Dodaj do ulubionych

romantyczna restauracja z muzyką

01.09.11, 18:31
Czy ktoś może polecić romantyczna restaurację na rocznicową kolację najchętniej taka z muzyką na żywo w tle?
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: romantyczna restauracja z muzyką 01.09.11, 19:27
      Wyszukiwarka forum z pewnością ci pomoże. W tym i innych poszukiwanych przez ciebie wielokrotnie omawianych tematach.
      • joaniab Re: romantyczna restauracja z muzyką 02.09.11, 10:33
        jan-w napisał:

> Wyszukiwarka forum z pewnością ci pomoże. W tym i innych poszukiwanych przez ci
        > ebie wielokrotnie omawianych tematach.

Niestety sporo wątków na ten temat jest starych.. A ja szukam aktualnych informacji.
    • maitresse.d.un.francais a jakie są kryteria romantyczności restauracji? 01.09.11, 22:16
      • joaniab Re: a jakie są kryteria romantyczności restauracj 02.09.11, 10:33
        Restauracja najchętniej albo z ładnym ogrodem lub ładnym wnętrzem. Samo ustawienie kryterium "muzyka na żywo" bardzo ogranicza wybór. Restauracja najlepiej nie duża, ze stolikami, które nie są bardzo blisko siebie (atmosfera intymności).
        • Gość: gosciu Re: a jakie są kryteria romantyczności restauracj IP: *.cli.nitronet.pl 02.09.11, 10:47
          Jest taka restauracja, bardzo elegancka i przyjemna. Tylko nie wiem czy muzyka tam jest na żywo.

www.passepartout.pl/
        • maiasa St Antonio 02.09.11, 13:51
          To polecam Ci przepiekna restauracje w Ogrodzie Saskim - St Antionio.
          Dania pyszne, i albo puszczaja muzyke wloska, albo gra pan na pianinie.
          Wspanialy klimat, i freski na scianach.. Nieskazitelne obrusy, przemily kelner na wysokim poziomie. Motto restauracji to "Chleb i wino", ale zapewniam, ze wszystko maja przepyszne.
          A wszystko w zabytkowym skrzydle dawnego Palacu Zamoyskich.

Aha, siedzac na zewnatrz jestes w srodku ogrodu! Zielen i harmonia, zero zgielku ulicznego. Cudnie!
          • joaniab Re: St Antonio 06.09.11, 13:35
            Dziękuję! Wypróbuję obie proponowane:)
          • Gość: Ja Re: St Antonio IP: *.devs.futuro.pl 06.09.11, 13:52
            Co do smacznego jedzenia w San Antonio, to mogę polemizować...Smacznie to jest na Suzina.
            Dodatkowo patio i ogródek nie są niczym oddzielone i smród papierosów z ogródka roznosi się po restauracji. Jeżeli już, to polecam stolik wewnątrz lokalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka