Gość: no nareszcie Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygrał IP: *.chello.pl 12.11.09, 09:16 Nareszcie rzetelna informacja! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygra IP: 80.51.132.* 12.11.09, 10:18 "- Chcemy Polski kolorowej, w której każdy zajmuje tyle miejsca, ile potrzebuje " czyli dzisiejsza adaptacja komunistycznego hasła "Każdemu według potrzeb" Pamiętajcie, że Islam potrzebuje miejsca, bardzo dużo miejsca... NIE dla lewicowej propagandy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:42 jest na twoja chorobe lekarstwo... dostaniesz prozac i bedziesz czul sie duzo lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Lewactwo jest gorsze od faszyzmu! IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 12.11.09, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
critto faszyzm jest następstwem anarchii 12.11.09, 17:47 anarchiści chcą upadku "systemu", ale gdy ten "system" upadnie i zapanuje całkowite bezprawie, przerażeni normalni obywatele zaakceptują rządy każdego, kto przywróci porządek. Tak właśnie rodzi się faszyzm - w anarchii; tak samo jak karaluchy rodzą się w śmieciach i innych odpadkach. Dlatego milion razy bardziej wolę współczesny "system" czy "matrix", ze wszystkimi jego wadami - finansjerą, korporacjami, korupcją, itp... Lepsi mydłkowaci i mało zdecydowani politycy, których można zmienić w wyborach na podobnych, niż płomiennousty dyktator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stuff Policja od Narodowców niewiele się różni... IP: *.ipartners.pl 12.11.09, 09:19 ... co może tłumaczyć fakt zatrzymania tylko antyfaszystów... bo przecież faszyści są grzeczni i są cacy... Odpowiedz Link Zgłoś
critto anarchiści od prawactwa niewiele się różnią 12.11.09, 17:42 bo i jedni, i drudzy nie raz łamali prawo. Policja natomiast pilnuje porządku i CHWAŁA JEJ ZA TO. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Policja od Narodowców niewiele się różni... 12.11.09, 18:57 Gość portalu: Stuff napisał(a): > ... co może tłumaczyć fakt zatrzymania tylko antyfaszystów... bo przecież > faszyści są grzeczni i są cacy... Bo mają to samo pochodzenie społeczne. Nie będą przecież trzymać z bandą inteligenciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
critto anarchiści to faszyści 12.11.09, 20:48 0ffka napisała: > Gość portalu: Stuff napisał(a): > > > ... co może tłumaczyć fakt zatrzymania tylko antyfaszystów... to, że ŁAMALI PRAWO, próbując przerwać marsz, który był legalny. Nie lubię ONR-u, ale fakty są faktami; skoro władze miasta się zgodziły, to nikt nie ma prawa przeszkadzać - inaczej mamy warcholstwo i anarchię. A żadne Państwo nie pozwoli na anarchię, bo inaczej upadnie. I wiedzcie, że Ja będę bronił Państwa do upadłego - i przed "faszystami", i przed "anarchistami". Jak wybuchnie jakaś rewolucja, zapiszę się do Wojska albo Policji i będę gromił wrogów Porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x wyrazy glebokiego wspolczucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 09:20 dla wszystkich dotknietych choroba faszyzmu. TO SIE DA LECZYC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonNogaj Re: wyrazy glebokiego wspolczucia IP: 78.133.200.* 12.11.09, 12:48 Lewactwo też da się leczyć. Niestety przed wyleczeniem i faszyzm i lewactwo są równie szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
critto tak jest - anarchizm = faszyzm 12.11.09, 17:40 dokładnie, jedni i drudzy tyle samo warci. Anarchia zresztą często prowadzi do faszyzmu, co pokazały Niemcy w latach 1930x czy Hiszpania w tym samym okresie; upadek władzy, słabe Państwo, bezsilna policja, czyli anarchia, prowadzi do tego, że normalni, spokojni ludzie zaakceptują najgorszego zamordystę, byle tylko przywrócił porządek... Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: wyrazy glebokiego wspolczucia 12.11.09, 10:33 zwyciezac to sobie mozesz we wlasnym m-3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fradista Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygrał IP: 195.187.133.* 12.11.09, 10:53 Uuuu, znowu się ubawiłem czytając kolejny z serii Wybiórczej tekst o polskiej ksenofobii, faszyzmie itd. Daleko mi do ONR, katolikiem też nie jestem, ale podobnie nie akceptuję tekstów i ideologii w stylu GW. Z tego artykułu wynoszę nieodparte wrażenie, że GW pochwala anarchizm. Pomijając gejowstwo itd. Czy we wszystkim musimy iść za Zachodem i polityczną poprawnością? Odpowiedz Link Zgłoś
critto anarchia = śmierć 12.11.09, 17:38 ależ to znacznie dalej niż zachodnia poprawność! Żaden politpoprawny akademicki lewicowiec nie pochwala anarchii i łamania prawa!! Anarchia to największa i najgorsza głupota; to przez anarchię w Niemczech w latach 1930x do władzy doszli najgorsi ekstremiści, podobnie w Rosji w 1917. Anarchia = brak władzy = brak porządku = burdel = bezprawie = rządy silniejszego chuligana. Ludzie mają tego dość i w akcie rozpaczy wspierają najgorszego dyktatora, byle tylko wybawił ich od bezprawia na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieswiadomy Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygrał IP: 87.240.225.* 12.11.09, 11:11 Ciekawy jestem kto tym lysym kretynom daje zezwolenia na takie marsze w imie "wielkiej Polski"? Milosevic tez mowil o "Wielkiej Serbii"... wiemy, czym sie to skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundos Re: Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygra IP: *.toya.net.pl 12.11.09, 11:47 Hehe ciekawe kto jest kretynem bo ja na zdjęciu nie widzę żadnych łysych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Faszyści vs antyfaszyści.Wygrała idea antyfaszyzmu IP: *.chello.pl 12.11.09, 12:18 Faszyzm nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
critto jedni i drudzy tyle samo warci 12.11.09, 17:36 jedynymi antyfaszystami była tutaj Policja, bo to ona pilnowała Porządku w Stolicy naszego Kraju. A "antyfaszyści" pokazali się z jeszcze gorszej strony niż ONR, bo ci drudzy nie napadali na Policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sj Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 12:28 s14.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=132780 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netcik GW nakręcała przeciwko ONR i oto skutek IP: *.171.107.18.static.crowley.pl 12.11.09, 13:23 Jak czytam tzw. "antyfaszystów", że "z obrzydzeniem" patrzą na wyznajacych inne poglądy, to się zastanawiam kto tu jest faszystą? Jak czytam, że "antyfaszyści" biją się z Policją, to jak wygląda wg nich pokojowy, bezpieczny świat? Aż wszyscy będą myśleć tak jak oni? Uwielbiam jak frazesy o tolerancji mówią Ci, którzy mają ją w d... Tzw. "antyfaszyści" są równie groźni - a jak się okazuje to nawet jeszcze bardziej - niż Ci z którymi walczą. Pozdrowienia dla Redakcji GW - brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny NOP = ONR = faszystowskie goowno ! IP: 80.50.4.* 12.11.09, 16:26 To faszystowskie goowno i syf do klopa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: NOP = ONR = faszystowskie goowno ! 12.11.09, 17:35 jedni i drudzy jesteście siebie warci. Chcecie się bić, to się bijcie, ale z daleka od centrów miast... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: GW nakręcała przeciwko ONR i oto skutek IP: *.chello.pl 12.11.09, 16:37 :) dobranoc biała siło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Gdzie jest te Lewactwo? IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.11.09, 17:27 mam pytanie do wszystkich prawych którzy mówią, że tamci są lewakami czy widzieliście na jakiś zdjęciach flagi czy emblematy z CHE na demonstracji czy coś w tym stylu? bo kurcze ciągle jest mowa, że to są lewacy ale jak, skąd, jak to? to że byli na demonstracji to znacz, że już są lewi? Odpowiedz Link Zgłoś
critto ani jedni, ani drudzy mnie nie nabiorą... 12.11.09, 17:34 oba środowiska - ONR i "antyfaszyści" to po prostu EKSTREMA. Oba głoszą ekstremalne ideologie i szukają dla nich usprawiedliwień. Ani to nacjonalizm (bo prawdziwy nacjonalista chce dobra swojego Kraju i Narodu, a nie atakuje inne nacje i to takie, którym się udało stworzyć silne Państwa; w dodatku to ultrakatolicy, a ja nie przyznaję się do chrześcijaństwa), ani antyfaszyzm (bo z antify to po prostu faszyści, tylko z etykietką "anty"; metody te same). Rozsądny człowiek szuka ŚRODKA, UMIARU, ROZSĄDKU; waży różne racje, dąży do spokoju i stabilności. Jedyną siłą, z którą mógłbym się tu identyfikować, była Policja - bo zapewniała spokój i porządek i nie dawała się sprowokować - szczególnie "antyfaszystom", którzy rzucili się na funkcjonariuszy wykonujących swoje obowiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: NOP = ONR = faszystowskie goowno ! IP: *.chello.pl 12.11.09, 18:13 Tacy "rozsądni" jak critto dopuśili do tego, że Hitler objął władzę w 1933 roku ... . Skutki znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: NOP = ONR = faszystowskie goowno ! 12.11.09, 20:40 a co mieli robić zwykli ludzie? Bali się agresji na ulicach, bezprawia różnych bojówek (także nazistowskich). Dlatego trzeba ZWALCZAĆ ANARCHIĘ i STRZEC PRAWA, wtedy żaden faszyzm nie nadejdzie. Demokracji trzeba bronić zarówno przed faszystami, jak i przed anarchistami... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: NOP = ONR = faszystowskie goowno ! 12.11.09, 20:51 za to, że Hitler doszedł do władzy, podziękuj anarchii i bezprawiu.Łatwo robić rozpieprz w kraju i cieszyć się, że władza słaba, ale gdy zrozpaczeni ludzie wybiorą jakiegoś fanatyka, który obieca, że zaprowadzi porządek, wtedy zaczyna się płacz. Nie miejcie złudzeń: NIE DA SIĘ ŻYĆ BEZ WŁADZY. Zawsze musi być jakaś władza, tylko albo będzie ona cywilizowana (jak w demokracji czy np. monarchii) albo zbrodnicza (jak w nazizmie, faszyzmie, komunizmie, itp). Anarchizm to szkodliwa i niebezpieczna utopia, podobnie jak faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: ani jedni, ani drudzy mnie nie nabiorą... 12.11.09, 20:23 critto napisał: > oba środowiska - ONR i "antyfaszyści" to po prostu EKSTREMA. Oba > głoszą ekstremalne ideologie i szukają dla nich usprawiedliwień. Rozumiem, że hasło "zatrzymać faszystów" to dla ciebie ekstremalna ideologia. Śpij w domu spokojnie, przyjdą po ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ani jedni, ani drudzy mnie nie nabiorą... 12.11.09, 20:42 gdzie widzę ekstremę? Ot choćby w napadaniu na Policjantów (trzymam z Policją) i łamaniu prawa, którego "antyfaszyści" się dopuścili. Poza tym anarchizm jest ekstremalną ideologią. Wreszcie, zbyt dużo wiem o antifie, aby uznać ich za antyfaszystów. To często zwykli chuligani i bandyci, którzy muszą się na kimś wyżyć i nie przebierają w środkach. To też nazywam ekstremizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: ani jedni, ani drudzy mnie nie nabiorą... IP: *.chello.pl 12.11.09, 22:56 Sierżancie critto spełniliście swój patriotyczny obowiązek ! Byliście bardzo dzielni na ul. Niecałej, tylko musiecie poprawić technikę uderzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: ani jedni, ani drudzy mnie nie nabiorą... 13.11.09, 13:49 NIE jestem policjantem, tylko sympatykiem Policji. A także przeciwnikiem faszyzmu i anarchizmu - ideologii, które uważam za tak samo szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG Re: ani jedni, ani drudzy mnie nie nabiorą... IP: 188.33.199.* 14.11.09, 14:34 w jakim napadaniu na policje?byles? widziales?.to oni napadli na nas.nie wazne bo i tak tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek raszyn Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygrał IP: 94.254.138.* 13.11.09, 05:44 judeo polonia trzyma się MOCNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygra IP: *.chello.pl 13.11.09, 09:42 Gość portalu: mirek raszyn napisał(a): > judeo polonia trzyma się MOCNO Kochany Mireczku z Raszyna ! Weź się do nauki, bo powtarzanie po raz 5.-ty trzeciej klasy szkoły podstawowej to już lekkie przegięcie. PS Mam straszną wiadomość dla Ciebie kochany chłopcze: Twoja babcia ze strony mamusi jest Rosenkranc z domu ... . Bądź dzielny Mireczku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NarodowiecOświęcim Antifa hahaha :) IP: 212.183.140.* 13.11.09, 16:49 "..Tymczasem na Senatorskiej czekało 120 antyfaszystów. Nie poszli na pikietę przy metrze. Zamierzali zatrzymać marsz ONR.. Stanęli w poprzek ulicy. Do usunięcia blokady policja wysłała oddział kobiecy.." Ot i cala chuliganka :) Mit prysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NarodowiecOświęcim Antifa hahaha :) IP: 212.183.140.* 13.11.09, 17:32 "..Tymczasem na Senatorskiej czekało 120 antyfaszystów. Nie poszli na pikietę przy metrze. Zamierzali zatrzymać marsz ONR.. Stanęli w poprzek ulicy. Do usunięcia blokady policja wysłała oddział kobiecy.." Ot i cala chuliganka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny NarodowiecOświęcim IP: 212.183.140.* to biedna IP: *.chello.pl 13.11.09, 19:43 niekochana chłopczyna. Wtulony w łysego ogiera z NOP-a chlipie swoje żale w rozporek partnera ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tinky ten z torba Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 12:44 Narodowcy wynocha? Nie. Narodowcy wyp*ać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tinky Re: Narodowcy kontra antyfaszyści: nikt nie wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 12:45 Uważajcie na następnym takim wiecu. Odpowiedz Link Zgłoś