Gość: ciekawski IP: *.kim.pl 24.02.04, 16:19 czy w wa-wie tez macie taką fantazje, jak na niżej załączonym obrazku ?? www.krakow.demeter.kim.pl/index.php?parametr=koscioly/bozecialo/komin/komin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 24.02.04, 16:30 U nas,jak stawiaja komin,to nie po alkoholu i wiatr też nie może być za duży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS SUMIENIA Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 25.02.04, 19:40 no co Ty nie powiesz ??? Miasto trzeźwych ?! Tak ? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 26.02.04, 08:45 my w stolicy mam 100 razy lepsza fantazje i budujemy 1000 razy lepszye rzeczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
juniper Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 26.02.04, 22:46 Mam pytanie. Gdzie moge znaleźć więcej informacji o tym kościele ??? Odpowiedz Link Zgłoś
juniper Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 27.02.04, 08:45 Pozdrawiam Warszawe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
juniper Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 28.02.04, 16:36 to co ??? nie macie u siebie takich cacek ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
juniper Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 01.03.04, 18:35 a u nas murarze dobrze sie bawią przy pracy :)) kixx napisał: > U nas,jak stawiaja komin,to nie po alkoholu i wiatr też nie może być za duży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: 212.76.52.* 24.02.04, 16:37 Nie. Warszawa to zlepek roznych kultur co sprawia, ze to miasto nie ma zadnej swoistej kultury ani architektury. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 24.02.04, 16:48 Rowert,znowu żeś walnął jak gołąb w parapet Zlepek różnych kultur jest przyczyną,że Warszawa nie ma swoistej architektury? Kraków pewnie wg Ciebie jest i był od zarania dziejów tylko poddany polskim wpływom? Zmień tryby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 24.02.04, 16:59 w zasadzie to właśnie Kraków był przez wieki poddawany różnym wpływom, przecież mieszkali tu Polacy, Niemcy, Włosci, Holendrzy, Szkoci i wiele innych nacji, tworzących jego historie. Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 24.02.04, 17:01 Jednolitość kultury krakowskiej zaowocowała zwichrowanym kominem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tolby Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 24.02.04, 22:03 a moim zdaniem nie jest zwichrowany, tylko fantazyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.comnet.krakow.pl 24.02.04, 22:36 To jest fantazja kiecmanów, a nie Krakusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa wielokulturowość IP: *.kim.pl 26.02.04, 00:09 Ja tam uważam że w Krakowie, przynajmniej do czasu II wojny swiatowej, przeważała zdecydowanie wielokulturowość twórcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 07:54 Robertowi chodzi o to że w grodzie Kraka są ścieżki rowerowe, zaś kierowcy odnoszą się do rowerzystów z szacunkiem i miłością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.aster.pl 25.02.04, 03:45 Widocznie ksiądż z tego kościoła korzysta z Plantów krakowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 25.02.04, 09:04 Dopre planty nie są złe. Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) 25.02.04, 09:59 Pardzo słuszna uwaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatek Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 25.02.04, 14:29 popieram, bardzo sluszna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 03.03.04, 09:06 lepiej by było, gdyby jednak korzystał z czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queen Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 27.02.04, 20:56 szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem co masz na mysli !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Ja mam identycznie zrobiony komin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:31 na swojej chacie na Jelonkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Ja mam identycznie zrobiony komin IP: *.kim.pl 28.02.04, 10:01 hehehe gratuluje również fantazji !!!! :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper Re: Ja mam identycznie zrobiony komin IP: *.kim.pl 01.03.04, 12:18 weź pokaż jakoś zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Czy w Warszawie też macie taką fantazje ? ;) IP: *.kim.pl 01.03.04, 08:08 Podobno we Wloszech w regionie Orvietto maja pelno takich kominow. Odpowiedz Link Zgłoś