Dodaj do ulubionych

Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje h...

26.10.10, 17:39
Ktory to juz raz ten kretyn sie kompromituje ?
Nie powinien najpierw wystartowac na wójta albo sołtysa i tez umoczyc ?
Moze by sie dowiedział że jest nieudacznikiem i dał se siana ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Glonojad Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.home.aster.pl 26.10.10, 17:49
      No właśnie, czemuż nie startuje w rodzinnym Józefowie? Tam samochodziarzy więcej, niż w Warszawie (jak to na dalekich przedmieściach), miałby spore szanse.
    • roweroraffi Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 26.10.10, 17:52
      Pokemony wyborcze tez są potrzebne. Nie ma za kim głosować, można przynajmniej głosować przeciw komuś.

A Mikke chyba nie był ostatnio we Francji i USA, bo bzdury gada totalne o ich nastawieniu na samochód :-)
      • Gość: bananowy chlopak Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.79.107.13.tellas.gr 27.10.10, 13:32
        Tak panie budujmy ścieżki Ku chwale "rowerarzy"! Niech się zieloni cieszą że ścieżki postawią! A jak! Ku chwale socjalizmu i faszyzmu dyskryminujmy auta i wydajmy więcej na budowanie ścieżek rowerowych niż na autostrady! Ahoj!
    • rorkdcr Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 26.10.10, 17:59
      nie obrażaj pan kretynów przyrównując ich do korwina.
      • Gość: bananowy chlopak Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.79.107.13.tellas.gr 27.10.10, 13:34
        Dzieki Nie Korwinowi mamy w Polsce przecież dobrobyt, prawo i wcale nie cyrk w parlamencie. Ku... Kto normalny nie głosuje nie JKM?
    • w.i.l Hannie Gronkiewicz-Buspas-Słupek-Mega- 26.10.10, 18:04
      -Korek-Płonący-Autobus-Podwyżka-Opłat-Bezkarne-Oszołomy-na-Krakowskim-6-Tysięcy-Nowych-Urzędników-Dwa-Miliony-Własnego-Majątku-Waltz już dziekujemy!
      Nie chcemy nowych podwyżek za czynsze i grunty.
      Gronkiewicz planuje sprzedac SPEC - to oznacza podwyżki za ogrzewanie.

Korwin-Mikke obiecał obnizyć horrendalne opłaty za uzytkowanie wieczyste gruntów jakie wprowadziła Gronkiewicz. Głosuję więc na Korwina.
      W sondażu GW Gronkiewicz 38%, Korwin-Mikke 35%.
      Jeżeli razem zagłosujemy - jest szansa usunąć Waltz z Ratusza wraz z jej 6000 nowych urzędników zatrudnionych na nasz koszt
      • Gość: T. Re: Hannie Gronkiewicz-Buspas-Słupek-Mega- IP: *.aster.pl 26.10.10, 18:23
        Bojówką Kopiuj-Wklej JKM już dziękujemy.
        Albo wymyślcie coś ciekawszego, żeby się nie rzucać ostentacyjnie w oczy jak reklama majonezu.
        • Gość: kixx Re: Hannie Gronkiewicz-Buspas-Słupek-Mega- IP: *.acn.waw.pl 26.10.10, 18:35
          Gość portalu: T. napisał(a):

> Bojówką Kopiuj-Wklej JKM

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
          O!
          Wyksztalciuch!
        • Gość: bananowy chlopak Re: Hannie Gronkiewicz-Buspas-Słupek-Mega- IP: *.79.107.13.tellas.gr 27.10.10, 13:35
          Oceniaj władze po jej czynach szanowny panie a nie jak sie reklamuje. Komuno wróć! ...
      • Gość: x Re: Hannie Gronkiewicz-Buspas-Słupek-Mega- IP: 85.232.231.* / 10.56.5.* 26.10.10, 18:26
        możesz sobie co najwyżej popierdzieć na forum, trolu.
      • Gość: ??? jak może wil socjalista głosować na Korwina? IP: *.chello.pl 26.10.10, 19:17
        schizofrenia paranoidalna?
    • Gość: Szpryc Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.cm-5-6a.dynamic.ziggo.nl 26.10.10, 18:19
      Zamnij sie debilu! idz Donalda klepac po tylku....
      • Gość: kaha Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.146.212.227.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.10, 18:30
        Nie chcę głosować na HGW. Ale jakby temu JKM urosło w sondażach, to bym głosował. Ze strachu, że ten szaleniec wygra i będzie próbował wprowadzać swoje idee w życie.
    • Gość: x Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 18:33
      He, he. Panie Mikke W USA poszli po rozum do głowy i zmieniają centra miast ze ścieków komunikacyjnych w miejsca przyjazne dla pieszych i rowerzystów ;)
    • Gość: Dziki Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 18:39
      Rwokulszowa, pamiętam że ten gość jest w dużej polityce już od ponad 20 lat i faktycznie osiągnięć ma ZERO. Jednak teraz, na fali swoiście pojętego populizmu i debilizmu, może przyciągnąć sporą grupę ludzi którzy niezadowoleni z Pani Prezydent mogą oddać na niego lub Bieleckiego swoje głosy, tylko po to żeby Pani Gronkiewicz-Waltz została zwalona ze stołka.
      I nieważne jakie "kocopoły" będzie on chrzanił...

A gdyby nie daj Bóg zwyciężył, TO DOPIERO BĘDZIE KLĘSKA DLA NASZEGO MIASTA..
      I na nic się zdadzą wtedy głosy że wybrali go dla jaj !
      Ten facet jest nieobliczalny jak małpa z brzytwą !!!
    • robert_wwa Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 26.10.10, 18:55
      Temu panu już dziękujemy. Ja będę obniżał opłaty i wszelkie podatki, ok ale co w zamian? Mniej czego?
      • Gość: kixx Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.acn.waw.pl 26.10.10, 19:01
        przeczytaj sobie wywiad z HGW-wg niej po prostu mniej wszystkiego-teraz trzeba bedzie splacac kredyty
        • robert_wwa Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 26.10.10, 20:14
          Możesz to na polski przepisać? "wg niej po prostu mniej wszystkiego-teraz trzeba bedzie splacac kredyty" z tego ciągu słów niewiele wynika. Ale by nie było, że się czepiam chętnie się odniosę.

A generalnie kredyty to coś złego? O ile zadłużenie jest pod kontrolą to co w tym złego? To tak jakby mieć pretensje do obywateli że mieszkanie czy samochód kupują na kredyt. Co w tym złego?
          • Gość: kixx Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.acn.waw.pl 26.10.10, 20:30
            nie zartuj,naprawde nie rozumiesz?
            nawet po przeczytaniu wywiadu?
            a tak na boku,zadluzenie jest pod kontrola,ale polecam przeczyatc ten artykul,wrazenie kontroli moze byc zludne.Warszawa tak naprawde jest zadluzona powyzej dozwolonego limitu
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8533103,Miasta_kryja_swoje_zadluzenie____w_spolkach.html
            • robert_wwa Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 26.10.10, 21:01
              A wiesz co to zdanie? To nie zbiór słów tylko razem mają jakoś wyglądać, jakąś formę. I przede wszystkim powinny coś oznaczać. Tzn jeśli odsyłasz mnie do wywiadu więc ni mniej ni więcej oznacza to że z tego zdania nic nie wynikało.

Co do zadłużenia to jak dla mnie burza w szklance wody. Miasto podpisuje z TW 15letnią umowę gwarantując coroczne dochody za obsługę pasażerów. Ta spółka bierze kredyt na zmianę taboru i to mielibyśmy wpisywać do długu miasta? Dla mnie to absurd by był gdybyśmy każdą inwestycje spółek dopisywali.
              • Gość: kixx Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.acn.waw.pl 27.10.10, 13:40
                orka na ugorze,jak ktos nie chce czegos dostrzec,to na pewno nie dostrzeze
                • robert_wwa Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 27.10.10, 21:37
                  Pisz konkretnie, potrafisz? Też mogę ci napisać że jesteś debil jak nie wiesz o co chodzi, ale to ani ładne, ani nawet nie będziesz wiedział którego kawałka się tyczy. Tak więc po co się powtarzasz? Możesz napisać jeszcze dziesiąt razy, ale nadal będzie to bełkot.
          • Gość: Zbyszko1 Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 22:14
            Naprawdę jesteś taki głupi, czy tylko bezmyślnie prowokujesz?
            • robert_wwa Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 26.10.10, 22:32
              Kolejny który nie potrafi napisać o co mu chodzi? Skąd wy się bierzecie? Idealnie pasujecie do JKM tyle że on potrafi przedstawić jakieś argumenty.

Co jakbym ci napisał "taki głupi czy udajesz, że nie rozumiesz"? Co z tego wynika? Nic nawet nie wiadomo do którego fragmentu się odnosisz. Czyli głupota, pisz, albo nie. Ale jak już się za to zabierasz to chociaż napisz do czego się odnosisz do pierwszej czy drugiej części.
      • Gość: optimus Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.um.warszawa.pl 27.10.10, 13:57
        Jak to mniej czego?? mniej miastowego mienia. np Prywatna komunikacja miejska. Po co miasto( podatnicy) maja płacic za to skoro jeszcze musza płacić za bilety i do tego dziala to nieudolnie. Dla porownania: Z mojej wioski do wawy bilet PKP kosztuje 8.40zł gdzie firma jest dotowana przez podatników, natomiast prywaciarz ( bus) mimo tego że płaci olbrzymie podatki i opłaty wszelkiej masci ma ta sama droge za 3,50zł. Łatwo sobie skalkulowac ile bogadsi będa mieszkancy miasta prywatyzując miejski transport. Dodam że HGW na same tramwaje 16miliardów złotych to dla porównania ok 7% budrzetu całego państwa. + bilety, obsługa, energia to właśnie prawdziwe koszty miejskiego transportu.
        • robert_wwa Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 27.10.10, 21:40
          Żartujesz? Jeśli bilet kosztuje 2,8zł i jest to ok 30% kosztów, to wierzysz że prywaciarz bez dopłaty zrobi to za te 2,8?
      • Gość: student Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.chello.pl 28.10.10, 09:01
        mniej urzędników
    • popisuarka Ten pajac dalej sie wyglupia? 26.10.10, 19:03
      Proponuje zbudowac skrzyzowanie autostrad wokol jego domu...
      • Gość: bananowy chlopak Re: Ten pajac dalej sie wyglupia? IP: *.79.107.13.tellas.gr 27.10.10, 13:42
        "-A ja zagłosuje na HGW bo bardzo mi sie podoba!
        -Ale dlaczego?
        -Bo jest swoja baba!"
        ...
        Nic więcej nic mniej. Samo mówi za siebie. Jaki kandydat taki wyborca. Masz mózg używaj- nie masz głosuj na tego o którym CI powiedzą w TV.
        Ahoj!
    • Gość: Azrael Beznadziejne, wulgarnie kojarzące się hasło IP: 199.67.203.* 26.10.10, 19:32
      Co za beznadziejne hasło.
      Starszym wyborcom nic nie mówi, a młodszym wulgarnie się kojarzy (HGW - chyba wszyscy powinni wiedzieć o co chodzi).
      • Gość: kixx zagrajmy wiec w skojarzenia IP: *.acn.waw.pl 26.10.10, 19:57
        ja sie poddaje,bo mi sie nic nie kojarzy z tymi inicjalami
        • Gość: kwant Re: zagrajmy wiec w skojarzenia IP: *.home.aster.pl 26.10.10, 20:38
          Mi tam nic się kojarzy.
          Ja i moi rodzice głosujemy na JKMa, a wy dalej popierajcie sobie bufetową.
          • Gość: kwant Re: zagrajmy wiec w skojarzenia IP: *.home.aster.pl 26.10.10, 20:39
            *nie kojarzy
          • rorkdcr Re: zagrajmy wiec w skojarzenia 26.10.10, 23:09
            liczę że i pod twoim domem zagości skrzyżowanie autostrad.
      • rlnd Re: Beznadziejne, wulgarnie kojarzące się hasło 26.10.10, 22:53
        Hanna Gronkiewicz Waltz ?
        Tak jak JKM to Janusz Korwin Mikke ?
    • kretu23 Ee tam kompromituje 26.10.10, 21:28
      to oryginalny mysiciel, dosc specyficzny, ale barwna postac. Swietnie gra w szachy i ma pojecie o erystyce. Umie sie wyslawiac. Moze dlatego tak malo ludzi go slucha bo potrafi logicznie myslec. Inna kwestia czy to sie w dzisiejszej Polsce do czegos nadaje, a szkoda.
      • robert_wwa Re: Ee tam kompromituje 26.10.10, 21:41
        Słowa. Tusk to mąż stanu, a Kaczyński to najwybitniejszy polak wielki inteligent itd. Tu można dodać kilka mądrzejszych słów, ale nie zmieni to faktu że dla zwolennika wielka postać, dla przeciwnika "oszołom". Tak więc lepiej dyskutować na konkretne argumenty bo to co u ciebie to tylko słowa.
        • Gość: konrad Re: Ee tam kompromituje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 21:51
          Od dwudziestu lat wszyscy politycy opowiadają bajki .
          Ale tylko bajka JKM ma morał który mi się podoba ; to tylko mamy za darmo co zrobimy sami...
          • robert_wwa Re: Ee tam kompromituje 26.10.10, 22:35
            Tak ale ja nie wierze w społeczeństwo, dlatego uważam że jego morał to utopia. Nie wierzę, że każdy dostając "swoją" kasę zainwestuje w siebie jak należy. Nie to społeczeństwo, spójrzmy na USA. Tam bodaj ok 50mln obywateli nie ma żadnego ubezpieczenia, to ja już wolę aby to było w obowiązkowe w jak najmniejszym stopniu aniżeli coś takiego. Utopią i głupotą (z całym szacunkiem) jest wiara w społeczeństwo że samo da sobie radę, większa część moim zdaniem nie.
            • Gość: konrad Re: Ee tam kompromituje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 22:50
              A co mnie obchodzi całe społeczeństwo wyznające kult ,, wspólnego wora,,.
              Ja mam swoje przysłowiowe pięć minut w wszechświecie i jeżeli nie umiem sam je wykorzystać to zgodnie z odwiecznymi prawami natury niech sceduje to na swoich potomnych.
              Bo solidaryzm pokoleniowy zwany RODZINĄ przetrwał wieki a solidaryzm społeczny czyli socjalizm bez swego terorysty stalina jest gówna wart.
              • robert_wwa Re: Ee tam kompromituje 26.10.10, 23:06
                Tak ja sobie poradzę będę miał wszystko czego chciałem w życiu. A reszta? Nieważne to że byli niezaradni to ich problem, a nie moim jest że dziesiątki sterczą na ulicy z wyciągniętą ręką po grosika i chorują na każdy syf jaki można, to nie moja sprawa tak? Czy też emeryci zamieszkujący wszelkie dworce bo nie zainwestowali w siebie za w czasu. Cóż na szczęście jesteś w jakimś promilu społeczeństwa z aż tak daleko idącymi pomysłami.
                • Gość: .konrad Re: Ee tam kompromituje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 23:20
                  Czy ja z wszystkimi piłem wódke ?
                  Czy musze leczyć za swoje wszystkich smakoszy dopalaczy?
                  Jestem minimalistą - mam jedną żone , dzieci , wnuki.
                  Całego świata nie uszczęśliwie ale chciałbym pracować na pomyślność swojej Rodziny.
                  • Gość: bananowy chlopak Re: Ee tam kompromituje IP: *.79.107.13.tellas.gr 27.10.10, 13:47
                    Masz wolną wolę więc czyń człowieku co chcesz.
                    Czyż nie?
                    I myśl też samodzielnie. A jak boli to do obozu pracy.
                    Selekcja naturalna to najlepsze rozwiązanie.
                    Ahoj
    • Gość: Zbyszko1 Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 22:11
      Nie prowokuj, tłuku.
      • robert_wwa Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 26.10.10, 22:37
        Widzę, że kolega tak to wszystkich pisze. Cóż albo się ma coś w sobie albo jest się kimś jak ty czyli nawet dwóch zdań nie potrafisz sklecić? I rozumiem, że jesteś przykładnym przedstawicielem JKM? Super elektorat, zachęcające.
        • Gość: elo Z takim cwokiem jak ty nie ma sensu dyskutowac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 00:29
          Jestes zwyklym chamem i prostakiem wiec twoj przedmowca przemowil do ciebie w jedyny zrozumialy dla ciebie sposob...

Docen go za ten wysilek - zrobil dla ciebie cos wyjatkowego!
          • robert_wwa Re: Z takim cwokiem jak ty nie ma sensu dyskutowa 27.10.10, 11:34
            Kolejny bez treści. Nawet w jednym zdaniu nie napiszesz dlaczego jestem chamem czy prostakiem? Potrafiłbyś? Zapewne nie gdzie wy się rodzicie?
    • Gość: P.Szczesniak Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje h... IP: *.ip.telfort.nl 26.10.10, 23:21
      Przepraszam bardzo ale jak sie ma NOWOCZESNE MIASTO do MIASTA PRZYJAZNEGO DLA KIEREWCOW?! To jakies kompletne bzdury! Chyba Pan Kandydat nie widzial, nie byl w nowoczesnym miescie. Ponad to nie rozumiem jak sie maja miasta amerykanskie do francuskich...
      • Gość: elo A tak konkretnie to o co ci chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 00:34
        Bo ja (chyba w przeciwienstwie do ciebie) bylem i w Miami i w Los Angeles i w San Francisco i w Paryzu i po wszystkich tych miastach jezdzilem samochodem...

Powiem ci ze praktycznie przez centra kazdego z tych miast przebiegaja wielopasmowe trasy szybkiego ruchu (bynajmniej nie sa to dwupasmowki!!!) oraz mniejsze ale rowniez wielopasmowe drogi lokalne. Wiec o co ci chodzi?

Naprawde chcesz zyc jak za Bieruta?
    • blinski Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 26.10.10, 23:30
      Chciałem nawet napisać jakiś komentarz, ale pomyślałem sobie - już nawet Bieleckiego bardziej opłaca się komentować:) (biorąc pod uwagę to, jak interesujące i oryginalne mogłyby być wpisy)
    • Gość: bbq Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: 83.238.200.* 27.10.10, 10:15
      Znasz sie na polityce jak świnia na gwiazdach a krzyczysz najgłośniej - typowy polaczek.
    • Gość: Paweł Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.2.8.183.tvksmp.pl 27.10.10, 11:05
      Polecam samodzielne myślenie. Dobrze robi :)

Jeśli ci, którzy nas okradają, jednocześnie gnoją w mediach jakiegoś kandydata, to może warto zastanowić się dlaczego?

Jeśli wybieramy kandydatów, którzy traktują nas jak bydło, to może potwierdzamy, że dobrze robią?
    • Gość: rozsądek Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.163.wmc.com.pl 27.10.10, 11:23
      Przeczytałem kilka pierwszych wpisów i ręce opadają. Podobno "moherowi" * są najgorsi, ale "wyborczy" chyba bardziej :)
      Po 1. napisał "chyba" jako hipotezę - gdyby ktoś się czepiał.
      2. Wracając do opinii o JKM, NIKT z krytyków nie ma chyba bladego pojęcia, jakie wartości i poglądy reprezentuje kontrkandydat HGW. Całość osądów oparta jest o wiadomości zasłyszane, przeczytane, poparte przez "autorytety" w stylu (to przykład jak z grupą "M") "profesora" Bartoszewskiego - odnosnie wykształcenia tej szacownej persony polecam życiorys z Wikipedii (pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Bartoszewski#Wykszta.C5.82cenie_i_dzia.C5.82alno.C5.9B.C4.87_naukowa) itd.
      3. Najpierw wypada się dokładniej zainteresować tematem. Pan Janusz KM ma jasne, konsekwentne i niezmienne poglądy od lat. Nie jest jak inne polityczne "chorągiewki" w rodzaju Niesiołowskich i innych jemu podobnych. I to jest solą w oku jego oponentów, z których nikt zresztą nie ma nawet dość odwagi, aby otwarcie podyskutować.
      4. Niestety w świecie "rzeczywistości" medialnej "dzieci" "wyborczego wychowania" nie są w stanie obiektywnie ocenić PRAWDZIWEJ rzeczywistości. Podążają jedynie z większym nawet niż "moherowi" za ks. Rydzykiem (*przy okazji przepraszam tych ostatnich, ale to najlepszy przykład do porównania jaki przyszedł mi do głowy) zaangażowaniem za swoim prorokiem "Aronem" - głosicielem nieomylnych, jedynie słusznych sądów.
      • anmanika Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 27.10.10, 11:35
        Amerykańskie miasta? Nie dziękuję. Czy p. KM już nie leczy się, bo pamiętam, że miał taki epizod. Czy może też ma źle dobrane leki?
      • Gość: Warszawiak Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.10.10, 19:53
        Masz u mnie wódkę Panie rozsądek za tenn wpis, widocznie te 50 lat bolszewizu odmóżdżyło ten naród kompletnie, i teraz albo Ryzdzyk albo Michnik, a samodzielnie pomyśleć już nie
        Ludzie zacznijcie myśleć samodzielnie...

Ps

Widzisz kixxie jak życie lubi zaskakiwaćw końcu jesteśmy po tej samej stronie barykady
      • blinski Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje 27.10.10, 23:26
        Tyle literek i ani grama treści (nie liczę utyskiwań nad manipulacjami i skłonnościami do nich forumowiczów, to mógłby przekopiować i wkleić człowiek o dowolnych poglądach). No i oczywiście nick dobrany w klasycznej orwellowskiej formule, ten mechanizm chyba nigdy nie zawodzi:)
    • Gość: bananowy chlopak Re: Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje IP: *.79.107.13.tellas.gr 27.10.10, 13:29
      Głosuj na tych co zawsze ynteligencie a twoje dzieci bada mialy jeszcze lepie nizy, o ile jestes jakiś urzedasem czy innym kut...em. Tfu!
    • Gość: kixx Korwin-Mikke zaczyna kampanię i zdradza swoje h... IP: *.acn.waw.pl 27.10.10, 14:35
      to rusz moze czetry litery,przeczytaj w koncu ten wywiad,potem przeczytaj swoj post,na ktory ja po raz pierwszy odpowiedzialem i sprobuj zrozumiec-jesli ci sie nie uda,to i tak szkoda czasu na tlumaczenie ci czegokolwiek
    • warzaw_bike_killerz Nie rozumiem tego ataku na Korwina. 27.10.10, 14:45
      Rozumiem, ze polityka milosci ma znaczenie tylko w przypadku politykow u koryta.
      Lepiej glosowac na nieobliczalnego, czy lepiej glosowac na takiego co robi kompletnie cos innego od tego co deklaruje? Wole nieobliczalnych. Przynajmniej ciekawie bedzie i skostniala struktura jedynych fachowcow moze sie bac. Nieobliczalnosci. Uklady moga sie bac. Nieobliczalnosci.

Nieobliczalny moze byc inteligentny. Falszywiec musi byc tylko bezczelny.

Ponownie jestem zmuszony pojsc by glosowac przeciw. Z uwagi, ze lawka, ktorej jestem przeciw jest krotka (raptem trojpartyjna, reszta to kanapowcy rozpoczynajac od PSL-u), to daje szanse by bylo smieszniej. Ciekawiej.

Polityka i tak nie ma nic wspolnego z merytoryka, sprawiedliwoscia, uczciwoscia. Nie oklamujmy sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka