Dodaj do ulubionych

Sklep Deichmann

IP: 157.25.88.* 05.03.02, 09:23
Gdzie znajde w Warszawie sklepy obownicze Deichmann?
Obserwuj wątek
    • Gość: ann.k Re: Sklep Deichmann IP: 192.168.0.* 05.03.02, 09:25
      hit na kabatach
      galeria mokotow
      • Gość: Gapcio Re: Sklep Deichmann IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:07
        M1-Marki
      • Gość: Ewa Re: Sklep Deichmann IP: *.chello.pl 05.03.02, 10:11
        PantoFle tu kupowane nie są warte swojej ceny. W środku w pantoflach w 99%
        sztuczne tworzywo . Przy wyższej temperaturze lub przy dłuższym chodzeniu tak
        sięczujesz jak byś miał(ła) torebki foliowe na nogach. Zdecydowanie nie polecam.
        • Gość: gemini Re: Sklep Deichmann IP: 195.94.201.* 06.03.02, 09:36
          Tak, damskie buty są tam wyłącznie z plastiku.
          • jhbsk Re: Sklep Deichmann 06.03.02, 09:40
            A ja kupiłam tam już parę razy buty, które mi odpowiadają, bynajmniej nie z plastiku.
            • volfgang Re: Sklep Deichmann 06.03.02, 09:48
              Podróby New Rock'ów są zrobione z impregnowanej tektury obciagniętej tanią
              dermą, po ochlapaniu solanka derma odłazi i zostaje tektura, a elementy
              metalowe zwyczajnie rdzewieją.
          • bebe1 Re: Sklep Deichmann 06.03.02, 11:10
            Gość portalu: gemini napisał(a):

> Tak, damskie buty są tam wyłącznie z plastiku.

______
            wzornictwo potwierdzajace najgorsze stereotypy nimieckiego bezguscia, braku
            polotu i wyobrazni (podobnie jak Walther Mebel)
            a drugiej strony produkcja zaprzeczajaca innym stereotypom o niemieckiej
            (wysokiej) jakosci (samochody)
            potwierdzam, nie masz po co szukac tych sklepow, ale jak juz sie upierasz - Hit
            na Pradze

• Gość: Dżordż Re: Sklep Deichmann IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 22:39
              Nie można wymagać wysokiej jakości za te ceny. Buty na 3-4 miesiące, później
              lądują w koszu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka