Dodaj do ulubionych

Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP?

12.04.10, 14:25
Podaj jedną kandydaturę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wyborca Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: 80.72.40.* 12.04.10, 14:42
      Ciebie bym wybrał. Wydajesz się być człowiekiem szalenie taktownym.
    • Gość: xxx Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.acn.waw.pl 14.04.10, 08:28
      Tego, który byłby w drugiej turze przeciwnikiem pisiora.
      • Gość: Stalker Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.10, 12:16
        Każdego kto nie reprezentowałby interesów PIS-u,rusofobów itp. i był
        normalny.
        • Gość: Polak Byleby nie z POPiSu ! IP: *.chello.pl 15.04.10, 13:19
          !
          • jan.urbaniak1 Re: Byleby nie z POPiSu ! 08.07.10, 09:48
            Gość portalu: Polak napisał(a):

> !
            Ale dlaczego ?!
        • Gość: Wiesia z Krakowa Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: 213.192.124.* 19.07.10, 09:26
          Znam Artura Głowackiego z Wałcza z wczasów w Egipcie-jak najbardziej może on
          zostać PREZYDENTEM POLSKI.
          Tak fajnego pobytu w hotelu jeszcze nie miałam.
          Podczas konkursów był Artur zawsze obecny i taki miły...a na koniec ludzie
          zgłaszali mu osoby które zasługiwały na nagrodę.
          Wówczas wręczał kolczyki czy wisiorki ze srebra i to w najlepszej próbie 925.
          Poznaliśmy go ze strony www.mirella-travel.pl i każdemu gorąco polecamy.
          • Gość: Sonia Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: 213.192.124.* 28.07.10, 20:53
            Znam tego Pana z samolotu i będe głosowała na niego podczas kampanii na
            Prezydenta Polski.To dobry człowiek.Ma fajną stronę internetową
            www.mirella-travel.pl-warto dać mu swoje zdjęcia to je tam umnieści tak jak
            moje...pocałunki dla Artura-teraz kandydata na burmistrza miasta Wałcz.
    • Gość: Marta K. Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.147.225.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.10, 07:27
      A JA JESTEM ZA NIM................Artur Głowacki niechaj będzie PREZYDENTEM
      POLSKI-z małego Wałcza wielki prezydent
      będzie....mirella-travel....niezależny-przebojowy i przedsiębiorczy to super
      okazja dla Polski i Polaków...MA TEŻ NA NASZEJ KLASIE SPORO GOŚCI...
      • Gość: kolowaty Re: Marta IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 08:05
        A pamiętacie takiego małego, przedsiębiorczego:)cwaniaczka z pomorza? Teraz
        okazuje się że ten : mały, cwaniaczek z małej wioski razem ze swoimi kolesiami
        gwałcili kobiety.I jest już prawomocnie skazany, bandzior pierniczony.
        • Gość: Irek Re: Byleby nie z POPiSu ! IP: *.chello.pl 19.04.10, 10:39
          Byleby nie solidaruch !
          • Gość: B-52 TYLKO PO IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 11:33
            • Gość: wert Re: TYLKO PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 17:17
              Po czym?
              • Gość: B-52 Re: Byleby nie z POPiSu ! IP: *.chello.pl 19.04.10, 18:45
                Solidaruchy out !!!
                • Gość: B-52 Byleby nie komuchy. IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 09:14
                  • o.szechter Re: Byleby nie komuchy. 06.07.10, 11:36
                    Byle nie złodzieje z Partii Obłudników / Partii Oszustów itp., itd.
                • Gość: Mariusz Re: Byleby nie z POPiSu ! IP: 80.50.4.* 12.05.10, 15:27
                  Gość portalu: B-52 napisał(a):

> Solidaruchy out !!!
                  Zdecydowanie !!!
              • Gość: B-52 Re: TYLKO PO IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 09:14
                ...pogrzebie:)
                • Gość: B-52 Re: Byleby nie komuchy z POPiSu IP: *.chello.pl 20.04.10, 09:20
                  Solidaruchy to gnidy ?!!!
                  • Gość: B-52 Komuchy to gnidy, byle by nie One. IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 09:03
                  • o.szechter Re: Byleby nie komuchy z POPiSu 06.07.10, 11:36
                    Gość portalu: B-52 napisał(a):

> Solidaruchy to gnidy ?!!!

Sam jesteś gnidą.
                • Gość: ARTUR GŁOWACKI Re: TYLKO PO IP: 213.192.124.* 18.07.10, 12:45
                  PO POGRZEBIE lecimy z żoną na wczasy bo kupiliśmy w www.MIRELLA-TRAVEL.pl a
                  sprzedała nam je bardzo miła Ula Robaszkiewicz-srebro wybierała moja żona w
                  prezencie od burmistrza Wałcza Artura Głowackiego
                  • Gość: Daria Michalczuk wczasy w Egipcie IP: 213.192.124.* 19.07.10, 09:13
                    Wspaniałe wczasy w Egipcie spędziłam z Arturem Głowackim który zabrał nas z dużą
                    grupą ludzi.
                    Poznaliśmy go za pośrednictwem strony www.MIRELLA-TRAVEL.pl-i polecamy wszystkim.
                    Jeśli mam być szczera to nadaje się on na PREZYDENTA POLSKI.
                    DARA
                    • Gość: angelika z Wałcza Re: wczasy w Egipcie IP: 213.192.124.* 08.08.10, 07:47
                      teraz i zawsze jestem za tym Panem z MIRELLI....to była świetna wycieczka na
                      riwierę turecką i jestem mu za taką propozycję bardzo wdzięczna-BĘDĘ GŁOSOWAŁA
                      ZA ARTUR EM GŁOWACKI M NA BURMISTRZA WAŁCZA
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Monika Pawlak Re: TYLKO PO IP: *.147.103.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 08:10
              Artur Głowacki jako przyszły burmistrz Wałcza-?-jak najbardziej-to po prostu
              szansa dla Wałcza...jeśli zrozumieją to mieszkańcy Wałcza to rewelacja?-tylko
              czy zrozumieją? Ten człowiek nie tylko rozumie problemy swojego miasta on po
              prostu mówi prawdę prosto w oczy wszystkim ludziom i to jest jego główna
              cecha,umie wysłuchać i ma to coś w sobie czego nie maja inni ludzie to coś to
              jest zaangażowanie w sprawę Polski...-dlatego będę za tym aby w przyszłości
              wypromować go na Prezydenta Polski bo uważam ,że takiego człowieka nam brakuje-mona
        • Gość: Anita Re: Marta IP: *.146.201.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.10, 01:32
          to chodzi o Artur Głowackiego z www.MIRELLA-TRAVEL.pl przecież on jest nie z
          pomorsiego tylko z Wałcza a to zachodniopomorskie...
          Artur Głowacki teraz już prowadzi w rankingu przedsiębiorców który jest
          bezpartyjny i tworzy nowe miejsca pracy.
          Ma poparcie u zagranicznych przedsiębiorców a także w Polsce zdobywa laury w
          marketingu i niezależności -jeśli chodzi o rozmach i swobodę działań.
          Artur Głowacki będzie pierwszym burmistrzem Wałcza który nie bierze pieniędzy za
          sprawowany urząd a traktuje go jako misję społeczną i służbę wałczawianom.
          W końcu to oficer Wojska Polskiego - on nawet za czasów komuny peerelu nie był w
          partii PZPR.
          To cenny i ceniony człowiek...-Anitka
        • Gość: sabina Re: Marta IP: *.146.161.150.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.07.10, 08:28
          majewska dostała w głowę jak go poznała-chodzi mi o Artur
          Głowackiego z Walcza-on jej się spodobał a ona chciała do niego tel.
          to dał jej wizytówke.
          Teraz pracuje dla niego i zarabia juz sporo kasy a 29 września leci
          na riwierę turecką z dużą grupą.Trochę jej mi szkoda ale i Artur
          Głowacki dał mi tez tel 511-44-55-99 i ja chyba tez będę pracowała
          dla www....mirella-travel.pl -Sabina Kowalska 603-70-99-99
      • Gość: EDWIN KOŁODZIEJCZY Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: 213.192.124.* 07.07.10, 21:00
        Znam Artura Głowackiego wiele mam z nim zdjęć z Hurghady a nawet z samolotu
        czarterowego.On to niezły gość w kilku dziedzinach ale o tym aż nie da się pisać
        tak sporo już wiem o nim i nawet pamiętnik zacząłem pisać jak byliśmy w hotelu
        Goleden Five.Uważam,podobnie jak on ,że skoro wybory prezydenckie były
        niedemokratyczne to może demokratyczne będa wybory samorządowe.Skoro chce zostać
        BURMISTRZEM WAŁCZA to mu sie to uda...-a przynajmniej życze mu tego z głębi
        serca.To najlepszy kandydat z energią i pomysłami.Ma dobrą prezencję i w stylu
        wysławiania się i w klasie menadzerkiej.Co do organizacji przez niego wylotów
        grupowych pod hasłem VIP z MIRELLĄ - TO REWELACJA
      • Gość: Daria Milczanowska Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: 213.192.124.* 12.07.10, 13:54
        ja mam nadzieję,że Artur Głowacki będzie BURMISTRZEM WAŁCZA....
        TO WSPANIAŁY I JEDYNY KANDYDAT KAI MI SIĘ SPODOBAŁ W Kauflandzie gdzie sprzedaje
        biżuterię damska i męska-jest miły i sympatyczny a jednocześnie ma dużą wiedzę.
        Koleżanki też mi mówią ,że będą na niego głosowały....
      • Gość: Robert Dudek Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.147.171.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.08.10, 19:22
        Poznałem jego biuro MIRELLA-TRAVEL I JESTEM NA WIELKIE TAK!!!!
      • Gość: Monik Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.147.131.175.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.10, 12:02
        a Nowakowa mówiła ,że w Arturze Głowackim nadzieja na odpartyjnienie komunistycznego Wałcza.
        Skoro ma strone internetowa www.arturglowacki.pl i zbudował tez dla młodzieży strone i forum www.kochamwalcz.pl to jemu na serio zależy na mieszkańcach i samym mieście Wałcz.

Mama mówi, że to jedyny kandydat wolny od uzależnień od innych przydupasów z urzędu i ma świetny program którego nikt jeszcze z taką determinacją nie napisał.
        Wszystkie dziewczyny z banku mają za nim głosować i tez podobno poczta polska jest za nim z listonoszka MARIĄ na czele.
    • Gość: MIRELLA-TRAVEL.PL Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP?-ARTUR IP: *.147.47.1.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.10, 06:35
      Prezydentem zostanie Artur Głowacki z Wałcza prowadzący na
      www.turystykamirella.pl działalnośc biura podróży MIRELLA i salony jubilerskie
      MIRELLA . To mieszkaniec jednej z piękniejszych miejscowości w Polsce jaka jest
      Wałcz.Artur Głowacki to człowiek o wszechstronnych zainteresowaniach obyty w
      problemach Polski a także międzynarodowych.Jest to związane z jego działalnością
      na www.tyrystykamirella.pl
      Co do jego osoby to oficer wojska polskiego w stopniu kapitana obecnie w stanie
      spoczynku.
      Pomimo,że szkołę oficerską kończył w czasach komunizmu nie należał do PZPR.To go
      wyróżniało już w tamtych czasach od innych oficerów i kadry im podległej.Na
      odprawach wojskowych miał swoje zdanie które głosił podczas swobodnych dyskusji.
      Jest aktualnie przedsiębiorcą jubilerskim i turystycznym.Prowadzi szereg akcji
      które wspomagają sport.Razem z Aleksandrą Kobielak wspomaga rozwój fitnes
      .Wspomaga boks z klubem gdańskim.
      Jako jedyny ma wstępne umowy z miastem Izmir i Sharm El Shaikh.
      To człowiek ,który jest zaangażowany w promocję swojego miasta Wałcz.
      Reklamuje Wałcz w świecie.Tam gdzie lecą jego grupy -udaje się z nimi i
      rozprowadza ulotki w Turcji i Egipcie.Pozyskuje w ten sposób ludzi kręgu biznesu
      do inwestowania w Wałczu.Zależy mu na rozwoju Wałcza ponieważ urodził się w nim
      .Jego hasłem w działalności jubilerskiej jest MIRELLA-Z MIŁOŚCI DO LUDNOŚCI oraz
      MIRELLA-PODAJMY SOBIE RĘCE.Te 2 programy -jako cerdo działań w jego firmie
      proponują wszechstronną i wielokierunkową współpracę i integrację różnych grup w
      Polsce i w Świecie.
      Proponuję go na Prezydenta Polski - to szansa na pojednanie narodowe oraz
      integrację innych krajów.
      Sprawy Polski w Świecie traktowane są przez Artura Głowackiego bardzo
      poważnie.Mirella-Travel.pl-to jego strona na której będzie niedługo więcej zdjęć
      i pomysłów związanych z jego kandydowaniem na Prezydenta Polski.
      • Gość: Sebastan Bil Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP?-ARTUR IP: *.146.171.189.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.07.10, 23:27
        A smykałkę to on ma do interesów-jako agent wielu firm to geniusz oczywiście
        moim zdaniem...będę go promował w moim środowisku i będę głosował na niego bo
        uważam ,że będzie dobrym burmistrzem miasta Wałcza-zreszto to on jedyny tak
        wiele robi dla miasta -tylko na niego będę głosował bo inni idą na to stanowicho
        od lat tylko dla kasy.To takie gnidy polityczne-i zawsze się pytaja z jakiej
        partii będzie un a to partie to już przeżytek -aRTUR gŁOWACKI PRZEZ MAŁE A I G
        -już sam nie wiem czy to nie on założył bank...Artur Głowacki Burmistrzem niech
        się stanie...
        • Gość: Anita Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP?-ARTUR IP: 213.192.124.* 15.07.10, 16:12

tak to prawda on ma bank aig.
          zresztą Artur to obrotny gościu ostatnio w Sopocie spotykają się z nim same
          osobistości polityczne i biznesowe.Podobno kreują go na kogoś bardzo wysoko a
          daję głowę ,że chcą wbić klin i nie wiedzą gdzie Ogólnie sam fakt ich podnieca
          ,że człowiek z tak małej miejscowości jaka jest Wałcz może zostać burmistrzem
          miasta Wałcza no i jak mówią w przyszłości ma być PREZYDENTEM-ja mu tergo życzę
          z głębi serca-Anita
        • Gość: margo Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP?-ARTUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 16:31
          Oj artur artur chce ci sie pisać takie pierdoły www mirela ku... co to jest?????nie fachowa obsługa i szef któremu sie klepki pomieszały czemu nie napiszesz jak zostawiłeś nauczycieli na wycieczce w egipcie bo ci sie spodobała marszewska.Jesteś nieudolnym małym arturkiem który nie poradził sobie w wojsku nie radzi sobie w biznesie i tworzy wokół siebie aure niewiadomo jak wielkiego świata biznesu.prawda jest taka że jesteś nie normalny i proponuje leki antydepresyjne w dużych ilościach ja i tak wiem ze to ty wypisujesz tu te wszystkie bzdury.otaczasz sie takimi samymi kretynami jak ty i tworzycie razem swego rodzaju mikroklimat ludzi chorych psychicznie.wystarczy na ciebie spojrzeć i widać obłęd w twoich oczach.wybory na burmistrza dowiodły ze jesteś pośmiewiskiem tłumu a nie przedsiębiorcą.wiesz co najlepiej to spakuj manele i wyjedz do gdańska zrób to z miłości do ludności pacanie.....
    • Gość: koszykowa Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.10, 10:43
      ..każdy, byle nie z PiS.
      • Gość: oko Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 13:15
        Może być nawet Kononowicz,byle nikt z pis-u.
        • Gość: Mariusz Tylko solidaruch-konfident ! IP: 80.50.4.* 21.04.10, 14:51
          Nawet Wielgus czy inszy Bolek !!!
          • Gość: Krzysztof Halagier Re: Tylko solidaruch-konfident ! IP: 213.192.124.* 18.07.10, 11:04
            Znam Artura i tylko powiem bardzo prosto zostanie on prezydentem i Wałcza i
            Polski w niedalekiej przyszłości....a nawet mu w tym pomogę...
            • Gość: pis_off Re: Tylko solidaruch-konfident ! IP: *.chello.pl 19.07.10, 14:43
              Gość portalu: Krzysztof Halagier napisał(a):

> Znam Artura i tylko powiem bardzo prosto zostanie on prezydentem i
              Wałcza i
              > Polski w niedalekiej przyszłości....a nawet mu w tym pomogę...
              Wal się.
            • Gość: AGNIESZKA WIŚNIEWS Re: Tylko solidaruch-konfident ! IP: 213.192.124.* 08.08.10, 07:52
              JESTEM ZA ARTUREM GŁOWACKIM NA BURMISTRZA WAŁCZA........GŁOSUJĘ TYLKO 1 RAZ NA
              NIEGO ABY PRZESZEDŁ W 1 TURZE.........TAK MI DOPOMÓŻ BOŻE,OK?
        • Gość: Waldemar Konieczn Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: 213.192.124.* 18.07.10, 11:10
          Ja bym stawiał właśnie na takiego kandydata jakim jest Artur Głowacki-leciałem
          od niego z www.mirella-travel,pl i wielu moich znajomych-wszystkim się podobało
          -będę za nim głosował na Prezydenta Polski-Waldek
      • Gość: Luiza Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.chelmnet.pl 15.07.10, 23:38
        rozmawiałam z Andrzejem który się stara na burmistrza -boją się jego jak djabeł
        święconej wody-gnojki w urzędzie tylko podatki podnoszą-raz po raz chodnik czy
        boisko zrobią za nesze podatki ale sobie to przypisuja przed wyborami.
        W końcum to z podatków wypracowanych przez Artura Głowackiego budują te rondo do
        KAUFLANdu-tak,że jestem za Arturem i głosuję na niego a także z nim polece do
        Turcji jak opisane na jego stronie www.MIRELLA-TRAVEL.PL
      • Gość: waldemar Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: 213.192.124.* 17.07.10, 09:05
        nie z PIS i nie z PO................i z żadnej innej partii czy opcji
        politycznej-tylko Artur Głowacki spełnia moje warunki bycia prezydentem Polski
        czy burmistrzem Wałcza-a sam fakt,że prowadzi biuro MIRELLA-TRAVEL-to jest na
        plus dla społeczeństwa
    • Gość: NIE czytam GWna!!! Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: *.multi-play.net.pl 15.07.10, 08:07
      1. Czy to prawda, że matka Janusza Palikota, Czesława Emilia Palikot, była
      ocalałą więźniarką nazistowskiego obozu zagłady KL Lublin na Majdanku?
      2. Czy to prawda, że ojciec Janusza Palikota, Marian Palikot, był antysemitą,
      który na takich tragediach jaką cudem przeżyła matka Janusza Palikota, zarabiał
      brudne pieniądze?
      3. Czy to prawda i wielka rodzinna tajemnica, że to Marian Palikot sprzedał
      swoją przyszłą żonę nazistom?
      4. Czy to prawda, że bezpośrednią przyczyną alkoholizmu Mariana Palikota,
      były wyrzuty sumienia wywołane jego dawną haniebna działalnością szmalcownika?
      5. Czy Janusz Palikot dowiedział się o rodzinnej tragedii, gdy był
      nastolatkiem i to było bezpośrednią przyczyną jego niezrozumiałego zachowania,
      młodzieńczego buntu, w wyniku czego został usunięty z liceum?
      6. Czy to prawda, że ojciec Janusza Palikota wstąpił do PZPR w czasach
      stalinowskich i był członkiem partii, aż do roku 1982?
      7. Czy to prawda, że Marian Palikot był synem prostych chłopów, głęboko
      wierzących katolików i antysemitów, a sam przywiązywał do wartości narodowych i
      katolickich fanatyczną wręcz wagę. Czy to jest przyczyna awersji Janusza
      Palikota do idei endeckich i religii katolickiej, które kojarzą mu się ze
      szmalcownikiem i alkoholizmem?
      8. Czy to prawda, że matka Janusza Palikota jest polską Żydówką, a sam
      Palikot wstydzi się tego i wypierał wiele razy, chociaż nie ma żadnych
      racjonalnych powodów, zwłaszcza w kontekście głoszonych przez niego poglądów
      otwartości i tolerancji dla mniejszości?
      9. Czy to prawda, że Janusz Palikot publicznie zwracał się do swojej matki
      „proszę Pani”?
      10. Czy to prawda, że Marian Palikot był umieszczony na liście izraelskich
      organizacji ścigających zbrodniarzy wojennych?
      11. Czy to prawda, że Janusz Palikot był świadkiem śmierci ojca i nie
      udzielił pomocy ojcu, pozostawiając go na chodniku, ponieważ uznał, że ten jest
      po prostu i jak zwykle pijany?
      12. Czy Marian Palikot ma na rękach krew polskich Żydów?
      13. Czy Janusz Palikot jest ojcobójcą, synem mordercy, alkoholika i matki
      Żydówki, którą pogardza, a histeryczny strach przed ujawnieniem tych faktów,
      jest przyczyną jego choroby psychicznej?
      14. Czy Janusz Palikot zgodzi się na badanie wariografem, w czasie odpowiedzi
      na te pytania?
      15. Czy Janusz Palikot zgodzi się poddać badaniu w klinice psychiatrycznej?
      • Gość: o.szechter Tak, to prawda jestem idiotom :) IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.10, 19:56
        Moja matka to oślica ojciec to zlepek spermy kurdupla, ceśka i psa cywila.
      • Gość: leon altmark Re: Kogo dziś wybrał(a)byś prezydentm RP? IP: 213.192.124.* 17.07.10, 15:30

lata lecą....
        kategoryczne oświadczam,że jako były partyjny urzędnik będę głosował za Arturem
        Głowackim i wstyd mi za to,że wstąpiłem do partii.....
        teraz leciałem z biurem www.MIRELLA-TRAVEL.pl i byłem zadowolony,że przyszły
        prezydent mi sprzedał te wczasy a za jego podatki tera starostwo z Wałcza będzie
        budowało boisko w szkole...na terenie jego jednostki wojskowej tzw.CYRKU...
        • Gość: B-53 Re: Byleby nie z POPiSu ! IP: *.chello.pl 18.07.10, 12:10
          Konfidenta nigdy !
          • Gość: jaro Re: Byleby nie z POPiSu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 22:22
            Ja I prezydent,II Alik, a po tym ...choćby potop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka