.09, 13:39 Powinien być regularny odstrzał dresów, notorycznych przestępców i menelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli 13.10.09, 14:41 A gdyby ochrona zareagowała to posądzono by ich o przemoc (najprawdopodobniej wobec małolatów) i musieli by się długo i mozolnie tłumaczyć przed policją i prokuratorem czy aby nie nadużyli swoich uprawnień.Bo znalazło by się kilku osobników którzy by zapewnili że to tacy spokojni i ułożeni chłopcy a jakiś nadgorliwiec raczył im zwrócić uwagę że kulturalnie popijali sobie piwko na łonie natury. Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Proponuję przejść się do parku Dreszera... 13.10.09, 14:43 I zobaczyć tych "ochroniarzy". To emeryci, nierzadko stojący już nad grobem. Nie rozumiem dlaczego miasto wynajmuje taką "ochronę" i co ona ma właściwie dawać. Człowiek porządny będzie zachowywał się porządnie niezależnie od takich "strachów na wróble". A chuligan się nie przejmie, bo i nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: 213.25.91.* 13.10.09, 14:49 A jak straż miejska pilnowała porządku w parkach, to pisali, że powinni się czymś innym zajmować. jak pilnuje ochrona a ludzie po twarzy dostają to też źle. Kiedy w tym kraju będzie normalnie, że strażnik miejski wlepiać będzie mandat za parkowanie i cholerną pietruszkę, policjant łapać złodziei a ochroniarz pilnować wskazanego dobytku i osoby. I żaden idiota nie będzie narzekał, że tylko ktoś robi coś a nie ma go w innym, bardziej zagrożonym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrz IP: *.farm.amwaw.edu.pl 13.10.09, 15:30 W tym kraju nigdy nie będzie normalnie, bo to jest Bolanda: kraj wiecznej szczęśliwości, ciepłego bełta i spoconych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Park Dresiarza:) IP: *.chello.pl 13.10.09, 15:26 Proponuję zmianę nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar_mac Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:38 Park Dresiarza Rark Presiarza ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek S Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: *.aster.pl 13.10.09, 15:50 "W regulaminie parku zapisano, że nie można tu pić alkoholu. Czemu więc ochorniarze na to też nie zareagowali. Bogdan Grzelecki: - Oni tego nie widzieli. Jest ich tylko dwóch i nie są w stanie upilnować całego parku." Panie szefie Pantery, to znaczy że panska najtansza oferta jest do bani i niech władze dzielnicy sprawdza teraz, co jest napisane w kontrakcie (najtanszym) jaki zawarli. Bo jesli nie wywiazuje sie pan z nalezytego swiadczenia uslug ochrony obiektu wg kontraktu, to czas ustalic kary umowne. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur "ochroniarz" to nie mundurowy funkcjonariusz tylko 13.10.09, 18:10 cieć. Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: "ochroniarz" to nie mundurowy funkcjonariusz 13.10.09, 19:12 Dokładnie. I jeżeli ten pan spodziewał się jakiegoś fizycznego wsparcia od 70-letniego ciecia dorabiającego sobie do emerytury, to musi być jakiś słabowaty na umyśle. Co on sobie myślał? Że to jakiś Rambo w przebraniu? Za dużo Fantomasów się naoglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: 94.254.245.* 13.10.09, 19:45 gdybym mial krematorium, to pracowaloby na 3 zmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiaczek Dresiarze go skopali, ochroniarze tylko patrzyli IP: 89.72.49.* 13.10.09, 19:51 No cóż... Skoro facet jest w parku razem z dzieckiem, to może rozsądniej byłoby powstrzymać się od uwag w stosunku do grupy łobuzów? Mówi się dużo o znieczulicy, ale trzeba myśleć - z grupą chuliganów jedna osoba nie wygra, choćby była nie wiem jak wysportowana (wtedy, co najwyżej, ucieknie - ale w przypadku konfrontacji kicha). Poza tym już dawno skończył się czasy, gdy starsi budzili respekt. Tu i tak nie skończyło się najgorzej... Odpowiedz Link Zgłoś