Dodaj do ulubionych

Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;)

IP: *.kim.pl 24.02.04, 16:19
czy w wa-wie tez macie taką fantazje, jak na niżej załączonym obrazku ??
www.krakow.demeter.kim.pl/index.php?parametr=koscioly/bozecialo/komin/komin
Obserwuj wątek
    • kixx Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 24.02.04, 16:30
      U nas,jak stawiaja komin,to nie po alkoholu i wiatr też nie może być za duży
      • Gość: GŁOS SUMIENIA Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 25.02.04, 19:40
        no co Ty nie powiesz ??? Miasto trzeźwych ?! Tak ? hehe
      • Gość: warszawiak Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 26.02.04, 08:45
        my w stolicy mam 100 razy lepsza fantazje i budujemy 1000 razy lepszye
        rzeczy :))
      • juniper Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 26.02.04, 22:46
        Mam pytanie. Gdzie moge znaleźć więcej informacji o tym kościele ???
      • juniper Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 27.02.04, 08:45
        Pozdrawiam Warszawe :))))
        • juniper Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 28.02.04, 16:36
          to co ??? nie macie u siebie takich cacek ??? :)
      • juniper Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 01.03.04, 18:35
        a u nas murarze dobrze sie bawią przy pracy :))

kixx napisał:

> U nas,jak stawiaja komin,to nie po alkoholu i wiatr też nie może być za duży
    • Gość: Robert Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: 212.76.52.* 24.02.04, 16:37
      Nie. Warszawa to zlepek roznych kultur co sprawia, ze to miasto nie ma zadnej
      swoistej kultury ani architektury. A szkoda...
      • kixx Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 24.02.04, 16:48
        Rowert,znowu żeś walnął jak gołąb w parapet
        Zlepek różnych kultur jest przyczyną,że Warszawa nie ma swoistej architektury?
        Kraków pewnie wg Ciebie jest i był od zarania dziejów tylko poddany polskim
        wpływom?
        Zmień tryby.
        • Gość: ciekawski Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 24.02.04, 16:59
          w zasadzie to właśnie Kraków był przez wieki poddawany różnym wpływom, przecież
          mieszkali tu Polacy, Niemcy, Włosci, Holendrzy, Szkoci i wiele innych nacji,
          tworzących jego historie.
        • tolba Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 24.02.04, 17:01
          Jednolitość kultury krakowskiej zaowocowała zwichrowanym kominem:-)
          • Gość: do tolby Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 24.02.04, 22:03
            a moim zdaniem nie jest zwichrowany, tylko fantazyjny :)
            • Gość: henio56 Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.comnet.krakow.pl 24.02.04, 22:36
              To jest fantazja kiecmanów, a nie Krakusów.
          • Gość: papa wielokulturowość IP: *.kim.pl 26.02.04, 00:09
            Ja tam uważam że w Krakowie, przynajmniej do czasu II wojny swiatowej,
            przeważała zdecydowanie wielokulturowość twórcza!
            • Gość: tommy Re: wielokulturowość IP: *.kim.pl 26.02.04, 15:30
              :)
        • Gość: olaboga Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 07:54
          Robertowi chodzi o to że w grodzie Kraka są ścieżki rowerowe, zaś kierowcy odnoszą się do rowerzystów z szacunkiem i miłością
    • Gość: gość Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.aster.pl 25.02.04, 03:45
      Widocznie ksiądż z tego kościoła korzysta z Plantów krakowskich.
      • j_karolak Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 25.02.04, 09:04
        Dopre planty nie są złe.
        • tolba Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 25.02.04, 09:59
          Pardzo słuszna uwaga:)
          • Gość: herbatek Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 25.02.04, 14:29
            popieram, bardzo sluszna :)
        • Gość: kotek Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 03.03.04, 09:06
          lepiej by było, gdyby jednak korzystał z czegoś innego
      • Gość: queen Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 27.02.04, 20:56
        szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem co masz na mysli !?
    • Gość: Ben Ja mam identycznie zrobiony komin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:31
      na swojej chacie na Jelonkach
      • Gość: Piotr Re: Ja mam identycznie zrobiony komin IP: *.kim.pl 28.02.04, 10:01
        hehehe gratuluje również fantazji !!!! :) Pozdrawiam
      • Gość: lepper Re: Ja mam identycznie zrobiony komin IP: *.kim.pl 01.03.04, 12:18
        weź pokaż jakoś zdjęcie :)
    • Gość: Maciek Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 01.03.04, 08:08
      Podobno we Wloszech w regionie Orvietto maja pelno takich kominow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka