zdzicha 01.03.02, 16:28 już od dawna. Nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Kopernik nie żyje... 01.03.02, 16:35 Żył sobie kiwedys Mikołaj Kopernik, straszny był z niego stary piernik co gorsza, on mieszkał w Toruniu, Ziemię z posad ruszył, bo miał kuku na muniu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Kopernik nie żyje... IP: *.chello.pl 01.03.02, 16:38 ...niemożliwe! a na co umarł? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kopernik nie żyje... 01.03.02, 16:39 Chyba na suchoty, bo dla nauki był człek złoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kopernik nie żyje... IP: 217.11.134.* 01.03.02, 16:49 Przeciez Kopernik kobietą była!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Kopernik nie żyje... 01.03.02, 20:06 Przecież wcale nie twierdzę, że nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit26 Re: Kopernik nie żyje... IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 21:40 no i słonko kręci się wokół ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Kopernik nie żyje... IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 22:14 A ja myślałem, że cały świat kręci się wokoło mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kopernik nie żyje... 01.03.02, 22:16 A ktoś Ci słonko powiedział, że nie Powiedz kto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Kopernik nie żyje... IP: *.gazeta.pl 01.03.02, 22:51 Wystarczająco dużo powidziałeś w wątku P... nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Kopernik nie żyje... IP: 212.33.87.* 02.03.02, 08:18 Czy Kopernik był kobietą? Zaglądał porządnie swojej gosposi za dekolt, tak że dostał upomnienie od biskupa warmińśkiego i biedną dziewczynę odprawił. Ale może Kopernik była lesbijką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@#$%^ Re: Kopernik nie żyje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 15:30 Gość portalu: Alex napisał(a): > Czy Kopernik był kobietą? Zaglądał porządnie swojej gosposi za dekolt, tak że > dostał upomnienie od biskupa warmińśkiego i biedną dziewczynę odprawił. Ale > może Kopernik była lesbijką? Sorry, ze przerywam. Trafiłem na chat o astronomii, religii czy o seksie ? Bo, ze to jest forum dyskusyjne i nazywa się "Warszawa" to raczej nie wierzę już. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Kopernik nie żyje... 02.03.02, 16:21 Gość portalu: !@#$%^ napisał(a): > Gość portalu: Alex napisał(a): > > > Czy Kopernik był kobietą? Zaglądał porządnie swojej gosposi za dekolt, tak > że > > dostał upomnienie od biskupa warmińśkiego i biedną dziewczynę odprawił. Al > e > > może Kopernik była lesbijką? > > Sorry, ze przerywam. Trafiłem na chat o astronomii, religii czy o seksie ? > Bo, ze to jest forum dyskusyjne i nazywa się "Warszawa" to raczej nie wierzę j > uż. Na pewno nie jest to nabożne bzykanie o gwiazdach, lecz poważna dyskusja warszawiaków o facecie siedzącym na cokole od frontu Pałacu Staszica. Temat jest bardzo aktualny, bo jak by się tak dobrze przyjrzeć pomnikowej twarzy od strony prawego półprofilu, to widać uderzające podobieństwo do abp. Paetza. Zwróciła mi na to uwagę ostatnio pewna ceniona varsavianistka-fizjonomistka. Jest tylko pytanie, czy Kopernik już o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Kopernik nie żyje... IP: 212.33.87.* 02.03.02, 16:30 Co do profilów. Kopernik jeżeli już to gustował w kobietach, a nie mężczyznach. Rzeczywiście z Warszawą ma to niewiele wspólnego, ale dzięki temu gonimy Wrocław!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Kopernik, która... IP: 212.244.106.* 07.03.02, 19:09 ... przecież nie żyje, nie tylko była kobietą (i to czarną), ale także ma swój pomnik w Warszawie. Dlatego dyskutujemy na forum WARSZAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iggols Re: Kopernik nie żyje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 15:29 zdzicha napisał(a): > Przecież wcale nie twierdzę, że nie :) Chyba nie wytrzymam i na Ciebie zakapuję Ty brzydka jedna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iggols Re: Kopernik nie żyje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 15:32 zdzicha napisał(a): > Przecież wcale nie twierdzę, że nie :) Uważam, ze moje wątki warszawskie były bardziej warszawskie, niż Zdzichy oraz ciekawsze. A Wy ? Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Bach umarł... IP: 213.25.197.* 05.03.02, 04:18 Beethoven też nie żyje... I ja jakoś kiepsko się czuje - powiedział sam do siebie zamyślony Janko Muzykant. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Bach umarł... 05.03.02, 08:42 To było tak - bach, bach i po Bachu panie Stachu. Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Bach umarł... 25.07.02, 14:13 gero1 napisał(a): > kiedys byla ulica bacha w landeshut. I co z ta ulicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Bach umarł... 25.07.02, 14:15 Landeshutt stało się Kamienną Górą, a ulica Bacha jest aleja Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Bach umarł... IP: *.mennica.com.pl 25.07.02, 14:31 W Landshut koło Monachium jest ul. Steffi Graf, ale ona żyje (to dobrze). Ul Bacha chyba tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b A Lenin wiecznie żywy IP: 212.244.106.* 07.03.02, 18:57 Przynajmniej w Polsce, gdzie wszyscy głopsują na komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Kopernik nie żyje... 25.07.02, 14:40 I Ulryk von Jungingen tez nie zyje... Ech...szkoda chlopakow !!! Odpowiedz Link Zgłoś