tempak1 08.06.10, 23:24 do pismaków, którzy nieudolnie nasmarowali parę zdań. Debile! tam ludzie mieszkają przy samym wale a nie kilkaset metrów. a jak woda się by tam przelała to zaleje najpierw Czerniaków i tefałen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobroslawa2 Przy ul. Korzennej i Spiralnej przecieka wał 08.06.10, 23:43 Na wysokości ul. Korzennej i Spiralnej zaczął przeciekać wał przeciwpowodziowy. @tempak1, weź sobie mapę Warszawy i spokojnie zapoznaj się z tym rejonem. Zlokalizuj Wał Zawadowski, EC Siekierki, Oczyszczalnię Ścieków, siedzibę TVN. TVN znajduje się przy samej Wiertniczej na terenie położonym kilkanaście metrów wyżej niż obszar Zawad i Siekierek. Odpowiedz Link Zgłoś
tempak1 Re: Przy ul. Korzennej i Spiralnej przecieka wał 09.06.10, 00:02 dobroslawa2, nie muszę brać mapy, ja tu mieszkam :) a woja jak się wyleje to pójdzie na Czerniaków bardziej niż na Wilanów, gdyż Wilanów ma jeszcze usypany tor kolejowy (z EC "S" jadą tędy spaleniska) a na Augustówkę i Czerniaków to tylko z górki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Najpierw sprawdźcie na mapie gdzie to jest :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 01:05 Już bliżej do TVN-u się nie da. Nawet na Sadybę niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollie Wał Zawadowski - akcja potrw... IP: *.aster.pl 09.06.10, 00:00 bzdura, tvn jest na tym samym poziomie co ec siekierki i okolica... jeżeli na zawadach puści wał to siekierki,wilanów i dolny mokotów w dużej części będą pod wodą... Odpowiedz Link Zgłoś
tempak1 Re: Wał Zawadowski - akcja potrw... 09.06.10, 00:33 ale te "podcieki" nie są na Zawadach!!! Gość portalu: ollie napisał(a): > bzdura, tvn jest na tym samym poziomie co ec siekierki i okolica... jeżeli na > zawadach puści wał to siekierki,wilanów i dolny mokotów w dużej części będą > pod wodą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoja Re: Strażacy umacniają Wał Zawadowski - akcja pot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 00:50 Wał Zawadowski to nie tylko teren przy Czerniakowie, więc może akurat "pismaki" mają rację, może w innym jego fragmencie zabudowania mieszkalne są własnie kilkaset metrów od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempak1 Re: Strażacy umacniają Wał Zawadowski - akcja pot IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.06.10, 01:36 Kobieto, ja tu mieszkam!!! to wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś