Gość: Dmowski Roman IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 18:01 Musi powstać Wielka Polska Homoseksualna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościu W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kochać" IP: 178.73.49.* 06.06.11, 18:08 a będzie darmowy seks gejowski i lesbijski i będzie można kupić używane brązowe wibratory analne ? I czy przy tym wszystkim nie zarażę się HIV ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzcvxcvz Nie istnieje homowarszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 19:12 może pedałowo dolne ale od Warszawy to się odpier...... Odpowiedz Link Zgłoś
kasterekastere Szczepkowska, Dunin i Nowak skrycie i przewrotnie 06.06.11, 18:22 realizują, reżyserują i asekurują z pachołami SB potworny gwałt i mord psychiczny w konwencji fiesty w okolicznościach publicznego linczu w prasie i w sieci. W kordonie technik NLP wspomagane przez Michnika, Nowaka, Pacewicza, Żakowskiego oraz całą wierchuszkę zaprzańców. Odpowiedz Link Zgłoś
starypryk79 Teraz będzie promowanie imprezy przez bity tydzień 06.06.11, 18:34 Mamy poniedziałkowe popołudnie i najważniejszą stołeczną informacją jest... sobotnia parada równości. Widzę, że zapowiada się powtórka z ubiegłorocznego promowania imprezy przez GW. Nie będzie przez kolejny tydzień dnia bez minimum 2-3 informacji na ten temat. Trzeba wykreować wrażenie, że 5-tysięczny pochód głośno krzyczących radykałów to najważniejsze wydarzenie miesiąca w 2-milionowej metropolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelb Re: Teraz będzie promowanie imprezy przez bity ty IP: *.home.aster.pl 06.06.11, 18:35 najważniejsze nie, ale ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Teraz będzie promowanie imprezy przez bity ty IP: *.aster.pl 06.06.11, 23:44 Pewno tak.... jezeli dewiantom wolno z piórkami w zadach paradować po głównych ulicach to trzeba bić na alarm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal na Czerskiej już koszerni się cieszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 02:10 Blumsztajn, Pacewicz i sam Adaś Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi Jak "Wszyscy chcą kochać" to moze nie wystarczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 18:45 anusow wsrod aktywu gejowskiego do zaspokojenia tej chcicy i tlumy wyglodnialych pedryli rzuca sie na miasto trzeba bedzie sie przemykac z tylkiem przycisnietym do scian kamiennic bo inaczej mozna bedzie zaliczyc bez dania racji bolcowanie przez ekipe paradujacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa deszcz spadł to i g0wna wylewają. IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 19:13 deszcz spadł to i g0wna wylewają. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 filutku z Pragi pewnie nic z tego 06.06.11, 21:42 bo pewnie jestes brzydki jak noc,z małym filutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Jak "Wszyscy chcą kochać" to moze nie wystar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 21:55 Masz nadzieję, że jakiś napalony gej wyczuje swego i będzie chciał cię desperacko przelecieć w jakiejś bramie. Wszak, (trochę zmieniając klasyka) "nie ma brzydkich mężczyzn, tylko wina czasem brak" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi gorzej jak mnie nie dogoniat i wpadna do podstawow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 00:08 ki na drodze parady wtedy z biednych dzieciakow wiory poleca bo pedryle zastosuja maksyme europejsa Polanskiego - moga miec nawet 13 lat byle mlodo wygladali ale widac ze aktyw parady juz nie moze sie doczekac i pilnie poleruje berla w odliczaniu do rozpoczecia bolcowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Jak "Wszyscy chcą kochać" to moze nie wystar IP: *.oc.oc.cox.net 07.06.11, 06:13 dokladnie; zboczenicy beda sie pol- nadzy afiszowac po miescie - swiat chyli sie ku upadkowi! malo im wlasnych miszkan i klubow z dark roomami (gdzie pipeprza sie nie widzac twarzy nawet kto im penisa do dupy wklada), teraz ida na miasto i obsrana ue bije im brawo! parodia jakas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bengaszir W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kochać" 06.06.11, 19:16 Przede wszystkim trzeba chronić nasze dzieci przed widokiem parady w mediach. Oczywiście nie ma mowy o poparciu ani źle rozumianej tolerancji. A co do mowy nienawiści to jak na razie te właśnie gremia zieją nienawiścią to ludzi którzy ich nie popierają i nie wielbią bezkrytycznie. To jest właśnie z ich strony nietolerancja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.xdsl.centertel.pl 06.06.11, 21:05 I znów promują poprawność, a ja chcę nienawidzieć i nie będę poprawny! Nie zmienią tego żadne ustawy i paragrafy.JPII powiedział iż "prawo naturalne jest prawem boskim."W pełni z tym się zgadzam.I dlatego zboczenia i odchylki od normy należy zwalczać. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha 06.06.11, 21:39 "prawo naturalne jest prawem boskim" to akurat mam w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.aster.pl 06.06.11, 23:48 Dobre - nic dodać nic ująć - dupa kwintesencja pedalstwa i celne podsumowanie takich parad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc rozumny Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 21:41 Izba Przyjec Szpitala Nowowiejskiego -Nowowiejska 27 lub : Drewnica, Tworki, Jaroslawiec, moze tez ...Kulparkow np Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.06.11, 01:01 To, że masz nienawidzić tez zalecał Jan Paweł II? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 brawo Warszawo na przekor wieśniakom w.I.lom! 06.06.11, 21:37 Brawo!A pomyśleć jakby to fajniej wyglądalo gdyby nie wymordowano inteligencji warszawskiej/okupacja/ i stalinizm,i gdyby nie element napływowy takie W.I.Le i innene ćwircinteligenckie pomioty,ale cieszmy się i z tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin kmita Re: brawo Warszawo na przekor wieśniakom w.I.lom! IP: *.aster.pl 06.06.11, 22:38 Prośba do wszystkich udzielających się na forach o przesyłanie linków lub odwołań do postów autorstwa użytkownika używającego nicka ergo12 (Andrzej Gerlicz) - teraźniejszych i archiwalnych. Szykujemy naszym tęczowym przyjaciołom niespodziankę na ich święto, jaką będzie pozew zbiorowy do prokuratury przeciwko osobom z lobby homoseksualnego za używanie tzw. mowy nienawiści w sieci. Wykorzystamy nowe możliwości jakie daje nam prawo i pobijemy gejowski terror ich własną bronią. :-) Jeżeli macie również namiary na aktywnych agitatorów homoseksualnych, obrażających bliźniego, wyszydzających organy państwa polskiego lub uczucia religijne, którzy udzielają się na Facebooku czy na forach internetowych, również prośba o namiary. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Załączam link do jawnych pogróżek 06.06.11, 23:23 rozprawy fizycznej. forum.gazeta.pl/forum/w,484,125860030,125871962,niedoczekanie_wasze.html Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Marcinie kmita!!!!! 06.06.11, 23:41 Cheętnie stanę oko w oko z Panem w sądzie w sprawie twardych dowodów na na używanie pogrożek w stosunku do kogokolwiek, mówie o pogróżkach unicestwienia fizycznego,czy psychicznego!!!Ja ze swej strony znajdę dowody na takie zachowania ze strony bojówek prawicowych!!!Także tych które urzędują pod Pałacem Prezydenckim!!Na koniec proszę się zalogować i przedstawić z imienia i nazwiska!!Andrzej Gerlicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin kmita Re: Marcinie kmita!!!!! IP: *.aster.pl 06.06.11, 23:50 Szanowny panie, niech pan się nie unosi, bo nie przede mną pan będzie się tłumaczył. Radzę zapoznać się z terminem 'pozew zbiorowy' i zacząć zbierać pieniążki, bo będą panu potrzebne. PS: Nie potrzebuję konta na gazeta.pl, żeby się przedstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Marcinie kmita!!!!! 06.06.11, 23:53 Panie KMITA MOŻE MNIE PAN MNIE W DUPE POCAŁOWAC, JASNE? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Marcinie kmita 06.06.11, 23:57 Proszę się przedstawić z imienia i nazwiska Andrzej Gerlicz!Cała korespondencja między nami od tego momentu będzie kopiowana na potrzeby procesowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin kmita Re: Marcinie kmita IP: *.aster.pl 07.06.11, 00:00 Oczywiście, pański powyższy post o całowaniu w dupę także. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Marcinie kmita 07.06.11, 00:07 Tak bardzo proszę, ale nie moją dupę,broż Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Lupus W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kochać" IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 21:45 Trzeba leczyć .....homofobie, bo Ci az tak sie boją, ze "strach sie bac". Czy homofobi AZ tak nie znaja historii? "Gazeto" - moze pare nazwisk nalezaloby podac z przeszlosci , by NIEUKI / w swietej oczywiscie wierze/ COS zrozumialy / z trudem, niemniej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 22:11 A daj spokój i tak wolnomyśliciele udowodnią, że "Kopernik była kobietą". Mnie szczerze mówiąc, też ta parada nie zachwyca, ale czytając posty mam wrażenie, że mamy do czynienia z frustratami na tle seksualnym. Sami pewnie nie mają w tej materii żadnych szczególnych osiągnięć, bo "normalny heteryk" interesuje się raczej swoją dziewczyną, a nie odbytnicami innych facetów. To w sumie ciekawe, że tylko te końcówki przewodu pokarmowego tak ludzi kręcą. Ja jestem kobietą, mam coś wspólnego z gejami, bo zdecydowanie preferuję facetów, ale totalnie mi lotto jak geje czy lesbijki uprawiają seks. A faceci dostają normalnie białej gorączki, gdy coś tam o gejach usłyszą. Ki diabeł? Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha 06.06.11, 22:27 Bo normalnych facetow najzwyzcajniej w swiecie to strasznie brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 22:36 E tam, normalni faceci mają to w poważaniu. Dużo rzeczy może brzydzić, na przykład niezdrowe interesowanie się jak się bzykają inni. No, bo weź tak na logikę-interesuje Cię jakoś specjalnie seks sąsiadów i w ogóle ich życie, jeśli masz swoje? Albo "brzydzi" faceta heteryka seks analny ze swoją dziewczyną? Takie jest moje zdanie. I mnie to naprawdę lotto. Takie sprawy, na które nóż mi się w kieszeni otwiera to przemoc i wykorzystywanie dzieci (nawiasem mówiąc czy nie jest to częstsze u heteroseksualnych mężczyzn? Gwałty, pedofilia? Nie stawiam tezy, pytam z ciekawości). To mi nie lotto, ale to jest związane z potwornym krzywdzeniem innych. A jak to robią za obopólną zgodą dorośli ludzie to co mi do tego, niech się bzykają na zdrowie. Mniej frustratów będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Mnie interesuje czy geje nie molestują mojego 06.06.11, 23:27 dorastającego dziecka. Dlatego nie jestem obojętny wobec homopropagandy w mediach i na ulicach. I nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Mnie interesuje czy geje nie molestują mojego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 23:37 No, ale właśnie. Sk..n molestujący dziecko jest sk..em, niezależnie od tego czy jest gejem czy heterykiem. Bez dwóch zdań. I już tak poprawnie politycznie napiszę, że ci co molestują młodocianych mam nadzieję, ze zgniją w pierdlu. Ale jak się bzykają dobrowolnie DOROŚLI faceci czy laski to już inna rzecz. Dorośli ludzie podkreślam. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A co z pederastami molestującymi dorosłych, normal 06.06.11, 23:48 nych mężczyzn? W tym 18-letnią młodzież? Homoseksualiści mają zawsze mały wybór partnerów bo to marginalna mniejszość. Dlatego są zawsze skłonnni do nakłaniania swego męskiego otoczenia do podjęcia ich praktyk. Po to m. in. są im potrzebne imprezy propagandowe, w tym przedmiotowa "parada", homomiasteczko itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: A co z pederastami molestującymi dorosłych, n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 00:01 Eee, nie przesadzasz trochę? Dorośli faceci chyba mają przynajmniej minimalne ilości "oleju" w mózgu i chyba potrafią świadomie wybrać, czego chcą a czego nie? Błagam, nie załamuj mnie, ze faceci mogą się bzykac z facetami tylko dlatego, ze propaganda tak chce, bo mam o mężczyznach nieco lepsze zdanie? Mamy wokół samych posiadaczy Toli? Przecież to nie jest promocja w supermarkecie... Mnie żadna parada nie skłoni do zmiany preferencji, no błagam to jest coś co albo się ma, albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Biedroń wcale nie ukrywa swych celów: 07.06.11, 09:32 Te cele to rozpowszechnianie pederastii np. drogą molestowania w mediach np. w GW. Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą poeksperymentować. " warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9074810,Homo_walentynki_po_raz_pierwszy_z_dotacja_ratusza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Do W.I.L czy ciągle wklejanie tego samego tekstu 07.06.11, 09:49 to jedyne twoje zajęcie?Co na to psychitra,krypcioszko? Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Homoseksualiści molestowali, molestują i 06.06.11, 23:18 będą molestowac normalnych ludzi: Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą poeksperymentować. " warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9074810,Homo_walentynki_po_raz_pierwszy_z_dotacja_ratusza_.html Mamy już tego dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.aster.pl 06.06.11, 23:41 Mam nadzieję że jakaś gwałtowna burza lub ulewa w sobotę przegoni dewiantów z ulic. Kto by chciał aby jego dziecko zostało pederastą? To nie jest wszystko jedno - pedalstwo to ciężki deficyt i choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Zdumiewa mnie nadaktywnośc W.I.L!! 06.06.11, 23:43 Kilka postow napisanych przez tego osobnika,zdradza jego postępującą neurozę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.aster.pl 06.06.11, 23:50 Jakaś cenzor-redaktorzyna z wyborczej dała ciała i wyjątkowo pozwolił aumieszczać komentarze pod tekstem glorygfikującym pedalstwo. Zwykle blokują taką możliwośc bo może się okazać że naród jednak pedziów nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Panie W.I.L jest Pan 06.06.11, 23:52 Ukrytym gejem!!!!!!Po dzisiejszej lekturze Pańskich postów nie mam najmniejszej wątpliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
karol_zmj Re: Panie W.I.L jest Pan 07.06.11, 10:26 a człowiek który jest przeciwko zabijaniu to oczywiście kryptozabójca logika zwolenników homoseksualizmu jest porażająca; że zacytuję waszego sympatyka(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty pedał banda chamów - geje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 00:09 www.youtube.com/watch?v=qy_YPy4bLbE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Zrobiłem zrzut z ekranu całego wątku!! 07.06.11, 00:12 Będzie o czym poczytać, "tam gdzie trzeba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Zrobiłem zrzut z ekranu całego wątku!! IP: *.aster.pl 07.06.11, 00:22 A tyś co za troll? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Gratuluję organizatorom!!!!!Ale pamiętajcie 07.06.11, 00:25 "zbrojne kohorty" już się szykują, wszystkie polskie fora internetowe aż syczą z nienawiści,steki obelg,wyzwisk a także jawne pogrożki ze strony bojowek prawicowych stają się faktem!Musimy mieć swiadomosc że do Warszawy na tę "okazję" zjadą całe zastępy łysych osiłków gotowych na wszystko.Mam jednak nadzieje że Polska otwarta na Swiat,rosnący dobrobyt w sposob naturalny wyeliminuje faszytów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Gratuluję organizatorom!!!!!Ale pamiętajcie IP: *.aster.pl 07.06.11, 00:32 Mylisz się. Obrzydzenie i odruch wymiotny na pedalstwo no normalny zdrowy odruch którego żadna bezmózga polityczna poprawność nie wypleni. Każdy zdrowy facet czuje do śliniących sie pedziów obrzydzenie niezależnie od światopoglądu. Parada pederastów jest tak samo obrzydliwa jak parada psich kup - nie akceptuję obydwu form zwyrodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 00:27 No, no... weszłam sobie przypadkiem na gazeta.pl i to forum, a naczytałam się że ojojoj... anusy, penisy... Boże ludzie... pierwszy i ostatni raz weszłam na gazetę.pl. Co za RYNSZTOK. Jeśli w temacie parady takie konotacje, to nie chcę znaleźć tu więcej tematów. Wypowiedzi rodem XIX-wiecznego zaścianka. To mój 1 i ostatni post, ulatniam się z tego fermentu! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Aśka!1Wysyp postów 07.06.11, 00:30 to twór ludzi wiadomego autoramentu,postiudiuj sobie posty W.I.L! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha IP: *.aster.pl 07.06.11, 00:32 Super, Im mniej pedalskich aktywistów tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 a na dobranoc oto taki "liscik" 07.06.11, 00:33 Jaki ostatnio dostalem,sympatycznie??dyson Gazeta.pl do mnie pokaż szczegóły 23.05 Do osoby o nicku ergo12 z forow gazeta.pl Nie, nie bedzie grzecznie. Gardze takimi apologetami pedalstwa jak ty. Trudno mi opisac wstret jakim darze takie osoby. Moglbym napisac ze jest mi cie zal... ale wcale nie jest. Nawet nie odpowiadaj, nie bede dysktuowac z takim scierwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: a na dobranoc oto taki "liscik" IP: *.aster.pl 07.06.11, 00:40 Pomijając emocjonalne określenie Ciebie "ścierwem" - na tym samym zresztą poziomie jak określanie ludzi niechętnych paradzie per "ciemnogród", "homofob" itp - Nie widzę w tym mailu nic drastycznego. Gość Ci napisał to co myśli większość. A terroryzowanie większości przez mniejszość musi się skończyć smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: a na dobranoc oto taki "liscik" 07.06.11, 00:45 "Musi sie skończyć smutno' czyli jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: a na dobranoc oto taki "liscik" IP: *.aster.pl 07.06.11, 00:51 Odpowiem tak - idź powkurzać sąsiadów puszczając im o 4-tej nad ranem głośną muzykę i powiedz im ze nie są tolerancyjni a się dowiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: a na dobranoc oto taki "liscik" IP: *.aster.pl 07.06.11, 00:58 A myślałem że do trollowania na forach to pedalscy aktywiści bardziej kumatych losują. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: a na dobranoc oto taki "liscik" 07.06.11, 01:03 pytam co masz mi merytorycznego do przekazania twoje obelgi mnie nie interesują,trollu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: a na dobranoc oto taki "liscik" IP: *.aster.pl 07.06.11, 01:08 A co można merytorycznie powiedzieć na temat parady wielbicieli wsadzania w odbyt? Coś o równości, tolerancji i miłości? Przecież to parada w 100% kloaczna. A propos wyzwisk - jestes mistrzem niewyzywania. Elokwencja i kultura jak w sterylnym zadku homoseksualisty. Widocznie nie mieli na dzisiaj nikogo lepszego na nocny dyżur na forach - poniedziałek i trzeba leczyć kaca po weekendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: a na dobranoc oto taki "liscik" 07.06.11, 01:22 HahahaHa www.gaylife.pl/news.php?id=2212&rozwin=1#k_78014 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: a na dobranoc oto taki "liscik" IP: *.aster.pl 07.06.11, 01:43 Wybacz ale pedalskich linków nie klikam bo mi kursor jeszcze jakieś paskudztwo załapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Oddawać tęczę, złodzieje!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 01:19 Homoseksualiści ukradli nam tęczę, to jeden z największych przekrętów ostatnich lat! Teraz tęcza wszystkim nam się kojarzy z chorobą i ohydą, żal... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Oddawać tęczę, złodzieje!!!! 07.06.11, 01:23 Oddamy, ale po paradzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Oddawać tęczę, złodzieje!!!! IP: *.aster.pl 07.06.11, 01:41 Oby Wam tę paradę oberwanie chmury i solidna nawałnica pogoniły gdzie pieprz rośnie. Jest taka nadzieja. PS. O której kończysz dyżur? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Oddawać tęczę, złodzieje!!!! 07.06.11, 01:45 To nie dyzur tylko bezsenna noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Oddawać tęczę, złodzieje!!!! IP: *.aster.pl 07.06.11, 01:50 A dużo wam za takie "bezsenne noce" płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Oddawać tęczę, złodzieje!!!! 07.06.11, 01:52 A kto placi? Jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Re: Oddawać tęczę, złodzieje!!!! IP: *.services.v-private.net 10.06.11, 09:40 >A kto placi? Jak sądzisz? --- Michnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Nie życzę sobie oglądania pedałów i lesbijek pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 02:23 moim oknem. Placę podatki i mam do tego prawo. Żyby była jasność: nie potępiam par hommoseksualnych, jeśli im to nie przeszkadza to mnie tym bardziej.Ale swoje srawy intymne niech trzymają w swoim domu. Ja się nie obściskują z moją sexi dziewczyną naśrodku Warszawy - to raz. Nawet do głowy by nam to nie przyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 do "podatnik" 07.06.11, 09:47 Ja też place podatki i sobie życzę tych parad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPRzejmy internaut Związki partnerskie okradają spoleczenstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 02:26 z emerytury. Wytłumaczenie jest proste - takie związki nie posiadają dzieci. Tymczesem pokolenie naszych dzieci będzie płacić składkę na MOJą emeryturę. Jeśli ktoś nie ma dzici, bedzie utrzymywany również z tej składki, więc MOJA emerytura będzie nizsza. Jakim prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kochać" IP: *.oc.oc.cox.net 07.06.11, 06:06 jak zwykle parada rownosci to dobra wymowka to promcji homoseksualnego seksu i zboczenia; sam jestem gejem ale nie popieram "kurestwa" co tydzie z kims innym, jak to robia czest ci szukajacy rownosci homoseksualisci. a Jej Perfekcyjnosc to nikt inny jak znany w w warszawskim ku...m dolku niejaki dr socjologi na uw ktory jest trans i chleje w dzien w dzien szukajac dobrej okazji do codziennej kopulacji! Sp. kaczynski mial racje: precz z kurestwem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa w społeczeństwie mamy kilka grup homoseksualistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 07:58 1. tych normalnych, którzy się z tym nie afiszują 2. tych mniej normalnych, którzy chcą to podkreślać aby być na językach 3. ciotki, które pozbawione są męstwa i dobrego smaku - przebieranie się prawie za kobiety i afiszowanie się wyuzdaniem 4. gejów - działaczy politycznych, którzy są w stanie wywrócić porządek społeczny do góry nogami 5. to samo co w punkcie 4. ale z taką różnicą, że w rzeczywistości homoseksualistami nie są polecam filmiki: napiszcie w którym punkcie się mieścicie: www.youtube.com/watch?v=uHGHcE-cxzs www.youtube.com/watch?v=qy_YPy4bLbE&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: w społeczeństwie mamy kilka grup homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 08:01 jeszcze jeden filmik: www.youtube.com/watch?v=vwxIphtsKkg&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: w społeczeństwie mamy kilka grup homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 08:03 www.youtube.com/watch?v=Yy2wicdtL28&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: w społeczeństwie mamy kilka grup homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 08:05 www.youtube.com/watch?v=vR83OGuF6SA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: w społeczeństwie mamy kilka grup homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 08:12 www.youtube.com/watch?v=ZwGPl7YUIKE Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 john IP: *.oc.oc.cox.net 07.06.11, 10:42 Co ty pieprzysz,jak potluczony/a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kochać" IP: *.ip-p13.gni.pl 07.06.11, 08:00 nic dobrego z tego nie wyniknie, a że gw od lat propaguje takie plugajstwa to wszyscy wiemy. Szkoda tylko, że wszyscy mamy krótką pamięć, Warszawa w historii została wiele razy ukarana przez Boga za swe grzechy, róbcie więc tak dalej a kara was spotka, Bóg nie jest rychliwy ale sprawiedliwy - czas się nawrócić, najwyższy czas! Odpowiedz Link Zgłoś
karol_zmj Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha 07.06.11, 10:35 Jestem przeciwny afirmacji i promowaniu homoseksualizmu, ale nie mieszałbym do tego Boga, którego zresztą nie ma o czym każdy rozsądny człowiek wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliash W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kochać" IP: *.aster.pl 07.06.11, 14:56 Marze by w Wawie byla taka parada jak w Madrycie ( 2mln uczestnikow ) bawilem sie w tamtym roku i to byl niesamowity event zobaczcie :) www.youtube.com/watch?v=QUkk7rawdkw lub Circut Festival Barcelona watch this ;) www.youtube.com/watch?v=N6BQY-TSfpo&feature=related and London calling :) www.youtube.com/watch?v=u3bJ7eAAOi0&feature=related and Berlin ;) www.youtube.com/watch?v=3EW31TIriE8 Warszawo wyjdz na ulice w sobote! Join us! We are waiting 4U:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: W sobotę Parada Równości: "Wszyscy chcą kocha 08.06.11, 09:54 To niemożliwe, czego żadasz od wieśniakow,.prawdziwej warszawy już nie ma,nie żyje! Odpowiedz Link Zgłoś