Dodaj do ulubionych

Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko

02.04.04, 11:25
heh, lekko nie będzie ale wygramy

Poznań vs Warszawa 0-2 (Sagan, Vuko)

ps. Tuzin udało Ci się bilet dostać??
Obserwuj wątek
    • kixx Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 02.04.04, 11:40
      ty nie kracz,że będzie ciężko-obstawilem Legię
      1-3
      • Gość: Automobilista Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: 62.233.175.* 02.04.04, 13:17
        Lech - Legia 0:2
      • mike_ Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 02.04.04, 14:10
        obstawiłeś wygraną czy 1-3?? bo z wynikiem to będzie ciężko:))
        • Gość: kixx Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: *.acn.waw.pl 02.04.04, 20:42
          Wygrana Legii
          a 1-3 to na potrzeby tej sondy
    • atob Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 02.04.04, 13:24
      0-1 [Golinski -samobojcza w 90 minucie]

A tak na powaznie to bedzie ciezko... 1-2dla nas Saganowski i wlodarczyk = no
      coz jak widac nie jestem orginalny w typowaniu:) Chyba za jak zagra Kielbowicz
      to z wolnego z 25 m w okienko:)
      • mike_ Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 04.04.04, 09:18
        heh, pierwszy Twój typ był blizszy prawdy, tyle że kto inny strzelał. Łatwo nie
        było, ale 3 punkciki jadą do Warszawy, a Kixx moze coś u buka ustrzelił.
        Ale największe zdziwienie to wygrana Polonii z Groclinem....
        Ciekawe jak dziś będzie w meczu Wiasły - liczę na remis...
        • Gość: kixx Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 10:51
          Celtic mnie zalatwil,troche sie balem na niego stawiac,ale skoro zawsze
          stawialem to i teraz postawilem-no dooopa
          ps.na drugim kuponie stawialem zwycięstwo lub remis Polonii:),zamiast Legii-
          tylko z\nowu z tym Celticem
          dzis pewnie Rangersi tez zremisuja
          • mike_ Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 04.04.04, 12:58
            hehe, no to mała wtopa.
            Ja u buka już tyle przerżnąłem, że teraz rzadko obstawiam. Heh, ale za to lubię
            obstawiać koniki a Służewcu;)
            • Gość: kixx Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 13:06
              mnie ostatnio przesladuje pech,od paru tygodni zawsze nie wchodzi mi jeden wynik
              niby mozna grac z bledem,ale co to za przyjemnosc,zreszta zawsze na jakis
              malenki plusik wychodzilem

ps.a konie wkrotce,1 maja start
              tym razem beze mnie niestety
              • mike_ Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 06.04.04, 12:53
                ehh, może dziś w lidze mistrzów coś postawię....i znowu w plecy będę...
                ale muszę chyba obcykać jakiś unibet czy coś innego przez internet. Bo nie za
                bardzo mam po drodze z pracy do domu jakiegoś buka, a leniwy jestem i nie chce
                mi się gdzieś łazić...
                a koniki, hmmm. też mnie nie będzie bo raczej wyjadę - w związku ze szczytem
                muszę wziąć obowiązkowy urlop i mam tydzień wolnego. woięc wykorzystam okazję i
                uderzę w jakieś górki albo mazurki:)
    • Gość: calagan Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 15:06

Oj tak, bedzie ciezko, bardzo ciezko.

Lech-Legia 1-3 (Madej-Sagan, Wlodar, Sokol II).
    • tuzin_cwks Re: Lech Poznań - LEGIA WARSZAWA typowanko 05.04.04, 18:17
      Co tu duzo gadac. Pyry pokonane trzeci raz z rzedu :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka