mike_ 11.03.04, 14:20 ehh, byłbym zapomniał...znowu typowanko;) Warszawa vs Wodzisław 3-1 (Sagan, Vuko, Kiełbik) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuzin_cwks Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław 11.03.04, 14:27 Legia - Odra 1:0 (Vukovic) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław 11.03.04, 15:30 2-1 Sagan x2 Mam takie przeczucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław IP: *.aster.pl 11.03.04, 15:39 Legia - Odra 2-1 Sagan, Wlodar-Radzewicz Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław 11.03.04, 16:00 3-0 Saganowski 2 Kiełbowicz 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)ibudziak Re: LEGIA WARSZAWA - Odra Wodzisław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:24 5-1 Sagan dwie, Garcia, Surma i Sokół po jednej ps 4 miechy czekałem więc można sobie pomażyć ale dobrze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ 2-1 12.03.04, 21:52 Atob i calagan trafili, hehe.....ale ciekawe czy tylko tutaj czy też zabładzili do buka?? Co do meczu: drugiej bramy nie widziałem. Wróblewski zachował się jak kretyn - czekam kiedy wreszcie go sprzedadzą. Gdyby nie ta przedostatnia akcja (trzech na jedngo) tobym był pełen optymizmu bo wydawało mi się, że to Legia taka dobra. A to chyba Odra była tak słaba. Poza tym karnym to nie stworzyła żadnej grożnej akcji - a grali tyle czasu w przewadze. I tyle. Czekam na kolejny mecz. Aha..i mam nadzieję, że Kiełbik wyzdrowieje. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 2-1 12.03.04, 23:03 Skandal z wejsciem ... Mike miales szczescie ze poszedles wczesniej :) Obym zawsze trafial wyniki :) Ps do zobaczenia na derbach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: 2-1 13.03.04, 10:02 Racja racja. Z wejściem też miałem sporo kłopotów i troche to trwało. Next time to chyba trzeba iść ze 2 godzinki wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: 2-1 13.03.04, 18:45 Ja bylem 1,5h przed meczem i juz byl tlok pod kasami i przed wejsciem :/, a na Zylecie nie mozna bylo znalezc 4 miejsc obok siebie na literkach. Ale coz wypada sie tylko cieszyc ze na Legie chodzi duzo ludzi :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)ibudziak Re: 2-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 19:53 Racja racja tłok niesamowity a to tylko mecz z Odrą. Widze że wiele nadkompletów będzie tej wiosny :) Ja nie będe się pucował ile przed mecze trzeba przyjść aby lux miejscówke mieć. Ja nadal wierze że mistrza będziemy mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 2-1 17.03.04, 22:56 Wybacz Tuzim ...ja nie bede wchodzil 1,5 czy 2 godziny przed meczem .W tym czasie to ja jestem ...wiadomo gdzie :D A w czasie meczu sa osoby ktore byly na stadionie wiele ...wiele godzin wczesniej a z meczu zobaczyly wiele ...wiele mniej. Zreszto ...nie chodzi o to co widac ...bo innaczej wszyscy powininismy ogladac mecze w C+:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: 2-1 18.03.04, 01:41 Szczerze, to wole miec problemy ze znalezieniem miejsca i wejsciem z powodu duzej liczby ludzi niz na odwrot :) A jesli chodzi o frekwencje w tej rundzie, to prawdziwym wyzwaniem bedzie zapelnienie stadionu na meczach ze Switem i Gornikiem Polkowice. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 2-1 18.03.04, 06:28 tuzin_cwks napisał: > > A jesli chodzi o frekwencje w tej rundzie, to prawdziwym wyzwaniem bedzie > zapelnienie stadionu na meczach ze Switem i Gornikiem Polkowice. Dokladnie . Choc moze byc latwiejsze niz w poprzednich sezonach . Odpowiedz Link Zgłoś