Gość: Jakub IP: *.aster.pl 05.09.10, 22:19 Hm...dziwne, że ani słowem nie piszecie o super imprezie dzisiejszej na Ząbkowskiej i w jej okolicach. To była udana impra warszawska! Może dlatego, że bez zadęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa...sss Singer dla wszystkich IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.10, 23:27 bylam na koncercie Kennedy'ego i wcale nie bylo az tak zle. to, ze ludzie decyduja tloczyc sie na i tak malenkiej ulicy Bagno, a nie przyjsc na sam pl. Grzybowski to chyba nie do konca wina organizatorow. na placu miejsca bylo pod dostatkiem, ale trzeba bylo kawalek dalej przejsc by sie tam dostac. coz, lenistwo nie poplaca :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepson za rok nie będzie już barierek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 23:33 i pl Grzybowski będzie piękny i otwarty - wtedy myślę że można zaprosić nawet lady gagę - da się pomieścić wiele osób, w tym roku po prostu grzybowski jest kończony jeszcze i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Singer dla wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 07:25 A gdzie był CLIL? Mamy jeden żydowski chór w Polsce i jakoś go nikt z organizatorów nie zaprosił? Odpowiedz Link Zgłoś
beaming Singer dla wszystkich 06.09.10, 08:20 Impreza jest na tyle duża i składa się z tak wielu wydarzeń różnego typu, że chyba nie da się uniknąć jakichś wpadek:) Aczkolwiek ja jestem bardzo zadowolony z projektu "Próżna" i koncertu Mitch&Mitch, wszystko było przemyślane i dobrze zorganizowane, więc tutaj nie ma co się czepiać. Ale jeśli chodzi o występ Kennedyego i Kroke, to chyba ktoś zapomniał, że są to artyści znani na całym świecie i , że w Polsce też, więc kilka tysięcy osób chciałoby ich zobaczyć:) Mam nadzieję, że w przyszłym roku też przyjadą i może koncert odbędzie się na nowym stadionie ? Tam będzie trochę więcej miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
raaszka Re: Singer dla wszystkich 08.09.10, 22:25 Też mi się bardzo podobało w tym roku, zwłaszcza koncert Nigela. Po prostu rewelacja! Nie wiem czy ktoś był też w kinie na " Niedokończonym filmie". Polecam, jeśli będzie okazja jeszcze obejrzeć, bo jest niesamowity. Generalnie fajna inicjatywa i mam nadzieję, że w przyszłym roku również będzie tylu wspaniałych artystów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Warszawa Singera: ciekawa, ale słabo zorganizowana IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.10, 22:26 Też słyszałam o małych problemach organizacyjnych, na szczęście nie dosięgnęły mnie osobiście, ja jestem totalnie zauroczona muzyką, spektaklami, wystawami i przecudną atmosferą, która panowała na festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Warszawa Singera: ciekawa, ale słabo zorganizowana IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.10, 22:29 Bardzo mi się podobało, zwłaszcza wernisaż Marzeny Dąbrowskiej "Cisza", jak również wystawa „W próżni ciszy” Bartosza Mrozowskiego oraz projekt „Chwila”, Marcina Bolldorfa i Sebastiana Szulfera, tam wszystko było ok!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Singer dla wszystkich IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 13:58 W Warszawie tyle się dzieje, że czasem trudno jest napisać o wszystkim. Niestety nie we wszystkim można brać również udział. Szukam informacji o nowych domach pod Warszawą. Ktos zna jakąś inwestycję godną zainteresowania? Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: Singer dla wszystkich 24.11.11, 22:44 A ja z kolei, korzystajac z tego, ze pisze, chcialbym poinformowac, ze szukam fryzjera. Niedrogiego, w Środmiesciu. Odpowiedz Link Zgłoś
askazbielan Re: Singer dla wszystkich 24.11.11, 23:07 Kiedy brak fryzjera, nuda mu doskwiera. Kiedy braknie wina, smuci się dziewczyna. To forum umiera, nie ma wina, ni fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Singer dla wszystkich IP: *.icpnet.pl 25.11.11, 08:57 Ostatnio trafiłam na osiedle Villania w pd-zach. czescie przedmiesc stolicy. Nie wiem, czy bedzie Ci odpowiadać. Wysokie domy, surowa architektura, ziele, place zabawa. Ja jadę obejrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beka Re: Singer dla wszystkich IP: *.home.aster.pl 04.12.11, 00:56 Gość portalu: izka napisał(a): > Ostatnio trafiłam na osiedle Villania w pd-zach. czescie przedmiesc stolicy. Ni > e wiem, czy bedzie Ci odpowiadać. Wysokie domy, surowa architektura, ziele, pla > ce zabawa. Ja jadę obejrzeć! Ale chamska reklama. A ja słyszałam, ze deweloper utracił płynność finansowa. Poza tym cena mieszkań jest zdecydowanie za wysoka. Za tę kasę można kupic coś w samym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isaak Re: Singer dla wszystkich IP: *.user.aloo.com.br 08.06.12, 23:30 Co to za narzekanie??? Odpowiedz Link Zgłoś