Gość: pasażer IP: 213.77.28.* 01.07.10, 07:35 Masakra z tymi zmianami. Nie do ogarnięcia. Czy co pół roku musi być rewolucja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruta&co. Zmiany muszom być IP: *.acn.waw.pl 01.07.10, 08:10 bo ot tego jezdeśmy my-szpecjaliści od transporta.My wiemy lepiej,co gdzie ma jechać,z jakom czenstotliwościom i z jakim numerem.A bydło,to jest pasażery,niech nie dziamga,bo za komuny beło gorzej a tyraz je lepiej.My som wybitne szpecjalisty i nikt nie bedzie nam tu muwił,co i jak ma jeździć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMER Mnóstwo zmian w komunikacji na wakacje. Nowe trasy IP: 78.133.247.* 01.07.10, 08:26 PWOARIOWALI W ZTM Z TYMI ZMIANAMI - 517 W GODZINACH SZCZYTU CO 20 MINUT - MAŁO TEGO ŻE JEST TO LINIA WYJĄTKOWO NIEPUNKTUALNA TO JESZCZE TERAZ JEŹDZI RZADKO CZY ZTM ZAPOMNIAŁ ŻE W JEROZLIMSKICH ROSNĄ JAK GRZYBY PO DESZCZU KOLEJNE BIURA - CZYM MAJĄ LUDZIE DO PRACY DOJECHAĆ ? CZY KTOŚ Z PLANERÓW ZMIAN SIĘ TYM AUTOBUSEM PRZEJECHAL ? NA ZACHODNIM NIE SPOSÓB DO NIEGO WSIĄŚĆ , A DO TEGO OD CZASU KIEDY TU PRACUJĘ SKASOWALI CHYBA Z 5 LINII - BO PO CO ? TAK TO WYGLĄDA ZACHĘCANIE WARSZAWIAKÓW DO KORZYSTANIA Z KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Mnóstwo zmian w komunikacji na wakacje. Nowe IP: 212.160.240.* 01.07.10, 09:59 co ciekawe w weekendy jezdzic ma czesciej ;) w ztm mysla chyba ze wszyscy maja wakacje i jezdza tylko na zakupy w weekendy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olobolo goowno nie komunikacja IP: 195.149.64.* 01.07.10, 09:19 Znowu Bródno dostało po dupie likwidacją lini tramwajowych i zmianą trasy 1 którą jeżdżę. Do tego jeszcze rozkopana trasa Toruńska, zakorkowana przejazd koło Gdańskiego i generalnie syf i masakra. Aaaaaha zapomniałem napisać że ze autobusy też będą rzadziej jeździć z Bródna. No cóż pewnie jesteśmy obywatelami/mieszkańcami drugiej lub trzeciej kategorii, bedę o tym pamietał przy następnych wyborach samorządowych. Kiedy oni (ZTM/Ratusz)się wreszcie nauczą że w wakacje też ludzie pracują i komunikacją publiczna to podstawa funkcjonowania aglomeracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta&co. Przeca ja idem na urlop IP: *.acn.waw.pl 01.07.10, 17:09 muj rzecznik idzie,moja sekraterka tesz idzie i pan Wacek s pokoju obok i jego rzona co pracuje na drugim pientsze kolo schoduf...to po co komunnikacja jak nas nie bendzie? Iccie tesz naurlop to nie bendziecie narzekadzć gupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: goowno nie komunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 18:00 Znowu Bródno dostało po dupie likwidacją lini tramwajowych i zmianą trasy 1 którą jeżdżę. Do tego jeszcze rozkopana trasa Toruńska, zakorkowana przejazd koło Gdańskiego i generalnie syf i masakra. Aaaaaha zapomniałem napisać że ze autobusy też będą rzadziej jeździć z Bródna. No cóż pewnie jesteśmy obywatelami/mieszkańcami drugiej lub trzeciej kategorii, bedę o tym pamietał przy następnych wyborach samorządowych. Kiedy oni (ZTM/Ratusz)się wreszcie nauczą że w wakacje też ludzie pracują i komunikacją publiczna to podstawa funkcjonowania aglomeracji. Jaka linia została zlikwidowana na Bródnie, poza 41, które pewniło symboliczną rolę? Powiedz mi jak zmieniła trasę linia 1. Bo ja wiem jedynie, że zostało wydłużonych 9 porannych kursów do Żerania Wschodniego. Te kursy nie omijają żadnego przystanku poza pętlą. Odpowiedz Link Zgłoś
blendyks Re: goowno nie komunikacja 01.07.10, 23:25 1/4 korzystających ze zbiorkomu to uczniowie i studencji. Mają w szkołach i uczelniach wakacje. Pracownicy biorą od czerwca do września urlopy, średnio każdy weźmie w ciągu czterech miesięcy 2-3 tygodnie. Emeryci wyjeżdżają do rodzin na wieś i na dacze. Jednym słowem z usług ZTM w lipcu i sierpniu korzysta 2/3 pasażerów co w innym okresie. Więc przestań pisać bzdury.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta&co. Re: goowno nie komunikacja IP: *.acn.waw.pl 02.07.10, 04:30 A nawet 2/6-bo jak mnieliśmy pomniary to Pan Wacek i Pani Henryka s dzialu pomniaruf w czydziesci minut policzyli wsystkich co stali na przystanku obok tego wielgiego tejatru-cale 7 osup i tak im wyszlo a oni siem nigdy nie mylom bo skonczyli wyszszom szkołe nalewania kawy i pierdzenia f stolek we pultusku. Oczywiźcie ze wszystcy biorom sredno 3 tygodnie w cztery mniesionce a niekturzy to nawet umiom 5 tygodni w jeden mniesionc na pszyklad ja. Emerytom to siem wogule f dupach popszewracało za pszeproszeniem,bo nie dość ze nie placom za bilety to jeszcze jerzdrzom i robiom sztuczny tlok wienc nasza komurka statystyczna to emerytuf wogule nie uwzglendnia w pomniarach. A nawet 3/5 no w porywach do 4/6 ajak ktus w to nie wierzy to jezd podlym rozszczeniofcem i klamnie i oczernia i pszeinacza.Jezd dobrze a bendzie jeszcze lepiej ajak siem komus nie podoba to niech jadzie taksufkom albo rowerem a nie pisze bzdury jak powiedzial kolega wybityny znafca pszedemnom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Mnóstwo zmian w komunikacji na wakacje. Nowe IP: 217.33.154.* 01.07.10, 09:24 a przyszło ci do pustej głowy, że są wakacje i te zmiany są wakacyjne oraz związane z remontami? Odpowiedz Link Zgłoś
synus2 Re: Mnóstwo zmian w komunikacji na wakacje. Nowe 01.07.10, 09:32 nie masz racji x-sie napewno nie wroca srodki komunikacji zawieszone na wakacjie,juz w ZTM-ie siedza bezmozgi i kombinuja co zmienic.Tak bylo z 19 /tramwaj/ jezdzila zawsze Sluzewiec-Piaski przez Nowowiejska,no to ja ciach i juz nie jezdzi.A zreszta co oni wiedza o mieszkancach,kmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta&co. Re: Mnóstwo zmian w komunikacji na wakacje. Nowe IP: *.acn.waw.pl 01.07.10, 17:17 O waśnie som wakancje i ja idem na wakancje wienc kukonikancja jest taka durza niepotszebna bo wszystcy inteligientni ludzie jadom teras nat morze a nie tramwajem.Tem motloh to siem nigdy nie nauczy i zero wdzienczności a ja s kolegami s tszepaka com ich zapoznał kiedyś tam w legionowie to normalnie noce zarywamy rzeby im poprawić i ulebszyć to kumonikancje a one wcionsz narzekajo i brurzdrzo roszczeniowce jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Wiecej zmian, tzm IP: *.134.130.147.static.crowley.pl 01.07.10, 09:30 Wiecej zmian. zrobcie tak, zebym wychodzac rano do pracy byl zaskoczony nowa linia, pryniesionym przystankeim i zmiana trasy. nie chce dojezdzac do pracy punktualnie! chce co kilka tygodni, CHCE CODZIENNIE, sprawdzac trasy kilkunastu autobusow i tramwajow i drukwoac sobie rozklady! Wiecej zmian! Odpowiedz Link Zgłoś
volim Głowa boli 01.07.10, 11:42 Głowa boli od tych ciągłych zmian. Kto je wymyśla i dlaczego? Ciągle jestem na etapie tramwajów 5, 9, 22 i 24 ze śródmieścia do Ronda Wiatraczna, od tamtych czasów nigdy nie mam pewności, dokąd jadę i czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta&co. Re: Głowa boli IP: *.acn.waw.pl 01.07.10, 17:13 Jak cie gowa boli to weś apap co go spszedajom w sapermarketcie i nie jencz ty rozszceniofcu,bo kumonikacja jezt świetna to znaczy znakomita co potwierdza nawet telewizja tefauen i Pani Hanka nasza kohana co nam da za niom nagrody i czynastki i cztyrnastki tesz. Odpowiedz Link Zgłoś
antygronkowiec promocja zbiorkomu trwa!!!! 01.07.10, 17:27 brawo!!! hanka brawo!!! brawo ruta!!!! więcej takich promocji!!!! czekają na to wszyscty!!!! a i więcej rutbusów!!!! to się opłaca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blendyks Uczniowie, studenci mają wakacje, pracownicy urlop 01.07.10, 23:25 1/4 korzystających ze zbiorkomu to uczniowie i studencji. Mają w szkołach i uczelniach wakacje. Pracownicy biorą od czerwca do września urlopy, średnio każdy weźmie w ciągu czterech miesięcy 2-3 tygodnie. Emeryci wyjeżdżają do rodzin na wieś i na dacze. Jednym słowem z usług ZTM w lipcu i sierpniu korzysta 2/3 pasażerów co w innym okresie. Więc przestań pisać bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta&co. Brawo kolego za czujnosć IP: *.acn.waw.pl 02.07.10, 04:47 i czymanie renki na pulsie czeba dawac otpur tym roszszczeniofcom zapraszam do gabinetu po dyplom pohwalny i premie za trfanie napozderunku w walce o prawde Mogom na nas pluć ale my i tak wiemy rze to tylko deszcz pada i s ras obramej drogi nie zejdziemy nigdy a ta renka ktura jezd potniesiona na prawde to waadza jom te renke otrombie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Głowa boli IP: *.jmdi.pl 02.07.10, 18:41 to normalne, że w wakacje zmieniają rozkłady komunikacji; nie widzę w tym nic dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovc skasowali 23? to bez sensu! IP: *.chello.pl 02.07.10, 10:34 skasowali 23? A czy widzieli jak rano wygląda tłum na przystanku koło Czterech Śpiących w stronę Bankowego? I wszyscy się teraz do 4 mają zmieścić? Poza tym 4 też rzadziej jeździ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: skasowali 23? to bez sensu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 10:50 Linia 23 nie jest zliwidowana, a zawieszona. W zastępstwie wydłużone zostało 13 do Nowego Bemowa. Dodatkowo na tej linii kursują dodatkowe kursy na trasie skróconej Nowe Bemowo - Dw.Wschodni (Kijowska). Ciekawe rzeczy opowiadasz o linii 4. Jak może rzadziej kursować, skoro nawet nie zmieniła rozkładu jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOREK!! Kiedy Skoordynują Światła? Przed Rondem Radosław!! IP: *.gmb.pl 02.07.10, 13:52 CODZIENNY KOREK I SPALINY PRZED RONDEM RADOSŁAW NA UL.JANA PAWŁAII. KOLIDUJĄ ŚWIATŁA. NADAL NIE POKWAPIONO SIĘ, ŻEBY SKOORDYNOWAĆ TE ŚWIATŁĄ I COŚ ZROBIĆ Z TYM RONDEM. GIGANTYCZNY KOREK CODZIENNIE PO POŁUDNIU! NIE LICZY SIĘ CHYBA NIKT Z KIEROWCAMI I MIESZKAŃCAMI WDYCHAJĄCYMI TE SPALINY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś