20.01.11, 12:29
Goracy czas bo juz niedlugo trzeba wybierac szkoły. Zastanawiam się na szkoła na białobrzeskiej.
Wszystkie informacje jakie znalazlam na forum są juz dosc stare a zależy mi na aktualnych opiniach. Czy ktos z Was ma aktualnie dziecko w tej szkole w klasach 1-3? z gory dziekuje za opinie
Obserwuj wątek
    • joxanna Re: SP 61 13.07.11, 22:02
      Isia i co wybrałaś? Bo ja moją prawie 6latkę posyłam do 61. Popytałam i wyszło ok, ostatecznie przekonuje mnie basen i łyżwy w starszych klasach w charakterze wf. Przekonała mnie nauczycielka, która ma uczyć 1 klasę. Mocno trzymam kciuki, żeby jeszcze doszło kilku 6latków, bo na razie jest ich chyba tylko 17, reszta to będą 7latki.

Mam też już duże zarzuty. Najpierw miała być klasa samych 6latków - dyr zapewniała, że nie zrobi mieszanej klasy (ponoć wyłożyli się na mieszanej w pierwszym roku reformy). Potem na zebraniu miało być 14 6latków i 4 7latków. W poniedziałek. W środę było już 14+11. Trudno na coś się umówić z taką szkołą.

Ale - spróbuję:)
      • monias Re: SP 61 26.06.13, 00:15
        Jaka jest Twoja opinia o tej szkole z perspektywy tych 2 lat czy warto ?? jak z organizacją i bezpieczeństwem 6 latków , moje dziecko ma iśc za rok do szkoły jako 6 latek, jak liczne są klasy?
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka