Gość: ray IP: 188.33.56.* 03.05.10, 12:35 Szukam miłego i przytulnego miejsca na kolację przy świecach z drugą połówka . Najlepiej kuchnia włoska, a ceny nie wygórowane (do 150 zł) :) Usytuowane w centrum bądź na Bemowie. Znacie takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasztan Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 212.180.160.* 04.05.10, 17:15 Pizza Hut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 04.05.10, 21:51 rzeczywicie kasztan z ciebie, polecam Polkę Gesslerowej na Starym Mieście albo Poezję przy Pl. Trzech Krzyży, ulicy nie pamiętam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajek Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 09:13 W Polce chyba się nie wyrobi w 150 zł. Dania pozornie tanie, dodatki trzeba zamawiać osobno i cena robi się kosmiczna, po jednym daniu plus napoje co najmniej stówa na osobę. Chyba, że będzie jadł placki lub kaszankę ale na pewno się w tej kwocie nie popisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ray Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 109.243.40.* 08.05.10, 23:43 Może być i 200. Chodziło mi raczej o rząd wielkości :) Dzięki za Wasze propozycje i czekam na więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 05.05.10, 09:20 Mi się podoba w Porta 13, ul. Chmielna i polecam. Myślę, że na kolacje się nadaje. Może też Zielnik Cafe, ul. Odyńca. Ale tanio nie jest. Sense na Nowym Świecie. Klimatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamila Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.10, 12:26 Spokojnie można zmieścić się w tej cenie na Bemowie- restauracja Faraon Shisha. Klimatyczne miejsce w sam raz na romantyczną kolację; pyszna kuchnia egipska www.faraonshisha.pl a w weekendy pokaz tańca brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajbak Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 05.05.10, 21:34 a gamila płacą ci za reklamę faraonszisza? przecież to knot jest jakiś niewiarygodny, mogłabyś subtelniej tę reklamę zapodawać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 02:08 gamila ma jedyne zajecie - pisac o jakims kebabie na Bemowie. Jak nisko mozna upasc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcella_Bella Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 09:27 san lorenzo. eleganckie i stylowe miejsce, dziewczę będzie zauroczone. jak to maja być oswiadczyny to moze by zorganizować włoskiego spiewaka, zeby odśpiewał numerek? koledzy, którzy radzą zabrac niewiastę do pizza hut lub do centrum handlowego na romantyczna kolacje niech się pukną w czoło Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 09.05.10, 11:17 Jak na Bemowie, to może Latisana? Odpowiedz Link Zgłoś
maximaximaximaxi Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 09.05.10, 18:02 Radzę podjechać metrem na Kabaty i pójść do Antich Cafe. Jeśli tam nie byliście to dużo tracicie. Jedzenie jakiego żal nie spróbować, ceny bardzo przystępne, boska atmosfera. siedząc w środku można poczuć się naprawdę jak w Toskanii. Zamysł jest chyba bardziej rodzinny ale wieczorem jest bardzo romantycznie i intymnie. nienachalna obsługa i pyszne mule. polecam. Do tego ceny bardzo przystępne. Myślę, że nawet z winem masz szansę nie przekroczyć swojego budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amey Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.aster.pl 12.05.10, 18:54 W sumie dobry pomysl z tą restauracja.Ja często tam bywam na lunchach i powiem ze jest to bardzo fajne,spokojne miejsce,gdzie naprawde mozna miło spędzic czas,a przy tym bardzo dobrze zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
eizoo Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 13.05.10, 14:15 maximaximaximaxi napisał: > Radzę podjechać metrem na Kabaty i pójść do Antich Cafe. To bardzo romantycznie przejechac sie metrem zeby pójsc do lokalnego baru z widokiem na bloki. Atmosfera bedzie iscie "boska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ray Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 188.33.71.* 13.05.10, 23:51 ale z tym kebabem to faktycznie przegięcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 109.243.73.* 14.05.10, 01:02 Zdecydowanie polecam Restauracje 99 na Al. Jana Pawła II 23, w samym centrum...bardzo nowoczesne i romantyczne miejsce.. świeczki na stole, świetna muzyka i obsługa, idealne miejsce na randki, kuchnia międzynarodowa, więc i włoskie potrawy .. gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 14.05.10, 18:49 ada a jedzonko jest pyszniutkie i ceny nizutkie? Odpowiedz Link Zgłoś
eizoo Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 19.05.10, 10:59 Gość portalu: maddie napisał(a): > ada a jedzonko jest pyszniutkie i ceny nizutkie? Akurat "99" już istnieje tak długo i jest na tyle znane że durnej reklamy chyba nie potrzebuje. Aczkolwiek moja opinia o tym miejscu opiera sie o wrazenia z regularnych wizyt sprzed c.a. 7 lat i sporadyczne przed rokiem - może coś się w tym czasi epogorszyło Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 18.05.10, 16:16 Ktoś tu wspominał Antich Caffe- ja sie pod tym podpisuje.Jesli ktos szuka miejsca na romantyczną kolacje to napewno tam powinien pojsc.Rewelacyjne miejsce- a jesli wybierzecie miejsce na górze- fajny nastrój i romantyczny klimat zapewniony.A o jedzeniu nie wspominam...pychota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddie Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.acn.waw.pl 18.05.10, 20:23 ktoś tu wspominał... taaa..przypadkiem przechodziliśmy.. z tragarzami ;-) i tak całkiem przypadkowo trzy posty reklamujące przybytek na Ursynowie.. jakoś nie wierzę w takie zbiegi okoliczności i staje się to męczące. I brak konkretów, jedzonko pychotka, nastrój romantyczny, miejsce rewelacyjne bla bla bla.... okropieństwo. powiedzcie co tam jest takiego dobrego, wymieńcie może w czym wasz kucharz się specjalizuje a może pojedziemy spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 16:18 ja tam jadam wyłącznie owoce morza. W czym się specjalizuje - proszę bardzo, uważam, że najlepiej przyjść w czwartek lub piątek i spróbować następujących rzeczy: zupy rybnej, muli i ośmiorniczek. Osobiście za makaronami nie przepadam więc się nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowymuffin Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 01.09.14, 12:42 Gość portalu: ada napisał(a): > Zdecydowanie polecam Restauracje 99 na Al. Jana Pawła II 23, w samym > centrum...bardzo nowoczesne i romantyczne miejsce.. świeczki na stole, świetna > muzyka i obsługa, idealne miejsce na randki, kuchnia międzynarodowa, więc i > włoskie potrawy .. gorąco polecam! zdecydowanie zgadzam się z opinia! jest to jedna z najlepszych restauracji w stolicy, a jeżeli chodzi o ceny, to owszem są wyższe niż w standardowych miejscach, ale raz na jakiś czas to chyba warto zabrać ukochana w wyjątkowe miejsce? plus dla www.restaurant99.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc SPAM z padającej i brudnej nory bez gości ? 02.09.14, 12:47 Wszędzie ten sam SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanula Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.icpnet.pl 27.06.10, 15:34 Jak ma byc włosko, smacznie, romantyczni i elegancko to bez wątpienia San Lorenzo przy al. J. Pawał II. Wejdź do nich na stonę i zobacz zdjęcia...tam jest pieknie. Ukochana będzie zachwycona po pierwsze wystrojem i klimatem a po 2 kuchnią. Ty też bo oprócz makaronów czy owoców morza możesz tam liczyc na porządnie przyrządzone mięsko. Naprawę polecam Wam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 217.17.37.* 27.06.10, 21:23 spadaj spamerko Odpowiedz Link Zgłoś
markos82 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 15.07.10, 17:34 Polecam restaurację pędzący królik - naprawdę fajny klimat tam panuje:) Więcej informacji znajdziesz tutaj: dood.pl/biz/pedzacy-krolik-warszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
only.cerber Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 19.07.10, 14:49 Podobno jak chce się spędzić niezapomniany wieczór, to warto wybrać się do Sensi Sushi - sieć restauracji, w której główna, serwowana potrawą jest sushi. Słyszałam, że klimat mają te miejsca naprawdę bardzo nietypowy, romantyczny - moim zdaniem jest to idealne miejsce na randkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 85.222.87.* 23.07.10, 20:06 No chyba ze jest ktos taki jak ja ,kto nie przepada za sushi i nie wybierze tego miejsca jako tego odpowiedniego na kolacje.DLatego wole włoska restauracje.Makarony wszelkie sa jakos bardziej romantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malangela Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.pf.com.pl 26.07.10, 13:59 restauracje-warszawa.pf.pl/, idź gdzieś na Starówkę, tam zawsze jest romantycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 13:48 Restauracja La Table w centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.netcologne.de 08.08.10, 12:11 Kabaty,Skorosze -Antich Caffe. Klimacik i dobre jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 11:32 Co prawda to nie Bemowo ale w centrum handlowym Skorosze (wejście z zewnątrz) jest włoska knajpa Antich Caffe, ceny niewygórowane, nie sądzę byś przekroczył 150 zł wliczając w to świetne wino. Jest romantycznie i bardzo przytulnie, do tego miła obsługa - weź pod rozwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 04.08.10, 12:02 > do tego miła obsługa Z gastronauci.pl: Kelnerki są miłe, ale cały czas zabiegane, natomiast barmani są po prostu chamscy - nie wiem jak można do tego dopuszczać. Kelnerki ok. Barmani nie - 1 pkt Jedzenie: Nic nadzwyczajnego, nie było złe, ale rewelacyjne też nie! Odradzam wyjście do tej knajpki, szkoda czasu, mogłam w domu coś lepszego ugotować. Już się rozpędzaaaam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 178.73.49.* 11.10.10, 16:24 Jesli chodzi o mnie to ja na poważnie czatuje na tą ofertę I nie to żebym oszczędzał na dziewczynie i na jedzeniu,ale mogę jej za tą róznice w cenie kupić bukiet róz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.14, 23:58 Nie wiem nie znam knajpy ale co do gastronalci to mnie szlak trafia jak to słyszę. Często jadam na mieście, taka praca ze w tygodniu można powiedzieć że cały czas, stać mnie, mam taki budżet ze mogę lekko zaszaleć (zagraniczna firma i diety) ale to co polecał mi serwis gastronalci czasem wolał o pomstę do nieba. Juz conajmniej kilkukrotnie zapłaciłem ok 100 za stek który miał ze stekiem wspólna chyba tylko nazwę, bo nawet głodny nie dałem rady zjeść tego czegoś. .. To nie jest tak ze jestem jakimś smakoszem czasem jem nawet w MD jak nie mam wyjścia i mi się spieszy ale czasem wolał bym już znaleźć jakiegoś MD niż to co dostałem w lokalu o dość dobrej opinii wg gastronalci.... Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 31.08.14, 10:43 "Szlak trafia, wolał bym, conajmniej" Widać, dlaczego "czasem jadasz w McDonald's". Dziś niedziela, więc znów masz okazję... Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis romantyczna kolacja w centrum handlowym Skorosze 09.08.10, 08:38 <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: romantyczna kolacja w centrum handlowym Skoro IP: *.netcologne.de 10.08.10, 11:33 A co,przepraszam tak Ciebie to dziwi? Nie praktykowales ? Zwykle jest tak ze w centrach sa naprawde dobre restauracjie i kawiarnie.Ja nie widze w tym niczego zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcella_Bella Re: romantyczna kolacja w centrum handlowym Skoro IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 09:30 san lorenzo. eleganckie i stylowe miejsce, dziewczę będzie zauroczone. jak to maja być oswiadczyny to moze by zorganizować włoskiego spiewaka, zeby odśpiewał numerek? koledzy, którzy radzą zabrac niewiastę do pizza hut lub do centrum handlowego na romantyczna kolacje niech się pukną w czoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka Re: romantyczna kolacja w centrum handlowym? NIE!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 11:06 Marcela-bela ma racje z centrum handlowym. W zyciu! San lorenzo i spiewak brzmi calkiem niezle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.146.23.24.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.09.10, 16:23 Jeżeli jesteś w Krakowie, to do Yummie. Zwłaszcza, jeżeli odpowiada ci amerykańska kuchnia i luźny styl. Jak chcesz, to możesz wypróbowac to miejsce przed romantyczną kolacją. Skocz po rabat na fastdeal.pl. Ale naprawdę mogę ci polecic to miejsce. Jedzenie dobre, atmosfera urocza, no i widok rynku wspaniały. czego można pragnąc jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
petrus007 Restauracja z winem w cenach sklepowych!!! 02.10.10, 13:43 W Warszawie rewelacyjna opcja! www.wineport.pl/index.php?products=product&prod_id=826 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikah Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 16:52 Proszę bardzo: www.wartorazem.pl/index.php/main/oferty/Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 178.73.49.* 13.10.10, 18:30 O co dokładnie chodzi w tych zakupach na wartorazem ? Rozumiem ze nei sa to pojedyńcze zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 15:12 nie, no chodzi o to, że dzięki tego typu serwisom kupuje dużo większa ilość osób i ceny przez to są dużo, dużo niższe, nawet o 70% mniej płacimy. A przedmiotem oerty zazwyczaj są różnego rodzaju usługi, właśnie restauracje, jakieś zabiegi kosmetyczne itd. Ale to jest fajne, bo kolację możemy kupić na przykład dla 2 osób w cenie jednej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: 178.73.49.* 12.11.10, 15:39 Jesli chodzi o restauracje to ja mam bardzo dobre skojarzenia z Antich Caffe Szczególnie z mulami z sosem porowym....no i randka była bardzo udana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hannah-Montana Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.10, 21:46 Rybciu ten sos porowy to Apetyt na milosc,czyli znalazlas klucz do jego serca. Milosc kocha to,co istnieje! Odwiedzajac Antich Caffe budujemy nasze zycie na mocnych podwalinach! Gawiedz wrzasnie...sosem polac polac jaja...smaczniutkie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksigreg Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.fbx.proxad.net 02.12.13, 01:28 Gallo d'oro z całego serca odradzam, ta restauracja musi bardzo cienko prząść, skoro nikt tam nie chodzi i tak spamują po forach, żeby choć jeden naiwny przyszedł. Albo drogo, albo jedzenie do pupy, a najpewniej jedno i drugie, zgadza się, szanowni spamerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinakar Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 10.08.14, 20:36 A ja proponuję nowo otwarty lokal "Bernie" na Rynku Nowego Miasta. Mają na prawdę świetną kuchnię i niewygórowane ceny. Poza tym jest tam świetna atmosfera. :) Polecam, bo byłam tam ze znajomymi na urodzinach i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aann_aa Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 07.10.14, 13:42 na romantyczną kolację włoska Chianti na Foksal lubię i polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.play-internet.pl 14.10.14, 08:25 Zajrzyjcie sobie jeszcze do restauracji w Hotelu BW Portos na Mokotowie. W menu można znaleźć takie dania jak Carpaccio Wołowe, Beef Caraccio oraz duży wybór dań włoskich, z makaronów mniam maniam :) Adres i pełne menu znaleźć można na www.bwportos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatruty Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 23:08 Już wam SANEPID odpuścił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.google.com 13.11.14, 09:54 Na Bemowie, gdzie sam mieszkam, niestety zbyt wielu miejsc na romantyczną kolację nie ma (kiedyś była Sepia ale się przenieśli). Lokale w centrach handlowych bym sobie odpuścił. Jedzenie w niektórych jest nawet ok ale skoro to ma być romantyczna kolacja to raczej nie między obuwniczym a kosmetycznym :) Kilka osób polecało San Lorenzo - nie byłem tam już parę lat ale kiedyś było fajnie. Ja z czystym sumieniem mogę polecić ElCaribe na Żoliborzu, niedaleko pl. Inwalidów. Z Bemowa dojazd dobry tak autem jak i zbiorkomem. Odpowiedz Link Zgłoś
0daniel1234 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 25.11.14, 14:45 jeżeli jadasz w restauracjach polecam korzystanie z karty opencard. a teraz mozna mieć 45 karte do testowania za darmo. www.opencard.pl/pl/news/Testuj-za-darmo-45-dniowy-OpenCard-Odbierz-swoja-karte-23.html Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 25.11.14, 20:23 Za każdym razem, kiedy natykam się na SPAM, wysyłam SMS z bramki: www.text.plusgsm.pl z informacją, że nie jestem zainteresowany reklamą. Chyba po to podali numer na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldzia.80 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 17.12.14, 10:30 winoteka na mokotwie, akademia przy puławskiej, butchery&wine albo Papu też na Mokotowie Odpowiedz Link Zgłoś
bohhdan123 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 31.12.14, 18:50 Moim zdaniem fajne miejsce na romantyczną kolację z nutką egzotyki to papaya :) No i pyszne jedzenie, zwłaszcza sushi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina88 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.15, 23:33 Jesli chodzi o dobra i niedroga restauracje to polecam Antich Caffe. Co wazne to obsluga mila i miejsce bardzo klimatyczne. Najbardziej mi smakuja tam krewetki Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej2235 Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 13.05.15, 11:39 Jestem zdziwiony, ze nikt nie zarekomendowal restauracjii Rozdroże na Mokotowie. Co prawda nie na Bemowie, ale mimo wszystko warto. Byłem tam z moją żonką uczić 3 rocznicę ślubu i to był najlepszy wybór jakiego mogłem dokonać na taką okazję, żonka zachwyona, a ja i moje kubki smakowe spełnione dzięki potrawie "jadło drwali" - jest obłędne!!! kelnerka bardzo profesjonalna, jedyna rzecz która mi się nie podobała to to, że białe wino nie było zmrożone, ale wybredni tak mają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 13.05.15, 11:47 "Białe wino nie było zmrożone" ? No, to chyba dobrze, bo zmrożoną podaje się wódkę a wino schłodzone. "Wybredni tak mają", że zamawiają białe wino do gulaszu. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
tigrana Re: Gdzie na romantyczną kolację - pomóżcie 20.05.15, 01:09 Jak kuchnia włoska, to proponuje się wybrać jednak do Ursynowa. Sporo atrakcji w klimacie Śródziemnomorskim. Z głowy mogę od razu polecić trattorię Presto. Spory wybór dań, ceny umiarkowane. No i najważniejsza kwestia, jeśli chodzi o romantyczną wizytę: klimat! Odpowiedz Link Zgłoś