Dodaj do ulubionych

LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław

11.03.04, 14:20
ehh, byłbym zapomniał...znowu typowanko;)

Warszawa vs Wodzisław 3-1 (Sagan, Vuko, Kiełbik)
Obserwuj wątek
    • tuzin_cwks Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław 11.03.04, 14:27
      Legia - Odra 1:0 (Vukovic)
    • atob Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław 11.03.04, 15:30
      2-1 Sagan x2 Mam takie przeczucie:)
    • Gość: calagan Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław IP: *.aster.pl 11.03.04, 15:39

Legia - Odra 2-1 Sagan, Wlodar-Radzewicz
      • kixx Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław 11.03.04, 16:00
        3-0
        Saganowski 2
        Kiełbowicz 1
        • patryg1 Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław 11.03.04, 16:51
          1-0
          Saganowski(k)
          • Gość: Po(L)ibudziak Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:24
            5-1 Sagan dwie, Garcia, Surma i Sokół po jednej
            ps 4 miechy czekałem więc można sobie pomażyć ale dobrze będzie
    • mike_ 2-1 12.03.04, 21:52
      Atob i calagan trafili, hehe.....ale ciekawe czy tylko tutaj czy też zabładzili
      do buka??
      Co do meczu: drugiej bramy nie widziałem. Wróblewski zachował się jak kretyn -
      czekam kiedy wreszcie go sprzedadzą. Gdyby nie ta przedostatnia akcja (trzech
      na jedngo) tobym był pełen optymizmu bo wydawało mi się, że to Legia taka
      dobra. A to chyba Odra była tak słaba. Poza tym karnym to nie stworzyła żadnej
      grożnej akcji - a grali tyle czasu w przewadze.
      I tyle. Czekam na kolejny mecz. Aha..i mam nadzieję, że Kiełbik wyzdrowieje.
      • atob Re: 2-1 12.03.04, 23:03
        Skandal z wejsciem ... Mike miales szczescie ze poszedles wczesniej :)
        Obym zawsze trafial wyniki :)

Ps do zobaczenia na derbach :)
        • mike_ Re: 2-1 13.03.04, 10:02
          Racja racja. Z wejściem też miałem sporo kłopotów i troche to trwało. Next time
          to chyba trzeba iść ze 2 godzinki wcześniej.
          • tuzin_cwks Re: 2-1 13.03.04, 18:45
            Ja bylem 1,5h przed meczem i juz byl tlok pod kasami i przed wejsciem :/, a na
            Zylecie nie mozna bylo znalezc 4 miejsc obok siebie na literkach. Ale coz
            wypada sie tylko cieszyc ze na Legie chodzi duzo ludzi :>
            • Gość: Po(L)ibudziak Re: 2-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 19:53
              Racja racja tłok niesamowity a to tylko mecz z Odrą. Widze że wiele
              nadkompletów będzie tej wiosny :) Ja nie będe się pucował ile przed mecze
              trzeba przyjść aby lux miejscówke mieć. Ja nadal wierze że mistrza będziemy
              mieli.
            • atob Re: 2-1 17.03.04, 22:56
              Wybacz Tuzim ...ja nie bede wchodzil 1,5 czy 2 godziny przed meczem .W tym
              czasie to ja jestem ...wiadomo gdzie :D
              A w czasie meczu sa osoby ktore byly na stadionie wiele ...wiele godzin
              wczesniej a z meczu zobaczyly wiele ...wiele mniej.
              Zreszto ...nie chodzi o to co widac ...bo innaczej wszyscy powininismy ogladac
              mecze w C+:):):)
              • tuzin_cwks Re: 2-1 18.03.04, 01:41
                Szczerze, to wole miec problemy ze znalezieniem miejsca i wejsciem z powodu
                duzej liczby ludzi niz na odwrot :)
                A jesli chodzi o frekwencje w tej rundzie, to prawdziwym wyzwaniem bedzie
                zapelnienie stadionu na meczach ze Switem i Gornikiem Polkowice.
                • atob Re: 2-1 18.03.04, 06:28
                  tuzin_cwks napisał:
                  >
                  > A jesli chodzi o frekwencje w tej rundzie, to prawdziwym wyzwaniem bedzie
                  > zapelnienie stadionu na meczach ze Switem i Gornikiem Polkowice.

Dokladnie . Choc moze byc latwiejsze niz w poprzednich sezonach .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka