jadefish 29.04.04, 23:04 wlasnie przypadkowo odkrylem ten watek. Bylem na Sadybie ostati raz w 94 roku. Szczeka by mi odpadla napewno teraz. Co sie w koncu stalo z Sadybianka? Rysio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michamina Re: Witam krajanow z Sadyby! 30.04.04, 01:17 Witaj, widywałam cię ostatnio na buddyzmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish Re: Witam krajanow z Sadyby! 30.04.04, 04:09 czesc michamina! mieszkasz na sadybie/czerniakowie? opowiedz cos o sadybie... Odpowiedz Link Zgłoś
michamina Re: Witam krajanow z Sadyby! 02.05.04, 18:52 jadefish napisał: > mieszkasz na sadybie/czerniakowie? opowiedz cos o sadybie... Mieszkam na Sadybie, a co mam Ci opowiedzieć? Dziś słyszałam w nocy słowika, jaśminy kwitną, teraz na bzy czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Witam krajanow z Sadyby! 03.05.04, 22:17 A ja wczoraj jezdzilam wokol basenow a przy sciezce wiodacej na Siekierki zauwazylam pastwisko z kozami albo owieczkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
michamina Re: Witam krajanow z Sadyby! 03.05.04, 22:47 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > A ja wczoraj jezdzilam wokol basenow a przy sciezce wiodacej na Siekierki > zauwazylam pastwisko z kozami albo owieczkami :) Tam są owce i stadnina koni (specjalizująca sie w hipoterapii), a wszystko to pod szyldem jakiejś agencji reklamowej (tak było przynajmniej kilka lat temu). Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish Re: Witam krajanow z Sadyby! 04.05.04, 04:06 > Tam są owce i stadnina koni (specjalizująca sie w hipoterapii) ale owce to chyba do jakiejs innej terapii? he he! Odpowiedz Link Zgłoś
michamina Re: Witam krajanow z Sadyby! 04.05.04, 08:54 jadefish napisał: > ale owce to chyba do jakiejs innej terapii? Owce mają niejasne przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Witam krajanow z Sadyby! 06.05.04, 13:29 A gdzie Ty mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish Re: Witam krajanow z Sadyby! 06.05.04, 21:12 > A gdzie Ty mieszkasz? obecnie na zachodnim wybrzezu u$a, przedtem kolo komisariatu na Sadybie... chodzilem do podstawowki 115... byly wszedzie otwarte pola, a teraz juz niema :( Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka USA :) 06.05.04, 23:26 Ojej, a ja Cie zapraszalam tutaj ! :) Myslalam, ze jestes w Warszawie :) Pola mamy caly czas :) Jak bylam ostatnio na rowerze (na polu za klasztorem Bernardynow) to widzialam kuropatwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish sadyba 07.05.04, 00:57 Czesc narysuj, > Pola > mamy caly czas :) tych kolo mojego domu juz niema Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Stare tunele ?! 07.05.04, 10:56 Jestes pewny, ze druty wysokiego napiecia maja taki wplyw na rozwoj dziecka w lonie matki? Pod klasztorem Bernardynow sa tunele?! Byles w nich? Mow szybko! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish Re: Stare tunele ?! 08.05.04, 20:44 narysuj.mi.baranka napisała: > Jestes pewny, ze druty wysokiego napiecia maja taki wplyw na rozwoj dziecka w > lonie matki? nie :) > Pod klasztorem Bernardynow sa tunele?! Byles w nich? Mow szybko! :) Niewiem czy mysle o tym samym klasztorze... po drodze do Ursynowa chyba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka Re: Witam krajanow z Sadyby! 07.05.04, 13:32 O rany. Jak miło przeczytać, że ktoś jest ze 115. Ja też tam chodziłam, do 1987 roku(wtedy skończyłam ósmą klasę). Jest ktoś z tych lat? Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish Re: Witam krajanow z Sadyby! 08.05.04, 20:45 ja bylem wtedy chyba w szostej ikropka napisała: > O rany. Jak miło przeczytać, że ktoś jest ze 115. Ja też tam chodziłam, do 1987 > > roku(wtedy skończyłam ósmą klasę). Jest ktoś z tych lat? Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Jest to wrecz forum a nie tylko watek :) 02.05.04, 13:12 Witaj. Najprostrzy sposob to zrewidowac swe wspomnienia przyjezdzajac do nas na wycieczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish Re: Jest to wrecz forum a nie tylko watek :) 03.05.04, 23:35 > Witaj. Najprostrzy sposob to zrewidowac swe wspomnienia przyjezdzajac do nas > na wycieczke:) Czesz gggnu, A to fakt, chodz niestety narazie niemoge. Ale mam taki plan :)! Odpowiedz Link Zgłoś