Dodaj do ulubionych

Czy wy też odbieracie przekaz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:46
Ja w kilku miejscach w Warszawie odbieram. Ostatnio w okolicy
Intercontinentala na Emilii Plater. Wyraźny szum i przebijający sie przezeń
głos - ale tego języka akurat nie znam. Czy wy też to słyszycie?
Obserwuj wątek
    • Gość: orin oczywiście! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.04, 16:10
      codziennie i to wiele razy,najczęściej słyszę głosy w moim piekarniku,mówi,że
      przyleciał z planety Gemini i że w moim piekarniku jest mu dobrze inni mówią
      do mnie w różnych miejscach w parku na ulicy w sklepie,nie martw sie nie
      jestes sam.
      • sloggi Re: naturalnie! 04.02.04, 16:17
        Oni tu są, to przez nich pokłóciłem się na Emilii Plater z bankomatem.
        Bankomat był niegrzeczny i mówił brzydkie słowa np. debet przekroczony!
        • Gość: Peppers Do Gemini IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.04, 17:24
          1. Byc mzoe robisz sobie z nas wszytskich jaja. Jesli tak to powiem Ci, ze ten
          temat jest juz dawno oklepany.

2. Jesli nie robisz sobie z nas przyslowiowych jaj to sa dwa wyjscia:

a) to co odbiera Twoja komrka lub radio to moga byc jakies zaklocenia z
          okolicznych nadajnikow. W tym wypadku powiniene udac sie do serwisanta
          urzadzanie w celu jego naprawy. (gdyz w takim wypadku Twoje urzadzenie zle
          filtruje sygnal i wylapuje rozne zaklocenia)

b) jestes powaznie chory i powinienes jak najszybciej zglosic sie do lekarza
          psychiatry.

Pozdrawiam!
          • Gość: Gemini Re: Do Gemini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:36
            Temat odbieranego przeze mnie jest oklepany? Dlaczego? Piszę o tym po raz
            pierwszy. Liczyłem na pomoc a nie na kpiny.
            • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Do Gemini IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 04.02.04, 18:23
              Jeżeli patrzysz się na północ i odbierasz sygnały prawym uchem to nadaje Moskwa
              jeżeli słyszysz lewym uchem to sygnał z Berlina. Jeżeli chcesz się dostroić
              golnij sobie setę. A może słyszysz wyrzuty sumienia ?
              • Gość: odbiorca ja odbieram przekaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.04, 18:50
                co miesiąc na poczcie Szolc Rog.Wysokośc przekazu = 1200 pln.
                • dresiarz007 Re: ja odbieram przekaz 04.02.04, 20:44
                  wy sie z goscia szmiejecie ,a gośc cierpi.psychicznych trzeba jeliminować
                  • pierre_dolinsky_paris napisz - jak eliminować....to.... 04.02.04, 23:06
                    dresiarz007 napisał:

> wy sie z goscia szmiejecie ,a gośc cierpi.psychicznych trzeba jeliminować

...zadziałamy.Może zagazowywać cyklonem B???????? Ty na pierwszy ogień- boś
                    kretyn.
                    • 50cio-centowka Re: napisz - jak eliminować....to.... 04.02.04, 23:15
                      pierre_dolinsky_paris napisał:

> dresiarz007 napisał:
                      >
                      > > wy sie z goscia szmiejecie ,a gośc cierpi.psychicznych trzeba jeliminować
                      >
                      > ...zadziałamy.Może zagazowywać cyklonem B???????? Ty na pierwszy ogień- boś
                      > kretyn.

jesli juz to tylko z toba,nieszczęscia chodzą parami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka