Dodaj do ulubionych

Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 07:20
I bardzo dobrze!

W d()pie mam pokazy lotnicze, które paraliżują ruch na trasie KRAJOWEJ.

Beznadziejna organizacja!
Obserwuj wątek
    • Gość: Punkt G Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 07:45
      Raczej świat ma ciebie w d()pie, i dlatego się tak napinasz w internecie
      • Gość: Pro_Test Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.11, 07:58
        Koniec bo na miejscu lotniska stanie centrum handlowe. Warunki i decyzje s już prawdopdobnie wydane. Więcej można się dowiedzieć w UG Wiązowna.
      • Gość: emerytka Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 09:08
        haha czopek
      • Gość: lotnik Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 09:10
        Raczej ciebie, bo mnie to cieszy, że nie będzie tego badziewnego pikniku.

Jest po mojej myśli, więc wygrywam - pompuj się!

• Gość: ? Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.146.145.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 19:36
          F... off
    • miroo Idźcie do kościoła b(ó)raki... tylko one w Polsce 14.04.11, 08:09
      mają się dobrze...

Zastrzeżenie: jesteście bóraki a nie buraki...
    • Gość: bartek będzie supermarket..i nie bedzie lotniska.. IP: 80.50.231.* 14.04.11, 08:49
      Już od dawna wiadomo było, że tegoroczny piknik się nie odbedzie..lotnisko bedzie zlikwidowane i ku uciesze motłochu powstanie kolejne centrum handlowe..

trudno, trzeba będzie się kopsnąć do Radomia na pokazy:)
      • Gość: xxx Re: będzie supermarket..i nie bedzie lotniska.. IP: *.toya.net.pl 14.04.11, 09:27
        > trudno, trzeba będzie się kopsnąć do Radomia na pokazy:)

w Radomiu większe atrakcje, pokazy odbywają się co prawda co dwa lata ale w programie zawsze mamy katastrofę :(
        • Gość: dc Re: będzie supermarket..i nie bedzie lotniska.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 23:52
          głupie.
          • land.for.sale Re: będzie supermarket..i nie bedzie lotniska.. 25.05.11, 18:46
            Tutaj informacja w Gazecie Prawnej
    • balbin79 Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G 14.04.11, 09:08
      Bylem 2 razy chyba..i o ile pierwszy raz sprawil mi frajde...nastepny juz nie.
      koszmarny dojazd, korki, zatloczone autobusy, bilety stosunkowo drogie jak na to co prezentowano..
      poza ogladaniem 'zabytkowych' samochodow, samoltow-nuda, co rok to samo..
      fajnie by bylo jakby taki piknik w goraszce udalo sie polaczyc jakos z czyms takim jak chociaz red bull air show..lub podobna impreza- cos nowszego z jajem
    • Gość: Air Show Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 09:14
      Zapraszam na Air Show do Radomia ;-)
    • Gość: festus Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: 178.73.49.* 14.04.11, 09:14
      Szkoda, teraz z imprez plenerowych zostało nam tylko Krakowskie Przedmieście. Ale jeśli dzięki temu uda się ocalić coś od zapomnienia...
    • Gość: Jasio Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 09:37
      No i bardzo dobrze. Regularnie jakaś katastrofa i ktoś ginął, a motłoch jechał tam właśnie z nadzieją że to zobaczy. Oczywiście o wypadkach nie ma w tekście słowa.
      • Gość: 72pp Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:05
        Tak dla ścisłości , wypadki to były w Radomiu a nie w Góraszce, więc o czym ktoś miał pisać.
      • Gość: ? Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.146.145.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 19:38
        Co ty k... wiesz o katastrofach?
    • Gość: j Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.aster.pl 14.04.11, 09:37
      Żaden szok. Te pikniki były miłe i sympatyczne i warto było tam jechać 10 lat temu. od jakiegoś czasu zrobiła się to impreza dla zaproszonych gości Królika. Natomiast zwykły szary obywatel przyjeżdzający z rodziną stał się złem koniecznym którego zadaniem było tylko zapłacenie za bilet. a potem najlepiej wyjazd do domu aby nie przeszkadzać w zabawie zaproszonym gościom , siedzącym w ogrodzonych ogródkach, nie stojącym w kilometrowych kolejkach do wszystkiego i nie przeciskającym się w tłumie. Dobrze,że się to skończyło
    • Gość: byłem raz Drogie bilety, nędzny dojazd, zawsze to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 09:45
      Na rozrywkę lotniczą można lepiej wydać pieniądze niż w Góraszce
    • Gość: Kriss Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: 151.88.22.* 14.04.11, 09:51
      Fanów lotnictwa zapraszam na PIKNIK LOTNICZY W PŁOCKU ;-) www.lotniczyplock.pl/
      Pozdrawiam
    • aerobat z punktu widzenia uczestnika wygląda to.... 14.04.11, 09:55
      .... nieco inaczej.
      Brak ubezpieczeń, brak obiecywanych zwrotów za paliwo - impreza na koszt uczestników.
      Nie mówiąc o innych "drobiazgach" finansowych. (A podobno tylko pierwszy milion....
      ... no i jeszcze stodziewiątkę - tym, co znaleźli wrak)
      Supermarket? Czyżby zbiórka funduszy na kaucję dla Michałka?
      Bez obaw, prawdopodobnie za rok (chyba, że sponsorzy dopiszą) - prawdziwa lotnicza
      impreza w pobliżu Warszawy. Bez pana N.jako organizatora. Jako gość - zawsze będzie
      mógł przylecieć.....
    • symbolique Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G 14.04.11, 10:03
      @lotnik - oj, pielgrzymki tez paraliżują ruch!
    • Gość: b0b Wielka szkoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:14
      Byłem tak kilka razy, najczesciej ze znajomymi. W tym roku chcialem zabrac tam syna. Moze po prostu trzeba przemyslec organizacje od nowa i nieco zmienic program zeby przyciagnac ludzi. Jak zawsze chodzi o pieniadze, a Goraszka dawala mozliwosci zarobienia ich jeszcze wiecej przy wprawadzeniu paru zmian. Jak by nie patrzec byla to jedyna w swoim rodzaju impreza i daleko trzeba by jechac na podobna.
    • Gość: grześ Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:15
      Dla fana lotnictwa to żaden szok.
      Już od dawna wiadomo że zeszłoroczne pokazy są ostatnie. Chyba nawet ktoś o tym mówił podczas imprezy, Niemczycki chyba? Widać że artykuł fan lotnictwa raczej nie pisał.
      • Gość: Stefen Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.europe.hp.net 14.04.11, 10:38
        Niemczycki sprzedał teren za symboliczną bańkę i teraz będziemy latać na promocje i wyprzedaże w nowym M1
    • Gość: ww bedzie ikea... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:40
      sciema jedna wielka.. za niedlugo rozpocznie sie budowa ikei bo przeciez lotnisko zostalo sprzedane i po okolicy krazy informacja od kilku miesiecy ze beda tam drugie janki :)
    • Gość: qq Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.pools.arcor-ip.net 14.04.11, 10:46
      zapraszamy do Płocka na pokazy
      18-19 czerwiec
      blisko i warto
    • Gość: latawiec Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.143.163.91.rev.kbt.pl 14.04.11, 12:24
      szkoda czy nie, prawda jest taka że z mojego punktu widzenia formuła imprezy się wyczerpała i dobrze, że kończą teraz a nie reanimują trupa przez kolejne lata.
      co do lotniska i jego przyszłości to nie wiem czy sprzedane czy nie ale nic się tam nie dzieje ( w sensie budowlanym) więc chyba w 2011 imprezę jeszcze można było zrobić.
      bywałem tam i jako zwykły widz i jako uczestnik i powiem, że od strony organizacyjnej była to całkiem niezła impreza, a to że korki i ścisk no to chyba wina infrastruktury jaką mamy w naszym kochanym kraju oraz naszej mentalności - każdy musi jechać własnym samochodem mimo że jest podstawiony darmowy autobus.
      tak czy siak nie ma się co ciśnieniować skoro to i tak już przeszłość
      • jszania Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G 23.04.11, 14:57
        Gość portalu: latawiec napisał(a):

> bywałem tam i jako zwykły widz i jako uczestnik i powiem, że od strony organiza
        > cyjnej była to całkiem niezła impreza, a to że korki i ścisk no to chyba wina i
        > nfrastruktury jaką mamy w naszym kochanym kraju oraz naszej mentalności - każdy
        > musi jechać własnym samochodem mimo że jest podstawiony darmowy autobus.

jechales kiedykolwiek tam autobusem? bo ja raz tak, udalo mi sie wsiasc. wiecej nie probowalem.

nie wiesz to nie p.....l
    • Gość: Piotr P. Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.146.120.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 12:26
      Szanowny Panie Redaktorze !
      /do red. Grzegorza Lisickiego - autora tekstu/

Cytuję:
      "Można było obserwować ...- ... dziesiątki innych samolotów, w tym wydobytego z dna jeziora, doskonale zachowanego egzemplarza niemieckiego myśliwca Messerschmitt Bf-109."

Co to za język i gdzie go uczą?
      Dziwnie podobny do polskiego, ale ta "...zapierająca dech w piersiach..." rekcja czasownika!

pozdrawiam
      PP
    • Gość: emnit Do 25. sierpnia 1988 roku.... IP: *.vdr.de 14.04.11, 13:01
      pokazy lotnicze byly w Niemczech tez wielka atrakcja. Ostatni z nich zgromadzil ok 350.000 ludzi. To bylo w Ramstein na poludniu Niemiec. 70 z nich zginelo ok. 1000 zostalo rannych (w wiekszosci poparzonych). Od tego czasu jest koniec z tymi widowiskami.
      • Gość: gs Re: Do 25. sierpnia 1988 roku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 23:16
        O RLY? To znaczy, ze chyba Berlin nie leży w Niemczech, bo nie dalej jak w czerwcu zeszłego roku byłem na podberlińskim lotnisku Schonefeld na jednych z większych w Europie targów i pokazów lotniczych
    • Gość: Mjk Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.unknown.vectranet.pl 14.04.11, 13:26
      Jaki szok????

Już od dawna zanosiło się na to i w kręgach fanów lotnictwa o tym mówiło....
    • wojtek45-1 Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... 14.04.11, 14:34
      Ach jak mi przykro

Mieszkam ok 1 m od Góraszki i przez te dwa pokazów uszy mi więdły od ryku silników.
      • Gość: lasic Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 14:54
        spoko, teraz będą więdły nonstop jak zrobią centrum handlowe, wraz z pobudka o 4 (dostawy) i pięknymi zapachami całą dobę.
      • Gość: ? Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.146.145.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 19:51
        O czym ty k... piszesz bo nie rozumiem?
      • Gość: wal Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 00:31
        ajajaj biedaku
    • Gość: Welarg Re: Takie pikniki trzeba organizować co kilka lat. IP: 148.81.254.* 14.04.11, 16:09
      Np. konferencje tematyczne organizuje się co kilka lat, bo co roku trudno o nowości.
    • Gość: wildcat Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w Gór... IP: *.warszawa.mm.pl 14.04.11, 16:29
      jestem fanem oldtimerów tu pierwszy raz zobaczyłem spitfire'a, DC-3 Dakota, corsaira na własne oczy w locie. Faktycznie dojazdy to był koszmar ale dla warszawiaka zawsze bliżej niż do Radomia czy Płocka. Zapowiadane samoloty nie zawsze docierały na imprezę. Atmosfera z roku na rok coraz bardziej piknikowa ale ogólnie będę tęsknił. Dziękuję panu Niemczyckiemu i wszystkim współtwórcom za wrażenia
    • Gość: ? Re: Szok dla fanów lotnictwa: koniec pikników w G IP: *.146.145.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 19:35
      Pedał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka