kontotnok 02.02.11, 18:12 Witam. Jak wyglądają zarobki w Waszym mieście , bardzo proszę o odpowiedź (i napisać branżę oraz stanowisko). Z góry dziękuję, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUC Re: Zarobki w mieście Warszawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 18:44 Malo. Zdecydowanie ciagle za malo. Kazdy ci to powie. Niezaleznie od stanowiska. Wiec nie pakuj sie, nie przyjezdzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kontotnok Re: stop napływowi! 02.02.11, 19:39 U mnie.. hmm.. ale Polska to mój kraj, a miasta nazwali tylko po to byśmy mogli w jakiś sposób, administracyjnie, się mogli odnaleźć. Więc Warszawa jest również "moja" jaki i miasto, w którym mieszkam jest "Twoje" Nie zabronisz mi przyjechać do "Twojej" Warszawy, zacząć godnie zarabiać na życie, nie martw się, nie obniżę wartość najniższej pensji Warszawiaków, też jestem przekonana o swojej wartości i za "marne grosze" nie pójdę do pracy. A dlaczego wyjeżdżam ze swego miasta? Ponieważ u mnie jest prawie 10% bezrobocie, ponieważ z braku znajomości ja i wielu innych nie możemy znaleźć pracy.. A Ty jako mój rodak, z którym (sądzę,że w niedługim czasie) przyjdzie mi walczyć na wojnie(domowej lub nie)wolisz bym wyjechała na obczyznę czy umarła z głodu i braku dachu nad głową? Jednak Polska to zły naród. Ps. Rozumiem, że walczysz o swą pracę, ale skoro jest tyle ogłoszeń, to pracy u Was pod dostatkiem, chyba, że (ups) nie nadajesz się do żadnej... Miłego wieczoru życzę i z lekka dobrego serca dla drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: stop napływowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 22:10 no to ja sie nie dziwie, ze nie mozesz znalezc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zstrucki Re: stop napływowi! 04.02.11, 08:00 Spokojnie, są tu u nas też ludzie, którzy myślą inaczej. Zapraszam, pracy rzeczywiście jest dużo, ale też konkurencja niemała. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Nie sugeruj się ilością ogłoszeń 04.02.11, 09:37 kontotnok napisała: > Rozumiem, że walczysz o swą pracę, ale skoro jest tyle ogłoszeń, to pracy u > Was pod dostatkiem, Nie sugeruj się ilością ogłoszeń. Po "wyżęciu" ogłoszeń z samym numerek komórki lub e-adresem na onecie czy innej wp, ofert 'pracy' na zasadzie własnej działalności gospodarczej, zakamuflowanej i nie zakamuflowanej bezsensownej akwizycji i ofert dla "koleżanek na prywatkę" zostaje ich niewiele więcej niż w innych miastach. Tak na marginesie: > Jednak Polska to zły naród. Polska to kraj a nie naród. Może miałaś na myśli Polaków? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfajet-777 Re: stop napływowi! 10.02.11, 09:14 Gość portalu: sky napisał(a): > siedź u siebie Dokładnie !!! Tu i tak jest tłok , a przez takich jak Ty zarobki spadają ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulakasia Re: stop napływowi! 11.02.11, 22:51 Boisz się konkurencji? Ja nie. Konkurencja motywuje mnie do rozwoju a nie do użalania się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zarobki w mieście Warszawa. IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 00:11 Desant z Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zarobki w mieście Warszawa. IP: *.cli.nitronet.pl 04.02.11, 10:30 Ale mnie rozwaliłeś!! Stanowiska, pensje??? Człowieku, takie informacje są prywatne i nikt ci nie będzie się z tego na forum spowiadał!! Odpowiedz Link Zgłoś
kredycik-i-wio Re: Zarobki w mieście Warszawa. 10.02.11, 12:21 kopacz rowów - 26500 netto :D Odpowiedz Link Zgłoś
janzczikago Re: Zarobki w mieście Warszawa. 12.02.11, 11:36 U mnie w Czikago to ja dostaje 4000$ renty inwalickiej bo kiedym ukladal chodniki w miescie to mnie plyta otciela dwa palce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Zarobki w mieście Warszawa. IP: *.aster.pl 13.02.11, 16:45 Jedno wam powiem - pieprzycie aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek 7500 brutto IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 20:50 7500 brutto, większość odkładam, mało potrzebuję i mało wydaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faga Re: Zarobki w mieście Warszawa. IP: 178.73.48.* 13.02.11, 21:56 nauczyciel na start 2500 Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Zarobki w mieście Warszawa. 14.02.11, 15:21 Poszukaj w zestawieniach o wynagrodzeniach jak to wygląda. Na forum raczej nie uzyskasz takiej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś