Dodaj do ulubionych

Nie słyszy od urodzenia. Grozi jej deportacja n...

IP: *.Router.Korbank.pl 04.03.11, 10:21
Prawo jest prawem. Nie spełniają warunków do pozostania - bye na Kaukaz.
Obserwuj wątek
    • niepokojacy Polska nie moze byc przechowalnia obcych kalek 04.03.11, 10:50
      Jestesmy biednym krajem.Nie stac nas na przyjmowanie i utrzymywanie kalek z Europy.
      • Gość: Roslina Re: Polska nie moze byc przechowalnia obcych kale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 10:56
        wkurza mnie jak slysze..... przybledy na Kaukaz, nie mamy kasy, w Polsce tez sa biedni.... Jestescie hipokrytami. Zapomnialo sie, jak sie jezdzilo do Reichu, Anglii, Holandii czy USA? Jestesmy chyba jedynym krajem, ktory ma az tak wielki odsetek emigracji. Kazdy albo byl sam, albo ma kogos z rodziny, kogos kto dorobil sie na saksach albo juz zostal zagranica i podsylal paczuszki. Moze tak nie jest? Teraz troche sie odkulismy, stac nas na wiecej i mozemy pomiatac slabszymi? Jestescie smieszni, pewnie 99% z was to katolicy.... Co mowi wasza religia o pomaganiu biednym i slabszym?
      • kultureprofessoren Brawa dla Instytutu! 04.03.11, 11:09
        "Niepokojący" kliknąłem Twój post do kosza, bo jest naprawdę poniżej pewnego poziomu. Mniej egotyzmu, a więcej empatii. Postaw się na miejscu tej rodziny.
        Jeśli idzie o mnie, to się bardzo cieszę, i nawet jestem mile zaskoczony, że znalazł się ktoś, kto pomógł tej dziewczynce i jej rodzinie. Świetna robota.
        Trochę odmienne perypetie miała ostatnio rodzina z Mongolii w Krakowie, ale tam też wszystko dobrze się skończyło.
        --
        • Gość: Karol Re: Brawa dla Instytutu! IP: *.suwalki.vectranet.pl 04.03.11, 11:31
          Chcesz pomagać proszę bardzo. Ale nie z budżetu. Załóż fundację i pomagaj do woli. Zobaczymy ilu takich radosnych jak Ty się znajdzie aby dzielić się swoją kasą.
    • tomjani Za przezydenturty Lecha Kaczyńskiego... 04.03.11, 11:03
      ...taka dePOrtacja byłaby nie do POmyślenia.
    • Gość: Krzysiek Nie słyszy od urodzenia. Grozi jej deportacja n... IP: *.181.117.38.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.11, 11:19
      Gościu co pisze osaksach guzik wiesz nigdzie na zachodzie nas nie przyjmowano z otwartymi rękoma większy odsetek jest wydalonych niż tych co się dorobili. Każdy kraj jak może chroni soją suwerenność tylko unas obcy ma więcej praw i obchodzą się z nim jak z jajkiem niż Polak. Ciekawe ile polskie dziecko musiało by się naczekać na miejsce w takim internacie i szkole ile rodzice musieli by przejść procedur i jeszcze dać w łapę . Szkoda też że gazety nie piszą o codziennych napadach i rozbojach ludności kaukazu przybyłej do polski . Polacy to dziwny kraj nie uczą się na błędach niemców czy francuzów . Wpełni poieram decyzje urzędu i mam nadzieję że będzie coraz więcej takich decyzji i wcale to nie oznacza że jesteśmy nietolerancyjni
    • kaminskimateusz CO TO ZA KRAJ! 04.03.11, 11:24
      To jest mój kraj? Który karze wracać do nieludzkich warunków naszym pobratymcom ? Nie wierzę. Co na to prezydent Polski?
      Nie rozumiem. To już kolejny przypadek mieszania ludzi z błotem w ostatnim czasie przez nasze władze.
      • tomjani Re: CO TO ZA KRAJ! 04.03.11, 11:27
        kaminskimateusz napisał:

> To jest mój kraj? Który karze wracać do nieludzkich warunków naszym pobratymcom
        > ? Nie wierzę. Co na to prezydent Polski?

Pewnie gapi się w żyrandol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka