sasiadc 30.11.10, 02:12 Hej sąsiedzi mam pytanie. Czy u Was działają kaloryfery czy taki zaszczyt przy - 6 tylko mnie trafił ?:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
firefox73 Re: Ogrzewanie 30.11.10, 15:14 Witam, U mnie w budynku A na 3 piętrze działa .... Pozdrawiam Firefox73 Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_mikolaj Re: Ogrzewanie 02.12.10, 11:03 U mnie w C (13 piętro) działają, ale ... po interwencji konserwatora. Kaloryfery były doszczętnie zapowietrzone po lecie i nie działały. Teraz po odpowietrzeniu działają tak :) Polecam kontakt z konserwatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiadc Re: Ogrzewanie 15.12.10, 06:37 Dziękuję za odp. Okazało się że po legalizacji liczników czegoś tam nie włączono;) Teraz gra i buczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_mikolaj Re: Ogrzewanie 21.12.10, 19:37 Witaj ponownie, niekoniecznie huczy :) Do mnie jutro - po raz 3-ci tej zimy... - przyjeżdża konserwator i będzie odpowietrzał kaloryfery i dopuszczał wody do obiegu. Okazało się, że sąsiedzi z niższych pięter (mieszkam na 13, pion z oknami na Rzymowskiego) niepotrzebnie sami odpowietrzają swoje kaloryfery co sprawia, że woda do nas już nie dochodzi. Mam nadzieję, że to już ostatnia interwencja; aktualnie siedzę w domu ubrany w bluzy, itd., gdyż jest bardzo zimno i nieprzyjemnie. Kaloryfer jest włączony na 6, a "grzeje" jak na 1. A nad sobą mam dach. Proszę, aby sąsiedzi kontaktowali się z konserwatorem przed interwencją w grzejniki. Dziękuję :) Sąsiad. Odpowiedz Link Zgłoś