Dodaj do ulubionych

Top 5 włoskich restauracji

13.05.11, 09:32
Gdzie wybrać się na idealnie przyrządzone spaghetti, a gdzie na najlepszą pizzę w stolicy? Dzisiaj przedstawiamy pięć najlepszych restauracji z "Przewodnika Kulinarnego" serwujących dania kuchni włoskiej.
www.zw.com.pl/artykul/596993_Top-5-wloskich-restauracji-.html
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: Top 5 włoskich restauracji 13.05.11, 12:38
      Ha! Dwa moje typy :)
      Rubikon i Bella Napoli
      Pozostałych trzech nie znam ale z chęcią przetestuję
    • marghe_72 Re: Top 5 włoskich restauracji 13.05.11, 12:44
      Errata, da Aldo znam.
      Jadłam tam b.smaczny makaron. Będę musiała wrócić i przetestowac inne dania.
      Mam nadzieję, że poziom obsługi się poprawił..
    • kaloripuk_rovinasta Re: Top 5 włoskich restauracji 13.05.11, 14:13
      Brakuje mi tu restauracji Picola Italia
      Knajpa w mało przyjemnym miejscu ale jak już się wejdzie i spróbuje to wspomnienie zostaje na długo.
      • radiomis Re: Top 5 włoskich restauracji 13.05.11, 14:58
        Nazywanie "placowki gastronomicznej" restauracja nie powoduje, ze restauracja sie ona staje. To co sie stalo w Piccola Italia na przestrzeni ostatniego roku powoduje, ze odechciewa sie tam chodzic.
        Bez zmian poziom trzymaja Poezja i San Lorenzo
        • marghe_72 Re: Top 5 włoskich restauracji 13.05.11, 18:00
          radiomis napisał:

> Nazywanie "placowki gastronomicznej" restauracja nie powoduje, ze restauracja s
          > ie ona staje. To co sie stalo w Piccola Italia na przestrzeni ostatniego roku p
          > owoduje, ze odechciewa sie tam chodzic.
          > Bez zmian poziom trzymaja Poezja i San Lorenzo

Piccola Italia była ok zanim pojawiły się włoskie restauracje z prawdziwego zdarzenia.
          Mnie brakuje Delizii
    • Gość: malwinaKO Re: Top 5 włoskich restauracji IP: *.centertel.pl 21.11.13, 19:39
      Dla mnie najlepszą włoską restauracją jest Gallo de oro na Francuskiej w Warszawie. Wyśmienite jedzenie, fantastyczna obsługa. Nigdy wcześniej, ani nigdy później nie jadłam tak pysznego Tiramisu. Poza tym świetny wystrój lokalu.
    • Gość: malwinaKO Re: Top 5 włoskich restauracji IP: *.centertel.pl 21.11.13, 19:40
      Dla mnie najlepszą włoską restauracją jest Gallo d'oro na Francuskiej w Warszawie. Wyśmienite jedzenie, fantastyczna obsługa. Nigdy wcześniej, ani nigdy później nie jadłam tak pysznego Tiramisu. Poza tym świetny wystrój lokalu.
      • 1-buc Ja pier... wszędzie SPAM z tej knajpy 21.11.13, 21:26
        Ty, weź wklej to samo jeszcze kilka razy. Jak SPAMOWAĆ to pełną gębą.
    • 1-buc Kolejna SPAMerka 25.11.13, 21:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka