Dodaj do ulubionych

Olgierd Kwiatkowski: Głupota górą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:26
Cała prawda o tej pipidówce, która zamiast dumy z własnych osiągnięć chwali
cudze. Panowie Szymański, a wcześniej Nowakowski współczuję wam tego wyboru,
bo robiliście i robicie to także z miłości do swego miasta, a mieszkańcy wolą
Legię.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Sprzedawczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:53
      Nie dość, że weszli do I ligi tylko dlatego że SPRZEDALI mecz to jeszcze
      zarównona boisku jak i wokół niego same pastwiska. Wstyd mieć coś takiego w I
      lidze !!! Wstyd dla PZPN, że dopuścił aby banda sprzedawczyków grała w I
      lidze. Każda drużyna, która chce coś wygrać powinna sprzedać mecz przeciwnikowi
      a potem się do tego przyznać. ZGROZA!!!
    • Gość: Kibic Czy ktoś za to odpowie? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 10.05.04, 17:36
      Kto pracuje w tej firmie ochroniarskiej? Ilu z nich ma wymagane papiery? Jak
      wygląda zabezpieczenie stadionu Lukullusa? Gdzie była karetka lub choćby
      apteczki z wodą? Następnym razem może dojść do tragedii.
      • Gość: tońko za 45 krzesełek,2 bramki i uszk.ogrodzenie -KSP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:57
        straty to kilka tysięcy; takiego bydła nie narobili w Nowiaku nawet niemal
        równie liczni kibice Wisły Kraków.
    • Gość: tońko a biedni Poloniści wcale niczym nie rzucali... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 18:10
      to takiesamo bydło jak ci z Nowego Dworu - do rzucania wulkanami,dołożyli tylko
      kamienie, krzesełkai rozwalanie (2 krotne - przed meczem i w przerwie) płotu.

Pasnie Kwiatkowski, są pewne granice stronniczości, za którymi popada się w
      śmieszność
      • Gość: sand Re: a biedni Poloniści wcale niczym nie rzucali.. IP: *.acn.waw.pl 10.05.04, 18:41
        Byłeś tam?!! Więc nie gadaj! Ciekaw jestem jakbyś się czuł gdybym Cię wraz z 300 ludźmi wsadził do klatki 50m na 100m i obrzucał racami a jednocześnie wysłałbym na Ciebie swoich kibiców w żółtych kamizelkach ochrony.

To Świt zaczął w nas rzucać, a ochrona pomagała. W odruchu rozpaczy niektórzy chwycili za krzesełka bo była to jedyna forma obrony ludzi w rozpaczy.

Nowy Dwór i ten śmieszny Lukullus to największa porażka w poslkiej lidze. Takie kluby powinny być likwidowane, zwłaszcza, że nie mają kibiców (bo "kibice" Świtu kibicują Legii).

Brawo panie Kwiatkowski, ciesze się, że dziennikarz poważnego dziennika pisze rzetelną i w pełni prawdziwą relacje.
        • Gość: walus granice śmieszności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:52
          (...)Nowy Dwór i ten śmieszny Lukullus to największa porażka w poslkiej lidze.
          Takie kluby powinny być likwidowane, zwłaszcza, że nie mają kibiców
          (bo "kibice" Świtu kibicują Legii)(...)

Idąc za Twoim tokiem rozumowania nalezy dodatkowo zlikwidować: Marymont,
          Olimpię, Sarmatę, Hutnika, Agrykolę, Polonez, Legionovię, Drukarza, Okęcie,
          SEMP, itd, itd... to tam wszyscy również są kibicami Legii???

• Gość: P Re: granice śmieszności IP: *.kancelaria.kruk / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:36
            Nie prawda. Ja jestem kibicem Marymontu i Polonii.
    • Gość: Oio Re: Olgierd Kwiatkowski: Głupota górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:53
      Mam nadzieje ze Pan Komendant zaprowadzi tam porzadek! Juz do niego dzwonilem!
      • oio Re: Olgierd Kwiatkowski: Głupota górą 11.05.04, 14:23
        Gratuluje cweLom honoru: naprawde podszywanie sie pod kogos jest bardzo
        trudne :>
        • Gość: Po(L)ibudziak Re: Olgierd Kwiatkowski: Głupota górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 16:42
          W podszywaniu się lubują się marszczyfredowcy z Polonią w sercu...
    • Gość: Kibic Świtu Re: Olgierd Kwiatkowski: Głupota górą IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.05.04, 22:50
      Chciałem powiedzieć ze kibic polonii nie ma racjii byłe na meczu, w Nowym Dworze
      (jestem na każdym) nie było tak z Wisłą ani z Gospelem nawet z Łęczną ze kibice
      w "klatce" przyjezdni nie wnosili kamienii. zapytam sie krótko polonistów, kt
      zaczoł rzuczac kamieniami?? to wy zaczeliście!! a policja sie broniła jak im
      pluliście w twarz!!
    • Gość: Kibic!! Olgierd Kwiatkowski- cała prawda dzienikarz za 1g IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.05.04, 23:00
      Jestem kibicem Polonii, byłem na meczu, i powiem to jak jedyny, ze wnieśliśmy
      kamienie na stadion do sektora dla gośi, tu tylko ochrona zawiniła, my
      zaczeliśmy rzczac kibiców Lukullusa kamieniami! Od odawali, za każdym razem
      kiedy my to oni oddawali, za każdym razem my zaczynaliśmy. Chciałem tylko aby
      Polska zabaczyła takich mamy autorów jakich dziwnych tekstów i to w takiej
      gazecie. Ja Polonista mam honor i dlatego pisze prawde. Polonia Warszawa!!
      • Gość: loop Re: Olgierd Kwiatkowski- cała prawda dzienikarz z IP: 80.72.37.* 10.05.04, 23:13
        prowokatorzy zawsze będą skorzy...
        hwdprowokatorom
      • j_karolak Re: Olgierd Kwiatkowski- cała prawda dzienikarz z 11.05.04, 09:14
        Gość portalu: Kibic!! napisał(a):

> Jestem kibicem Polonii, byłem na meczu, i powiem to jak jedyny, ze wnieśliśmy
        > kamienie na stadion do sektora dla gośi, tu tylko ochrona zawiniła, my
        > zaczeliśmy rzczac kibiców Lukullusa kamieniami! Od odawali, za każdym razem
        > kiedy my to oni oddawali, za każdym razem my zaczynaliśmy. Chciałem tylko aby
        > Polska zabaczyła takich mamy autorów jakich dziwnych tekstów i to w takiej
        > gazecie. Ja Polonista mam honor i dlatego pisze prawde. Polonia Warszawa!!

Ty, śmieszny człowieczku, nie masz honoru i nie piszesz prawdy, a dodatkowo
        jesteś na tyle głupi, że nie zauważyłeś, że nad twoim tekstem, wyświetla się
        część twojego IP i choćby stąd widać, że do kibica Polonii dużo ci brakuje.
        • Gość: yu Re: Olgierd Kwiatkowski- cała prawda dzienikarz z IP: 217.153.190.* 11.05.04, 09:27
          rozumiem, ze wg ciebie na Ursynowie nie ma Polonistów, hehe.....
          • j_karolak Re: Olgierd Kwiatkowski- cała prawda dzienikarz z 11.05.04, 11:07
            Źle rozumiesz. he he
          • oio Re: Olgierd Kwiatkowski- cała prawda dzienikarz z 11.05.04, 14:27
            Nie, ale nie dziwne, ze 10 minut przed jego postem pojawil sie post "Kibica
            Switu" z tego samego hosta? :P
            Legionisci - jestescie zalosni.
            A co do wnoszenia kamieni. Ochrona zabrala nam np. transparent "Parowkowym
            Skrytozercom mowimy NIE" - byl wg nich obrazliwy. Wiec myslisz, ze pozwolili by
            wniesc kamien? :>
            • Gość: Po(L)ibudziak Re: Olgierd Kwiatkowski- cała prawda dzienikarz z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 16:51
              oio śmieszny się robisz. Czy kamień jest tak samo trudno wnieść jak
              transparent? Kamień podobnie jak race itp dosyć łatwo wnieść (jeśli ktoś ma
              doświadczenie:) )a transa juz troche gorzej.
              Jak Legioniści są katowani przez psy (np w Krakowie) to pies z kulawą nogą się
              tym nie zajmie a ja ci wspaniali i zawsze kulturalni (np na tym forum:) )
              Poliniści są źle traktowani to pojawia się jakiś redaktorek i robi odezwe do
              narodu.Ale się nie dziwie stereotyp kibica Polonii- świetrzego niż papierz
              został zachwiany przez kamienie i krzesełka to trzeba jakoś zareagować.
              • Gość: tomcat Czy na Politechnikę przyjmują teraz z łapanki? IP: *.acn.pl 12.05.04, 20:00
                Faktem jest że to szczyt głupoty iść teraz na Politechnikę ( inżynierów w
                Polsce jest teraz 6-7 razy więcej niż w USA w stosunku do liczby ludności tj.
                liczbowo mniej więcej tyle samo). Ale intelekt i żałosna ortografia tego
                człowieka poniża tę jakby nie było 3 uczelnię w Polsce.
                • Gość: e(L)egion Re: Czy na Politechnikę przyjmują teraz z łapanki IP: *.chello.pl 12.05.04, 21:36
                  Nie bądź tomcat taki mądry, bo Twoje wpisy to nie wiem czy są bardziej śmieszne
                  czy żałosne. Widze że wyznajesz teorię kalego. Zawsze masz dużo do powiedzenia
                  w temacie o Legii i nigdy nie jest to opinia wysokich lotów, ale jak ktoś
                  odważy się cos powiedzieć na Polonię to od razu się z nigo wysmiewasz że to
                  niby głupek. Zastanów się czasmi czy warto pisac taki bzdety jak w Twoim poście.
                  • Gość: tomcat Ja nigdy z kibicami Legii nie dyskutuję - to IP: *.acn.pl 12.05.04, 22:43
                    wyjaśnienie jest wyjątkiem. Dyskusja z wami jest poniżej mojego poziomu
                    intelektualnego i godności. Nigdy nie pisuję na waszych stronach i nawet na
                    samą myśl o tym ogarnia mnie wstręt.
                    W zakresie polskiej klubowej piłki nożnej interesuje mnie tylko Polonia
                    Warszawa i jej kibice. Cenię kibiców Legii ,,tak wysoko'' iż pozytywną opinię
                    o mnie czy o moich sądach traktowałbym jak obelgę.
                    Myślę, iż to wystarczy.
                    PS. Kali to imię z powieści Sienkiewicza.
                    • patryg1 Re: Ja nigdy z kibicami Legii nie dyskutuję - to 13.05.04, 18:00
                      Nie ściemniaj tomcat, nie ściemniaj i nie wywyższaj się tak. Ale przyznam Ci
                      rację - tak wystarczy juz Twoich wpisów w tym temacie
                    • mike_ heh 13.05.04, 22:16
                      Gość portalu: tomcat napisał(a):

> wyjaśnienie jest wyjątkiem. Dyskusja z wami jest poniżej mojego poziomu
                      > intelektualnego i godności.

Jaki to poziom intelektualny prezentujesz?? Matko...nie dość że głupi to
                      jeszcze ma o sobie takie mniemanie.

> Nigdy nie pisuję na waszych stronach i nawet na
                      > samą myśl o tym ogarnia mnie wstręt.

I całe szczęście. Na normalnych forach moderowanych wiekszość Twoich wypowiedzi
                      zostałaby skasowana.
                      Od jakiegoś czasu czytam Twoje wypowiedzi na tym forum i widzę że niewiele się
                      różnią od różnych "gień" czy innych "mietków" potrafiących rzucać jedynie
                      jakieś mięcho w stronę innych klubów (w tym przypadku (L)).

• Gość: Po(L)ibudziak Re: Czy na Politechnikę przyjmują teraz z łapanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 18:07
                  Racja na trzeba być doprawdy skończonym debilem żeby studiować na najlepszej
                  technicznej uczelni w kraju.
                  W Polsce 7% ludności ma wyższe wykrztałcenie, widze że sugerujesz że w USA ma
                  1%, doprawdy gratuluje.
                  Jak mam obliczyć jakąś rezystancje albo siłe tnącą i moment gnący to na
                  szczęście nie mam szans wykazania się swoją ortografią ;), zaznacze też że duża
                  liczba studentów na Po(L)ibudzie ma problemy z ortografią (ale co może o tym
                  wiedzieć mądry człowiek który nigdy by się nie schańbił studiowaniem na takiej
                  uczelni.
                  Pochwal się sowją uczelną...
                  • Gość: tomcat To jest właśnie różnica pomiędzy Polonią i Legią IP: *.acn.pl 13.05.04, 21:14
                    Ja jestem magistrem inżynierem inżynierii środowiska, absolwentem Politechniki
                    Warszawskiej z pełnymi w moim zawodzie uprawnieniami budowlanymi projektowymi i
                    wykonawczymi (nie będę zanudzał wyliczaniem). Kilkuletnią praktyką w
                    międzynarodowym koncernie w międzynarodowym środowisku ( językiem komunikowania
                    jest tam angielski). Nie mam certyfikatu znajomości angielskiego natomiast mam
                    certyfikaty ukończenia kursów doskonalących w moim zawodzie w krajach Europy
                    zachodniej ( mam nadzieję, iż nawet kibic Legii zdaje sobie sprawę, że nie
                    odbywały się one po polsku).
                    Ilości inżynierów podaję za Przeglądem Technicznym - mam nadzieję, iż inżynier
                    in spe wie co to jest.
                    Proponuję wyszukać w Internecie uczelnie w USA lub Europie Zachodniej a
                    następnie wśród nich uczelnie techniczne nadające tytuł magistra i zobaczyć
                    jakie są relacje. Przyjemnego szukania.
                    Nie mam problemów z ortografią i moi znajomi też nie.
                    Stefan Bratkowski ( egzaminował kandydatów na studiowanie dziennikarstwo)
                    powiada iż obecne roczniki ( chętnych na studia) znają tylko adresy stron web i
                    e- maili. To cała ich wiedza. Myślę, iż ma dużo racji.

To był naprawdę ostatni wyjątek w mojej zasadzie.
                  • Gość: dareksp Re: Czy na Politechnikę przyjmują teraz z łapanki IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 14.05.04, 09:45
                    Gość portalu: Po(L)ibudziak napisał(a):

> Racja na trzeba być doprawdy skończonym debilem żeby studiować na najlepszej
                    > technicznej uczelni w kraju.
                    > W Polsce 7% ludności ma wyższe wykrztałcenie, widze że sugerujesz że w USA ma
                    > 1%, doprawdy gratuluje.
                    > Jak mam obliczyć jakąś rezystancje albo siłe tnącą i moment gnący to na
                    > szczęście nie mam szans wykazania się swoją ortografią ;), zaznacze też że
                    duża
                    >
                    > liczba studentów na Po(L)ibudzie ma problemy z ortografią (ale co może o tym
                    > wiedzieć mądry człowiek który nigdy by się nie schańbił studiowaniem na
                    takiej
                    > uczelni.
                    > Pochwal się sowją uczelną...

Taa, "wykrztałcenie", "widze, gratuluje", "siłe tnącą"
                    (może "tnoco"?), "schańbił". Zaczynam podejrzewać, że dla kibiców Legii są
                    jakieś specjalne dyplomy.
                    • j_karolak Licytacja na dyplomy. 14.05.04, 10:10
                      Darujcie sobie, to żałosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka