Gość: lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:39 Czasy wzięte z serwisu IMiGW są w UTC, więc należy dodać 2 godziny żeby uzyskać polski czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzes Trzeba dodać 2 godziny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.10, 19:44 IMGW podaje te godziny nie w polskim czasie, tylko w UTC. Trzeba dodać 2 godziny, żeby wyszedł czas środkowoeuropejski letni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: Trzeba dodać 2 godziny IP: *.spray.net.pl 20.05.10, 20:06 dokladnie, dodać dwie godziny, odjąć 15 miesięcy i dodać tyle samo dni. wtedy 2010-20-05 będzie miał sens :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiLek Re: Trzeba dodać 2 godziny IP: *.acn.waw.pl 20.05.10, 20:27 Jak zawsze gazeta.pl wymysli cos nowego - tym razem format daty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Moze by tak trobik wykres IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.10, 20:32 graficznie jest chyba jasniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makak Re: Moze by tak trobik wykres IP: *.zjz.pl 20.05.10, 20:42 mylisz się. Tabelkę rozumie 50% a wykres tylko 20%. To ci co maturę zdawali w PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Moze by tak trobik wykres IP: *.tktelekom.pl 20.05.10, 21:13 A co stoi na przeszkodzie aby było i jedno i drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prażanin Re: Moze by tak trobik wykres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 21:47 Gość portalu: p napisał(a): > A co stoi na przeszkodzie aby było i jedno i drugie? Polski niedasizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligenci a co tu niby ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 22:10 ... jest nie do zrozumienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
bingola Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zoba... 20.05.10, 22:19 Format daty wymiata nawet powódź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . dokładnie. nie wiadomo nawet co to za format IP: 80.48.2.* 20.05.10, 23:11 no bo raczej nie US ;-) no może prawie jak US. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trala Re: Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 23:24 jest rosyjski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Poziom wody w Wiśle rośnie błyskawicznie. Zob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 22:38 A ja mam pytanie za 100pkt. Czy walczący o każdy krzaczek ekolodzy pomagali w napełnianiu worków piaskiem aby nie zalało miejsc lęgowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoar Re: Poziom wody w Wiśle rośnie błyskawicznie. Zob IP: *.warszawa.mm.pl 20.05.10, 23:22 Kaczka mogła jakieś gniazdo mieć !!!, albo obsrane gołębie !!!, wróble to bym może i ratował :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruk Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zoba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.10, 23:27 Tylko dlaczego data podana jest po "amerykańsku" rok-dzień-miesiąc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicz Re: Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zo IP: *.aster.pl 21.05.10, 00:40 Ktoś się wykazał kreatywnością, więc może jego szef w GW to doceni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zo IP: *.try.wideopenwest.com 21.05.10, 02:23 Gość portalu: Mruk napisał(a): > Tylko dlaczego data podana jest po "amerykańsku" rok-dzień-miesiąc ??? po amerykansku jest miesiac-dzien-rok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwr Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zoba... IP: *.acn.waw.pl 20.05.10, 23:39 Poprawcie tę datę, bo zęby bolą gdy się na to patrzy! Kto w Polsce tak pisze datę??? - rok - dzień - miesiąc ???? Odpowiedz Link Zgłoś
gdsta Re: Poziom wody w Wiśle rośnie błyskawicznie. Zob 20.05.10, 23:49 a może ktoś podpowie gdzie sa aktualne stany podawnae przez IMGW www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php tu sa z 6 rano i zostana zaktualizowane jutro po drugim śniadaniu i tak beda na stronie wisiec dobę; dobrze że gazeta coś wstawiła ale to jest chore, żeby nie było aktualnych informacji i to z jakims objasnieniem; mozna wejsc tu www.pogodynka.pl/hydro.php najechać na kropke Warszawa i mamy stan ... tylko nie wiadomo z której godziny - bo na pewno nie z 6 rano i nie z przed dwóch godzin ... Ja rozumiem, ze IMGW bierze kase za informacje aktualne i odcieło dostep do map satelitarnych itd ... moze niech udostepnia odpłatny dostęp do aktualnych danych Paranoja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gdsta Re: Poziom wody w Wiśle rośnie błyskawicznie. Zob 21.05.10, 00:14 wyglada na to że pora iść spać albo z latarką pod wodowskaz bo informacje się skończyły; Może jutro Gazeta wrzuci coś nowego - ja mam prośbe jeszcze o stany we Wrocławiu i inf z miejsc zalewanych; po południu woda zbliżała się do Kotowic (koło Pęgowa) tych na płn od Wrocka - ludzie rano zostali powiadomieni i szykowali sie do ewakuacji; Odpowiedz Link Zgłoś
gdsta Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zoba... 21.05.10, 02:06 23:30 czas UTC 690 Warszawa znalazłam gdzie mozna odczytać Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zo 21.05.10, 05:35 3.00 UTC 719 cm Odpowiedz Link Zgłoś
gdsta Poziom wody coraz bliżej stanu alarmowego: zoba... 21.05.10, 06:06 3:30 UTC 722 przepływ 5980 m3/s ciekawe czemu nie podaja dalszych stanów - miarka sie skończyła? Odpowiedz Link Zgłoś
gdsta 4:30 UTC 729 21.05.10, 07:12 pomyliłam godzine o swicie juz poprawiam się dobudzona 4:30 UTC 729 Warszawa 6140 m3/s przybywa 4 cm na 1/2 h we Wrocławiu od godziny nie przybyło ciekawe czy juz jest szczyt fali czy wylało Odpowiedz Link Zgłoś