j_karolak 03.08.10, 09:23 Prawdziwi bojownicy o wolność. Wbrew nieprzychylnym spojrzeniom, pogardliwym gestom, kłamliwym mediom! Wielki szacunek!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warszawiak Witajcie w ciemnogrodzie IP: *.aster.pl 03.08.10, 09:32 Zasłońmy krzyżami wszystkie pomniki i urzędy w Warszawie. Bardzo inteligentne. To nie bojownicy o wolność lecz wielka samowolka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Witajcie w ciemnogrodzie IP: 195.184.82.* 03.08.10, 10:16 Nie zatrzymujmy się na prostym krzyżu, idźmy dalej :) : img819.imageshack.us/i/zamiastkrzyza.jpg/ img683.imageshack.us/i/muzeuml.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tktt [podpięcie] tak będzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 11:13 tak bedzie top.turystyka.pl//?s=galeria&id=30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubowska100 ktoś musi zginąć, żeby się opamiętali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 12:42 i będzie ofiara, o której powiedzą jedni że est męczennikiem i zginęła za krzyż a drudzy, że zginęła z powodu PIS i katolickich fanatyków. ludzie to takie śmieszne stworzonka, które jak się rodzą to krzyczą, jak żyją krzyczą i jak umierają krzyczą, a po nich jest cisza i trochę deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright to jest CH nie panstwo!!! 03.08.10, 13:38 majestat panstwa i prawa podeptany przez bande katolickich oszolomow!!! oto, jak ginie Polska dzieki agentom Moskwy - Rydzykowi i Kaczynskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.zone2.bethere.co.uk 03.08.10, 13:44 mam nadzieje ze swiat nie patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Bolek Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: 213.77.117.* 03.08.10, 14:04 Skoro Twój wstyd jest nie do zniesienia..to może pora na rytuał Harakiri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.zone2.bethere.co.uk 03.08.10, 14:21 i po co takie bzdety wypisujesz zamiast na placu stac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Wygraliśmy IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:40 Przegraliśmy bitwę, ale wygramy wojnę. W następnych wyborach najważniejszą kwestią będzie czy jesteś za państwem świeckim, czy wyznaniowym. I nie ma wątpliwości kto dostanie fucka, a dzisiejsi zwycięzcy obudzą się z krzyżem w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wygraliśmy IP: *.devs.futuro.pl 03.08.10, 15:58 Ale porażka! Po zeszłorocznym sukcesie w przegnaniu kupczyków z centrum przez Panią Waltz teraz to sromotna przegrana... Widać, że nie chcieli bitwy, ale obróciło się to przeciwko nim. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Wygraliśmy 03.08.10, 16:12 ~Gość portalu: ja napisał(a): > Ale porażka! Po zeszłorocznym sukcesie w przegnaniu kupczyków z centrum przez > Panią Waltz teraz to sromotna przegrana... Widać, że nie chcieli bitwy, ale > obróciło się to przeciwko nim. ~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mowilem ci prestan klikac. Zgadzam sie z toba w niektorych kwiestiach ale piszesz tez czasami bzdury. Kaczor z PIS-em tylko czekali na jakas awanturke. Wyobrazasz sobie jaki krzyk by podniesli gdyb zaczeto babcie i tych poe..ow dziadkow ciagnac po ulicy i pakowac do wieziennych poazdow? O Jeeeeezu ale mordki by im klapaly,ale dostaloby sie im amunicji. Mogliby sie bronic do nastepnego roku bez wylazenia z chalupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Wygraliśmy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 01:37 Może obok krzyża postawić reklamę "Zimny LECH"? Połowa tych przygłupów co tam sterczą zawału by dostała. A co do krzyża niech postawią przed chałupą kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 19:35 Więc won z mojej Ojczyzny, Kanalio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.10, 15:49 Jestes durny( -a) Zrob sobie harakiri albo ...dobrze.Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. 03.08.10, 15:57 Gość portalu: b napisał(a): > Jestes durny( -a) Zrob sobie harakiri albo ...dobrze.Pomaga. !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ No chyba nie powiesz ze jest sie czym chwalic? Ty sobie walnij jakas zelzna pasyjka(takiego rozmiarau jaka ma dobrodziej na stole mszalnym) w leb...pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. 03.08.10, 14:05 Niestety patrzy. Nawet przed pałcem było dziś sporo obcokrajowców z kamerami. Ciekawe jak świat oceni polskie władze ?. Pewnie jako słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
dazpo Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. 03.08.10, 14:19 Ciekawe jak świat zareaguje na to co się tu wyprawia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malec Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 14:35 jak oceni? to proste. złotówka znów poleci na zbitą buzię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:40 Niby z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.10, 15:51 Zlotowka na morde?? To super -wlasnie wybieram sie na wakacje do Polski ze strefy EURO!!! Rewelacja Rodacy-przezentujcie sie tak dalej!! Dla mnie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mayenne Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. 03.08.10, 14:13 Mi też. :((( Mam nadzieję, że chociaż świat nie patrzy. Swoją drogą, gdyby rzeczywiście zrobić referendum, ciekawe jaki byłby wynik. Nie znam nikogo, kto by optował za tkwieniem tego krzyża przed Pałacem Prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright czy w tym kraju nie ma smiglowca? podczepic deski 03.08.10, 14:10 i w gore! sursum corda, pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright cos na weselsza nute, tak sie bawia w Sydney 03.08.10, 14:25 www.smh.com.au/entertainment/art-and-design/big-day-for-sydney-nudies-20100803-11403.html?autostart=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: czy w tym kraju nie ma smiglowca? podczepic d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 19:49 BURRO!Fak you! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Masz rację, wymorduj ich IP: *.ists.pl 03.08.10, 23:20 Będzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jewrej Chrześcijanie, katolicy... to jedyni wierzący IP: *.range81-129.btcentralplus.com 03.08.10, 11:18 ludzie którzy, przybili swojego Boga do kawałka drewna. Chyba po to aby im nie uciekł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chrześcijanie, katolicy... to jedyni wierzący IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.10, 12:02 katolicy -jako organizacja- nie istnieli kiedy chrystus był przybijany do krzyża, motołku! Poza tym religia nie ma nic wspólnego z samowolą budowlaną jaką jest postawienie obiektu małej architektury przed budynkiem pałacowym! Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Chrześcijanie, katolicy... to jedyni wierzący 03.08.10, 14:24 Żądam pomnika Prezydenta Lecha Kaczyńskiego przed jego rodzinnym domem na Żoliborzu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireneusz.4 Re: Chrześcijanie, katolicy... to jedyni wierzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 19:51 Nie jesteś Jewrej,jecz JEŁOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 13:27 nie widzicie? przecież PO jest nawet na rękę, ze będzie zamieszanie. Odwraca to zainteresowanie wszystkich sprawami teraz najważniejszymi: DEFICYTEM, BUDŻETEM, PODWYŻKAMI VAT ETC.. Czy aby PIS nie gra razem z PO w tej gierce? Wiadomo było że pewne kręgi tak zareagują na próbę przeniesienia krzyża, nie trzeba być jasnowidzem aby to wiedzieć. A wystarczyło zgodzić się na propozycję PIS i poczekać jeszcze trochę...A w miedzy czasie zająć się istotnymi dla Polski i Polaków sprawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 193.22.252.* 03.08.10, 14:03 > A wystarczyło zgodzić się na propozycję PIS i poczekać jeszcze > trochę...A w miedzy czasie zająć się istotnymi dla Polski i Polaków > sprawami Oczywiście, jest to bardzo prosty sposób, by uniknąć konfliktu z PIS - wystarczy godzić się na ich propozycje. Masz jeszcze jakieś światłe myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 14:10 nie na wszystkie i nie bezwolnie. ale w tym przypadku owszem. można to było załatwić spokojniej. i nie bronie krzyża ale normalności w tym zapyziałym kraiku. jeszcze raz zwracam uwagę, ze w obecnej sytuacji takie "zasłony dymne" są bardzo na rękę PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pd Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 17:50 Komorowski mógł poczekać, aż obejmie urząd, i dyskretnie, w nocy, przenieść krzyż do kościoła. Do tego czasu oszołomstwu znudziłyby się szopki, i można by to zrobić bez większych awantur. Tymczasem Bronek zaraz po wygraniu wyborów zapowiedział publicznie, że krzyż trzeba usunąć. A może zrobił to celowo, właśnie z przyczyn, o których piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:45 > nie widzicie? przecież PO jest nawet na rękę, Oczywiście, że tak, w tej chwili mogą robić z podatkami co chcą. > Czy aby PIS nie gra razem z PO w tej gierce? Za bardzo wierzysz chyba w Wielkiego Stratega Jarosława Który Nigdy Się Nie Myli (i przegrał 4 wybory z rzędu). A prawda jest taka, że kaczyści są jak te barany we mgle i nie widzą tej przepaści przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 14:53 nie wierzę Jarkowi, ani Bronkowi, Donkowi i całej reszcie tzw "polityków". nie wierzę już, że to państwo może być normalne, ze da sie tutaj coś normalnie zrobić i że choć częściowo sie to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 15:00 > nie wierzę Jarkowi, ani Bronkowi, Donkowi i całej reszcie No to dorosłeś chłopie, politykom nigdy nie należy ufać. Nie martw się, pomimo wszystkich tych szopek idziemy w dobrą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 15:12 dorosłem dawno, ale dziękuję :D Martwie się, bo należy się martwić. Choćby tym, ze ludzi tak łatwo zmanipulować, odmóżdżyć...I nie chodzi mi tylko o wiarę, religię. KK ma w tym swój udzial. Kościuł w takiej formie w jakiej jest obecnie. Kościół-instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 15:33 > Martwie się, bo należy się martwić. Choćby tym, ze ludzi tak łatwo > zmanipulować, odmóżdżyć... Ale tak było zawsze. I nie tylko w Polsce. > KK ma w tym swój udzial. Tyle, że dzisiaj odbija się to KK czkawką. Przecież hierarchia KK jest po drugiej stronie barykady niż "obrońcy krzyża", a ona w konsekwencji w długiej perspektywie na tej szopce najbardziej ucierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 15:40 ja to wiem, Ty to wiesz...piszę, może jeszcze ktoś na to zwróci uwagę, pomysli choć przez chwilę... Miło by było :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrastrofa ten PiS to jedna wielka Katastrofa IP: *.vtx.ch 03.08.10, 19:20 Gość portalu: ja napisał(a): > nie widzicie? przecież PO jest nawet na rękę, ze będzie zamieszanie. > Odwraca to zainteresowanie wszystkich sprawami teraz > najważniejszymi: DEFICYTEM, BUDŻETEM, PODWYŻKAMI VAT ETC.. PiS to jedna wielka Katastrofa i jeszcze się z tego głupio cieszą sztuczna teatralna histeria i cyniczne rozdrapywanie ran - to ich program, ku uciesze gawiedzi w Polsce i w Europie to oczywiste, ze PO z debilizmu katotalibów korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Witajcie w ciemnogrodzie IP: *.171.90.163.static.crowley.pl 03.08.10, 12:36 Postawmy krzyże u Jarosława Kaczyńskiego przed domem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Mietka Re: Witajcie w ciemnogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 23:28 Świetny pomysł na postawienie krzyży pod domem Pana Prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13agdam Re: Witajcie w ciemnogrodzie IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 15:14 To niestety smutna prawda - państwo jest słabe, PO ogromnie mnie rozczarowało! Protestujący to najczęściej nawet nie byli fanatycy religijni tylko ludzie z problemami psychicznymi. I to oni mają rządzić krajem??!! Jak tak dalej pójdzie to lewica zabierze tyle głosów PO, że pis będzie zwycięzcą następnych wyborów. Ja protestuje! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz 03.08.10, 09:34 Chłopie, więcej ironii, bo zaraz Cię zjedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubel Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:34 Szkoda ze krzyz dzieli zamiast łaczyc....polityczna gra trwa dalej JAREK JAREK kazdy chce lezec na Wawelu Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] 03.08.10, 11:38 Gość portalu: Bubel napisał(a): > Szkoda ze krzyz dzieli zamiast łaczyc....polityczna gra trwa dalej JAREK JAREK > kazdy chce lezec na Wawelu Co Ty pleciesz? Na jakiej zasadzie mógłby połączyć ludzi racjonalnych, rozumiejących, że każda konkretna religia to zabobon (nie przesądzając istnienia, czy nieistnienia, rzeczy niedostępnych naszemu poznaniu, jakiegoś abstrakcyjnego Boga filozofów), zabobon infantylny, wirus mózgu z oszołomami katolikami? Jak ma niby połączyć wyznawców judaizmu z katolikami? Jak ma połączyć muzułmanów z chrześcijanami? Jak ma połączyć buddystów, czy animalistów z chrześcijanami, a zwłaszcza z najciemniejszą katolicką sektą? Odpowiedz Link Zgłoś
micheleone Re: Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] 03.08.10, 14:12 > kazdy chce lezec na Wawelu Ja nie chcę, w każdym razie od kiedy jest tam ten nowy lokator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Krzyż dzieli IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:48 > Szkoda ze krzyz dzieli zamiast łaczyc.... I będzie dzielił coraz bardziej. Na naszych oczach Polska staje się świeckim krajem. Już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
cegla000 Co za szopka, ja pierdzu 03.08.10, 09:35 Do obrońców: degradujecie wartość symbolu jakim jest krzyż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulk W 1410 nie balismy sie przegonic "obroncow krzyza" IP: 81.216.27.* 03.08.10, 11:46 To i teraz tez powinno sie rozpedzic to towarzystwo, zwlaszcza ze jest ich tylko garstka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Czemu te krzyż nie jest stalowy? IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 11:53 Problem dawno by się już sam rozwiązał :) Odpowiedz Link Zgłoś
micheleone Re: W 1410 nie balismy sie przegonic "obroncow kr 03.08.10, 14:16 Spokojnie, jeszcze tydzień i wigor w narodzie osłabnie, obrońcy jeden po drugim sie rozpierzchną. Wystarczy potem jedna deszczowa noc i krzyż zniknie jak ręką odjął. Potem będzie jeszcze trochę szumu, jakieś listy pasterskie, PiS pewnie nie omieszka przedłożyć projektu uchwały o utworzeniu komisji śledczej, a potem... znajdzie się nowy temat. Równie absurdalny, albo nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W 1410 nie balismy sie przegonic "obroncow kr IP: 81.210.85.* 03.08.10, 14:56 I właśnie o to chodzi - dać ludziom igrzysk (bo chlebek to nam sukcesywnie odbierają), odwrócić uwage od spraw ważnych, niech się gawiedź raduje, niech się dzielą na grupki...łatwiej rzadzić wtedy motłochem Odpowiedz Link Zgłoś
proch32 Re: Co za szopka, ja pierdzu 03.08.10, 12:20 Przeciez nie o krzyz chodzi tylko o palac.To Kaczynski decyduje czy tam ma mieszkac Marta czy Komorowski.Teraz ma duzy ubaw ta onanizujaca sie (robi to cala zycie) menda kroczna. A tych "broniacych" nalezy najpierw wylegitymowac i wlepic grzywny za naruszanie porzadku publicznego.To nie jest zadna sprawa polityczna tylko chamskie huliganstwo. PS. oprocz tego nalezy ich wziasc do posprzatania ich gowien i szczyn spod palacu i krzyza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareku Re: Co za szopka, ja pierdzu IP: *.ostrog.net.pl 03.08.10, 12:22 Istna masakra. Ci ludzie albo nie wiedzą co symbolizuje krzyż, albo dla nich symbolizuje on coś innego niż dla całego chrześcijańskiego świata. Postawcie sobie tam samolot jako symbol "męczeństwa" Lecha Kaczyńskiego, stwórzcie sobie nową religię, a nie wykorzystujcie symbolu religijnego chrześcijan. Bezcześcicie symbol męczeństwa Chrystusa... Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Co za szopka, ja pierdzu 03.08.10, 14:10 E tam. Krzyż widział już straszniejsze rzeczy. Inkwizycja niosła go prowadząc na stos skazanego. Krzyżacy mordowali po tym znakiem ludzi. Takie rozgrywki to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dęblin Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:36 Oszołomy....babcie z radia maryja : polecam : www.youtube.com/watch?v=2cBoydl3HMg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Krzyże, krzyże, krzyże IP: *.aster.pl 03.08.10, 09:36 Trzy tysiące krzyży na trzecie tysiąclecie. Uda się? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Krzyże, krzyże, krzyże 03.08.10, 14:11 Ale gdzie ?. Pod pałacem. Uda się. Władza boi się krzyży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cpt. Clotz Re: Krzyże, krzyże, krzyże IP: 216.245.202.* 03.08.10, 14:28 S...ją tymi krzyżami, jak PiSy Odpowiedz Link Zgłoś
selifselif Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz 03.08.10, 09:38 Jeśli chcą oddać hołd parze prezydenckiej to niech z tymi zniczami, kwiatami i krzyżami jada na Wawel. To tam leży zmarły i tam powinno się oddawać mu cześć. Ale nie. Ludzie są zbyt leniwi. Wolą pobliski pałac prezydencki. To tak samo jakby umarł wasz ktoś bliski a znajomi przynosiliby znicze i kwiaty pod zakład pracy, a nie na grób. To jest chore! Niech szybko stawiają ten pomnik 96 ofiar na Powązkach i niech tam ludzie oddają hołd ofiarom katastrofy w Smoleńsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.nitka.net.pl 03.08.10, 09:49 Mogą też pod Smoleńsk jechać, w miejsce katastrofy, tam też by się krzyż przydał.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnekowboje Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz 03.08.10, 09:40 no błagam... przecież to kpina jakaś! porażająco wysoki poziom oszołomstwa! najgorsze jest to, że ci wszyscy chorzy ludzie zupełnie nie pamiętają już, co symbolizuje krzyż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchlak Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: 216.245.202.* 03.08.10, 14:25 Warchoły, typowe ciemne warchoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:50 że ci wszyscy chorzy ludzie zupełnie nie pamiętają już, co > symbolizuje krzyż... Wyprawy krzyżowe? Świętą Inkwizycję? Pedofilów w sutannach? Odpowiedz Link Zgłoś
yulek_cezar No tak... 03.08.10, 09:41 Jak można ludzi ogłupić to jest nie do pomyślenia. Tracić czas na obronę symbolu, dla kogoś kto chce na plecach katolików dojechać do koryta. Kto pamięta Wałęsę, jak on dorwał się do władzy na plecach kościołą? Kto pamięta AWS i przaśno-folwarczny sposób prowadzenia polityki? Za kilka lat PiS będzie w tym samym miejscu co Wałęsa i AWS, a ludzie nadal będą narzekać na polityków i bronić symboli. Własnego pomyślunku wam potrzeba, choć odrobinę. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Spałować to całe towarzystwo i gazem pogonić 03.08.10, 09:41 Za co podatki płacę kurna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.swidnica.mm.pl 03.08.10, 09:42 Jaką wolność?! A oni się pytali "społeczeństwa" czy chce ten krzyż? Czy jedynie oni są "prawdziwym społeczeństwem" i nie muszą pytać? Jestem zdania, że ofiary katastrofy (wszystkie) można i należy uczcić, ale godnie i z szacunkiem, i z pewną pokorą. Ten krzyż m.zd. nie spełnia tych warunków w żadnym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.chello.pl 03.08.10, 11:01 Gość portalu: xyz napisał(a): Dlaczego akurat wszystkie ofiary? Nie każdy był godzien na szacunek i pokorę, bo jej nie miał za życia, a najgorsze jest to, że ten najważniejszy nie na to nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kji Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 09:47 Wygląda na to że w Polsce rządzą teraz HARCERZE . Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas no to cola, chipsy i kabaret czas zacząć. 03.08.10, 09:49 W zeszłym roku atrakcją sezonu ogórkowego była akcja pod KDT, w tym będzie ruchawka pod pałacem. Typowe polskie zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty2 Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:50 cejrowski, stankiewicz, bubel... znow przypadkowi 'aktorzy' ? a pospieszlski juz jest? kreca juz nowy film 'solidarni 2' ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvc cejrowski ???? IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:57 cejrowski tez tam jest? sadzilem ze to madrzejszy facet, tyle swiata zjezdzil. koniec z ogladaniem jego audycji i kupowaniej ksiazek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: cejrowski ???? IP: 85.222.87.* 03.08.10, 10:57 > sadzilem ze to madrzejszy facet, tyle swiata zjezdzil. Cejrowski niestety jest idiotą, co okazuje się przy każdej okazji, kiedy wypowiada się publicznie na tematy nie-podróżnicze. > koniec z ogladaniem jego audycji i kupowaniej ksiazek! Zwłaszcza że na dłuższą metę facet zjada własny ogon... Jest powtarzalny i przewidywalny do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0b0l Re: cejrowski ???? IP: *.e-wro.net.pl 03.08.10, 11:05 najwyraźniej zawsze byl durniem a podróże kształcą ale innych, teraz ma szanse wskoczyć ponownie na falę i gnać w zawodach z głupoty i wazeliniarstwa z pospieszalskim. to całkiem miłe widzieć jak pseudokatolicy i pseudopolacy ośmieszają krzyż, chyba senyszyn ma rację że to robota bylych ubeków i ormowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty2 a babcia jozia ? IP: *.chello.pl 03.08.10, 10:01 a babcia jozia juz jest, widzial ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Piękny widok IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 09:50 Piękny widok, jak katolicy własnymi rękami bezczeszczą krzyż. Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ortopeda Opuszczasz ten wątek ? To krzyż ci na drogę :] IP: 195.205.148.* 03.08.10, 09:50 A jak nie pomoże to do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azeta7 Oto jak ich zadowolic! IP: 93.8.214.* 03.08.10, 09:50 Maja racje, potrzebny pomnik i wiem gdzie! Trzeba zdjac te dwa lwy przed palacem i tam postawic po prawej - Lecha a po lewej - Jarka Kaczynskich! To zadowoli nawet pana Rydzyka i jemu wiernych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydra_uliczna Re: Oto jak ich zadowolic! IP: *.159.31.34.static.crowley.pl 03.08.10, 12:27 tak, tak ! albo tylko lby odjac tym lwom i takie sfinksy porobic z twarzami Lecha i Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: Oto jak ich zadowolic! IP: 90.156.120.* 03.08.10, 15:46 Broniących Krzyża i rozszarpujących wrogów Narodu, jeden Tuska, a drugi Palikota! Ku chwale Ojczyzny! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM A biedny Książe Pepi musi na to patrzeć IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:52 i pewnie w głębi duszy żałuje, że za takich oddał życie w nurtach Elstery :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulk Polski katolicyzm jest wyznaniem ludycznym IP: 81.216.27.* 03.08.10, 09:52 Polscy katolicy mieniacy sie chrzescijanami tylko osmieszaja te religie i prezntuja kpine z biblijnych wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr zawsze sznuję ludzi chorych umysłowo IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.10, 09:52 tak i teraz szaczunek w chorobie Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer A właściwie co Polacy mają wspólnego... 03.08.10, 09:54 z Żydem wiszącym na rzymskim krzyżu? Przecież wtedy nawet Polski nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-olowek-jest-moj Egzorcystę posłać ... 03.08.10, 09:57 w ten tłum. Niech wypędzi "szatana L." z głów "obrońców krzyża". Przecież to jaja na cały świat z poważnej sprawy robi sobie grupka oszołomów. I przez takich młotków jak ci tzw "obrońcy krzyża" wybuchają wojny religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptycznie nastaw Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 09:58 To miejsce jest święte i musicie go oszołomi bronić własnym ...kręgosłupem: WŁAŚNIE TAM YARO ZŁAMAŁ RĘKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] 03.08.10, 09:59 Wpier...ić talibom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] 03.08.10, 15:36 grubymisiek1 napisał: > Wpier...ić talibom!!! Oj dooobre....humor mi wrocil. Odpowiedz Link Zgłoś