Dodaj do ulubionych

Marsz labradorów na stolicę. Będzie rekord Guin...

IP: *.205.88.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.08.11, 18:28
Totalny brak wyczucia stylu - psie odchody tuż przy Teatrze Wielkim i Teatrem Narodowym, do tego "toj, tojki" i szczekanie setek psów, zaszczane przez psy niedawno odnowione obiekty, chodniki. Ile pieniędzy wydano na remont budynków i chodników w tej reprezentacyjnej części stolicy?! Komuś naprawdę odbiło. Czemu wyznawcy "kultu psa" nie mogą spotkać się na jakimś polu pod Warszawą? Proponuję, żeby dalej "iść tą drogą" i zorganizować przed Teatrem Wielkim paradę świń, krów oraz owiec. No bo niby dlaczego nie? Totalne schamienie obyczajów postępuje.
Obserwuj wątek
    • dziadoslaw.zamszyc . 28.08.11, 18:57
      Nie badz taka surowa: pies tez czlowiek i wysrac sie musi.
      • Gość: gruby Re: . IP: 91.123.169.* 28.08.11, 21:18
        No właśnie. Z tym sraniem to jednak stwórca nie do końca chyba przemyślał - nie mogłoby się obyć bez tego?
    • Gość: Marcin Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zobac... IP: 193.200.183.* 28.08.11, 20:02
      Popieram, tysiące psów zanieczyszczających miasto to zły pomysł na promocje dobroczynności.
      • Gość: jaaa Re: Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zob IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 20:46
        miliardy psów
    • Gość: szymon Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zobac... IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.11, 20:47
      Jeśli ktoś w niebie chce zrobić kupę, to pyta się św. Piotra na którą chmurkę. Na 13 mówi Piotr, to jest Polska i tak już zasrana..

- ptaki za dokarmianie najczęściej dziękują nam z góry... psy z dołu.
    • Gość: Jasio Czemu nie? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.11, 21:09
      Ja lubię zwierzęta. Dla mnie mogą spacerować i pod Teatrem Wielkim. A Labradory, to mile pieski o charakterze lepszym od ludzi, na przyklad posła PiSu pana Hofmana.
    • Gość: Gruby Kolejna okazja dla wieśniaków i frajerów, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 21:36
      żeby się pokazać ma mieście.
      • Gość: jakim prawem... Re: Kolejna okazja dla wieśniaków i frajerów, IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.11, 21:50
        ubliżasz ludziom i psom dającym szczęście i niosącym pomoc. Co wiśniak i frajer do posiadnia labradora? znasz tę rasę, znasz ludzi, ktrzy je mają? człowieku zanim coś napiszesz, przemyśli, no oczywiście już szczytem szczęścia będzie jak poczytasz ze zrozumieniem, ale jak widzę wypowiedzi na poziomie, minus jeden to wątpię, że ta umiejętność została opanowana.
        • Gość: Gruby Re: Kolejna okazja dla wieśniaków i frajerów, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 16:18
          Nie rozumiem twojego bełkotu. Najpierw pomyśl, dopiero potem pisz.
    • Gość: rewelacyjny pomysł Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zobac... IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.11, 21:53
      warto zastanowić się nad tym co to wszystko ma na celu, jak pomcne są labradory ludziom niepełnosprawnym, niewidomym..., a tego "zasranego" pl.Teatralnego to nie widać było.
      • czarna.kotka.psotka Re: Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zob 29.08.11, 08:10
        Szłam w tej paradzie i też nie zauważyłam zanieczyszczeń na trasie przejścia. Mało tego: osoby, które szły obok mnie i prowadziły labradora, zanim wyruszyliśmy na trasę sprawdzały, czy mają torebki, na wypadek, gdyby były potrzebne.
        Też uważam, że impreza bardzo sympatyczna. A że przy okazji zbierano środki na tresurę psów dla osób potrzebujących oraz psów ratowników - to tylko bardzo dobrze.
    • Gość: Tirinti Rekordy Guinessa to rekordy głupoty IP: *.acn.waw.pl 28.08.11, 22:36
      Kto zna Irlandczykw ten wie, że to głupie badyle i wówczas rozumie o co chodzie w rekordach Guinessa, chodzi o pokazenie jakim jest się głupkiem.
      • Gość: no własnie widac.. Re: to rekordy głupoty IP: *.ip.netia.com.pl 29.08.11, 12:39
        jakie sie ma pojecie. Jesli patrzy sie przez pryzmat "Rekord Guinessa", ktory w tym przypadku jest malo zauwazalna sprawa to własnie tak sie rozumie wszystko, co najwazniejsze w tej inicjatywie, ale to potrzeba troche wiedzy, checi i umiejetności rozumowania.
    • Gość: Baton Komentarze IP: *.taacsolution.pl 29.08.11, 13:33
      Jak czytam takie komentarze, to aż mi się nóż w kieszeni otwiera!!!! Psy są największymi przyjaciółmi człowieka, człowiek który tego nie wie, jest pozbawiony uczuć i nie posiada pozytywnych wartości. Parada ma na celu pomagać niepełnosprawnym, a większość z Was widzi tylko psie kupy, których nie było!!!!! Każdy uczestnik wpłacił po 5 złotych na wyszkolenie kolejnyego labladora, który będzie służył osobie niewidomej bądź niepełnosprawnej!!!! Ludzie gdzie macie serca?????? Ja byłam na paradzie z moim goldenkiem i jestem z tego dumna:)
      • apodemus Re: Komentarze 29.08.11, 14:49
        Gość portalu: Baton napisał(a):

> Psy są naj
        > większymi przyjaciółmi człowieka, człowiek który tego nie wie, jest pozbawiony
        > uczuć i nie posiada pozytywnych wartości.

Moimi największymi przyjaciółmi są przedstawiciele gatunku ludzkiego. Ale ja jestem zły i pozbawiony pozytywnych wartości, to pewnie dlatego.

Zdumiewające, jak wielu miłośników zwierząt nienawidzi ludzi.
      • Gość: Grubzli Re: Komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 16:22
        Właśnie o takich jak ty napisałem powyżej. Ponadto naucz się pisać.
    • Gość: Adam Re: Marsz labradorów na stolicę. Będzie rekord Gu IP: *.atman.pl 29.08.11, 15:24
      Totalny brak wyczucia stylu - bardzo dobrze ujęłaś temat swojego postu.
    • Gość: www.walkdog.pl Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zobac... IP: *.chelmnet.pl 29.08.11, 16:40
      Margot weź wyjedz na tę lakę i nie wracaj. Obiecaj tylko, że nie zabierzesz ze sobą Internetu. Gdyby twoja percepcja postrzegania świata wychodziła poza kupę i siku to dostrzegłabyś, że to nie świnie ani krowy poświęcają swoje życie dla służby człowiekowi, lecz właśnie ten gatunek. Możesz je spotkać w służbach mundurowych pomagając funkcjonariuszom pilnować porządku abyś ty bezpiecznie mogła wrócić do domu wieczorem. Pomagają niepełnosprawnych w trudach codziennego życia. Leczą dzieci poprzez dogoterapię. Wykrywają komórki rakowe u osób dotkniętych tą chorobą. Oczywiście krowy i świnie też są wspaniałe, lecz przeważnie poświęcają nam życie abyś mogła je przerobić właśnie na twoją ulubioną kupę. Ten happening to również podziękowanie dla osób wkładających w te zwierzęta tak wiele pracy, aby mogły nam pomagać.

Jeśli dochodziło już do aktów wandalizmu ze strony psa to tylko przez brak odpowiedzialności właścicieli, którzy to nie powinni traktować przemarszu jako spaceru psa. Psy powinny najpierw zaliczyć porządny spacer, na którym mogłyby załatwić swoje potrzeby a dopiero później dumnie przejść ulicami miasta. Jeśli już doszło do oddania kału to normalnym jest, że właściciel a nieprowadzący imprezę powinien posprzątać po swoim pupilu. Może następne edycje tego przemarszu pozwolą organizatorom położyć większy nacisk na przypominanie właścicielom o swoich obowiązkach.
      • Gość: Margot Margot - do "wielbicieli psich odchodów" IP: *.182.94.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.08.11, 21:22
        Odpowiedź w stylu pastuchów, którzy po wojnie zastąpili ś.p. warszawiaków, a "kult psa" jest dla nich pewnie tożsamy z wielkomiejskością, a psie odchody na ulicach i parkach to oznaka "postępu" - a na wszelką krytykę reagują agresją albo szczują swoich "przyjaciół".
        • Gość: antyMargot Re: Margot - do "wielbicieli psich odchodów" IP: *.atman.pl 30.08.11, 10:06
          głupawa, prowokacyjna odmiano buraka, nie warta jakiejkolwiek polemiki.

Warsiawianka w morskie oko w drugim pokoleniu w kobiałce przywieziona
        • Gość: labek Re: Margot - do "wielbicieli psich odchodów" IP: *.taacsolution.pl 30.08.11, 15:07
          Labladory są łagodne i nie gryzą.
      • Gość: Labek Re: Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zob IP: *.taacsolution.pl 30.08.11, 15:10
        Każdy uczestnik, był zaopatrzony w torebkę na odchody, własnie dzięki organizatorom, ale to tak na marginesie, bo komentarz bardzo mi się podoba:)
    • Gość: konrad Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zobac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 21:43
      Wyluzujcie.
      Na naszych oczach cywilizacja zachodnia bankrutuje.
      Azjaci dla których ;gospodarka głupcze - nie jest tylko czczym sloganem- juz niedługo będą naszymi pracodawcami i kult psa zostanie dosłownie skonsumowany.
      • Gość: donna Re: Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zob IP: *.180.102.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.08.11, 23:13
        hipokryzja pomieszana z bezbrzezna glupota i brakiem wyczucia. Stado zapasionych psow, ciagnacych na smyczach, ktorym wolno wszystko. Bo to labrador i nie jest agresywny, wiec nie wymaga szkolenia. A ze ciagnie? Bo tak ma, bo to pies i koniec. Ze przewraca szczeniaka? A nic, przywitac sie chcial. Ze wchodzi ludziom na nogi, wsadza leb do torebki?> No taki slodki, witac sie chce.
        Gdzie tu miejsce na psy pracujace? Psy pracujace nie sa w stanie pracowac w spoleczenstwie o tak ciasnym berecie. Psy przewodniki szly prowadzone przez ludzi widzacych, ktorzy to widzacy odganiali "slodkie labki" bo potwornie stresowaly i przeszkadzaly psom pracujacym.

Zart ponury nie parada.
        • Gość: Labek Re: Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zob IP: *.taacsolution.pl 30.08.11, 15:12
          wynika z Twojego komentarza, że doskonale wiesz jak było na paradzie, to po co tam poszłaś skoro Ci wszystko przeszkadzało?
    • Gość: Mona Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zobac... IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 09:17
      Zastanawiające, że tak wielkie oburzenie wywołuje przemarsz psów w "stolycy" :)
      O ile mi wiadomo, po czworonogach sprzątali właściciele - torebki na psie odchody znajdowały się w "pakiecie startowym".
      Ciekawe czy takie samo oburzenie wywołuje w Was, znawcy stylu i dobrego smaku, niedzielny poranek w okolicach nocnych klubów, upstrzony setką kałuż moczu i rzygowin, pochodzące od tzw. istot rozumnych. Chyba, że coś się zmieniło i teraz w klubach bawią się czworonogi ;)
      • Gość: Margot Re: Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zob IP: *.205.66.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.08.11, 19:34
        Tak, to też wywołuje oburzenie, I CO? Co ty porównujesz? Marksistowska demagogia i tyle.
    • Gość: gość Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zobac... IP: *.centertel.pl 30.08.11, 09:19
      miasto to nie wieś żeby mi tu psy szczały i srały, woda gruntowa w mieście jest skażona psimi smrodami.
      • Gość: inny gość Re: Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zob IP: *.atman.pl 30.08.11, 10:09
        "miasto to nie wieś żeby mi tu psy szczały i srały, woda gruntowa w mieście jest skażona psimi smrodami"

myślę, że twoimi smrodami w znacznie większym stopniu, ale co ty możesz o tym wiedzeć
        • Gość: Margot Do "wielbicieli psich gówien" raz jeszcze IP: *.205.50.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.08.11, 19:44
          A ty "gościu" i "inni wyznacwy kultu psa" jesteście po prostu chamami, bez żadnego szacunku i tolerancji dla innych - godnymi reprezentantami tych pastuchów, prostaków i ubeków, którzy osiedlili się w Warszawie po wojnie i "udają warszawiaków". I możecie mnie pozwać. Możecie mówić o sobie: "obrońcy agresywnych psów atakujacych ludzi oraz obrońcy psich gówien" - Gratuluję tytułu, to jest szczyt waszych życiowych osiągnięć. Wy niszczycie to miasto - Warszawę i wiele innych miast w Polsce. Myślicie, że wszystko wam wolno. Mylicie się.
          • Gość: Margot Pomyłka adresowa IP: *.204.113.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.08.11, 20:12
            Najmocniej przepraszam "Gościa". Mój komentarz był przeznaczony dla "Innego Gościa" - czyli chama. Naprawdę bardzo przepraszam "Gościa".
          • Gość: yeah Re: Do "wielbicieli psich gówien" raz jeszcze IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 15:09
            oooo pojawili się i ubecy w tekście miernoty margot. Żal mi tych co mają tak zryte berety, że wszędzie widzą spiski, ubecję i psie gówna.
            • Gość: Janek Re: Do Gościa "na dobranoc" IP: *.204.22.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.11, 19:48
              Obrażanie i krzyki to jedyne argumenty ubeckich pomiot i psich gó...zjadów!!!! Margot, nie martw się, jesteśmy z Tobą!

Co, już wysiadło się z baniaka, w którym przywieziono ciebie i rodzinkę do odgruzowania Warszawy, już zdążyło się zapisać do PZPR i nawet teraz "pieska rasowego kupić"? A co, dziadek był tylko sierżanetm w UB czy wyżej?Popatrz lepiej na plany Warszawy autorstwa Starzyńskiego i jego współpracowników - czy w ogóle jesteś w stanie ogarnąć swoim móżdżkiem tę koncepcję? Sorry, nie ma tam miejsca na "gówna twojego pieska". I dobrze.

WARSZAWO i WARSZAWIACY, GDZIE JESTEŚCIE?!!!
            • Gość: MARGOT Re: Do YEAH - psiego intelektualisty IP: *.204.6.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.11, 19:53
              Obrażanie i krzyki to jedyne argumenty ubeckich pomiot i psich gó...zjadów!!!! Margot, nie martw się, jesteśmy z Tobą!

A czytać ze zrozumieniem to umie, czy nie, ja się pytam?!! po co miejsce zajmuje. Niech psa wyprowadzi i posprząta po nim. Torebkę na odchody ma?! Wątpię.

Co, już wysiadło się z baniaka, w którym przywieziono ciebie i rodzinkę do odgruzowania Warszawy, już zdążyło się zapisać do PZPR i nawet teraz "pieska rasowego kupić"? A co, dziadek był tylko sierżanetm w UB czy wyżej?Popatrz lepiej na plany Warszawy autorstwa Starzyńskiego i jego współpracowników - czy w ogóle jesteś w stanie ogarnąć swoim móżdżkiem tę koncepcję? Sorry, nie ma tam miejsca na "gówna twojego pieska". I dobrze.

WARSZAWO i WARSZAWIACY, GDZIE JESTEŚCIE?!!!
              • Gość: yeah Re: Do YEAH - psiego intelektualisty IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 22:36
                i właśnie po raz kolejny udowodniłaś, że jesteś zdrowo pier..nięta. I przestań pisać posty popierające siebie podpisując się jako ktoś inny bo to obciach SŁOIKU ;P
                A kompleksy lecz pier..nięta margot u psychiatry nie na forach.
      • Gość: Labek Re: Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zob IP: *.taacsolution.pl 30.08.11, 15:14
        To zapraszam do Chin, tam psów nie ma:)
      • Gość: Margot Dziękuję. IP: *.205.55.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.08.11, 19:36
        Dziękuję za ten wpis. Cieszę się, że są inni, którzy mają podobn zdanie/wątpliwości odnośnie "kultu psa". Pozdrawiam
    • Gość: ZUZA Popieram Margot!!! IP: *.205.109.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.08.11, 16:51
      Nareszcie ktoś powiedział (napisał) prawdę psiarzom. Margot ma rację. Cała Polska popiera Margot!!! Brońmy stolicy i innych miast przed brudem i zarazkami. Ludzie, a o wypadkach pogryzienia dzieci przez psy to nie słyszeliście? Skończcie z tymi bzdurami o "miłości psa do człowieka" i "prawdziwym humaniście kochającym psy". Niedobrze się robi od tej propagandy psiarzy. Kto z was psiarzy sprząta odchody po swoich psach?! A tacy z was "humaniści od kultury".
      • Gość: Margot Re: Popieram Margot!!! IP: *.205.50.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.08.11, 19:45
        Dziękuję bardzo.
    • Gość: gość Tysiąc labradorów maszeruje przez miasto. Zobac... IP: *.centertel.pl 31.08.11, 12:50
      a szczytem wszystkiego jest jak widzę gdy ktoś biega rekreacyjnie lub biegnie na autobus a tu nagle pies jakiś go atakuje bez powodu, skandal, co to za kraj że nawet biegać nie wolno! co roku wiele dzieci cierpi z powodu ataku bestii ( psów).
      • Gość: Margot dziękuję za poparcie!!! IP: *.204.94.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.11, 19:58
        Dziękuję.
        Z powodu psów, nie ma w Warszawie żadnego parku, gdzie można spędzić sobotę, niedzielę - "na czystej trawie". A w innych stolicach są takie miejsca.
        Proszę zapoznać się z planami rozbudowy i rozwoju Warszawy prezydenta Starzyńskiego. Warszawa naprawdę miała mieć szansę być piękna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka