niech 20.04.04, 12:42 ...jacys tacy potargani, niewyspani, pomieci, wygnieceni... Hejze do magla!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 12:44 Drogi Niechu, czy pomyslales, ze mnozac swe szampanskie watki spychasz na plan dalszy watki istotne, merytoryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 12:52 Kiedyś nich bardzo protestował przeciwko pozostawieniu palmy w Warszawie na pewnym rondzie argumentując to miedzy innymi jej brzydotą, ja choć mam inne zdanie to jakoś nie zakładałem masy bzdurnych wątków by Jego wypowiedzi ośmieszyć. Kiedy ja napisałem o brzydocie niektórych balkonów to niech pozakładał masę wątków majacych na celu wyszydzenie tego co napisałem. Trudno. Widocznie tak musi być. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 12:55 Ja również potępiam wywrotową i szPiegowską działalność kolegi Niecha. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 13:03 slodkoslony napisał: > Ja również potępiam wywrotową i szPiegowską działalność kolegi Niecha. > Bez przesady. Ja staram się idiotyzmów na forum specjalnych nie wypisywać (choć może ktoś to co czasem napisze za bzdet uznać). Co w takim razie głupiego lub idiotycznego było w wątku o tym, że na niektórych balkonach jest graciarnia i szpecą one wyglądem całe budynki? Dlaczego Straż Miejska jeździ sprawdzać prywatne posesje i wlepia mandaty tym, którzy zrobili tam graciarnie a inni mogą bezkarnie zagracać balkony? Dlaczego parę zagraconych balkonów może w sposób skuteczny zablokować lub dość poważnie obniżyć cenę komuś sprzedającemu w takim budynku mieszkanie? Myślałem, że zakłądając wątek "balkonowy" do jakiejs dyskusji pobudze innych na tym forum. Dostałem "po łapach" od niecha i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Murwa kac... 20.04.04, 13:06 ...slepy jestes czy co? Ja tylko zalozylem alternatywne watki (bo problemow - jak wiesz - jest wiele). Ale za to co dzieje sie w twoim odpowiadasz ty sam. A czy to maja wina ze w twoim watku jest jak na maksymalnie zagraconym balkonie? W twoim oku jest nie belka ale podlady kolejowe jak stad do Szczecina! Przyganial kociol garnkowi! (starogarncarskie) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Murwa kac... 20.04.04, 13:08 dobra:) przyjmuję argumentację "powiedzmy":) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Nie zgadzam sie! 20.04.04, 13:11 Zadam przeprosin na forum! Albo zebrania specjalnej forumowej komisji! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Nie zgadzam sie! 20.04.04, 13:17 Uważam że obaj Koledzy powinni przed ukonstytuowaniem Komisji przekazać oświadczenia o stanie swoich balkonów ! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nie zgadzam sie! 20.04.04, 13:30 Mam trzy balkony w idealnym stanie - a na jednym z nich mam piekna kolekcje roslin. No i co dezecie - przebijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek antygazie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:53 Czy miałeś na myśli wątki o wybijaniu szyb w Warszawie, przy okazji szczytu "niegopodarnego"? Opublikuj swój adres, jak u mnie wypadnie szyba, u ciebie wypadną dwie Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: antygazie! 20.04.04, 13:09 Zaden z watkow dotyczacych protestu przeciwko szczytowi trzeciorzednych politykow za grube miliardy, ktore mozna by poswiecic dla dobra tego miasta nie postulowal wybijania szyb. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 12:55 Czy te merytoryczne, to o tym, ze jest demonstracja antyglobulkowcow w Borach Tucholskich 29 kwietnia, a pierwszego maja demonstruja antygumkowce na polach Grunwaldu broniac naszej ojczyzny przed najazdem Zydow, Masonow i inszego rycerstwa Europejskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiosna w pełni, lato idzie a... 20.04.04, 13:02 Nie mam zamiaru sie bronic bo nie zawinilem - vide historia forum W-wa. Chce tylko dodac ze 1. watkow o palmach bylo sporo a ja przyznaje sie najwyzej do 10%. 2. nie osmieszam watku o balkonach - on mnie po prostu zainspirowal do zalozenia innych. 3. wiem doskonale ze dla niektorych majtki wiszace na balkonie sasiada moga byc powodem do zalozenia watku. Zyj i pozwol zyc innym - dla mnie wystarczajacym powodem sa dezetowe watki. PS. Kurcze, po co ja to pisze? Czuje sie jakbym zawedrowal na balon sasiadujacy z dezetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMATOR PIWA Re: Wiosna w pełni, lato idzie a niektórzy forumo IP: *.elpos.net 20.04.04, 16:27 JEST WIOSNA CZŁUJE ZE ZYJE SIEDZE NA ŁAWCE I PIWO PIJE Odpowiedz Link Zgłoś