Dodaj do ulubionych

wspólna Antena

03.09.10, 09:24
rozśmieszyła mnie troche ta informacja w skrzynkach o wspóolnej antenie, że pilne i wogóle , a już
tekst że konkretna informacja na ten temat w gablocie ....to ręce mi opadły bo w gablocie tyle
samo informacji co na tej ulotce w skrzynce.
nic na temat kosztów itd.... tyle tylko że będą podzielone na wszytskich.....

zastanawiałem się nawet chwilę nad tym, ale chyba jednak poczekam na zainstalowanie w naszym
bloku kablówki. bo narazie te 7 programów mi wystarcza.......
Obserwuj wątek
    • marcin.kaminski Re: wspólna Antena 03.09.10, 09:53
      Też nie zamierzam na razie korzystać z tej tajemniczej oferty.
      Szkoda że antena zbiorcza skierowana jest zapewne na Raszyn.
      Z PKiN'u TVN Warszawa nadaje (na razie testowo) na kanale 48.
      Na moim tv z gniazdka zbiorczej niestety go nie łapię.
      • 7kevin Re: wspólna Antena 03.09.10, 09:56
        ja dzisiaj spróbuję ustawić. może znajde.
        • marcin.kaminski Re: wspólna Antena 03.09.10, 21:31
          Multimedia podobno już działa. Dzisiaj przedstawiciel roznosił konkretniejsze
          oferty, można się umawiać i podłączać. Zastał mnie prawie wychodzącego w
          drzwiach więc nie miałem czasu porozmawiać i dowiedzieć się czegoś więcej. Ja na
          razie chyba się wstrzymam bo "główny" komputer jeszcze w pudle nierozpakowany i
          nawet mebla nie ma na którym by go można postawić. Do końca października mam
          jeszcze prepaid Play'a opłacony a może do tego czasu wyklaruje się coś innego,
          może jakiś inny operator. Ja najchętniej bym wziął UPC. Rodzice 10lat na
          Ursynowie używają, ja w starym e-M ponad 6 lat i bardzo sobie chwalimy. A MM
          niestety nadal ma sporo negatywnych opinii.
          • 7kevin Re: wspólna Antena 06.09.10, 07:53
            ja podobnie Aster albo UPC byłbym skłonny podłacyzć, tych multimediów jakoś się boje. a w piątek
            coś konkretniejszego wywiesili w gablotach o tej antenie.......
            i moim zdaniem chyba niewarto......
            • marcin.kaminski Re: wspólna Antena 14.09.10, 20:11
              takie pytanko mam, niby nie związane ze wspólną anteną ... ale zadam
              mianowicie czy korzystając z ogólnodostępnych kanałów tv z anteny zbiorczej TVP1 też jest u was zdecydowanie głośniejsza niż inne kanały?
              Mnie to już zaczyna nieco irytować jak za każdym razem muszę ściszać po przełączeniu na jedynkę bo głośniki wręcz wyją.
              • 7kevin Re: wspólna Antena 16.09.10, 08:06
                jest troszke głosniejszy ale nie aż tak bardzo o 1 może 2 tony głośniejszy......
                zależy bo na reklamach to wszystjkie kanały o 3-4 tony głośniejsze......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka