Gość: MATEMATYK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.04, 20:30 Założenie: Rakowiec=Ochota=Warszawa=Polska=Europa=Świat oraz Rakowiec=Ja Teza: Ja=Świat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ochociak Re: Trochę teorii :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 20:44 Błąd w założeniu: Rakowiec =/= Ochota Rakowiec = osiedle biedoty Ochota -> Filtrowa, Mochnackiego, Pl. Zawiszy itp. A NIE jakies zasrane blokowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
lider_pojutrza Re: Trochę teorii :) 13.03.04, 20:58 > Ochota -> Filtrowa, Mochnackiego, Pl. Zawiszy itp. A NIE jakies zasrane > blokowisko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATEMATYK Re: Trochę teorii :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.04, 20:11 Chyba Kolego nigdy nie byłeś na Rakowcu. Owszem, zgadzam się z tobą, iż Plac Zawiszy oraz Filtrowa, to bardziej znane miejsca w dzielnicy, ale Ty nie zrozumiałeś moich intencji. Ja chciałem powiedzieć, że Ochota jest spoko dzielnicą, a Ty bez zastanowienia walnąłeś swój osąd. PS: Na Rakowcu jest teraz wiele luksusowych osiedli mieszkaniowych, a około 150m. od mojego bloku powstaje Marina Mokotów (jedno z najbardziej ekskluzywnych osiedli w mieście). Poza tym większość moich kumpli z osiedla ma stały dostęp do internetu i całkiem niezłe warunki lokalowe. Nie jest to więc osiedle biedoty, jak napisałeś. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś