Dodaj do ulubionych

Otwierają Francuską. Ponad miesiąc przed terminem

IP: *.acn.waw.pl 05.11.10, 16:10
Pani Płezydent przetnie wstęge?
Może niech obwodnicę i 2 linię metra zbudują do 19-go?To by był majstersztyk PR-u!
A że za 2 miesiące znowu rozkopią...,to już po wyborach będzie.
Klaszczcie,skaczcie,cieszcie się,GŁOSUJCIE!
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Otwierają Francuską. Ponad miesiąc przed terminem IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 16:20
      kocham wybory, ciekawe jak długo będą trwały potem poprawki, etc.
      • Gość: VitoPyto i się udało! IP: *.chello.pl 05.11.10, 19:08
    • d_ost Po terminie!!! 05.11.10, 16:34
      Termin ukończenia prac na Francuskiej wyznaczony był na 30/09/2010, o czym redakcja Stołecznej powinna chyba pamiętać. I mniej więcej we wrześniu został przesunięty o 2 miesiące. A teraz się trymufalnie ogłasza, że przed terminem... Może ogłośmy, że Stadion Narodowy będzie otwarty w 2020 roku, a potem ogłośmy wielki sukces i otwarcie na 9 lat przed terminem... TAAAAKIE przyspieszenie robót...
      • Gość: Anka Re: Po terminie!!! IP: 217.153.193.* 05.11.10, 16:39
        No właśnie też mnie śmiech ogarnął z tym pianiem o przedterminowym ukończeniu prac. Jak zwykle się spóźnili, a teraz chrzanią. Przed terminem to by było w sierpniu, kochani:)
        • Gość: Haha Re: Po terminie!!! IP: *.acn.waw.pl 05.11.10, 17:09
          Dokładnie, jest karygodne opóźnienie...
          • berkano8 Re: Po terminie!!! 05.11.10, 18:11
            termin na tablicach-30.09.2010:)
            zaiste,przedterminowe otwarcie
    • Gość: gizmo Otwierają, ale co? IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 18:47
      Chyba dużo poniżej oczekiwań. Płyty już nierówne, styki płyt, kostki i asfaltu skandalicznej jakości, mała architektura może lepsza niż zero ławek i kosze z betonu, ale to nie jest już standard europejskiej stolicy. Tak można remontować w Łapach, ale nie na SK. Niech HGW przetnie wstęgę, za rok będzie podpisywać kwity na remont.
      • Gość: hehe Re: Otwierają, ale co? IP: *.acn.waw.pl 05.11.10, 18:58
        Niech HGW przetnie wstęgę, za rok będzie podpisywać kw
        > ity na remont.

I o to chodzi.Po co wydać kase raz,jak można dwa razy.Firma funfla zarobi.
      • Gość: ja Re: Otwierają, ale co? IP: *.28.91.21.threembb.co.uk 05.11.10, 21:01
        do tego zwróćcie uwagę na to, że rynny nie mają porobionych odpływów, podmyje im tą kosteczkę tak samo jak podmyło płyty z lat 30stych. woda z rynien cieknie prosto na chodniki, a w polsce mamy jakieś 150 dni deszczowych w roku? na paryskiej wycieli większość drzew, przystanki poprzesuwali z d.u.p.y a latarnie świeca tak intensywnym światłem jakby to lądowisko było a nie spokojna ulica, w nocy bez zasłoniętych okien spać się nie da . pfff. niesmak i porażka. standard.
        • Gość: gizmo Re: Otwierają, ale co? IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 21:25
          Dobra uwaga, za "starej" Francuskiej był problem z woda - raczej nie odpływała. Dlatego mówię - za rok będzie powrót do przeszłości. Wybierzcie HGW koniecznie - bo ktoś inny będzie tylko zwalał na nią.

• Gość: burak Zasłonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 04:13
          >w nocy bez zasłoniętych okien spać się nie da

O ja! Serio! W mieście?!
          Jak u nas w Pikutkowie zainstalowali oświetlenie uliczne w '67, to gminny sklep z zasłonami (a trzeba było 4 km na piechtę) sprzedał więcej materiału niż w całym 20sto leciu międzywojennym!
          Więc, poniekąd, rozumiem twój ból kolego z miasta.

• Gość: ja Re: Zasłonki IP: *.28.216.96.threembb.co.uk 06.11.10, 14:30
            mieszkam na afrykańskiej nie mam w ogole zasłon w oknach, wiec się cmoknij. koleżanka z paryskiej też nie musiała zasłaniac okien na noc przez remontem. a propo twoich kompleksów: z miasta czy nie, nie ma znaczenia, wieśniactwo to stan umysłu kolego, wiec mi nie wyjeżdżaj z takimi szitowymi tekstami.
    • Gość: filut z Pragi Bufetowa wychodzi ze skory zeby poprawic pijar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 19:20
      Otwarcie miesiac przed terminem ktory jest juz trzy miesiace po terminie - cynizm Bufeciarni obliczona jest na mlodych pelikanow ktorzy lykaja takie guano jak astrachanski kawior

A po drugie - 22 lipca Bufetowej bedzie nas drogo kosztowac.

Patrzac na to co sie dzieje na Francuskiej szykuje sie powtorka z Dzwigowej albo i z wiaduktow nad Gdanskim - pierdzistolki hucznie otwieraja ulice a zaraz potem wychodzi smrod z niedorobek Bufeciarni
      • Gość: szatan brak sciezki to skandal IP: *.chello.pl 05.11.10, 21:42
        j.w.
      • antygronkowiec 25 mln. PLN utopione...głosujcie na waltzówę!!!! 05.11.10, 22:37
        czy można te babsko postawić pod jakimś trybunałem? a może od razu ją wykopać?
        • jlutekdu1 Re: 25 mln. PLN utopione...głosujcie na waltzówę! 05.11.10, 23:15
          NIE DA RADY ZBYCHO I RYCHO POMOGĄ!
      • Gość: filut z Pragi jak tam cygany K. na Pradze - jedynki mają? IP: *.chello.pl 06.11.10, 08:13
      • Gość: fakty i akty i wygrywa Hanka w I turze:) IP: *.chello.pl 07.11.10, 07:26
    • tomoleoncio Płyty chodnikowe... 06.11.10, 13:19
      Zobaczcie, jaki jest cyrk na rondzie Waszyngtona z płytami chodnikowymi... Nowe poprzycinane, żeby pasowały do połamanych starych... Ręce opadają. Salon to to nie jest.
      • antygronkowiec Re: Płyty chodnikowe... 06.11.10, 22:30
        dla waltzówy jest :-) Europa!
    • Gość: L O co wam prawie wszystkim chodzi? IP: 178.56.70.* 07.11.10, 08:35
      Problem polega na tym, ze ludzie w naszym miescie i na Mazowszu sa generalnie nienawykli do porzadku. W porownaniu do przecietnej wielkopolskiej wsi to posesje na Saskiej Kepie to obraz nedzy i rozpaczy. I nie pomoga tu zadne miliony, rowne chodniki i asfalt.
      Pojechac do zachodniej Polski i zobaczyc jak w sobote rano babcia zamiata czysta ulice przed swoim domem i podlewa kwiaty - bezcenne. Mam juz sporo lat i jestem pewny, ze takiego widoku na Mazowszu nie doczekam. Cala nadzieja w ludnosci naplywowej ale z Wielkoposki przyjezdza tu niewielu. Nie dziwie im sie :-(
      • Gość: ronin eee! bo tu burki ze wsch. ciągną:( IP: *.chello.pl 07.11.10, 14:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka