Gość: lotnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 07:20 I bardzo dobrze! W d()pie mam pokazy lotnicze, które paraliżują ruch na trasie KRAJOWEJ. Beznadziejna organizacja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Punkt G Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 07:45 Raczej świat ma ciebie w d()pie, i dlatego się tak napinasz w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro_Test Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.11, 07:58 Koniec bo na miejscu lotniska stanie centrum handlowe. Warunki i decyzje s już prawdopdobnie wydane. Więcej można się dowiedzieć w UG Wiązowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 09:08 haha czopek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 09:10 Raczej ciebie, bo mnie to cieszy, że nie będzie tego badziewnego pikniku. Jest po mojej myśli, więc wygrywam - pompuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.146.145.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 19:36 F... off Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Idźcie do kościoła b(ó)raki... tylko one w Polsce 14.04.11, 08:09 mają się dobrze... Zastrzeżenie: jesteście bóraki a nie buraki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek będzie supermarket..i nie bedzie lotniska.. IP: 80.50.231.* 14.04.11, 08:49 Już od dawna wiadomo było, że tegoroczny piknik się nie odbedzie..lotnisko bedzie zlikwidowane i ku uciesze motłochu powstanie kolejne centrum handlowe.. trudno, trzeba będzie się kopsnąć do Radomia na pokazy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: będzie supermarket..i nie bedzie lotniska.. IP: *.toya.net.pl 14.04.11, 09:27 > trudno, trzeba będzie się kopsnąć do Radomia na pokazy:) w Radomiu większe atrakcje, pokazy odbywają się co prawda co dwa lata ale w programie zawsze mamy katastrofę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dc Re: będzie supermarket..i nie bedzie lotniska.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 23:52 głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
land.for.sale Re: będzie supermarket..i nie bedzie lotniska.. 25.05.11, 18:46 Tutaj informacja w Gazecie Prawnej Odpowiedz Link Zgłoś
balbin79 Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G 14.04.11, 09:08 Bylem 2 razy chyba..i o ile pierwszy raz sprawil mi frajde...nastepny juz nie. koszmarny dojazd, korki, zatloczone autobusy, bilety stosunkowo drogie jak na to co prezentowano.. poza ogladaniem 'zabytkowych' samochodow, samoltow-nuda, co rok to samo.. fajnie by bylo jakby taki piknik w goraszce udalo sie polaczyc jakos z czyms takim jak chociaz red bull air show..lub podobna impreza- cos nowszego z jajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Show Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 09:14 Zapraszam na Air Show do Radomia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: festus Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: 178.73.49.* 14.04.11, 09:14 Szkoda, teraz z imprez plenerowych zostało nam tylko Krakowskie Przedmieście. Ale jeśli dzięki temu uda się ocalić coś od zapomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 09:37 No i bardzo dobrze. Regularnie jakaś katastrofa i ktoś ginął, a motłoch jechał tam właśnie z nadzieją że to zobaczy. Oczywiście o wypadkach nie ma w tekście słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 72pp Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:05 Tak dla ścisłości , wypadki to były w Radomiu a nie w Góraszce, więc o czym ktoś miał pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.146.145.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 19:38 Co ty k... wiesz o katastrofach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.aster.pl 14.04.11, 09:37 Żaden szok. Te pikniki były miłe i sympatyczne i warto było tam jechać 10 lat temu. od jakiegoś czasu zrobiła się to impreza dla zaproszonych gości Królika. Natomiast zwykły szary obywatel przyjeżdzający z rodziną stał się złem koniecznym którego zadaniem było tylko zapłacenie za bilet. a potem najlepiej wyjazd do domu aby nie przeszkadzać w zabawie zaproszonym gościom , siedzącym w ogrodzonych ogródkach, nie stojącym w kilometrowych kolejkach do wszystkiego i nie przeciskającym się w tłumie. Dobrze,że się to skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem raz Drogie bilety, nędzny dojazd, zawsze to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 09:45 Na rozrywkę lotniczą można lepiej wydać pieniądze niż w Góraszce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: 151.88.22.* 14.04.11, 09:51 Fanów lotnictwa zapraszam na PIKNIK LOTNICZY W PŁOCKU ;-) www.lotniczyplock.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aerobat z punktu widzenia uczestnika wygląda to.... 14.04.11, 09:55 .... nieco inaczej. Brak ubezpieczeń, brak obiecywanych zwrotów za paliwo - impreza na koszt uczestników. Nie mówiąc o innych "drobiazgach" finansowych. (A podobno tylko pierwszy milion.... ... no i jeszcze stodziewiątkę - tym, co znaleźli wrak) Supermarket? Czyżby zbiórka funduszy na kaucję dla Michałka? Bez obaw, prawdopodobnie za rok (chyba, że sponsorzy dopiszą) - prawdziwa lotnicza impreza w pobliżu Warszawy. Bez pana N.jako organizatora. Jako gość - zawsze będzie mógł przylecieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G 14.04.11, 10:03 @lotnik - oj, pielgrzymki tez paraliżują ruch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b0b Wielka szkoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:14 Byłem tak kilka razy, najczesciej ze znajomymi. W tym roku chcialem zabrac tam syna. Moze po prostu trzeba przemyslec organizacje od nowa i nieco zmienic program zeby przyciagnac ludzi. Jak zawsze chodzi o pieniadze, a Goraszka dawala mozliwosci zarobienia ich jeszcze wiecej przy wprawadzeniu paru zmian. Jak by nie patrzec byla to jedyna w swoim rodzaju impreza i daleko trzeba by jechac na podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:15 Dla fana lotnictwa to żaden szok. Już od dawna wiadomo że zeszłoroczne pokazy są ostatnie. Chyba nawet ktoś o tym mówił podczas imprezy, Niemczycki chyba? Widać że artykuł fan lotnictwa raczej nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefen Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.europe.hp.net 14.04.11, 10:38 Niemczycki sprzedał teren za symboliczną bańkę i teraz będziemy latać na promocje i wyprzedaże w nowym M1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww bedzie ikea... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:40 sciema jedna wielka.. za niedlugo rozpocznie sie budowa ikei bo przeciez lotnisko zostalo sprzedane i po okolicy krazy informacja od kilku miesiecy ze beda tam drugie janki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.pools.arcor-ip.net 14.04.11, 10:46 zapraszamy do Płocka na pokazy 18-19 czerwiec blisko i warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latawiec Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.143.163.91.rev.kbt.pl 14.04.11, 12:24 szkoda czy nie, prawda jest taka że z mojego punktu widzenia formuła imprezy się wyczerpała i dobrze, że kończą teraz a nie reanimują trupa przez kolejne lata. co do lotniska i jego przyszłości to nie wiem czy sprzedane czy nie ale nic się tam nie dzieje ( w sensie budowlanym) więc chyba w 2011 imprezę jeszcze można było zrobić. bywałem tam i jako zwykły widz i jako uczestnik i powiem, że od strony organizacyjnej była to całkiem niezła impreza, a to że korki i ścisk no to chyba wina infrastruktury jaką mamy w naszym kochanym kraju oraz naszej mentalności - każdy musi jechać własnym samochodem mimo że jest podstawiony darmowy autobus. tak czy siak nie ma się co ciśnieniować skoro to i tak już przeszłość Odpowiedz Link Zgłoś
jszania Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G 23.04.11, 14:57 Gość portalu: latawiec napisał(a): > bywałem tam i jako zwykły widz i jako uczestnik i powiem, że od strony organiza > cyjnej była to całkiem niezła impreza, a to że korki i ścisk no to chyba wina i > nfrastruktury jaką mamy w naszym kochanym kraju oraz naszej mentalności - każdy > musi jechać własnym samochodem mimo że jest podstawiony darmowy autobus. jechales kiedykolwiek tam autobusem? bo ja raz tak, udalo mi sie wsiasc. wiecej nie probowalem. nie wiesz to nie p.....l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr P. Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.146.120.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 12:26 Szanowny Panie Redaktorze ! /do red. Grzegorza Lisickiego - autora tekstu/ Cytuję: "Można było obserwować ...- ... dziesiątki innych samolotów, w tym wydobytego z dna jeziora, doskonale zachowanego egzemplarza niemieckiego myśliwca Messerschmitt Bf-109." Co to za język i gdzie go uczą? Dziwnie podobny do polskiego, ale ta "...zapierająca dech w piersiach..." rekcja czasownika! pozdrawiam PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emnit Do 25. sierpnia 1988 roku.... IP: *.vdr.de 14.04.11, 13:01 pokazy lotnicze byly w Niemczech tez wielka atrakcja. Ostatni z nich zgromadzil ok 350.000 ludzi. To bylo w Ramstein na poludniu Niemiec. 70 z nich zginelo ok. 1000 zostalo rannych (w wiekszosci poparzonych). Od tego czasu jest koniec z tymi widowiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gs Re: Do 25. sierpnia 1988 roku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 23:16 O RLY? To znaczy, ze chyba Berlin nie leży w Niemczech, bo nie dalej jak w czerwcu zeszłego roku byłem na podberlińskim lotnisku Schonefeld na jednych z większych w Europie targów i pokazów lotniczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mjk Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.unknown.vectranet.pl 14.04.11, 13:26 Jaki szok???? Już od dawna zanosiło się na to i w kręgach fanów lotnictwa o tym mówiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... 14.04.11, 14:34 Ach jak mi przykro Mieszkam ok 1 m od Góraszki i przez te dwa pokazów uszy mi więdły od ryku silników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasic Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 14:54 spoko, teraz będą więdły nonstop jak zrobią centrum handlowe, wraz z pobudka o 4 (dostawy) i pięknymi zapachami całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.146.145.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 19:51 O czym ty k... piszesz bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 00:31 ajajaj biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welarg Re: Takie pikniki trzeba organizować co kilka lat. IP: 148.81.254.* 14.04.11, 16:09 Np. konferencje tematyczne organizuje się co kilka lat, bo co roku trudno o nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcat Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.warszawa.mm.pl 14.04.11, 16:29 jestem fanem oldtimerów tu pierwszy raz zobaczyłem spitfire'a, DC-3 Dakota, corsaira na własne oczy w locie. Faktycznie dojazdy to był koszmar ale dla warszawiaka zawsze bliżej niż do Radomia czy Płocka. Zapowiadane samoloty nie zawsze docierały na imprezę. Atmosfera z roku na rok coraz bardziej piknikowa ale ogólnie będę tęsknił. Dziękuję panu Niemczyckiemu i wszystkim współtwórcom za wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.146.145.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 19:35 Pedał Odpowiedz Link Zgłoś