mike_ 02.04.04, 11:25 heh, lekko nie będzie ale wygramy Poznań vs Warszawa 0-2 (Sagan, Vuko) ps. Tuzin udało Ci się bilet dostać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 02.04.04, 11:40 ty nie kracz,że będzie ciężko-obstawilem Legię 1-3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: 62.233.175.* 02.04.04, 13:17 Lech - Legia 0:2 Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 02.04.04, 14:10 obstawiłeś wygraną czy 1-3?? bo z wynikiem to będzie ciężko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: *.acn.waw.pl 02.04.04, 20:42 Wygrana Legii a 1-3 to na potrzeby tej sondy Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 02.04.04, 13:24 0-1 [Golinski -samobojcza w 90 minucie] A tak na powaznie to bedzie ciezko... 1-2dla nas Saganowski i wlodarczyk = no coz jak widac nie jestem orginalny w typowaniu:) Chyba za jak zagra Kielbowicz to z wolnego z 25 m w okienko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 04.04.04, 09:18 heh, pierwszy Twój typ był blizszy prawdy, tyle że kto inny strzelał. Łatwo nie było, ale 3 punkciki jadą do Warszawy, a Kixx moze coś u buka ustrzelił. Ale największe zdziwienie to wygrana Polonii z Groclinem.... Ciekawe jak dziś będzie w meczu Wiasły - liczę na remis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 10:51 Celtic mnie zalatwil,troche sie balem na niego stawiac,ale skoro zawsze stawialem to i teraz postawilem-no dooopa ps.na drugim kuponie stawialem zwycięstwo lub remis Polonii:),zamiast Legii- tylko z\nowu z tym Celticem dzis pewnie Rangersi tez zremisuja Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 04.04.04, 12:58 hehe, no to mała wtopa. Ja u buka już tyle przerżnąłem, że teraz rzadko obstawiam. Heh, ale za to lubię obstawiać koniki a Służewcu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 13:06 mnie ostatnio przesladuje pech,od paru tygodni zawsze nie wchodzi mi jeden wynik niby mozna grac z bledem,ale co to za przyjemnosc,zreszta zawsze na jakis malenki plusik wychodzilem ps.a konie wkrotce,1 maja start tym razem beze mnie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 06.04.04, 12:53 ehh, może dziś w lidze mistrzów coś postawię....i znowu w plecy będę... ale muszę chyba obcykać jakiś unibet czy coś innego przez internet. Bo nie za bardzo mam po drodze z pracy do domu jakiegoś buka, a leniwy jestem i nie chce mi się gdzieś łazić... a koniki, hmmm. też mnie nie będzie bo raczej wyjadę - w związku ze szczytem muszę wziąć obowiązkowy urlop i mam tydzień wolnego. woięc wykorzystam okazję i uderzę w jakieś górki albo mazurki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 15:06 Oj tak, bedzie ciezko, bardzo ciezko. Lech-Legia 1-3 (Madej-Sagan, Wlodar, Sokol II). Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 05.04.04, 18:17 Co tu duzo gadac. Pyry pokonane trzeci raz z rzedu :> Odpowiedz Link Zgłoś