funana 13.02.04, 11:33 Czyżby nie było w Warszaiwe? - pomóżcie! funana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irrcia Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 12:11 www.maharaja.pl Jedzenie bardzo dobre (mam na myśli tajską, w indyjskiej nie byłam) ale wychodzi sie przesiąkniętym zapachami. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze 13.02.04, 13:14 W indyjskiej (na MDM-ie) maja tez pelna pferte ze swojego tajskiego klona. Goraca polecam obie - jedzenie znakomite, mila i fachowa obsluga, ceny troszku wysokawe. Odpowiedz Link Zgłoś
funana Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze 13.02.04, 15:06 Dzięki, polecono mi jeszcze na Kopińskiej, a ponieważ to blisko mnie to przetestuję i napiszę. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze 18.02.04, 16:29 nie ma co testować tylko walić jak w dym. i traktowac jako barek niz restauracje. można porozmawiać z właścicielką jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.04, 22:06 Swego czasu bardzo dobre jedzenie było w pawiloniku na Wałbrzyskiej (na tyłach Landu) M. Odpowiedz Link Zgłoś
funana BYŁAM NA KOPIŃSKIEJ 19.02.04, 10:39 Wybrałam się w końcu na Kopińska, bo mi było najbliżej. Wnętrze troszkę przypomina chińskie bary - nie ma określeone stylu, zrobione oszczędnie. Jedzenie i obsługa ok! Jadłam zupę curry z kurczaka -mniam, tylko woda niezbędna oraz krewetki z zielonym curry i mleczkiem kokosowym. Bardzo smaczne! Właścicielka, wyglądająca na tajkę pokazywała sie co jakiś czas kłaniając sie gościom. Kelner bardzo miły, choć o tajskiej kuchni wie niewiele -za to chciało mu się biegać do kuchni, by zdobywać odpowiedzi gości na pytania o różne składniki. Jak przyszliśmy tam, początkowo było mało gości -para studentów z pobliskiego akademika na piwie, ale po chwili rest. zapełniła się innymi gośćmi, również zagranicznymi. Polecam! - raczej nie na romantyczną kolację (musieli by coś zmienić w wystroju), ale na naprawdę dobre jedzenie. A!! Nie jest drogo! Odpowiedz Link Zgłoś
rsagan Re: Restauracje tajskie-pytanie raz jeszcze 23.02.04, 17:14 mieszkam w poblizu wiec bylem juz kilka razy i zamiawialem przez telef (uwaga: specjalna procedura akceptacji zamowienia) - ogolnie swietnie - bo rzeczywiscie tajskie jedzenie za nieduzy pieniadz, ale niestety za to nierowna jakosc. Chyba zalezy od tego kto ma zmiane w kuchni. A szkoda, bo jak ktos raz zle trafi to nie wroci. Odpowiedz Link Zgłoś