joaniab 01.09.11, 18:31 Czy ktoś może polecić romantyczna restaurację na rocznicową kolację najchętniej taka z muzyką na żywo w tle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: romantyczna restauracja z muzyką 01.09.11, 19:27 Wyszukiwarka forum z pewnością ci pomoże. W tym i innych poszukiwanych przez ciebie wielokrotnie omawianych tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
joaniab Re: romantyczna restauracja z muzyką 02.09.11, 10:33 jan-w napisał: > Wyszukiwarka forum z pewnością ci pomoże. W tym i innych poszukiwanych przez ci > ebie wielokrotnie omawianych tematach. Niestety sporo wątków na ten temat jest starych.. A ja szukam aktualnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a jakie są kryteria romantyczności restauracji? 01.09.11, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
joaniab Re: a jakie są kryteria romantyczności restauracj 02.09.11, 10:33 Restauracja najchętniej albo z ładnym ogrodem lub ładnym wnętrzem. Samo ustawienie kryterium "muzyka na żywo" bardzo ogranicza wybór. Restauracja najlepiej nie duża, ze stolikami, które nie są bardzo blisko siebie (atmosfera intymności). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: a jakie są kryteria romantyczności restauracj IP: *.cli.nitronet.pl 02.09.11, 10:47 Jest taka restauracja, bardzo elegancka i przyjemna. Tylko nie wiem czy muzyka tam jest na żywo. www.passepartout.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maiasa St Antonio 02.09.11, 13:51 To polecam Ci przepiekna restauracje w Ogrodzie Saskim - St Antionio. Dania pyszne, i albo puszczaja muzyke wloska, albo gra pan na pianinie. Wspanialy klimat, i freski na scianach.. Nieskazitelne obrusy, przemily kelner na wysokim poziomie. Motto restauracji to "Chleb i wino", ale zapewniam, ze wszystko maja przepyszne. A wszystko w zabytkowym skrzydle dawnego Palacu Zamoyskich. Aha, siedzac na zewnatrz jestes w srodku ogrodu! Zielen i harmonia, zero zgielku ulicznego. Cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: St Antonio IP: *.devs.futuro.pl 06.09.11, 13:52 Co do smacznego jedzenia w San Antonio, to mogę polemizować...Smacznie to jest na Suzina. Dodatkowo patio i ogródek nie są niczym oddzielone i smród papierosów z ogródka roznosi się po restauracji. Jeżeli już, to polecam stolik wewnątrz lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś