Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 13:15 Czy ktos mogłby zamiescic opinie na temat przyjecia weselnego w Lipowym Gościncu w Otwocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiomis Re: Lipowy Gościniec - Otwock 20.05.10, 15:00 Opinie sa na GdzieZjesc i na Gastronautach. Tu jak widzimy tylko mala autoreklamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Lipowy Gościniec - Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 09:52 ???? Mamy zamówione wesele w Lipowym Goscincu i mam obawy bo gdzies czytałam ze nie jest tam za dobrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Lipowy Gościniec - Otwock 21.05.10, 10:09 czytasz, ze gdzies jest zle i zamiawiasz tam termin? Po weselu czekamy na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lipowy Gościniec - Otwock IP: *.warszawa.mm.pl 21.05.10, 10:14 radomis kolejny raz pokazał obnażył sie na przystanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Lipowy Gościniec - Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:42 Byliśmy w Lipowym Gościńcu tym roku na komunii, niestety jakość jedzenia jak dla mnie była kiepska. Ciasta wręcz koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś