Dodaj do ulubionych

do stołka - pan_laga

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 22:34
Są dwa wyjścia - albo to wy zastopujecie palanta o ksywce pan_laga, albo to ja
go namierzę i mu przypierdolę.
Obserwuj wątek
    • atrakcyjny_kazimierz panie ziggy 20.02.02, 22:46
      znaczy Zygmuncie po naszemu
      pan laga to rowny gosc jest
      on rozumnie wokół czego świat sie krenci
      on zamieszkuje najczesciej gdzies u nas na Pradze północnej
      on mnie ogromne przysługie uskutecznił
      nie pozwole żeby jakaś wszawa menda mu kszywde zrobieła. podpisujemy sie pod
      tem czterema rencamy - ja i moja Jadźka
      spowwrzaniem
      • Gość: pan_laga Re: panie ziggy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 23:07
        atrakcyjny_kazimierz napisał(a):

> znaczy Zygmuncie po naszemu
        > pan laga to rowny gosc jest
        > on rozumnie wokół czego świat sie krenci
        > on zamieszkuje najczesciej gdzies u nas na Pradze północnej
        > on mnie ogromne przysługie uskutecznił
        > nie pozwole żeby jakaś wszawa menda mu kszywde zrobieła. podpisujemy sie pod
        > tem czterema rencamy - ja i moja Jadźka
        > spowwrzaniem

Kazik, koleszko moj.
        Zapewne wis Ty ło co siem rozchodzi. Jazem tu widziol i prośby, i sycko , coby
        une przestaly zakładac wontki te rutboje,zdziebla, marce 3 i wiela, wiela gosci
        co nie umiejo zakladac fajnych wontkow i psujo to Forume. Kazik, znasz Ty mie. Ty
        wis, ze i pozartowac lubie i sie posmiac. Ale nie do sera. Ino do ludzi we
        fajnych wontkach.A i ło cyms powazniejsym zgadałbym sie tys, bom nie gupi chop i
        duzo mom do powiedzenio. Tak mie wojt z Branic pedziol, ze jo nie gupi to i wim
        ło tym tyroz jus.
        Jo sie dziwie jednym, ze une nic nie mówio tym gupim co psujo forume, a nawet sie
        same dopisujo do tych ich wontkuf co nie so fajne, a jak jo cóś napise tak samo
        jak tamte rutboje cy inne, to une mie policjo adminowo straso. Kaziku, Ty chyba
        nie myślis, ze une tak robio is jo z ty wsi moji pochodze i dopiro co na ty
        Pradze sie łobrocoć zem zacon ?
        Cy óne sie w końcu uspokojo i rozróznio zart łod gupoty ?
        Nie wiem. Chyba se chlupnę cosik , Kaziku, to mie sie moze rozjasni w łepetynie.
        A Gienia mie olala. Wcale do mie jus nie pise nic, choc mówila zem jo fajny chop
        i psecie duzy blondyn, jak chciona óna. Jejejejejej jakzes mie psykro, bom se
        nadzieje wionzał na spacerek za roncke kajs nad Wisło...
        No to cołem Ci Kaziku i dzienki ze mie bendzies bronic jakby co, bo te warsawiaki
        mie dość mocno straso. Óne mi na priva piso, ze mie ukatrupio.
        Jo to teroz w takich nerwach ze one mie pokaleco iz az blendow narobilem, bo mie
        sie w glowie sycko myli.
        caluj Jaćke swo
        i browarek jakis my w koncu ustselic musim Kaziku
        pan laga wodzisław
    • Gość: enigma Re: do stołka - pan_laga IP: *.gazeta.pl 20.02.02, 22:46
      Hahahaah ........wielu już takich było co chciało go namierzyć ...
      Na kilku forach i w różnych tematach a
      zwykle w końcu okazywało się że Pan Laga miał najwięcej racji....i jak uczy
      mnie doświadczenie teraz będzie tak samo
      --------Amen
      • Gość: Pac Re: do stołka - pan_laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 23:01
        Gość portalu: enigma napisał(a):

> Hahahaah ........wielu już takich było co chciało go namierzyć ...
        > Na kilku forach i w różnych tematach a
        > zwykle w końcu okazywało się że Pan Laga miał najwięcej racji....i jak uczy
        > mnie doświadczenie teraz będzie tak samo
        > --------Amen

Zima wasza
        wiosna nasza
        a kobyłka u płotu...
        >

• Gość: pan_laga Re: do stołka - pan_laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 23:20
          Gość portalu: Pac napisał(a):

> Gość portalu: enigma napisał(a):
          >
          > > Hahahaah ........wielu już takich było co chciało go namierzyć ...
          > > Na kilku forach i w różnych tematach a
          > > zwykle w końcu okazywało się że Pan Laga miał najwięcej racji....i jak ucz
          > y
          > > mnie doświadczenie teraz będzie tak samo
          > > --------Amen
          >
          > Zima wasza
          > wiosna nasza
          > a kobyłka u płotu...
          > >
          >

Najdroższy pacu
          czy to znaczy, ze polegne juz wiosną ? czy ze mna razem zostana wybici w pień
          wszyscy co to od nich nauczylem sie, jak powinno się pisac posty na forumie tym ?
          amen
          pan laga
          • Gość: Pac Re: do stołka - pan_laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 23:33

Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> Gość portalu: Pac napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: enigma napisał(a):
            > >
            > > > Hahahaah ........wielu już takich było co chciało go namierzyć ...
            > > > Na kilku forach i w różnych tematach a
            > > > zwykle w końcu okazywało się że Pan Laga miał najwięcej racji....i ja
            > k ucz
            > > y
            > > > mnie doświadczenie teraz będzie tak samo
            > > > --------Amen
            > >
            > > Zima wasza
            > > wiosna nasza
            > > a kobyłka u płotu...
            > > >
            > >
            >
            > Najdroższy pacu
            > czy to znaczy, ze polegne juz wiosną ? czy ze mna razem zostana wybici w pień
            > wszyscy co to od nich nauczylem sie, jak powinno się pisac posty na forumie tym
            > ?
            > amen
            > pan laga

Jaki pień ???
            W tym sęk !!!
            Jest Jest drzewo drzewniane a w środku sęk !!!

• Gość: pan_laga Re: do stołka - pan_laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 23:12
        Gość portalu: enigma napisał(a):

> Hahahaah ........wielu już takich było co chciało go namierzyć ...
        > Na kilku forach i w różnych tematach a
        > zwykle w końcu okazywało się że Pan Laga miał najwięcej racji....i jak uczy
        > mnie doświadczenie teraz będzie tak samo
        > --------Amen
        >

No i nie namierzyli jeszcze, ale moze w koncu mi ktory morde obije, jak sie tych
        racji mych nie dopatrzy.Bo coś mi tu wygląda na to, ze wielu patrzy i nie widzi.
        Ale to głownie ci z czasokresu nocnych polucji oraz ataków trądziku na licach.
        Mogą byc wkurzeni - ryj obsypany, ani tego zapudrowac, ani woalki zalozyc.
        ahoj
        amen
        laga panisko
        • atob Re: do stołka - pan_laga 20.02.02, 23:20

�Każde TWOJE połączenie z siecią tpnet jest automatycznie rejestrowane poprzez:
          - system bilingowy centrali do której jesteś dołączony;
          - system dostępu do Internetu. �Zdarzenia niezgodne z netykietą mogą stanowić naruszenie obowiązujących przepisów prawnych - akty prawne. �Jeśli będziesz ofiarą włamania lub innego nadużycia TY decydujesz o sposobie prowadzenia sprawy (patrz: procedury). �Na podstawie automatycznie tworzonych logów możesz być jednoznacznie określony poprzez system dostępu do Internetu i poprzez system bilingowy centrali. �Przesyłane na adres abuse@tpnet.pl zgłoszenia są analizowane i obsługiwane przez Zespół w TP S.A. - Centrum Systemów Teleinformatycznych "POLPAK"
          • Gość: pan_laga Re: do stołka - pan_laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 00:00
            atob napisał(a):

>
            >
            >
            > Każde TWOJE połączenie z siecią tpnet jest automatycznie rejestrowane poprzez:
            > - system bilingowy centrali do której jesteś dołączony;
            > - system dostępu do Internetu. Zdarzenia niezgodne z netykietą mogą stanowić n
            > aruszenie obowiązujących przepisów prawnych - akty prawne. Jeśli będziesz ofia
            > rą włamania lub innego nadużycia TY decydujesz o sposobie prowadzenia sprawy (p
            > atrz: procedury). Na podstawie automatycznie tworzonych logów możesz być jedno
            > znacznie określony poprzez system dostępu do Internetu i poprzez system bilingo
            > wy centrali. Przesyłane na adres abuse@tpnet.pl zgłoszenia są analizowane i ob
            > sługiwane przez Zespół w TP S.A. - Centrum Systemów Teleinformatycznych "POLPAK
            > "

To a propos planowanego na mnie mordu ? Tych postów na priva. Eeeee..tam. Nie
            martw sie o mnie.
            Czy o coś jeszcze idzie ? Jestem fajny już, jak prawdziwy warszawiak i robię
            wszystko to, czego mnie tu nauczyli warszawscy przyjaciele. Jestem dumny z tego,
            jak szybko sie ucze . A Ty ? Rozpiera Cie duma, iz masz takiego fajowego kolege
            na tym forumiku ?
            amen
            laga pan wielki dobrze wyuczony
            • wesola_gienia Re: do stołka - pan_laga 21.02.02, 06:10
              Panie Laga, za co oni to Panu robiom?!
              Ja nic nie rozumiem!
              Pan sie nie da, pan o siebie dba!
              Wierna Gienia
              • Gość: pan_laga Re: do stołka - pan_laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 06:53
                wesola_gienia napisał(a):

> Panie Laga, za co oni to Panu robiom?!
                > Ja nic nie rozumiem!
                > Pan sie nie da, pan o siebie dba!
                > Wierna Gienia

Taaaa ? Tako wierno, ze jo do tych pór zdonzyl syćkie paluchy se poryź z myślo ze
                Panienka Gieno mie olała.
                A cos to Pani mysli - smutno było Panience jako psu jakiemu, potem se Panienko
                zmilkło nicem Etna po erupcyji, a jo co ?
                Juzem mysloł - nic ino sie zabilo ze smutku cy choć poooosłoooo óno w Polske.
                No, Bogu dzienki, nic Panience nie jist.
                U mie w puzondku. Tu było trosku zawiruchy. Ale jo Panince Gieni powim -
                zawiruchy so dobre, bo tereny łocyscojo. I po łocysceniu , to jo moge tyroski
                dzialac jok tso.
                Ale co tys Panienko, tak sie zrywa łod rano ? Kobitko , co tok pikno , jak Gienia
                pani, to musi spoć długo, coby buziacek i ładny był i uśmiechnienty...
                Jus lepij , Panienko Gieniu ? Lepiej ? Nie tok smutnoś, kaj wpsódy ?
                To jo tyros sie ciutek zdzymne, bom cało noc cinsko robote łodwoloł.
                Napisalech sie, jak dzik, Pani Gieniu.
                roncuchny jak we zwycaju z usanowaniem wielkim caluje
                Paniny wierny laga pan /co mu nawet Kazik nos nieco atrakcyjny , swe zone doc
                chcioł, a jo nie wzion , bom na Panie Gienie łocekiwol. Taki jezdem ! Co tu
                godoć, pani Gieniu, fajny chłopok !/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka