Dodaj do ulubionych

Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na razie...

03.08.10, 09:23
Prawdziwi bojownicy o wolność. Wbrew nieprzychylnym spojrzeniom,
pogardliwym gestom, kłamliwym mediom! Wielki szacunek!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawiak Witajcie w ciemnogrodzie IP: *.aster.pl 03.08.10, 09:32
      Zasłońmy krzyżami wszystkie pomniki i urzędy w Warszawie. Bardzo
      inteligentne. To nie bojownicy o wolność lecz wielka samowolka!
      • Gość: Mati Re: Witajcie w ciemnogrodzie IP: 195.184.82.* 03.08.10, 10:16
        Nie zatrzymujmy się na prostym krzyżu, idźmy dalej :) :

img819.imageshack.us/i/zamiastkrzyza.jpg/
        img683.imageshack.us/i/muzeuml.jpg/
        • Gość: tktt [podpięcie] tak będzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 11:13
          tak bedzie
          top.turystyka.pl//?s=galeria&id=30
          • Gość: jakubowska100 ktoś musi zginąć, żeby się opamiętali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 12:42
            i będzie ofiara, o której powiedzą jedni że est męczennikiem i zginęła za krzyż
            a drudzy, że zginęła z powodu PIS i katolickich fanatyków. ludzie to takie
            śmieszne stworzonka, które jak się rodzą to krzyczą, jak żyją krzyczą i jak
            umierają krzyczą, a po nich jest cisza i trochę deszczu.
            • koham.mihnika.copyright to jest CH nie panstwo!!! 03.08.10, 13:38
              majestat panstwa i prawa podeptany przez bande katolickich oszolomow!!!

oto, jak ginie Polska dzieki agentom Moskwy - Rydzykowi i Kaczynskiemu.
              • Gość: michal wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.zone2.bethere.co.uk 03.08.10, 13:44
                mam nadzieje ze swiat nie patrzy...
                • Gość: Agent Bolek Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: 213.77.117.* 03.08.10, 14:04
                  Skoro Twój wstyd jest nie do zniesienia..to może pora na rytuał
                  Harakiri
                  • Gość: michal Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.zone2.bethere.co.uk 03.08.10, 14:21
                    i po co takie bzdety wypisujesz zamiast na placu stac?
                    • Gość: gari Wygraliśmy IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:40
                      Przegraliśmy bitwę, ale wygramy wojnę. W następnych wyborach najważniejszą
                      kwestią będzie czy jesteś za państwem świeckim, czy wyznaniowym. I nie ma
                      wątpliwości kto dostanie fucka, a dzisiejsi zwycięzcy obudzą się z krzyżem w
                      nocniku.
                      • Gość: ja Re: Wygraliśmy IP: *.devs.futuro.pl 03.08.10, 15:58
                        Ale porażka! Po zeszłorocznym sukcesie w przegnaniu kupczyków z centrum przez
                        Panią Waltz teraz to sromotna przegrana... Widać, że nie chcieli bitwy, ale
                        obróciło się to przeciwko nim.
                        • snellville Re: Wygraliśmy 03.08.10, 16:12
                          ~Gość portalu: ja napisał(a):

> Ale porażka! Po zeszłorocznym sukcesie w przegnaniu kupczyków z centrum przez
                          > Panią Waltz teraz to sromotna przegrana... Widać, że nie chcieli bitwy, ale
                          > obróciło się to przeciwko nim.
                          ~
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          Mowilem ci prestan klikac.
                          Zgadzam sie z toba w niektorych kwiestiach ale piszesz tez czasami bzdury.
                          Kaczor z PIS-em tylko czekali na jakas awanturke.
                          Wyobrazasz sobie jaki krzyk by podniesli gdyb zaczeto babcie i tych poe..ow
                          dziadkow ciagnac po ulicy i pakowac do wieziennych poazdow?
                          O Jeeeeezu ale mordki by im klapaly,ale dostaloby sie im amunicji.
                          Mogliby sie bronic do nastepnego roku bez wylazenia z chalupy.
                          • Gość: Daniel Re: Wygraliśmy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 01:37
                            Może obok krzyża postawić reklamę "Zimny LECH"? Połowa tych
                            przygłupów co tam sterczą zawału by dostała. A co do krzyża niech
                            postawią przed chałupą kaczki.
                    • Gość: jerzy Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 19:35
                      Więc won z mojej Ojczyzny, Kanalio!
                  • Gość: b Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.10, 15:49
                    Jestes durny( -a) Zrob sobie harakiri albo ...dobrze.Pomaga.
                    • snellville Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. 03.08.10, 15:57
                      Gość portalu: b napisał(a):

> Jestes durny( -a) Zrob sobie harakiri albo ...dobrze.Pomaga.
                      !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      No chyba nie powiesz ze jest sie czym chwalic?
                      Ty sobie walnij jakas zelzna pasyjka(takiego rozmiarau jaka ma dobrodziej na
                      stole mszalnym) w leb...pomaga.

• maura4 Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. 03.08.10, 14:05
                  Niestety patrzy. Nawet przed pałcem było dziś sporo obcokrajowców z
                  kamerami. Ciekawe jak świat oceni polskie władze ?. Pewnie jako
                  słabe.
                  • dazpo Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. 03.08.10, 14:19
                    Ciekawe jak świat zareaguje na to co się tu wyprawia,
                    • Gość: Malec Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 14:35
                      jak oceni? to proste. złotówka znów poleci na zbitą buzię
                      • Gość: gari Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:40
                        Niby z jakiego powodu?
                      • Gość: b Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.10, 15:51
                        Zlotowka na morde?? To super -wlasnie wybieram sie na wakacje do
                        Polski ze strefy EURO!!! Rewelacja Rodacy-przezentujcie sie tak
                        dalej!! Dla mnie lepiej.
                • mayenne Re: wstyd mi dzis ze jestem polakiem.. 03.08.10, 14:13
                  Mi też. :(((
                  Mam nadzieję, że chociaż świat nie patrzy.

Swoją drogą, gdyby rzeczywiście zrobić referendum, ciekawe jaki byłby wynik. Nie
                  znam nikogo, kto by optował za tkwieniem tego krzyża przed Pałacem Prezydenckim.
              • koham.mihnika.copyright czy w tym kraju nie ma smiglowca? podczepic deski 03.08.10, 14:10
                i w gore!

sursum corda, pa, pa.
                • koham.mihnika.copyright cos na weselsza nute, tak sie bawia w Sydney 03.08.10, 14:25
                  www.smh.com.au/entertainment/art-and-design/big-day-for-sydney-nudies-20100803-11403.html?autostart=1
                • Gość: jerzy Re: czy w tym kraju nie ma smiglowca? podczepic d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 19:49
                  BURRO!Fak you!
            • Gość: jasne Masz rację, wymorduj ich IP: *.ists.pl 03.08.10, 23:20
              Będzie spokój
        • Gość: Jewrej Chrześcijanie, katolicy... to jedyni wierzący IP: *.range81-129.btcentralplus.com 03.08.10, 11:18
          ludzie którzy, przybili swojego Boga do kawałka drewna. Chyba po to
          aby im nie uciekł...
          • Gość: gosc Re: Chrześcijanie, katolicy... to jedyni wierzący IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.10, 12:02
            katolicy -jako organizacja- nie istnieli kiedy chrystus był przybijany
            do krzyża, motołku!
            Poza tym religia nie ma nic wspólnego z samowolą budowlaną jaką jest
            postawienie obiektu małej architektury przed budynkiem pałacowym!
            • iq58 Re: Chrześcijanie, katolicy... to jedyni wierzący 03.08.10, 14:24
              Żądam pomnika Prezydenta Lecha Kaczyńskiego przed jego rodzinnym
              domem na Żoliborzu !!!
          • Gość: ireneusz.4 Re: Chrześcijanie, katolicy... to jedyni wierzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 19:51
            Nie jesteś Jewrej,jecz JEŁOP
        • Gość: ja nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 13:27
          nie widzicie? przecież PO jest nawet na rękę, ze będzie zamieszanie.
          Odwraca to zainteresowanie wszystkich sprawami teraz
          najważniejszymi: DEFICYTEM, BUDŻETEM, PODWYŻKAMI VAT ETC..

Czy aby PIS nie gra razem z PO w tej gierce?

Wiadomo było że pewne kręgi tak zareagują na próbę przeniesienia
          krzyża, nie trzeba być jasnowidzem aby to wiedzieć.
          A wystarczyło zgodzić się na propozycję PIS i poczekać jeszcze
          trochę...A w miedzy czasie zająć się istotnymi dla Polski i Polaków
          sprawami
          • Gość: kibuc Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 193.22.252.* 03.08.10, 14:03
            > A wystarczyło zgodzić się na propozycję PIS i poczekać jeszcze
            > trochę...A w miedzy czasie zająć się istotnymi dla Polski i Polaków
            > sprawami

Oczywiście, jest to bardzo prosty sposób, by uniknąć konfliktu z PIS - wystarczy
            godzić się na ich propozycje. Masz jeszcze jakieś światłe myśli?
            • Gość: ja Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 14:10
              nie na wszystkie i nie bezwolnie.
              ale w tym przypadku owszem. można to było załatwić spokojniej. i nie
              bronie krzyża ale normalności w tym zapyziałym kraiku.
              jeszcze raz zwracam uwagę, ze w obecnej sytuacji takie "zasłony
              dymne" są bardzo na rękę PO
              • Gość: pd Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 17:50
                Komorowski mógł poczekać, aż obejmie urząd, i dyskretnie, w nocy,
                przenieść krzyż do kościoła. Do tego czasu oszołomstwu znudziłyby
                się szopki, i można by to zrobić bez większych awantur. Tymczasem
                Bronek zaraz po wygraniu wyborów zapowiedział publicznie, że krzyż
                trzeba usunąć. A może zrobił to celowo, właśnie z przyczyn, o
                których piszesz?
          • Gość: gari Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:45
            > nie widzicie? przecież PO jest nawet na rękę,

Oczywiście, że tak, w tej chwili mogą robić z podatkami co chcą.

> Czy aby PIS nie gra razem z PO w tej gierce?

Za bardzo wierzysz chyba w Wielkiego Stratega Jarosława Który Nigdy Się Nie Myli
            (i przegrał 4 wybory z rzędu). A prawda jest taka, że kaczyści są jak te barany
            we mgle i nie widzą tej przepaści przed sobą.
            • Gość: ja Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 14:53
              nie wierzę Jarkowi, ani Bronkowi, Donkowi i całej reszcie
              tzw "polityków". nie wierzę już, że to państwo może być normalne, ze
              da sie tutaj coś normalnie zrobić i że choć częściowo sie to uda.
              • Gość: gari Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 15:00
                > nie wierzę Jarkowi, ani Bronkowi, Donkowi i całej reszcie

No to dorosłeś chłopie, politykom nigdy nie należy ufać. Nie martw się, pomimo
                wszystkich tych szopek idziemy w dobrą stronę.
                • Gość: ja Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 15:12
                  dorosłem dawno, ale dziękuję :D
                  Martwie się, bo należy się martwić. Choćby tym, ze ludzi tak łatwo
                  zmanipulować, odmóżdżyć...I nie chodzi mi tylko o wiarę, religię.
                  KK ma w tym swój udzial. Kościuł w takiej formie w jakiej jest
                  obecnie. Kościół-instytucja.
                  • Gość: gari Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 15:33
                    > Martwie się, bo należy się martwić. Choćby tym, ze ludzi tak łatwo
                    > zmanipulować, odmóżdżyć...

Ale tak było zawsze. I nie tylko w Polsce.

> KK ma w tym swój udzial.

Tyle, że dzisiaj odbija się to KK czkawką. Przecież hierarchia KK jest po
                    drugiej stronie barykady niż "obrońcy krzyża", a ona w konsekwencji w długiej
                    perspektywie na tej szopce najbardziej ucierpi.
                    • Gość: ja Re: nie widzicie ze to robienie wody z mózgów? IP: 81.210.85.* 03.08.10, 15:40
                      ja to wiem, Ty to wiesz...piszę, może jeszcze ktoś na to zwróci
                      uwagę, pomysli choć przez chwilę...
                      Miło by było :D
          • Gość: katrastrofa ten PiS to jedna wielka Katastrofa IP: *.vtx.ch 03.08.10, 19:20
            Gość portalu: ja napisał(a):

> nie widzicie? przecież PO jest nawet na rękę, ze będzie
            zamieszanie.
            > Odwraca to zainteresowanie wszystkich sprawami teraz
            > najważniejszymi: DEFICYTEM, BUDŻETEM, PODWYŻKAMI VAT ETC..

PiS to jedna wielka Katastrofa i jeszcze się z tego głupio cieszą

sztuczna teatralna histeria i cyniczne rozdrapywanie ran - to ich
            program, ku uciesze gawiedzi w Polsce i w Europie

to oczywiste, ze PO z debilizmu katotalibów korzysta
      • Gość: Mietek Re: Witajcie w ciemnogrodzie IP: *.171.90.163.static.crowley.pl 03.08.10, 12:36
        Postawmy krzyże u Jarosława Kaczyńskiego przed domem!
        • pinos Re: Witajcie w ciemnogrodzie 03.08.10, 13:01
          Proponuję pomnik Gierka...
        • Gość: do Mietka Re: Witajcie w ciemnogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 23:28
          Świetny pomysł na postawienie krzyży pod domem Pana Prezesa
      • Gość: 13agdam Re: Witajcie w ciemnogrodzie IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 15:14
        To niestety smutna prawda - państwo jest słabe, PO ogromnie mnie rozczarowało!
        Protestujący to najczęściej nawet nie byli fanatycy religijni tylko ludzie z
        problemami psychicznymi. I to oni mają rządzić krajem??!!
        Jak tak dalej pójdzie to lewica zabierze tyle głosów PO, że pis będzie zwycięzcą
        następnych wyborów.
        Ja protestuje!
    • yavorius Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz 03.08.10, 09:34
      Chłopie, więcej ironii, bo zaraz Cię zjedzą :)
    • Gość: Bubel Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:34
      Szkoda ze krzyz dzieli zamiast łaczyc....polityczna gra trwa dalej JAREK JAREK
      kazdy chce lezec na Wawelu
      • wj_2000 Re: Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] 03.08.10, 11:38
        Gość portalu: Bubel napisał(a):

> Szkoda ze krzyz dzieli zamiast łaczyc....polityczna gra trwa dalej JAREK JAREK
        > kazdy chce lezec na Wawelu

Co Ty pleciesz? Na jakiej zasadzie mógłby połączyć ludzi racjonalnych,
        rozumiejących, że każda konkretna religia to zabobon (nie przesądzając
        istnienia, czy nieistnienia, rzeczy niedostępnych naszemu poznaniu, jakiegoś
        abstrakcyjnego Boga filozofów), zabobon infantylny, wirus mózgu z oszołomami
        katolikami? Jak ma niby połączyć wyznawców judaizmu z katolikami? Jak ma
        połączyć muzułmanów z chrześcijanami? Jak ma połączyć buddystów, czy animalistów
        z chrześcijanami, a zwłaszcza z najciemniejszą katolicką sektą?
      • micheleone Re: Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] 03.08.10, 14:12
        > kazdy chce lezec na Wawelu

Ja nie chcę, w każdym razie od kiedy jest tam ten nowy lokator.
      • Gość: gari Krzyż dzieli IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:48
        > Szkoda ze krzyz dzieli zamiast łaczyc....

I będzie dzielił coraz bardziej. Na naszych oczach Polska staje się świeckim
        krajem. Już niedługo.
    • cegla000 Co za szopka, ja pierdzu 03.08.10, 09:35
      Do obrońców: degradujecie wartość symbolu jakim jest krzyż!
      • Gość: wulk W 1410 nie balismy sie przegonic "obroncow krzyza" IP: 81.216.27.* 03.08.10, 11:46
        To i teraz tez powinno sie rozpedzic to towarzystwo, zwlaszcza ze
        jest ich tylko garstka!
        • Gość: gosc Czemu te krzyż nie jest stalowy? IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 11:53
          Problem dawno by się już sam rozwiązał :)
        • micheleone Re: W 1410 nie balismy sie przegonic "obroncow kr 03.08.10, 14:16
          Spokojnie, jeszcze tydzień i wigor w narodzie osłabnie, obrońcy
          jeden po drugim sie rozpierzchną. Wystarczy potem jedna deszczowa
          noc i krzyż zniknie jak ręką odjął. Potem będzie jeszcze trochę
          szumu, jakieś listy pasterskie, PiS pewnie nie omieszka przedłożyć
          projektu uchwały o utworzeniu komisji śledczej, a potem... znajdzie
          się nowy temat. Równie absurdalny, albo nawet bardziej.
          • Gość: ja Re: W 1410 nie balismy sie przegonic "obroncow kr IP: 81.210.85.* 03.08.10, 14:56
            I właśnie o to chodzi - dać ludziom igrzysk (bo chlebek to nam
            sukcesywnie odbierają), odwrócić uwage od spraw ważnych, niech się
            gawiedź raduje, niech się dzielą na grupki...łatwiej rzadzić wtedy
            motłochem
      • proch32 Re: Co za szopka, ja pierdzu 03.08.10, 12:20
        Przeciez nie o krzyz chodzi tylko o palac.To Kaczynski decyduje czy
        tam ma mieszkac Marta czy Komorowski.Teraz ma duzy ubaw ta
        onanizujaca sie (robi to cala zycie) menda kroczna.
        A tych "broniacych" nalezy najpierw wylegitymowac i wlepic grzywny za
        naruszanie porzadku publicznego.To nie jest zadna sprawa polityczna
        tylko chamskie huliganstwo.
        PS. oprocz tego nalezy ich wziasc do posprzatania ich gowien i szczyn
        spod palacu i krzyza.
      • Gość: mareku Re: Co za szopka, ja pierdzu IP: *.ostrog.net.pl 03.08.10, 12:22
        Istna masakra. Ci ludzie albo nie wiedzą co symbolizuje krzyż, albo dla nich
        symbolizuje on coś innego niż dla całego chrześcijańskiego świata. Postawcie
        sobie tam samolot jako symbol "męczeństwa" Lecha Kaczyńskiego, stwórzcie sobie
        nową religię, a nie wykorzystujcie symbolu religijnego chrześcijan. Bezcześcicie
        symbol męczeństwa Chrystusa...
      • maura4 Re: Co za szopka, ja pierdzu 03.08.10, 14:10
        E tam. Krzyż widział już straszniejsze rzeczy. Inkwizycja niosła go
        prowadząc na stos skazanego. Krzyżacy mordowali po tym znakiem
        ludzi. Takie rozgrywki to pikuś.
    • Gość: dęblin Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:36
      Oszołomy....babcie z radia maryja : polecam :

www.youtube.com/watch?v=2cBoydl3HMg

• Gość: ona Krzyże, krzyże, krzyże IP: *.aster.pl 03.08.10, 09:36
      Trzy tysiące krzyży na trzecie tysiąclecie.
      Uda się? ;)
      • maura4 Re: Krzyże, krzyże, krzyże 03.08.10, 14:11
        Ale gdzie ?. Pod pałacem. Uda się. Władza boi się krzyży.
      • Gość: Cpt. Clotz Re: Krzyże, krzyże, krzyże IP: 216.245.202.* 03.08.10, 14:28
        S...ją tymi krzyżami, jak PiSy
      • Gość: Eee.. Głupia jesteś IP: *.ists.pl 03.08.10, 23:19
    • selifselif Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz 03.08.10, 09:38
      Jeśli chcą oddać hołd parze prezydenckiej to niech z tymi zniczami,
      kwiatami i krzyżami jada na Wawel. To tam leży zmarły i tam powinno
      się oddawać mu cześć. Ale nie. Ludzie są zbyt leniwi. Wolą pobliski
      pałac prezydencki.

To tak samo jakby umarł wasz ktoś bliski a znajomi przynosiliby
      znicze i kwiaty pod zakład pracy, a nie na grób. To jest chore!

Niech szybko stawiają ten pomnik 96 ofiar na Powązkach i niech tam
      ludzie oddają hołd ofiarom katastrofy w Smoleńsku.
      • Gość: re Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.nitka.net.pl 03.08.10, 09:49
        Mogą też pod Smoleńsk jechać, w miejsce katastrofy, tam też by się krzyż przydał..
    • czarnekowboje Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz 03.08.10, 09:40
      no błagam... przecież to kpina jakaś! porażająco wysoki poziom oszołomstwa!
      najgorsze jest to, że ci wszyscy chorzy ludzie zupełnie nie pamiętają już, co
      symbolizuje krzyż...
      • Gość: warchlak Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: 216.245.202.* 03.08.10, 14:25
        Warchoły, typowe ciemne warchoły.
      • Gość: gari Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:50
        że ci wszyscy chorzy ludzie zupełnie nie pamiętają już, co
        > symbolizuje krzyż...

Wyprawy krzyżowe? Świętą Inkwizycję? Pedofilów w sutannach?
    • yulek_cezar No tak... 03.08.10, 09:41
      Jak można ludzi ogłupić to jest nie do pomyślenia. Tracić czas na obronę
      symbolu, dla kogoś kto chce na plecach katolików dojechać do koryta. Kto pamięta
      Wałęsę, jak on dorwał się do władzy na plecach kościołą? Kto pamięta AWS i
      przaśno-folwarczny sposób prowadzenia polityki? Za kilka lat PiS będzie w tym
      samym miejscu co Wałęsa i AWS, a ludzie nadal będą narzekać na polityków i
      bronić symboli. Własnego pomyślunku wam potrzeba, choć odrobinę.
    • ratpoles_tamer Spałować to całe towarzystwo i gazem pogonić 03.08.10, 09:41
      Za co podatki płacę kurna!
    • Gość: xyz Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.swidnica.mm.pl 03.08.10, 09:42
      Jaką wolność?! A oni się pytali "społeczeństwa" czy chce ten krzyż? Czy jedynie oni są "prawdziwym społeczeństwem" i nie muszą pytać?
      Jestem zdania, że ofiary katastrofy (wszystkie) można i należy uczcić, ale godnie i z szacunkiem, i z pewną pokorą. Ten krzyż m.zd. nie spełnia tych warunków w żadnym stopniu.
      • Gość: k Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.chello.pl 03.08.10, 11:01
        Gość portalu: xyz napisał(a):

Dlaczego akurat wszystkie ofiary?
        Nie każdy był godzien na szacunek i pokorę, bo jej nie miał za życia, a najgorsze jest to, że ten najważniejszy nie na to nie zasługuje.
    • Gość: kji Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 09:47
      Wygląda na to że w Polsce rządzą teraz HARCERZE .
    • voluptas no to cola, chipsy i kabaret czas zacząć. 03.08.10, 09:49

W zeszłym roku atrakcją sezonu ogórkowego była akcja pod KDT, w tym będzie
      ruchawka pod pałacem.
      Typowe polskie zoo.
    • Gość: qwerty2 Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:50
      cejrowski, stankiewicz, bubel...

znow przypadkowi 'aktorzy' ?

a pospieszlski juz jest?

kreca juz nowy film 'solidarni 2' ?
      • Gość: cvc cejrowski ???? IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:57
        cejrowski tez tam jest?
        sadzilem ze to madrzejszy facet, tyle swiata zjezdzil.
        koniec z ogladaniem jego audycji i kupowaniej ksiazek!
        • Gość: le ming Re: cejrowski ???? IP: 85.222.87.* 03.08.10, 10:57
          > sadzilem ze to madrzejszy facet, tyle swiata zjezdzil.
          Cejrowski niestety jest idiotą, co okazuje się przy każdej okazji, kiedy
          wypowiada się publicznie na tematy nie-podróżnicze.

> koniec z ogladaniem jego audycji i kupowaniej ksiazek!
          Zwłaszcza że na dłuższą metę facet zjada własny ogon... Jest powtarzalny i
          przewidywalny do bólu.
        • Gość: r0b0l Re: cejrowski ???? IP: *.e-wro.net.pl 03.08.10, 11:05
          najwyraźniej zawsze byl durniem a podróże kształcą ale innych, teraz ma szanse wskoczyć ponownie na falę i gnać w zawodach z głupoty i wazeliniarstwa z pospieszalskim.

to całkiem miłe widzieć jak pseudokatolicy i pseudopolacy ośmieszają krzyż, chyba senyszyn ma rację że to robota bylych ubeków i ormowców
      • Gość: qwerty2 a babcia jozia ? IP: *.chello.pl 03.08.10, 10:01
        a babcia jozia juz jest, widzial ktos?
    • Gość: gari Piękny widok IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 09:50
      Piękny widok, jak katolicy własnymi rękami bezczeszczą krzyż. Alleluja i do
      przodu!
    • Gość: Ortopeda Opuszczasz ten wątek ? To krzyż ci na drogę :] IP: 195.205.148.* 03.08.10, 09:50
      A jak nie pomoże to do lekarza.
    • Gość: azeta7 Oto jak ich zadowolic! IP: 93.8.214.* 03.08.10, 09:50
      Maja racje, potrzebny pomnik i wiem gdzie! Trzeba zdjac te dwa lwy
      przed palacem i tam postawic po prawej - Lecha a po lewej - Jarka
      Kaczynskich! To zadowoli nawet pana Rydzyka i jemu wiernych!
      • Gość: hydra_uliczna Re: Oto jak ich zadowolic! IP: *.159.31.34.static.crowley.pl 03.08.10, 12:27

tak, tak ! albo tylko lby odjac tym lwom i takie sfinksy porobic z
        twarzami Lecha i Jarka
        • Gość: en Re: Oto jak ich zadowolic! IP: 90.156.120.* 03.08.10, 15:46
          Broniących Krzyża i rozszarpujących wrogów Narodu, jeden Tuska, a drugi
          Palikota! Ku chwale Ojczyzny! ;)
    • Gość: eM A biedny Książe Pepi musi na to patrzeć IP: *.chello.pl 03.08.10, 09:52
      i pewnie w głębi duszy żałuje, że za takich oddał życie w nurtach Elstery :(
    • Gość: wulk Polski katolicyzm jest wyznaniem ludycznym IP: 81.216.27.* 03.08.10, 09:52
      Polscy katolicy mieniacy sie chrzescijanami tylko osmieszaja te
      religie i prezntuja kpine z biblijnych wartosci.
    • Gość: Piotr zawsze sznuję ludzi chorych umysłowo IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.10, 09:52
      tak i teraz szaczunek w chorobie
    • ratpoles_tamer A właściwie co Polacy mają wspólnego... 03.08.10, 09:54
      z Żydem wiszącym na rzymskim krzyżu?
      Przecież wtedy nawet Polski nie było.
    • zaczarowany-olowek-jest-moj Egzorcystę posłać ... 03.08.10, 09:57
      w ten tłum. Niech wypędzi "szatana L." z głów "obrońców krzyża". Przecież to
      jaja na cały świat z poważnej sprawy robi sobie grupka oszołomów. I przez
      takich młotków jak ci tzw "obrońcy krzyża" wybuchają wojny religijne.
    • Gość: sceptycznie nastaw Re: Obrońcy krzyża odgrodzeni pod Pałacem. Na raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 09:58
      To miejsce jest święte i musicie go oszołomi bronić własnym
      ...kręgosłupem: WŁAŚNIE TAM YARO ZŁAMAŁ RĘKĘ.
    • grubymisiek1 Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] 03.08.10, 09:59
      Wpier...ić talibom!!!
      • snellville Re: Coraz więcej osób pod krzyżem [na żywo] 03.08.10, 15:36
        grubymisiek1 napisał:

> Wpier...ić talibom!!!

Oj dooobre....humor mi wrocil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka