Dodaj do ulubionych

Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze

13.02.04, 11:33
Czyżby nie było w Warszaiwe? - pomóżcie!
funana
Obserwuj wątek
    • Gość: irrcia Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 12:11
      www.maharaja.pl
      Jedzenie bardzo dobre (mam na myśli tajską, w indyjskiej nie byłam) ale
      wychodzi sie przesiąkniętym zapachami.
      • niech Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze 13.02.04, 13:14
        W indyjskiej (na MDM-ie) maja tez pelna pferte ze swojego tajskiego klona.
        Goraca polecam obie - jedzenie znakomite, mila i fachowa obsluga, ceny troszku
        wysokawe.
        • funana Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze 13.02.04, 15:06
          Dzięki, polecono mi jeszcze na Kopińskiej, a ponieważ to blisko mnie to
          przetestuję i napiszę.
          pozdrawiam!
          • pacio Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze 18.02.04, 16:29
            nie ma co testować tylko walić jak w dym. i traktowac jako barek niz
            restauracje. można porozmawiać z właścicielką jest ok.
    • Gość: marghe_72 Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.04, 22:06
      Swego czasu bardzo dobre jedzenie było w pawiloniku na Wałbrzyskiej (na tyłach
      Landu)
      M.
    • funana BYŁAM NA KOPIŃSKIEJ 19.02.04, 10:39
      Wybrałam się w końcu na Kopińska, bo mi było najbliżej. Wnętrze troszkę
      przypomina chińskie bary - nie ma określeone stylu, zrobione oszczędnie.
      Jedzenie i obsługa ok! Jadłam zupę curry z kurczaka -mniam, tylko woda
      niezbędna oraz krewetki z zielonym curry i mleczkiem kokosowym. Bardzo smaczne!
      Właścicielka, wyglądająca na tajkę pokazywała sie co jakiś czas kłaniając sie
      gościom. Kelner bardzo miły, choć o tajskiej kuchni wie niewiele -za to chciało
      mu się biegać do kuchni, by zdobywać odpowiedzi gości na pytania o różne
      składniki. Jak przyszliśmy tam, początkowo było mało gości -para studentów z
      pobliskiego akademika na piwie, ale po chwili rest. zapełniła się innymi
      gośćmi, również zagranicznymi. Polecam! - raczej nie na romantyczną kolację
      (musieli by coś zmienić w wystroju), ale na naprawdę dobre jedzenie. A!! Nie
      jest drogo!
    • rsagan Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze 23.02.04, 17:14
      mieszkam w poblizu wiec bylem juz kilka razy i zamiawialem przez telef (uwaga:
      specjalna procedura akceptacji zamowienia) - ogolnie swietnie - bo rzeczywiscie
      tajskie jedzenie za nieduzy pieniadz, ale niestety za to nierowna jakosc. Chyba
      zalezy od tego kto ma zmiane w kuchni. A szkoda, bo jak ktos raz zle trafi to
      nie wroci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka