agnieszka2727 19.10.10, 19:29 witam. czy tylko ja mam wrażenie, że Panie na naszej poczcie pracują tam ,,za kare,,? ile można stać w kolejce, dwie obsługują (w tempie mojego żółwia), z dziesięć chodzi w tą i z powrotem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onka-6 Re: poczta 26.10.10, 15:13 Ja również mam takie samo wrażenie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna Re: poczta 05.11.10, 16:43 no super wczoraj stojac po odbior przesylki mialam dokladnie takie same przemyslenia odbywa sie tam glownie ruch pozorowany: piec Pan pochyla sie w zamysleniu nad jedna koperta, a potem nagle rozbiega sie i goraczkowo czegos szuka a kolejka czeka na swoja kolej.... i za to wszystko placimy ze swoich podatkow, doplacajac do nierentownej Poczty Polskiej, ale Nobla temu, kto by uzyskal rentownosc przy takiej wydajnosci Generalnie: gratuluje nam wszystkim pozdrawiam ps. tak mi sie skojarzylo, ze podobne obrazki widzialam w Etiopii: kilkanascie osob pochyla sie nad jedna dziura, ktora jakos sama nie chce sie poglebic Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka2727 Re: poczta 06.11.10, 22:14 a od niedawna pracuje tam taka nowa pani, blondynka w okularach, strzeżcie się jej, bo nie odejdziecie od okienka przez dobre pół godziny. z takim namaszczeniem pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna Re: poczta 07.11.10, 21:48 tak, mloda w przedziale 30-40 na moja oko? widzialam, rzeczywiscie bardzo przejeta praca ogolnie, troche mnie jej rzeczywistym i efektywnym wykonywaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ela1_1 Re: poczta 08.11.10, 21:36 Na naszą pocztę chodzę, gdy naprawdę muszę, ale nieczęsto zdarza się taki luksus, jak dwa czynne okienka. Jeśli mam możliwość, staram się aby niektóre przesyłki przychodziły na adres firmy (spędzam tam większość czasu), rachunki mejlikiem, płatności dokunuję internetowo. Niestety nie zawsze udaje mi się uniknąć spotkania z, miłymi na swój sposób, paniami. Odpowiedz Link Zgłoś