Dodaj do ulubionych

Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 14:32
a ile ta Pani zapłaciła za artykuł w gazeta.pl, że aż tak uroczo opisują ta kawiarenkę. Bo ja chciałem artykuł ale mój sklep mięsny nie był uroczy
Obserwuj wątek
    • Gość: emil Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 21:33
      dlaczego kawiarnia jest otwarta tylko do 19.00?
    • Gość: halina Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.02.11, 12:00
      Znam te kawiarnie, ale po zmianie właściciela w zeszłym roku bardzo się zmieniła i kafejka ... na niekorzyść . wszystko niesamowicie drogie, kawa cienka.... Juz tam nie chodzę ,
    • Gość: O! kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.02.11, 12:11
      Ta pani jest bardzo nieszczera - - na Chłodnej byłą JUŻ ISTNIEJACA KAWIARNIA PO PROSTU CAFE i ta pani - obecna właścicielka wcale tego nie wymyslała, tylko zmieniła nieco wnętrze ta to obecne - mdłe i bez wyrazu. KAWIARNIA ZOSTAŁĄ STWORZONA WCZEŚNIEJ, więc nie wiem po co to mydlenie oczu , że odrazu pomyślała, że tam może być kawiarnia , skoro kawiarnia - bistro tam juz była wcześniej .
      To dowód na to jak media potrafią manipulować
    • Gość: Agnieszka Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: 178.73.48.* 01.03.11, 16:58
      faktycznie bardzo miło i smacznie.
      Byłam z rodziną na sobotnim obiedzie. Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Cena też bardzo przystępna.
      Pyszna kawa i ciasta domowego wypieku. Wpadnę jeszcze w tygodniu aby spróbować kanapki no i ponownie wypić pyszną kawę.
    • Gość: Jerzy. Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.11, 20:14
      [sonda=]
      [/sonda]Trafilem do te4j kawiarni przypadkiem. Musze przyznac .ze bardzo dobrze pojadlem i poczulem sie tam calkiem przjemnie. Niektore rzeczy , ktora zamowilem zaskoczyly mnie atrakcyjnoscia zestawu a przystepna cena. Podobnie jak atmosfera i zyczliwosc personelu. Jeszce powtorze wizyte.
    • Gość: miłośniczka Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 15:11
      Złożyło się tak, że znam historię po prostu cafe i bardzo przykro czytać mi niepochlebne komentarze. To prawda, ż kawiarnia została odkupiona, ae obecna właścicielka nigdzie się tego nie wypiera! Spodobało jej się miejsce, ulepszyła je i widać efekty! Miałam okazję odwiedzić to miejsce dwa razy i nie zawiodłam się. Pyszna kawa, makaron i ciasta i przede wszystkim niezwykle uprzejma obsługa! Szczerze polecam!
    • Gość: julia Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 15:22
      Na weekendowym obiadku byłam już tam dwa razy, chociaż mieszkam aż na pradze (ale dojazd jest całkiem dobry bo jadę tam bezpośrednio tramwajem 24 lub 22). jedzenie jest naprawdę super, duży wybór i przystępne ceny, nawet jak na uczniowską kieszeń.
    • Gość: obserwator Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 20:30
      hehehehehehehe to chyba żart, że jeżdzisz na wole aż z pragi .. (dobrze , że nie z czeskiej) ,szczególnie gdy ten lokal otwarty jest do 19.00 . może się jeszcze z lekcji urywasz, żeby zjeść kanapkę po '' przystępnej'' cenie - 12 zł??? .
      Pewnie z wołomina i pruszkowa też tam specjalnie jeżdzą z wywyieszonym ozorem po pracy heheheh. Może uwierzyłbym te brednie , gdyby chodziło o lansiarską szparkę czy szpulkę - tam snoby i szpanerzy są w stanie dojechać i z końca warszawki...
      Ostatnie trzy komentarzae przed twoim świadczą o ściemie - każdy koment używa słowa ''przystępna'' ciekawy zbieg okoliczności co?
      Jak przystępną ceną za kanapkę jest 12 zł a za sałatkę prawie 20 zł, to rzeczywiście bardzo ''przystępne'' na ucznioowską kieszeń .Pewnie walą tam tłumy z pobliskich szkół Ciekawe który uczeń może pozwolić sobie na takie wydatki -ściema i usilna próba reklamy
    • Gość: Łakomczuch Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.aster.pl 09.03.11, 20:49
      Po prostu cafe obserwuję i odwiedzam od początku istnienia, bo pracuję w sąsiednim biurowcu.
      Bardzo miłe miejsce. Pyszne dania lunchowe - zawsze świeże i urozmaicone, bardzo sprawna i mila obsługa i pyszna kawa. Teraz bardzo ładny wystrój i dobry nastrój sprzyja plotkom i spotkaniom towarzyskim " po pracy". No i te pyszne ciasta. Szczerze polecam ciasto czekoladowe i makowe. Dobrze że taka kafejka istnieje i warto ją odwiedzać.
    • Gość: wątpię Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.03.11, 12:20
      łakomczuchu w całej swojej wykwintnej wypowiedzi, namaszczonej, wymuskanej i dopieszczonej, jak pismo do premiera zapomniałeś dodać, że ceny są ''przystępne''...No co ...czyżby cena za kawę taka sama jak w przereklamowanym Coffee Heaven nie była przystępna?
    • Gość: Bywalec Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 13:14
      Do Po Prostu Cafe wpadam raz w tygodniu. Bardzo smaczne naleśniki z owocami. Do aromatycznej kawy polecam ciasto makowe, pycha. Miło tam przy dobrej muzyce poczytać gazetę. Polecam.
    • Gość: agnieszka Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: *.aster.pl 16.03.11, 19:32
      do kawiarni PO PROSTU wpadłam ponownie. Widać że się prężnie rozkręca. A może to nadchodząca wiosna powoduje że więcej osób wpada po pracy na kawę i ciastko!!!
      Bardzo smaczne tortille i pyszna kawa. Gorąco polecam. Bardzo fajna muzyka!!!
      • Gość: Katarzynka Re: Nowa kawiarnia z widokiem na Chłodną IP: 178.73.48.* 17.03.11, 12:08
        Muszę się zgodzić z Agnieszką. Ta kawiarnia jest miejscem, w którym można się odprężyć w wolnym czasie oraz smacznie najeść :)
        To nie prawda, że ceny są wysokie, w coffee heaven jest drożej, może nie wiele, ale niech Obserwator wstąpi do Starbucksa lub inncyh warszawskich kawiarni i porówna ceny. W Po Prostu Cafe można zjeść niedrogi i smaczny lunch. bo 9 zł za dość sporą porcję pierogów ze szpinakiem czy 13 za naleśnika z gorgonzolą i gruszką to nie jest dużo :]
        Kawiarnia jest bardzo nowoczesna! darmowy internet, koce, super muzyka i bardzo ciekawe menu. Takich miejsc brakuje w naszym mieście, a juz na pewno na Woli :)

Dziś przyszłam pierwszy raz, zamówiłam smoothies 'strawberry kiss' i tortille z mozzarellą. Jestem bardzo zadowolona (żeby nie powiedzieć zachwycona :P) i na pewno będę tu częściej wpadać!!
        Szczerze polecam, Kasia ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka