0ffka 14.02.10, 12:10 Ja życzę moc szczęścia miłości i wianuszek pięknych pań dla pana Ritzy`ego PS Złożyłaby jeszcze Kixx`owi, WBK, Janowi.W, Sibeliusowi i Ani, ale powiecie, że jestem rozwiązła kobieta ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Walentynki na Forum Warszawa 14.02.10, 13:07 Lepiej być rozwiązłą niż chodzić w czadorze ;-) Wszystkiego najlepszego w Adolfinki: nonsensopedia.wikia.com/wiki/Adolf_%28imi%C4%99%29 Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Coz za mile zyczenia! 14.02.10, 13:15 To bardzo ladnie z Twojej strony, Offko, ze mi ten swietojanski wianuszek z pan upleciony juz dzis przesylasz. Wszak kto szybko daje, dwa razy daje. I dobrze tez, ze w swych zyczeniach nie stosujesz dyskryminacyjnych praktyk. Zyczysz wszystkim po rowno, bez wzgledu na plec i orientacje seksualna. Brakuje mi troche jednak wsrod adresatow Twych zyczen przedstawicieli innych kultur i ras. Tak sobie jednak mysle, ze gdyby Kixx naciagnal koszulke polonijna na glowe, to moglby uchodzic za murzyna. Cieszac sie zatem bardzo, wzajemnie zycze Tobie calych zastepow urodziwych panów i pań (te ostatnie, to oczywiscie "do towarzystwa" jedynie). Niech zyja Walentynki! forum.gazeta.pl/forum/w,752,107180475,107266828,Bardzo_dobrze_ze_sa_Walentynki.html Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Coz za mile zyczenia! 14.02.10, 13:24 Legia gra w bialych koszulkach chyba czesto pomyslmy ,czego to mogloby byc symbolem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Walentynki na Forum Warszawa IP: *.centertel.pl 14.02.10, 13:19 po tym, co napisalas o "Owsiku" mamy o tobie swoje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Walentynki na Forum Warszawa IP: *.aster.pl 14.02.10, 14:58 Rozwiązuj się Offko, zwłaszcza że robisz to z wdziękiem. Czytając to co piszesz jestem przekonana, że powiedzenie: "Lepsza wody szklanka niźli warszawianka" nie jest zgodne z prawdą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Walentynki na Forum Warszawa IP: *.aster.pl 14.02.10, 17:55 chyba pomylily ci sie swieta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Walentynki na Forum Warszawa 15.02.10, 00:24 A może Ty masz tak pojemne serce? Odpowiedz Link Zgłoś