martad73 Re: Mamy z Kobyłki 25.05.04, 09:16 Witam Mamy z Kobyłki Czy mamy z Kobylki jeszcze tu zaglądają, swego czasu był taki wątek, ale nie widzę, żeby ktoś tam zaglądał. Mieszkam w Kobyłce od roku, chętnie poznałabym mamy. Jestem mamą Mateusza 09.06.2000 i Ewelinki 16.04.2003. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
xyz24 Re: Mamy z Kobyłki 27.05.04, 12:51 Jedna mama jest.też mieszkam tutaj od roku i mam malutka Karolinkę ur.21.03.tego roku i niestety, stety szukam dla Dzidzi opiekunki po za pare miesięcy wracam do pracy. A Ty Marto gdzie mieszkasz w Kobyłce ?? My chodzimy na spacery nad glinki, oj niestety nie ma gdzie tu pospacerować. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
martad73 Re: Mamy z Kobyłki 31.05.04, 09:07 Wiatam mamę z Kobyłki. Agnieszko, chyba mieszkamy w różnych częściach Kobyłki. Ja mieszkam w okolicach szkoły nr 2 i na wysokości Sobańskiego (nie wiem czy wiesz gdzie to jest - Stefanówka. My mamy wiele miejsca do spacerów las bardzo blisko, dróżka do Ossowa. Okolica jest bardzo spokojna. Niestety czasu na spacery nie mam zbyt wiele ponieważ pracuję, a dwoje dzieci prca i dom to trochę dużo obowiązków, ale jesli mogę to biegam z dziećmi po działce, a mamy dużo miejsca. Spacery dalsze zostawiam na soboty i niedziele. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
skania.h.j Re: Mamy z Kobyłki 29.05.04, 23:10 Witam. Ja też jestem z Kobyłki. Mam na imię Ania i mam dwie córeczki - Jagodę (5 lat) i Hanię (3 lata). Trochę mi głupio, bo już parę razy zabierałam się do tego, zeby spotkać się z e-mamami z okolicy, a potem, jak co do czego, to jakoś coś mi nie wychodziło. Tym razem też się nie bardzo uaktywniam, bo wróciłam na studia i właśnie kończę sesję, ale już za tydzień-dwa będę do dyspozycji. Tymczasem pozdrawiam coraz cieplej. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
skania.h.j Re: Mamy z Kobyłki 29.05.04, 23:14 No właśnie, Marto. To Ty mieszkasz najbliżej i do Ciebie właśnie chciałam zadzwonić, ale... Nic to. wkrótce przywiozę dzieci od rodziców, dokąd je wysłałam na sesję i wtedy sobie odbijemy. Pozdrawiam Ciebie i dzieciaczki. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
martad73 Re: Mamy z Kobyłki 31.05.04, 09:01 Cześć Aniu przede wszystkim powodzenia na sesji !! I mam nadzieję, że kontaktu nie stracimy. Czekam na telefon. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aniagali Re: Mamy z Kobyłki 02.06.04, 15:27 Witaj Marto, wprawdzie nie mieszkam w Kobylce ale chyba calkiem blisko skoro chadzasz druszka w strone Ossowa :). Bo ja mieszkam w Ossowie i mam 3 letnia Kasie, mieszkamy tu od kilku lat i niestety znam tu tylko sasiadow z za siadki i chetnie nawiazalabym kontakt z innymi mamami z okolicy. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew :) Anka Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Mamy z Kobyłki 05.07.04, 09:13 Odzywałam się na starym wątku ale mi zniknął;))wiek tu sie dopiszę. Jestem z Kobyłki, mieszkam na osiedlu ZANTEN(bloki) jesli kóras wie gdzie to jest(koło nadmeńskiej). Mam Majkę 1,5-roczną i mało znajomych w tej okolicy. Właśnie, co powiedziałybyscie na spotkanie??A moze któr was chodzi na plac zabaw przy straży(w tym roku otwarty, przyjemny) pozdrawiam xena Odpowiedz Link Zgłoś
xyz24 Re: Mamy z Kobyłki 05.07.04, 21:56 My sie chyba kontaktwałysmy jakis czas temu. Ja mieszkam na Maciołkoch, to stosunkowo niedaleko. Mam niespeła 4 miesieczna Karolinkę. Może jakis spacer???? agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mika-edziecko Re: Mamy z Kobyłki 06.07.04, 22:06 xyz24 napisała: > Ja mieszkam na Maciołkoch, to > stosunkowo niedaleko. Mam niespeła 4 miesieczna Karolinkę. Może jakis spacer??? > ? > agnieszka Agnieszka gdzie na Maciołkach mieszkasz? Jesteś przyjezdna czy mieszkasz tam od dawna? Bo mój mąż stamtąd pochodzi więc może sie znacie? ;) Teraz mieszkamy w Zielonce-zapraszamy do zielonkowskiego parku "pod dębami" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz24 Re: Mamy z Kobyłki 12.07.04, 19:12 Mieszkam tu od roku, mój mąz stąd pochodzi, więc pewnie się znają. A bywacie czasem na glinkach? Ja tam często spaceruję, jak pogoda dopisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Mamy z Kobyłki 12.07.04, 21:57 xyz24 napisała: > Mieszkam tu od roku, mój mąz stąd pochodzi, więc pewnie się znają. A bywacie > czasem na glinkach? Ja tam często spaceruję, jak pogoda dopisuje. No jeśli Twój mąż pochodzi z Maciołek to mój MUSI go znać ;) Na Glinki raczej nie chodzimy,bo to drugi koniec Zielonki a my po środku mieszkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
martad73 Re: Mamy z Kobyłki 06.07.04, 10:26 Witam Ja niestety mieszkam w drugim koncu Kobyłki, okolice Szkoły nr 2 oraz Sobańskiego, ale chetnie się z wami spotkam. Mateusz ma 4 lata, a Ewelinka rok i 3 miesiace. Chyba wszystkie mamy z Kobyłki już powyjeżdżały, tak tu cicho. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
martad73 Re: Mamy z Kobyłki 28.10.04, 07:36 Podnoszę wątek, przycichła kobyłka zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
skania.h.j Re: Mamy z Kobyłki 04.11.04, 22:38 CZeść, MArta. To ja, Ania. Przycichłyśmy, to fakt. Sorry, przybyło roboty na studiach, dziewczynki poszły do przedszkola, nie w Kobyłce, niestety (nie było miejsc), tylko w Warszawie (ale w sumie dobrze jest). Może się odezwę, jak wygrzebię się spod sterty liści i czterech skrzynek jabłek do przerobienia na sok. Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
martad73 Re: Mamy z Kobyłki 20.08.04, 10:55 Hej Czy mamy z Kobyłki to jakieś są ??? martwa cisza, odezwijcie się. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Mamy z Kobyłki 23.08.04, 19:41 witajcie ponownie sie witam, daaawno tu nie wchodziłam:)))))) co powiecie na spacerek?może być na glinkach, czy gdziekolwiek, tylko umówmy sie w jakims normalnym miejscu, żebyśmy sie nie szukały Odpowiedz Link Zgłoś