Gość: marti Ha a mi sie bardzo podba :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:29 Bardzo fajne, inne, nie szare, nie beżowe i nie pastelowe a na pewno nie łososiowe!! Komu podobaja sie łososiowe bloki które sa wszedzie?? To nie pstrokacizna?? Nie wiem czy to byla jakas promocja na farbe ale ja mam przesyt łososiow-pastelowego-byleczego na blokach, juz wole ładne mocne i nasycine kolory. Odwagi Polacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Nowy pomysł: pomalować Pałac Kultury na żywe ko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:30 Bardzo fajne, inne, nie szare, nie beżowe i nie pastelowe a na pewno nie łososiowe!! Komu podobaja sie łososiowe bloki które sa wszedzie?? To nie pstrokacizna?? Nie wiem czy to byla jakas promocja na farbe ale ja mam przesyt łososiow-pastelowego-byleczego na blokach, juz wole ładne mocne i nasycine kolory. Odwagi Polacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
2m3r4g Nowy pomysł: pomalować Pałac Kultury na żywe ko... 10.11.09, 15:09 Ci wszyscy "odnowiciele PKiN" w moim skromnym mniemaniu to dardanelskie osły.Zresztą nie tylko oni.Ten obiekt reprezentuje sobą pewien okres historyczny.On nam przypomina w jakich okolicznosciach politycznych powstała i została zrealizaowana myśl budowy tego obiektu w Warszawie.Ten budynek jest polityczną metryką urodzenia pewnego okresu historycznego i okreslonego porządku prawnego.(może okreslam to zbyt górnolotnie) ale nie zacieram prawdy.Ci co ironizują to polityczne debile.Dla nich fobizm do przeszłości to jak dla alkoholika butelka "siężycówy".Nie ważne jest dla niego ,że alkohol rujnuje mu zdrowie i doprowadza do materialnego ubóstwa rodzinę. On musi pić i wszystich ma w "wielkim powazaniu."PKiN trzeba odnowić i przywrócić mu pierwotny wygląd.Jaką techniką i jakim najniższym kosztem to zrealizować, winni podpowiedzieć prawdziwi specjaliści od renowacji tego typu obiektow.Ten facet co proponuje fioletowy kolor ,niech zastosuje go u swoich krewnych na wsi,przy renowacji kurnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mure "wizualizacja" ? IP: 194.199.216.* 16.11.09, 19:10 biedne 10 minut poswiecone w paincie na wykonanie takiego bekniecia. Nie dosc ze pomysl kiepski to jeszcze wykonanie. Nie macie panowie dziennikarze o czym pisac ? Odpowiedz Link Zgłoś