bezzebnypirat Wasz dziennik tez pisze. 17.07.10, 01:13 Parada przewrotności Modlitwa wynagradzająca Bogu za publiczne zgorszenie to odpowiedź katolików na jutrzejszą europejską paradę homoseksualistów w Warszawie. W tym dniu w kościołach stolicy trwać będzie adoracja przed Najświętszym Sakramentem, odprawione też zostaną Msze św. ekspiacyjne, również za zgodę stołecznych władz na "Europride". - Głównym celem takich parad jest promocja homoseksualizmu i wciąganie kolejnych osób do środowiska aktywistów gejowskich. Dla dojrzałego człowieka powodem do świętowania może być miłość, mądrość, odpowiedzialność, przyjaźń, ale nie popęd seksualny - podkreśla w rozmowie z "Naszym Dziennikiem" ks. dr Marek Dziewiecki, psycholog. Zwraca uwagę, że parady gejów i lesbijek to świadomie zaplanowany element walki z rodziną i z całą cywilizacją chrześcijańską. - Znakiem rozpoznawczym chrześcijan jest bowiem budowanie więzi szacunku i miłości między kobietą a mężczyzną - zwraca uwagę. Natomiast aktywiści gejowscy promują cywilizację wyuzdania, a seksualności nie uznają za znak największej miłości między kobietą a mężczyzną, lecz za odruch fizjologiczny, który nie wiąże się ani z miłością, ani z płodnością, ani z odpowiedzialnością. Więcej w dziale "Wiara Ojców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMTe Re: Wasz dziennik tez pisze. IP: *.aster.pl 17.07.10, 04:10 Ja do Naszego Dziennika zaglądam od wielkiego dzwonu, ale dokładnie się z tym zgadzam. Gejowska Parada (bo nie jest to żadna parada równości) to po prostu podkreślenie seksualnego wyuzdania, tak jakby seks był podstawą ich ewentualnych przyszłych związków (których nie będzie bo polityków mamy odpowiedzialnych). Naprawdę ciężko mi uwierzyć, że gej który wychodzi na platformę i macha w takt muzyki worami traktuje swoją seksualność jako jeden z fundamentów budowania związku, bardziej przypomina to małpy machające bezładnie maczugami. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: Wasz dziennik tez pisze. 17.07.10, 05:24 Masz wiecej;-) Homoseksualizm niszczy Zachód Z dr. Paulem Cameronem, amerykańskim psychologiem i terapeutą zajmującym się zagadnieniem homoseksualizmu, rozmawia Mariusz Bober Europejscy homoseksualiści, biseksualiści i inne mniejszości organizują w Warszawie paradę. To kolejny krok mający na celu szerzenie gejowskiej propagandy w Europie Wschodniej? - Tak właśnie uważam. Dlaczego działają w ten sposób, tj. organizują hałaśliwą kampanię? Jakie mogą być skutki takich akcji dla społeczeństwa? - Ci, którzy angażują się w ruch gejowski, są "zdrajcami". To prominentni homoseksualiści, którzy za nic mają obowiązek wobec swoich rodzin i społeczeństwa, aby założyć rodzinę i mieć dzieci. To osoby angażujące się w działalność w organizacjach homoseksualistów, zamieszane w szpiegowanie, oszustwa, sprzeniewierzenia, a nawet w "miękkie przestępstwa". Parady homoseksualistów mają być spektaklem rebeliantów dla widzów ujawniającym prawdziwy charakter ruchu gejowskiego (żadnej innej parady nie cechuje taka nienawiść, buta i wrogość). Wokół wielu uczestników tych imprez, zwłaszcza młodych ludzi, budowane są intrygi, a także składane są im oferty typu: "Zostań gejem na próbę". Ci, którzy wcześniej byli już zaangażowani w ruchy homoseksualne, namawiani są do tego, by nie rezygnowali ze swojego zaangażowania, i często skłaniani są do kontaktów homoseksualnych, także przy okazji parady. Homoseksualizm wcale nie jest "dostojny", jak przekonują aktywiści gejowscy, ale raczej biologicznie wstrętny. Jest też niebezpiecznym przedsięwzięciem, zwłaszcza dla mężczyzn. Jeśli ktoś uczestniczy w takiej manifestacji, to jasno pokazuje, że zostawia wszystko inne. Przykładem może być jeden z sędziów, który dla swoich brudnych rządz zdradził w ten sposób swój zawód i współpracowników. 61-letni sędzia brytyjski przyznał, że miał "romans" z 26-letnim mężczyzną. Jakie są skuteczne sposoby przeciwstawiania się homopropagandzie? Gdy były prezydent Warszawy nie wyraził na nią zgody, złamał w ten sposób prawo... - Najlepszym sposobem jest blokowanie takich parad. Można też zorganizować kontrdemonstrację, ustawiając się wzdłuż trasy przemarszu i trzymając transparenty z napisami typu: "Dlaczego szerzycie chorobę?", "Dlaczego propagujecie bałagan moralny?", "Dlaczego hołdujecie egoizmowi?", "Dlaczego nawołujecie do skracania życia?". Albo też: "Wstydźcie się za molestowanie dzieci", "Bezprawie to nie powód do świętowania", "Obrażacie Polskę, Boga i Kościół" itd. Uczestnicy kontrmanifestacji mogliby ustawić się tyłem do parady gejów. Motto obecnej parady ("Wolność, równość, tolerancja") nawiązuje do haseł rewolucji francuskiej. Czy jest to kolejna aluzja do lewicowej spuścizny? - Tak, ale jest pewna różnica. Hasło rewolucji francuskiej zakłada, przynajmniej w teorii, że wszyscy członkowie społeczeństwa są sobie równi. Tymczasem homoseksualiści tak naprawdę nie propagują równości społecznej - ich działalność przyczynia się do tego, że rodzi się mniej dzieci, rośnie poziom ubóstwa, zwiększają się koszty leczenia, zmieniają się trendy ekonomiczne, wzrasta przestępczość i nasilają się różne podziały społeczne. W dodatku więcej obszarów społecznych staje się narażonych na nadużycia seksualne i propagowanie narkotyków. Jak Pan odbiera mówienie o tolerancji przez ludzi, którzy zakulisowymi metodami wpływają często np. na wyrzucanie z uniwersytetów krytykujących ich naukowców. Pan przecież także spotykał się niejednokrotnie z krzywdzącymi decyzjami... - Honor, prawda, uczciwość wyraźnie tracą na znaczeniu dla ludzi, którzy angażują się w działalność w organizacjach homoseksualistów. "Sprzedają" wszystko dla przyjemności. Pomawianie, oczernianie, rozsiewanie plotek, nieodpowiedzialne zachowania - to charakterystyka zachowań homoseksualistów. Domagają się ustanawiania dla nich specjalnych zasad językowych, niepodlegających normalnym regułom, co znaczy, że żądają czegoś więcej, niż przysługuje to innym ludziom. Dlaczego lobby homoseksualne jest tak silne, że politycy decydują się nawet ograniczać prawa większości na rzecz właśnie tej mniejszości? - Poświęca się ustanowione prawa na rzecz przywilejów dla homoseksualistów. Politycy wiedzą, że jeśli sprzeciwią się homoseksualistom, wówczas zostaną napiętnowani. Dlatego uważam, że tak jak do przestrzeni publicznej nie powinno się dopuszczać prostytutek, tak i publiczna działalność organizacji homoseksualnych powinna być zakazana. Jakie są skutki funkcjonowania lobby homoseksualistów na Zachodzie? - Zachód przeżywa demograficzny kryzys - rodzi się zbyt mało dzieci. Ale homoseksualistów to nie obchodzi. Propagują za to opinie, że "mają prawo do tego, by zaspokajać swoje zachcianki seksualne w taki sposób, jaki wybrali, a społeczeństwo ma obowiązek popierać ich w tych dążeniach". Takie myślenie i działania osłabiły Zachód i należałoby położyć im kres. Bo dlaczego społeczeństwo ma ponosić skutki spełniania tych zachcianek? Dlaczego musimy akceptować ich zachcianki i płacić za nie, narażając społeczeństwo, w tym dzieci, na poważne choroby zakaźne? Ma Pan wiele osiągnięć na polu terapii dla homoseksualistów. Dlaczego tak wielu z nich nie chce słyszeć o leczeniu i wybiera propagowanie homoseksualizmu? - Te sukcesy dotyczą tych, którzy byli zmotywowani do leczenia. Wielu tego nie chce, bo łatwiej jest zadowolić się wymuszoną na społeczeństwie akceptacją dla ich rządz, niż podjąć trud zmiany siebie. Dlatego nie chcą nawet spróbować się zmienić. Ilu homoseksualistów statystycznie podejmuje taki wysiłek? - Trudno mi to ocenić. Wydaje mi się, że ok. 1/3 osób z takimi skłonnościami wyraża z tego powodu niepokój i opór przed angażowaniem się w ruch gejowski. Jakie postawy zajmowali Pana pacjenci? Co ich motywowało do leczenia? Czy są zadowoleni z efektów terapii? - Na to pytanie również trudno mi odpowiedzieć. Utrzymuję kontakt jedynie z kilkoma pacjentami. Niektórzy są aktywnymi członkami organizacji antygejowskich. Inni nie chcą w ogóle zabierać głosu w tej sprawie. Czy są zadowoleni z tego, że poddali się terapii? Założyli rodziny? - Kilku moich pacjentów jest bardzo zadowolonych i mówią o tym z entuzjazmem. Ważne jest też, by trzymać się z dala od ruchów homoseksualnych, znanych homoseksualistów chcących "pomagać" tym, którzy mają takie skłonności. Często zwraca Pan uwagę, że w związkach homoseksualistów nierzadko dochodzi do przemocy i aktów pedofilii. Jakie są rozmiary tego problemu? - Na Zachodzie 25-35 proc. homoseksualistów dopuszcza się wykorzystywania seksualnego dzieci. Ale już w krajach Bliskiego Wschodu problem ten może dotyczyć nawet 70-90 proc. homoseksualistów. Natomiast dane na temat przemocy domowej wskazują, że w związkach homoseksualnych do przemocy dochodzi 2 razy częściej niż w konkubinatach i aż 7-10 razy częściej niż w małżeństwach. Zupełnie inne dane prezentowane są np. w filmach i niektórych mediach... - Homoseksualiści są często tchórzliwi. Lesbijki natomiast wykazują więcej odwagi. Na pewno jednak w związkach heteroseksualnych relacje są o wiele zdrowsze, niż przedstawiają to media. W jednym z ostatnich artykułów ostrzegał Pan przed możliwością podjęcia swego rodzaju współpracy między homoseksualistami na Zachodzie a tymi z krajów islamskich, i że jej ofiarą mogą paść dzieci. Co to oznacza w praktyce? - Pederastia pojawia się od dawna w historii rozwoju wpływów muzułmańskich. Rozmiary zjawiska zmniejszyły się w ciągu ostatnich 200-250 lat. Ale na Środkowym Wschodzie, szczególnie w Afganistanie i Pakistanie, problem jest wciąż ogromny. Homoseksualiści z Zachodu jeździli do Egiptu, Pakistanu oraz Indii już od końca XIX wieku. Ten proceder trwa nieprzerwanie. To patologia, która wciąż czeka na stanowczą reakcję rządów, które często udają, że nie dostrzegają problemu. Dziękuję za rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Insytytucja coca-coli silniejsza niż małżeństwo 17.07.10, 02:17 Gdyby ktoś chciał zawładnąć znakiem firmowym coca-coli czy McDonaldsa, to natychmiast byłby ukarany wielomilionową kwotą. Swięte, niezbywalne prawa koncernów są skutecznie chronione. Gdy dokonuje się bezpardonowe zawłaszczenie znaku firmowego/definicji małżeństwa (tysiące lat starszej nota bene niż logo coca-coli) nie dzieje się NIC. Rozwrzeszczane "światłe i nowoczesne" społeczeństwo nie musi się w tym przypadku obawiać żadnych sankcji. Masy mogą i powinny chodzić na parady gejów zamiast zajmować się np. tzw. nieprawnym kopiowaniem muzyki. Prawnie i bezkarnie można kopiować małżeństwo ale nie koncerny. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Insytytucja coca-coli silniejsza niż małżeńst 17.07.10, 03:43 Zastanawialem sie, co ma czlowiek do Coca-coli. No i wymyslilem: pieni sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś AIDS (G.R.I.D.) czeka. IP: *.static.sdyl0430.digis.net 17.07.10, 02:27 Odpowiedz Link Zgłoś
troward ci zboczeńcy mogą mieć do 25 partnerów dziennie 17.07.10, 02:34 i potem chcą praw do adopcji dzieci? co sądzicie ludzie na ten temat? Gdzie oni pasują na drabinie ewolucji? A teraz sobie spacerują pod rączkę facio z faciem???? Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: ci zboczeńcy mogą mieć do 25 partnerów dzienn 17.07.10, 02:39 LoL To naprawde brzmi jak straszenie czarownicami. Heteroseksualni ludzie nie uczestnicza w orgiach? Ja wiem, ze Ty mozesz max raz dziennie i to przy dobrych wiatrach, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eith Re: ci zboczeńcy mogą mieć do 25 partnerów dzienn IP: 89.167.15.* 17.07.10, 17:48 To ja im zazdroszczę, czasem też bym chciała, choć myślę, że nie miałabym wystarczających sił. I co, myślisz, że oni tak codziennie po 25 osób potrafią przelecieć? Odliczając czas na sen, pracę i zwykłe codzienne sprawy, to ile ten ich seks trwa? % min z każdym. Nie wiem jakie filmy oglądasz, ale chyba nie odróżniasz ich od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.toya.net.pl 17.07.10, 02:34 169 komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Warsaw is not your hom(o)e!!! get lost!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 02:39 A za znaczek PW w barwach tęczy powinniście zostać potraktowani NAPALMEM. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Warsaw is not your hom(o)e!!! get lost!!! 17.07.10, 03:09 Z PISu czy wszechpolak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: Warsaw is not your hom(o)e!!! get lost!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 03:26 Pudło. Nie szufladkuj tak ludzi. Jestem przeciwny, aby Warszawa była areną dla tej parady, a symbole miasta profanowane w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Warsaw is not your hom(o)e!!! get lost!!! 17.07.10, 03:40 Dlaczego mi zabraniasz szufladkowac ludzi? Czy Ty robisz cos innego? Poza tym masz racje, pewne slowa wypowiadane z przekonaniem przez ludzi sa jak slowa klucze, dzieki ktorym ich szufladkuje... Skad wiesz, czy nie jestes wszechpolakiem? Czy czytales ich odezwy? Czy sie z nimi nie zgadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: Warsaw is not your hom(o)e!!! get lost!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 08:13 Dla mnie sprawa jest prosta, Każdy, kto przypnie odznakę Polski Walczącej w barwach tęczy obraża mnie i moje odczucia wobec mojego miasta. Najgorsze jest to, że geje z Europy Zachodniej nie mają pojęcia jakie odczucia obrażają, a ich uśmiechnięci polscy koledzy nie mają nic przeciwko. Wzbudzanie agresji i niechęci oraz atmosfera skandalu są głównymi celami tej parady. Żadne dążenie do normalności. Cel osiągnęli - mimo, że jestem spokojny z natury, mam ochotę bić każdego, kto ze znakiem PW będzie szedł ulicami tego miasta uczestnicząc w tej paradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 03:08 Wreszcie jakis mily artykul. Chociaz krotki ale mily! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... 17.07.10, 03:30 Pozdrawiam was! Pamiętajcie, żeby się nie zniechęcać do polskości i Polski. Jeśli będziecie chcieli czuć się Polakami i Polkami to super. Światopogląd czy orientacja seksualna nie jest tu ważna. Pamiętajcie, że najważniejsza jest Polska. Nikt normalny z narodu polskiego nie będzie was wykluczał a wręcz przeciwnie. Chciałbym byście byli dumni z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 04:36 A ja jestem całym sercem za Paradą. Zapytałbym tylko o to, czy parada w tzw. boze cialo nikogo nie razi. Mnie akurat tak. Dlaczego czarni mają prawo do swoich pochodów, a inne grupy w tym kraju nie? Do tego każdy pochód czarnych nie jest zabezpieczony pod względem bezpieczenstawa pozarowego oraz bezpieczenstwa zgromadzen publicznych. Czy ktos w tym pieprzonym kraju zrozumie, ze katoli nie jest tutaj 100%???? To moze jako kontrparada pójdzie jutro rzesza księży katolickich pederastów i pedofili?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 17.07.10, 04:37 NARESZCIE POLSKA STAJE SIE NORMALNYM KRAJEM. NIE MOGE UWIERZYC ZE W TAK NIETOLERANCYJNYM, HOMOFOBICZNYM I BARDZO KATOLICKIM KRAJU, WSZYSTKO NORMALNIEJE. NARESZCIE. ANDRE Odpowiedz Link Zgłoś
ossett Wszyscy sie powinnismy bardzo cieszyć 17.07.10, 06:28 Normalna normalność powinna być wręcz zakazana.Dopiero wtedy będzie naprawdę pięknie. Po co komu heteroseksualne związki? Tylko nieporozumienia i waśnie i zła atmosfera dla dzieci. A homo są piękni, radośni i pięknie się kochają. Trzeba jescze tylko tę ciemnotę w Polsce o tym przekonać. Dzieci można produkować in vitro i dawać na wychowanie lesbijkom i gejom, bo to lepiej potrafią! Naukowo to niedawno udowodniono. O czym niezawodna GW doniosła w porę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc BK Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 09:56 Idz na parade, tam nie tylko propaganda , ale i przyjemniosci czekaja na ciebie. I sami normalni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdefg Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.euro-net.pl 17.07.10, 06:10 Pedaly i lezby, cala polska z was sie smieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eith Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 89.167.15.* 17.07.10, 17:51 Chyba masz jakiś błąd w obliczeniach, bo ja się nie śmieję, a tu już podważa Twoją teorię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiupierdasiu Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.t-mobile.co.uk 17.07.10, 06:47 pedofile tez powinni miec swoj dzien i zoofile.mam nadzieje ze unia szybko sie za nimi ujmie:)swiat staje na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszcz 10 zwycięstw homoseksualnej propagandy IP: *.oswiecim.vectranet.pl 17.07.10, 06:57 Zobaczcie jak w przeciągu kilku lat media was zmanipulowały: 1. Używacie słów "gej", "lesbijka" zamiast homoseksualista. Słowa te pochodzą ze slangu homoseksualistów a stały się jedynymi poprawnymi 2. Chodzicie na Parady Dumy Gejowskiej zwane w Polsce "Paradami Równości". Dzięki medialnej promocji jest to największe wydarzenie kulturalne roku. 3. Używacie słowa "homofobia" i wielu z was wierzy, że to rzeczywiście choroba. W rzeczywistości jest to kolejny termin ze slangu homoseksualistów, który nic nie znaczy. 4. W swoich postach wypowiadacie się "nie mam nic do gejów" itp. Boicie się na nich powiedzieć cokolwiek złego. 5. Studenci to jedna z najbardziej zmanipulowanych grup. Na studiach obowiązują dwie zasady: "Jestem za gejami" oraz "Wszyscy studenci głosują na PO". 6. Kolejną zmanipulowaną grupą jest młodzież. Dla młodzieży zachowania homoseksualne to coś normalnego (przecież pokazują to w MTV) a coraz więcej młodych dziewczyn "odkrywa", że są "lesbijkami". Młodzi naśladują homoseksualistów. 7. Zobaczcie na nowe ciuchy w sklepach. Sporo z nich jeszcze kilka lat temu uznawane byłoby za "pedalskie" albo "babskie". Dzisiaj mężczyźni pod względem ubioru coraz bardziej upodabniają się do kobiet i homoseksualistów. 8. Używacie słowa "tolerancja", które może oznaczać cokolwiek, chociaż mamy polskie słowo "wyrozumiałość". Kiedyś, żeby "być tolerancyjnym" wystarczyło być obojętnym wobec homoseksualistów. Dzisiaj nie tylko trzeba ich popierać, ale często również "eksperymentować", czyli praktykować stosunki homoseksualne. W środowiskach inteligenckich i artystycznych człowiek, który tym się brzydzi jest skreślony. 9. Wierzycie we wszystkie bzdury homoseksualnej propagandy. Wszystkie z tych rzeczy można w prosty sposób obalić. Homoseksualiści stworzyli sobie swój własny świat, który z powodzeniem próbują narzucić innym. Wierzycie również, że w mediach nie propaguje się homoseksualizmu, tylko rzetelnie o nim informuje. 10. Dajecie się nabrać homoseksualistom wojującym na forach internetowych. Przeczytajcie wpisy popierające ich a zobaczycie, że wiele z nich ma to samo słownictwo i tę samą składnię. Poza tym przeszli na nową taktykę, piszą: "związki partnerskie tak, adopcje nie". Za kilka lat zgodzicie się również na adopcje. Podobnie jak było w Czechach. W 2006 uzyskali prawo do związków partnerskich i obiecali, że nie będzie już żadnych żądań. W 2008 zaczęli walczyć o prawo do adopcji dzieci i popiera ich cała inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda czy kaczy pederasta wezmie udzial w EuroPride para 17.07.10, 07:12 den? Powinien!!!! Najlepiej z prezerwatywa naciagnieta na ten glupi kaczy leb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc BHA Re: czy kaczy pederasta wezmie udzial w EuroPride IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 09:47 cyndyndanda, ten twoj glupi lep , ziejacy nienawiscia spotykam na wielu forach.Lec na te parade "madrosci", pasujesz tam jak ulal. Naciagnij sobie te darmowe prezerwatywy na jezyk, bo roznosisz zaraze po forum. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Przed EuroScum: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... 17.07.10, 07:19 Ciekawe, dlaczego michnikoidom tak bardzo zależy na wzbudzaniu nienawiści do pederastów, przez tę nachalną propagandę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc BK Re: Przed EuroScum: Flagi sprzedają, prezerwatywy IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 09:50 misiu-1, ze misiu to juz od razu taki..............naiwny? Nie obrazaj Michnika. Chlop ciezko dla mniejszosci pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 07:26 zygać sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak Według GW to wydarzenie roku - ŻENUA! IP: 95.108.53.* 17.07.10, 07:34 GW jest nachalna w gey-propagandzie jak i te środowiska. Żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ze wsi Sodoma i Gomora-trzeba ich leczyć, ale nie prezerw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 07:59 Nie nalezy ubliżać chorym ludziom. Trzeba im pomagać. Ale też PRZEDE WSZYSTKIM chronić naszą młodzież przed demoralizacją uprawianą przez aktywistów homoserksualnych, którzy za kasę z UE nieźle sobie żyją... Ile kasy dostali cwaniacy na tą parodję równości i nietolerancji dla ludzi zdrowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cacao Proktolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 07:59 mam pytanie czy miasto zabezpieczy paradę od strony opieki lekarza proktologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Antyparadowy Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 10:14 Dzis homoseksualisci "walcza" o swoje prawa przy pomocy parady milosci, kazdy walczy jak umie, np. kibol przy pomocy paly, a jak ma walczyc nie homoseksualista i nie kibol ? Odpowiedz Link Zgłoś