Dodaj do ulubionych

Wiosna w pełni, lato idzie a niektórzy forumowicze

20.04.04, 12:42
...jacys tacy potargani, niewyspani, pomieci, wygnieceni... Hejze do magla!!!
Obserwuj wątek
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 12:44
      Drogi Niechu, czy pomyslales, ze mnozac swe szampanskie watki spychasz na plan
      dalszy watki istotne, merytoryczne?
      • d.z Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 12:52
        Kiedyś nich bardzo protestował przeciwko pozostawieniu palmy w Warszawie na
        pewnym rondzie argumentując to miedzy innymi jej brzydotą, ja choć mam inne
        zdanie to jakoś nie zakładałem masy bzdurnych wątków by Jego wypowiedzi
        ośmieszyć.
        Kiedy ja napisałem o brzydocie niektórych balkonów to niech pozakładał masę
        wątków majacych na celu wyszydzenie tego co napisałem.
        Trudno. Widocznie tak musi być.
        Szkoda.
        • slodkoslony Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 12:55
          Ja również potępiam wywrotową i szPiegowską działalność kolegi Niecha.

• d.z Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 13:03
            slodkoslony napisał:

> Ja również potępiam wywrotową i szPiegowską działalność kolegi Niecha.
            >
            Bez przesady.
            Ja staram się idiotyzmów na forum specjalnych nie wypisywać (choć może ktoś to
            co czasem napisze za bzdet uznać).
            Co w takim razie głupiego lub idiotycznego było w wątku o tym, że na niektórych
            balkonach jest graciarnia i szpecą one wyglądem całe budynki?
            Dlaczego Straż Miejska jeździ sprawdzać prywatne posesje i wlepia mandaty tym,
            którzy zrobili tam graciarnie a inni mogą bezkarnie zagracać balkony?
            Dlaczego parę zagraconych balkonów może w sposób skuteczny zablokować lub dość
            poważnie obniżyć cenę komuś sprzedającemu w takim budynku mieszkanie?
            Myślałem, że zakłądając wątek "balkonowy" do jakiejs dyskusji pobudze innych na
            tym forum.
            Dostałem "po łapach" od niecha i tyle.
            • niech Murwa kac... 20.04.04, 13:06
              ...slepy jestes czy co? Ja tylko zalozylem alternatywne watki (bo problemow -
              jak wiesz - jest wiele). Ale za to co dzieje sie w twoim odpowiadasz ty sam. A
              czy to maja wina ze w twoim watku jest jak na maksymalnie zagraconym balkonie?
              W twoim oku jest nie belka ale podlady kolejowe jak stad do Szczecina!
              Przyganial kociol garnkowi! (starogarncarskie)
              • d.z Re: Murwa kac... 20.04.04, 13:08
                dobra:)
                przyjmuję argumentację "powiedzmy":)
              • niech Nie zgadzam sie! 20.04.04, 13:11
                Zadam przeprosin na forum! Albo zebrania specjalnej forumowej komisji!
                • slodkoslony Re: Nie zgadzam sie! 20.04.04, 13:17
                  Uważam że obaj Koledzy powinni przed ukonstytuowaniem Komisji przekazać
                  oświadczenia o stanie swoich balkonów !
                  • niech Re: Nie zgadzam sie! 20.04.04, 13:30
                    Mam trzy balkony w idealnym stanie - a na jednym z nich mam piekna kolekcje
                    roslin. No i co dezecie - przebijasz?
      • Gość: gacek antygazie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:53
        Czy miałeś na myśli wątki o wybijaniu szyb w Warszawie, przy okazji
        szczytu "niegopodarnego"? Opublikuj swój adres, jak u mnie wypadnie szyba, u
        ciebie wypadną dwie
        • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: antygazie! 20.04.04, 13:09
          Zaden z watkow dotyczacych protestu przeciwko szczytowi trzeciorzednych
          politykow za grube miliardy, ktore mozna by poswiecic dla dobra tego miasta nie
          postulowal wybijania szyb.
      • warzaw_bike_killerz Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 12:55
        Czy te merytoryczne, to o tym, ze jest demonstracja antyglobulkowcow w Borach
        Tucholskich 29 kwietnia, a pierwszego maja demonstruja antygumkowce na polach
        Grunwaldu broniac naszej ojczyzny przed najazdem Zydow, Masonow i inszego
        rycerstwa Europejskiego?
        • niech Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 13:02
          Nie mam zamiaru sie bronic bo nie zawinilem - vide historia forum W-wa. Chce
          tylko dodac ze 1. watkow o palmach bylo sporo a ja przyznaje sie najwyzej do
          10%. 2. nie osmieszam watku o balkonach - on mnie po prostu zainspirowal do
          zalozenia innych. 3. wiem doskonale ze dla niektorych majtki wiszace na
          balkonie sasiada moga byc powodem do zalozenia watku. Zyj i pozwol zyc innym -
          dla mnie wystarczajacym powodem sa dezetowe watki.
          PS. Kurcze, po co ja to pisze? Czuje sie jakbym zawedrowal na balon sasiadujacy
          z dezetowym.
    • Gość: AMATOR PIWA Re: Wiosna w pełni, lato idzie a niektórzy forumo IP: *.elpos.net 20.04.04, 16:27
      JEST WIOSNA CZŁUJE ZE ZYJE SIEDZE NA ŁAWCE I PIWO PIJE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka